Moj sin ima 11 mj a imam rodit drugu bebu za mjesec dana (taman kad mi mali napuni godinu dana). Sin ima svoju ljulju, kćerkica će imat svoju ljulju (sa druge strane sobe), ali ja se brinem za njihove spavanje, odnosno na spavanje moje prve bebe od godinu dana. Sad spava kroz noć ali hoće li se on budit kad druga beba dođe i poćme plakat kroz noć tražeči jest? Jako me to brini jer ne znam koje je riješenje ako se to dogodi...
Jeli itko ima slićnu situaciju.. ako da, zanimaju me vaša iskustva! Kako je vama to bilo?! Jeli starija beba i dalje spavala bez problema (da nije čula manju bebu)... ako se budila, kako ste ju smirili?

Odgovori s citatom
. Još je i uspijevalo dok je malena imala par mjeseci, ali sada nikako. U krevetu cika, pravi lom, naravno, od silne sreće, ali zaspati zajedno ne mogu. Ona se penje na bracu, on rikava od smijeha, a ja izgubim sve živce. I onda na kraju - svatko u svoju sobu. Iskustva su različita, unaprijed ne možeš puno napraviti, ali se u glavi možeš pripremiti na sve varijante da kasnije bude što manje iznenađenja. Ono što je dobro je što se sve to relativno brzo sredi, a to ćeš moći tek kada se nađeš u toj situaciji. I treba pokušati ostati hladne glave. (a moju curku uspavljuje samo cika, nema šanse da bi se ta sama uspavala, kao što nije ni moj sinek 2,5 godine
)