Citiraj fatamorgana prvotno napisa
Ja mislim da imam još jedan problem, ali ne želim ga sama sebi priznati, kako ogavan stav prema samoj sebi . Mislim da imam i povišen tlak, ustvari, povremeno imam povišen tlak 100%, ali ništa za to ne pijem. Ovih par dana sam se osjećala užasno, glava mi je bila teška na ramenima i boljela me je u potiljku. Čak mi je i muka bila, a prošlu noć sam jako slabo spavala. Danas sam u otišla u apoteku blizu posla i izmerila tlak. 148 / 88. I to me brine jako. Sve mislim, ako još smršam da će se izregulirat. Prije par noći sam imala užasnu noćnu moru, kao da sam se onesvješćivala, i ja sam se u snu borila da ostanem svjesna, ali to nešto me je jako snažno vuklo. U momentu sam se i probudila i još mi je taj osjećaj bio u glavi, bojim se da mi je to od povišenog tlaka
a čuj 148/88 nije nešto tako strašno ovaj gornji je malo viši, a i donji možda malko, pa probaj jedan period ići u svoje dr. opć. prakse svaki dan i mjeriti i ona ti privremeno može dati neke tablete za regulaciju tlaka dok ne odeš do kardiologa....
a što se mog tlaka tiče ja sam sada pod terapijom, ali ujutro prije tablete tlak mi je super i mislim da sam ga izregullirala dijetom i skidanjem kila, što mi je i kardiolog rekao da će biti i razmišljam da vidim s njim da mi ih ukine.