Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: ne zelim VBAC

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam bila na njenom porodu, niti sam doktor... iz svega što je ona napisala tako se "školski" vidi ta kaskada intervencija koje povlače novu intervenciju iza sebe i sve završava rečenicom "evo spasili smo i vas i bebu", a u stvar ništa od toga se vrlo vjerojatno nije moralo dogoditi. Predlažem ti da se i ti educiraš o porodu i koji mu je tijek, pa ćemo onda moći kvalitetnije raspravljati.

.
    anchie 76,a tko može kvalitetno raspravljati s tobom?
    što moram učiniti,koliko knjiga pročitati,koliko klipića i filmova pogledati,na koliko Odentovih seminara sudjelovati-da bih ti bila sugovornik u smislu da rasprava bude argumentirana s dvije strane?

jedno je savjetovati žene o prirodnom porođaju,
    a drugo je kritizirati učinjen carski "kaskadom intervencija",te upućivati ženu na VBAC
    za to nemaš kompetencije,ima je npr liječnik koji će mjeriti debljinu šava(čak ni ona nije garancija da će maternica u VBAC-u izdržati npr 10 sati trudova)
    to što savjetuješ je u najmanju ruku opasno

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    a drugo je kritizirati učinjen carski "kaskadom intervencija",te upućivati ženu na VBAC
    za to nemaš kompetencije,ima je npr liječnik koji će mjeriti debljinu šava(čak ni ona nije garancija da će maternica u VBAC-u izdržati npr 10 sati trudova)
    to što savjetuješ je u najmanju ruku opasno
    Jesi ti previdjela onu moju rečenicu da se svakako treba posavjetovati s liječnikom? i nakon toga napisala da bih JA na njenom mjestu ... kao što je žena i pitala, odgovorila sam joj što bih ja vjerojatno napravila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •