-
Jabuke i kruške iz vrta - kada brati, kako spremati
Zajedno s kućom sam se dočepala velikog lijepog stabla jabuka i krušaka i nemam blage veze kako i kad se jabuke beru i kako se spreme nekamo (kamo?) da ih čovjek ima i kroz zimu.
Jel treba brat dok su još zelene? Kad je pravi tren?
A drugo - imam tu krušku za koju su mi neki ljudi koji se kunu da znaju o čemu pričaju (pa se nadam da je to bar dijelom istina) rekli da je to neka koja ne dozori na drvetu nego je u pravi tren (koji je to majko moja?!) moraš brat i spremat (kako, gdje?!) pa ona dozori nekad u kasnu jesen. Inače, dosad smo je uvijek probavali i nikad nije bila fina... A onda popadaju i potrule.
Jel ima itko da nešto o svemu ovome zna?
Hvala, do groba sam zahvalna!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma