Stranica 13 od 85 PrviPrvi ... 311121314152363 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 4229

Tema: "azoo statistika"

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj edinas prvotno napisa Vidi poruku
    Ma tesko je ovo sve. Da hoce naci bar dovoljno za ICSI.
    Edinas, ja ću ti citirati dr. Tandaru, embriologa iz KBC Split (Firule) :"Meni je dovoljan jedan i ja ću s njim napraviti čudo!" što je u teoriji i istina, a u praksi, uz malo sreće, nadam se također! Sretno, draga, strpljivo i prihvatit će već tm jedinu opciju koja mu se nudi... Kako je Little Ivy rekla, nekima trebe više, nekima manje vremena...

Fato, od čestitam ako već na nekoj drugoj temi nisam, zbog tebe i tebi sličnih ja sam uz sav svoj optimizam još optimističnija i sve sigurnija u uspjeh!!!

Tuzna, nisam uspjela uhvatit na drugim temama.... Jesi li uradila test ili ćeš čekati ß ? Javi, brinemo se

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

fatamorgana, cestitam od srca!
    Zelim ti lepu i bezbriznu trudnocu!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Imam par pitanja za sve vas koji imate iskustvo sa micro TESE procedurom??
    Da li su vasi muzevi radili micro - tese na isti dan kada i vi punkciju ili su radili ranije pa zamrzavali spermice???
    Da li ima iko od vas cij muz je imao visok FSH sa uspesnim micro-Tese??
    Da li urolog propise nesto da se koristi pre FSH?
    Da li su radili pod lokalnom anesteziom ili kako??
    Hvala unapred.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I jos jedno dodatno pitanje, da li urolozi pre procedure micro-TESE proveravaju ejakulat, da li ima ista u njemu???
    Negde sam procitala da 22% muskaraca sa azoo imaju par plivaca u ejakulatu, ali da se to ne vidi, zato sto kad se radi obicna analiza, ne proverava se celi ejakulat.
    Hvala puno

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

zasto_bas_mi (joj dobar ti je nik skrooz),pošto vidim da si na početku najprije želim ti puuno srećeodgovarat cu ti na pitanja po redu:-to vam ovisi o vašem dogovoru sa doktorom i o vašoj lično odluci. Većina parova sve to radi u isto vrijeme i mislim da je tako najbolje, ali može se i zalediti pa poslije (uzmeš u obzir da su lijekovi oko 1000 eura pa se ti još svim tim dopinguješ a možda nepotrebno... jednostavno odluka je vaša i sugestija doktora)- takvih je bilo na ovom forumu otprilike 50 % a nova su istraživa nja da ti taj FSH i nije neki pokazatelj-Ovo ti draga pitanje nisam skontala-Radio je pod opštom anestezijom-Ovi naši u Pragu su provjerili na naše insistiranje iz centrifugata jer se kod nas u BiH ne radi iz centrifugata već nativno, ali nisu ništa našli. Svakako napomenite da to urade jer se sjećam jednog slučaja u Briselu da su na konsultacijama radili i ništa i spremili se za TESE sljedeći put i ponovo uradili i našli... i sve bilo uredu i trudnoća i ostaloJa ti nažalost nisam baš u uspješan slučaj (još uvjek), ali smo tu ludoriju već prošli pa se spremamo za novu...Ako te još nešto interesuje samo pitaj

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ne kontam zašto mi je sve u jednom redu...a stavljal sam i po dva entera.. hahaha pomalo me nervira

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa,nami,zar se jos vrtis tu?
    pricaj nam,u kakvu se novu ludoriju spremate?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nami, nek vas sreća prati za šta god da ste se odlučili ~~~~~~~ za vas i za ostalu azoo ekipu.

Hvala cure mile na cestitkama i vibricama

A Zasto_bas_nama, za tebe imam savjet da lijepo zasjednes i da procitas cijeli forum. Posebno azoostatistiku i ostalo sto se tice azoo. Nakon toga sve ce ti biti jasno ko dan (btw, i sama sam tako uradila).

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Caos,
    Nami hvala na odgovoru.
    Procitala sam ovaj post nekoliko puta, ali mi neki detalji oko micro-TESE procedure nisu jasni.
    Recimo, koja je razlika izmedju centrifugata i nativno??
    Mi idemo na konsultaciju sledece nedelje i ne mogu da odlucim da li da radimo micro-TESE pre IVF-a ili u istom danu.
    Mozda bih htela u istom danu, ali problem je u tome sto se ovde micro-TESE isto radi pod opstom anesteziom, a to se radi samo u bolnicama, a klinika u kojoj bih ja radila IVF je udaljena sat vremena voznje od bolnice.
    E sad, i da micro-TESE bude uspesan i da se nesto nadje, zar ne mislite da bi to sve uginulo dok "plivaci" dodju do klinike sat vremena kasnije??
    Punkciju rade pod regionalnom anesteziom, pa razmisljam da li je moguce da i micro-TESE urade pod istom u klinici.
    HELP!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ah žene drage, oporavljam se još uvjek ali i smišljam planove.Prvo čekam nalaz biopsije iz Pronatala (100 eura), pa ću to poslati u Istambul da vidim imaju li neki prijedlog, pa da uradimo tu mikrodeleciju, kariogram i fibrozu pa ćemo vidjeti dalje.Usporeno sve radimo, preusporeno ali ja brže ne mogu... jednostavno, ne mogu.A što se tiče virkanja, naravno da sam tu povirim redovno, samo mi se neda pisati, ali svakako svima želim bezgraničnu sreću i sve najnaj.Tužna tebi specijalo, vidim da se spremate za nove pobjede... bit će dobro aBd naravno.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zasto bas mi, pratim te od Serbian cafea...Dobro su ti cure rekle, iscitaj cijeli ovaj dio od pocetka pa ces sve saznati.Ima zanimljivnih stvari i nadam se da ces naci nesto da rijesis dileme.Pozdrav i sretno
    Posljednje uređivanje od Natasa73 : 02.04.2010. at 20:13

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

samo da vas povirim i javim se,mi eto čekamo svibanj dogovori pali,termine imamo pa pravac sjever

neka ovo proljeće donese sreću mnogima

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nami prvotno napisa Vidi poruku
    Ah Tužna tebi specijalo, vidim da se spremate za nove pobjede... bit će dobro aBd naravno.
    hvala,nami! mislila sma na vas dvoje ,gdje ste,kako ste.....
    zelim da sto prije javis kakvu veselu vijest....

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tužna draga,dobro smo ti, sve OK, uobičajeno...život ide dalje, bezbroj novih izazova i zadovoljstava. Jedino nas ovaj posao iscrpljuje...hahaha, dođemo ko iscjeđene krpe kući, dok se malo ne dozovemo. Hvala ti što misliš na nas kiss.Puno bebaća, a ovom klubu prvo plivača želim do neba.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav,
    nova sam na forumu, pa da napisem nas problem u nadi da cete nam moci pomoci.
    MM je uspostavljena dg. hipogonadotropni hipogonadizam i doktor mu je preporučio da uzima Pregnyl i Gonal-f godinu dana, kako bi se uspostavila spermatogeneza. Da li je neko od vas, tj.vasih muzeva imao ovu dg. i kakva su vasa iskustva s tim.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

izgleda niko nema iskustva s ovom dijagnozom. mozda bi pomoglo ako napisem malo detalja. FSH, LH i TESTOSTERON su kod mm ispod donje granice i ustanovljena totalna azoo...
    kako smo mi shvatili hcg kojeg sadrzi pregnyl je za LH, a Gonal-f je kombinacija FSH i LH, pa bi se onda testosteron prirodno proizvodio takvom stimulacijom.
    vidjela sam da na forumu uglavnom ljudi imaju problem sa povisenim FSH i LH, al eto reko' da ipak pitam...
    a sve ovo ne bismo saznali da preko vas nismo dosli do nekog doktora u Turskoj koji je strucnjak za to....hvala vam na tome

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kerempavica prvotno napisa Vidi poruku
    izgleda niko nema iskustva s ovom dijagnozom. mozda bi pomoglo ako napisem malo detalja. FSH, LH i TESTOSTERON su kod mm ispod donje granice i ustanovljena totalna azoo...
    kako smo mi shvatili hcg kojeg sadrzi pregnyl je za LH, a Gonal-f je kombinacija FSH i LH, pa bi se onda testosteron prirodno proizvodio takvom stimulacijom.
    vidjela sam da na forumu uglavnom ljudi imaju problem sa povisenim FSH i LH, al eto reko' da ipak pitam...
    a sve ovo ne bismo saznali da preko vas nismo dosli do nekog doktora u Turskoj koji je strucnjak za to....hvala vam na tome
    Draga kerempavica, tek sam se ove dane uspjela ulogirati na forum pa da ti odgovorim. Dijagnoza tvog muza je uistinu rijetka (ali ja bih rekla bolja opcija od one s visokim FSH) pa ti se zato valjda nitko ne javlja s osobnim iskustvom, a ti si sve tako lijepo napisala oko terapije tvog muza i hormona da ti nemam sto dodati osim jedno veliko sretnoooo!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zasto_bas_mi prvotno napisa Vidi poruku
    Caos,
    Nami hvala na odgovoru.
    Procitala sam ovaj post nekoliko puta, ali mi neki detalji oko micro-TESE procedure nisu jasni.
    Recimo, koja je razlika izmedju centrifugata i nativno??

Nativno je kad nadju spermije u komorici direktno iz ejakulata, a centrifugat je kad u talogu nakon centrifugiranja ejakulata nadju spermije (recimo da ih tako ukoncentriraju pa je i veca sansa da ce se naci). Azoospermija je kad nativno ne mogu naci spermije, a ako nadju u centrifugatu to bi bio tezak oblik oligozoospermije.

Mi idemo na konsultaciju sledece nedelje i ne mogu da odlucim da li da radimo micro-TESE pre IVF-a ili u istom danu.
    Mozda bih htela u istom danu, ali problem je u tome sto se ovde micro-TESE isto radi pod opstom anesteziom, a to se radi samo u bolnicama, a klinika u kojoj bih ja radila IVF je udaljena sat vremena voznje od bolnice.
    E sad, i da micro-TESE bude uspesan i da se nesto nadje, zar ne mislite da bi to sve uginulo dok "plivaci" dodju do klinike sat vremena kasnije??
    Punkciju rade pod regionalnom anesteziom, pa razmisljam da li je moguce da i micro-TESE urade pod istom u klinici.
    HELP!
    E da, vjecna dilema, svjezi materijal je definitivno bolji nego onaj nakon odmrzavanja, no u tom slucaju zena svakako mora biti u stimulaciji koja ce mozda biti uzaludna. Sad kako to funkcionira ako je klinika udaljena od IFV centra uistinu ne znam. Ja sam kontaktirala Giesen u Njemackoj prije par godina pa su mi tamo rekli da tako rade jer IFV klinika nije na istom mjestu, no vjerujem da si vec imala konzultacije i provjerila tu info. I da, microTESE je uvijek pod opcom anestezijom, jedino se klasicna biopsija moze raditi pod lokalnom.
    Nazalost, nisam se uspjela prije ulogirati na rodu da ti odgovorim, pa se nadam da sad vec imas sve odgovore. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hvala misure i ja želim svima vama svu sreću ovog svijeta.
    potpuno si u pravu i ja sad kad procitam svoj post nema se sta vise dodati , al eto lakše je ako neko već prolazi kroz to da ne izmišljamo toplu vodu.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala misure. Raspitala sam se sve, kazu da nije nikakav problem ako se mTESE radi u bolnici. Navodno spermici (ako ih ima) opstanu nekoliko sati posle procedure, pa cak kazu da nakon 2-3 sata postaju vise pokretljivi.
    Inace spremamo se za nasu prvu proceduru za jedno 2-3 nedelje.
    Koliko sam uzbudjena toliko sam i nervozna, ali sam vise uzbudjena nego nervozna hehe

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

pozdrav cure,

evo pridružujem se u ovu grupu....kod mene je sve ok, a mm ima azoospermiju s tim da su nalazi hormona dobri....sad čekamo za daljnje korake koje trebamo učiniti...inače, pije za sada matičnu mliječ i kupila sam BioAstin, mada sam već pročitala da kod azoo nema baš puno pomoći sa tim preparatima....

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mrvice7, puno srece i dobro nam dosla i jos brze otisla medju trudnice!

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mrvice...dobro nam dosla i jos brze otisla.
    ne gubi nadu,glavu gore i hrabro naprijed,nemojte puno razmisljat nego se uhvatite ukostac s problemom
    pomagalo ili ne mm je stalno na nekim tabletama;tribestan je stalno u điru,bioastin ponekad kao i maticna mlijec...nista ne moze odmoc

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hvala vam cure ....prvo idemo na urološku obradu a u 6.om mjesecu idemo na VV na androloški pregled....vidjet ćemo što će biti....ma ne gubimo nadu, naravno....budem vas obavijestila o svemu....puse svima i držite se....zajedno ćemo sve uspjeti....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav svima..!
    Nakon dugog proučavanja foruma i svega šta ima veze sa trudnoćom molila bi za malu pomoć.!
    Ukratko ja 26 i mm 30 pokušavali smo imati bebu al neuspješno,nakon niz pregleda (3 spermiograma,2 posjeta urologu,endokrinološka obrada,mjerenje hormona(LD,FSH,ECL) sljedili su samo šokovi.
    Kako je već zasigurno svima poznato da ako ništa ne pitaš doktore nema ni odgovora.. Pa ovim putem želim svima zahvaliti da postoji ovaj forum iz kojeg se može puno naučit i pronaći utjehu kad je najteže.Čitajući ovaj forum pronašla sam isti šlučaj kao što imamo mi a to je da su kod mm jako mali testisi,trostruko povišeni FSH 36,1 LD 164 i TESTERON 7,99 i to sve meni upućuje na NEOPSTRUKTIVNU AZOOSPERMIJU ali nama to doktori nisu rekli već ostaje na azoospermiji. I na kraju svega nam preporučili da u obzir dolazi AID (oplodnja donatorskim sjemenom ili posvojenje) te iznimno samo jedan pokušaj PESE zbog posljedica..
    I na kraju moje pitanje glasi dal slučaj mm upučuje na neopstruktivnu azoospermiu,koje su posljedice ako se učini još koji PESE(jer znamo da su šanse da prvi put nađu nešto male) kamo ići na taj PESE ili možda kome se još obratiti za savjet?
    Još jednom molim pomoć ako netko ima ovakav slučaj
    pozzzzzzzzzz iz Zg

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

anaitomi, prije svega dobro dosla i jos bolje otisla sretna i trudna sa ovog pdf-a. Prije svega moram primjetiti da nisi detaljno proucila sve sto se pisalo o azoospermiji. Jer da jesi imala bi odgovore na pitanja koja si postavila. Prije svega dijagnosticiranje da li se radi o opstruktivnoj ili neopstruktivnoj azoo se moze dati tek nakon biopsije testisa. To sto su nalazi tvog muza takvi ne znaci da necete imati svoju biolosku djecu. Prije svega potrebno je uraditi niz pretraga da bi se, ako je moguce, doslo do uzroka azoospermije kod tm. Ja bih, recimo, i prije same biopsije testisa uputila mm da uradi tri jako bitna nalaza a to su: kariogram, mikrodelecije na y kromozomu i F508 (genetski screening za provjeru Cisticne Fibroze koja se najcesce vezuje za opstruktivnu azoospermiju).

Zaista, najpametnije sto ti mogu reci u ovom momentu, tj. najbolje za vas je, da zaista zaista detaljno procitas sve sto se pisalo o azoospermiji.

sretno

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga fatamorgana!
    Najprije hvala na javljanju..
    Tm je napravio mikrodelecij y kromosoma i taj nalaz je ok tj piše da sad imamo 5% šanse za bebu zato jer nisu utvrđene mikrodelecije y kromosoma,a u slučaju da su utvrđene imali bi 0% šanse
    Šta je kod nas problem da kod Tm su jako mali testisi i ne preporuča se biopsija zbog posljedica al ako bi već radili u obzir dolazi samo jedan pokušaj tog PESA
    Meni tj nama je sve to nova i od tolikih informacija i ne upamtim sve pa možda zato ne shvaćam neke stvari "još sada"
    Mislite da bi bez obzira dali radili biopsiju morali napravit taj kariogram i F508?
    još jedno velika hvala

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

draga anaitomi,slažem se s našom suborkom fatom....preporučljivo pročitati sve ponuđeno s našeg foruma i obavezno napraviti navedene pretrage.i mm ih je pravio i otkrili smo tako razlog naseg problema. bez biopsije se ne moze znati konacno stanje tako da prije nje nista nije konacno i nista nije gotovo...želim vam svu sreću svijeta u vašoj borbi koja slijedi

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo mi se spremamo da radimo spermogram u utorak necemo sigruno znati rezultate odmah ali nema veze. Nadamo se da ce biti bolji nego prije. Ako bude isto kao i prije koristenja tribestana i bioatina zvacu jednog travra koji pravi kapi za azoo.

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

edinas, drzimo palceve!!!!!!
    samo napred!

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

MM je dijagnostic asthenoozoospermija, nije mi jasno, koju funkciju ima bioastin a koju tribestan, može li to u njegovom slučaju pomoći

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tm je srećom daleekooo od ovog pdfa i neka tako i ostane...ja sam koristio bioastin i ništa i malo sam skeptičan prema svim stvarima za popravak spermiograma (ovo je moje mišljenje temeljeno ponešt na iskustvu svom i drugih, ne znači da sam potpuno u pravu...) osim općenito zdravije prehrane , umjerenog vježbanja i gdje je moguće smanjivanja stresa...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo danas smo radili spermogram sad cekamo da nam jave rezultate.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cao svima, dugo se niko ne javlja??!!!
    Edinas sta je sa nalazom spermograma?Kakvi su rezultati?Pozdrav svima

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo i mene da se i ovdje javim...
    prosli tjedan smo bili u Pragu i radili tesu mm,nazalost nisu nista pronasli tako da nasa bitka ide dalje....sada,par dana poslije, sve to lakše prihvaćamo i smišljamo druga rješenja....

svima sretno u kojem god dijelu bitke bili

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Little ivyŽao mi je (ne mogu da ubacim ovog tužkića a on bi sve najbolje rekao)...Vidim da ste pravi borci u postu se ne osjeti ni kap razočarenja i svaka vam čast.Samo hrabro dalje mali intermeco i nove pobjede.Pusa velika

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anaitomi ,meni to zvuci kao Klinefelterov sindrom(koliko se sjecam,to je genetski poremecaj i takvi muskarci imaju male testise).
    ima li cura koje bi to znale?

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bog cure može li mala pomoć
    Ne javljam se ali čitam redovno .
    Zanima me ima li netko s azoo iskustva u Mariboru.
    Kao sto vidite iz potpisa vrtimo se po lijepoj našoj u krug i svugdje neki propusti.
    Zbog financija nismo mogli van pa sad kad smo odlučili želim sve provjerit
    Hvala unaprijed i sretno svima

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pozdrav Gargamelica, kako vidim iz tvog potpisa kod vas se radi i opstruktivna azoo sto je super (ako uopce kod azoo ista moze biti super) znaci uvijek ce biti plivaca za postupak. Naravno da ima suborki sa azoo koje su bile i s muzevima obavljena im je TESE i ICSI i dobili su bebace svoje. Ja se npr sjecam suborke Migully ciji muz ima neopstruktivnu azoospermiju (kao i moj muz i sto je puno teze od neopstruktivne) i oni imaju mariborske blizance. Znam da ima jos cura, ali jednostavno sada mi je na pamet pala Migully.

sretno

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

misila sam reci da je neopstuktivna azoo puno tezi oblik azoo od opstruktivne

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

gargamelice, probaj stupiti u kontakt s ici, oni se liječe u mb
    nadam se da je sad već trbušasta

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala vam cure pokusat ću do njih preko pp.
    Fatamorgana dobro si rekla "ako ista može bit dobro kod azoo "ali eto do sad smo punkcijom dobili "plivace"
    Zelim ti školsku trudnoću
    ivica k

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo i mene...ma imam problema sa logiranjem, jednostavno kad upišem zaporku neće mi je prihvatiti, ni korisničko ime....uglavnom, prvi korak smo obavili i bili kod urologa i fizički je sve ok, znači nema nikakvih fizičkih barijera....a za 15ak dana idemo na VV pa ćemo vidjeti što će biti....jučer me ulovila takva kriza da sam se toliko isplakala i danas mi je isto tako, ali valjda će biti bolje...koliko se čekaju nalazi spermiograma na VV?...čula sam da se zna dogoditi i 2 mjeseca da se čekaju nalazi...

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo, mi bili kod urologa i sve je ok, nema fizičkih prepreka, hormoni su ok, još treba testosteron i hormone štitnjače, ali to ćemo sve na VV napraviti i ponoviti spermiogram....neznam kako je kod vas, ali kod mene situacija nije baš najbolja, jer moj MM ne želi razgovarati o tome, a vidim da ga muči to jako....kad smo dobili nalaz od spermiograma, rekli su nam da je jako mali broj muškaraca sa azoo, a meni se nekeko čini da ih je ustvari sve više ....

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam isti problem imala s svojim mm
    Pune dvije godine mu je trebalo da se s istim zarom uključi u postupke .
    Jednostavno mu je trebalo vremena da prihvati dijagnozu
    I meni se čini da je azoo dijagnoza puno vise a ne manje ,nažalost
    Sretno i nek vam prvi postupak bude dobitni !!!!!!

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a nije ni tim nasim musketirima lako. samo treba biti veoma strpljiv s njima. treba im vise vremena da sve prihvate. ja imam srece s mm,i iako nikad nije puno volio pricat o tome ipak prihvaca sve i ide na sve potrebne postupke i zajedno ne odustajemo. kod moje prijateljice je npr situacija obrnuta i njen m nece uopce da prica o tome i necenista da radi....nije nam lako a nije ni njima. ma njima je i teze.
    a ovih azo dijagnoza stvarno ima dosta a svaka je opet na svoj nacin.
    sretno vam curke

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pozdrav svim,evo da vam se i ja pridruzim nakon duuugo vremena.uglavnom u 10 mj.idemo na biopsiju (U Splitu kod dr.Tandare) ,a nalaz hormona izgleda ovako : FSH 33,22 LH 20,64 TESTOSTERON 14,72 INHIBIN B 28,0. znam da nije bajkovito.ali me isto zanima vase misljenje i vasa iskustva opcenito i o nalazima i o samom tijeku biopsije.hvala

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa bas nitko?

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nadam se da će ti netko odgovorit s sličnim nalazom.
    Mi smo imali ok hormone i punkcijom smo uspili do sad dobit par plivaca.
    Nemamo iskustva s biopsijom .
    Pokušaj na pp nekog pitat npr mislim da je fatamorgana neop azo

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

tamara, probaj stupiti u kontakt s forumašicom metkovk@
    prilično sam sigurna da su oni bili na biopsiji kod tog dr., ali nije se dugo javljala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •