drage moje, beta 14 dpt - 487,4 , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee))))
Tanya cestitaaaaam od srca !!!!
Meni danas 25 dan ciklusa i evo nesto smedkasto pocelo
ujutro radim test pa .......
Test pozitivan !!!!
Naravno sad jos sumnja da nije od choragona koji sam primila u pon ..
Uh tko ce docekat betu
Aaaaa... ti ćeš je dočekat i bit će veeelikaaa!![]()
![]()
Tanya čestitam i ovdje!![]()
![]()
Cure moje drage moja beta 1031!!!!!!
Ne mogu virovat .....sok Jer mi je 14dpt
draga friend of mine, sretna sam zbog vas! bravo, želim ti svako dobro, urednu trudnoću i veliko veselje početkom srpnja![]()
btw moja beta je danas 1868 , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Napokon dosla do compa...
Tanya007 cestitam
Gargamelice zelim ti najbezbriznijih 8mj, CESTITAM i jos duplici, tako sam sretna zbog tebe![]()
![]()
drage moje, čestitam vam od srca....mi krecemo isto u borbu...ovih dana bi trebala dobiti pa počinjemo sa menopurom i decapeptylom...
Cure, svaka vam cast...srecno i uzivajte,,,,,,,,,,,,,,,,,
Evo izvjestaj s naseg prvog uzv
Posto jos nije punih sest tjedana nismo jos culi ali smo vidjeli pulsiranje junackog srca
Usprkos veeeelikoj beti nisu dvojke
cure hvala na podrsci i drzit fige da bude sve ok
Za dva tjedna opet uzv.......
Tanya jeste vi bili na uzv ??
Mrvice sretnooooooo!!!!!!!!!!
gargameice, super
![]()
evo, jučer bili na UZV i dobili 4 folikula na lijevom i 2 na desnom, endometrij se super zadebljao i u četvrtak STOP injekcija, subota punkcija pa ćemo vidjeti dalje...
Cure moje pozdrav,dugo nism pisala ali stalno sam ja tu i pratim vas!
Čestitam i ovako našoj Gargamelici i Tanyi i želim što prije to isto svima nama sa azoo...e sad ovako:
U 10 mj smo bili na ICSI i 3dan su vraćene dobra dva 8 stanični embrija i jedan 7 stanični, MM je do sad imao najbolji spermio dr je rekao da su se iznenadili da je bilo pokretnih dosta,u pon sam radila test koji je bio pozitivan a današnja beta je 19,8 a i prokrvarila sam tako da neznam da li sam tužna ili ne jer u azoo i biokemijska trudnoća je veliki pomamk i plus!!
Sve vas puno puno pozdravljam i neodustajte jer mi nećemo!!!
dobili smo 7 zrelih jsi sutra je transfer
....punkcija me nije boljela ali zato sam poslije riknula od bolova, ali danas je već dobro...
Napravili smo termin 22.10 za spermogram posle koristenja biljnih kapi. Neznam dali da uzmem hormonsku terapiju za muza ako dokotr bude predlako.
Na početku želim vas sve pozdraviti i zahvaliti na savjetima i odličnoj atmosferi koja vlada.
MM i ja smo od 9 mjeseca u azoo priči kada je napravljen prvi spermiogr. a nakon toga i sljedeći koji su samo potvrdili dijagnozu. Od tada prošli smo nekoliko bolnica, uglavnom urolozi, te smo trenutno na VV. Obavili smo razgovor sa andrologom i sada čekamo 12 mj. kada se planira obaviti punkcija testisa. Jedino što me veseli u cijeloj ovoj priči je to što su hormoni uredni, kako kaže doktor.
Toliko od mene za ovaj prvi put. Ako tko ima koji savjet što i kako dalje javite![]()
Draga moja arizona kao sto vidis iz mog potpisa i mi smo poceli na VV .
Moj savjet nakon sta dobijete nalaz punkcije ne gubite vrijeme na VV (svi ginekolozi i glavni biolog su otisli)
Ovo je ozbiljna dijagnoza i tako se postavite nitko mi ne moze platiti moje vrijeme sta sam na Vv cekala (sve skupa skoro tri god s postupcima) .Financije su nam bile prepreka da se maknemo
Lucinger je sad u ivf poliklinici ili kao sta je tanya savjetovala Cito) u Splitu
Sretno kako god odlucili![]()
Draga arizona311, sličnu priču smo imali i mi lani u 11. mj., 2x nalaz azoo (FSH blago povišen 17-19, inhibin B blago snižen 64.9) sa KBC-a Split i godinu dana nešto dogovarali, odgađali i sl., uglavnom nepotrebno tapkali u mjestu, da bi na moje inzistiranje ove god. u 9. mj. MM napravio sprmiogram privatno U Citu i nastavak priče možeš pročitati u mom potpisu... Žalim što se na drugo mišljenje (koje ti toplo savjetujem) nismo odlučili i ranije, a s druge strane mislim da se u životu sve posloži upravo onako kako treba i da s nekim razlogom završimo na putu na kojem jesmo...
Odželim uspješnu punkciju TM-u i da vam azoo mora što prije dobije sretan završetak!!!
![]()
aaaaaaaaaaaa medena sretno!!!!! još malo , pa ti želim najveću betu na svijetu.
kiss
Hvala vam cure, divne ste.
Znam za priču o VV, pratim temu već duže tako da sam upoznata sa situacijom. Pošto smo naručeni za punkciju to ćemo obaviti kod njih. Također uskoro idemo po drugo mišljenje na SD, pa ćemo onda vidjeti što i kako dalje.
Jako mi teško pada stalno iščekivanje nalaza, termina. To mi je najgore od svega.
Pitanje, nakon obavljene punkcije koliko su brzo gotovi rezultati. Da li je moguće dobiti ih isti dan. Mislim da ću se pojesti od nervoze ako ćemo i to čekati.
tanya007, predivno, čestitam od srca na ++
medena8, da sve sretno završi![]()
Mislim da ti je obrada punktata ili ejakulata gotovo ista i obavlja se odmah, tj. nalaz dobiješ istom brzinom kao i spermogram, nemoj me uzet za riječ, možda da se javi neka cura čijem je suprugu to rađeno. Ja sam ovako zaključila iz svoje situacije jer je moj dr. prilikom ovog ICSI-a rekao da ako ne bude spermija u ejakulatu MM-a na dan moje punkcije, da će i njemu napraviti punkciju ... U svakom slučaju sretno i hvala na lijepim željama!![]()
Draga moja rezultate dobiješ isti sekund, nakon šta mu punktiraju testis- biolog ih odmah traži pod mikroskopom- to doslovno traje 2 minute!!!!
MM ih e pronašlo tonu samo u jednom ubodu, ako ne nađu u prvom , bodu drugi put itd....
Sretnooooooooooooooooooo!!!Zašto se toliko čeka, oni u Cita to rade skoro pa svaki dan!!!!!
Arizona , super šta su mu hormoni uredni, tako e bilo i mm, pa je dr. odmah zaključio da je došlo do začepljenja te da im e onemogućen izlazak- mislim da je ovo nabolja varijanta azoospermije!!!!!
Kao prvo, veliki pozdrav svima !
Mi smo još jedan par u azzo statistici.(. imamo 3 spermiograma kojima je to potvrđeno. Trenutno čekamo bakteriološki nalaz s vv i nakon toga slijedi punkcija. kod mm je hormonalni status super tako da se još uvijek nadamo. čitajući vaše priče nada je još veća a jad, žalost i osjećaj nemoći polako zamijenjuje hrabrost i želja za borbom. hvala vam i čestitke svima koji su/budu uspjeli!
Imam pitanje....ako prilikom punkcije nađu spermije dal dobimo samo papirnati nalaz ili postoji mogućnost da se zamrznu( pošto ja nisam u postupku,). Naime mi smo našu mpo priču počeli na Sv. Duhu, trenutno smo na VV., al još uvijek nismo definitivno odlučili... split nam je prepre daleko, a kućni proračun ograničen..
Draga Elen imamo istu priču, nažalost. I nama hormoni uredni, bakteriološki nalaz u redu, a plivača nema
Sredinom 12mj. smo naručeni na punkciju na VV, pa ćemo vidjeti. I mene jako zanima da li je moguće zamrzavanje. Bilo bi katastrofa baciti dobivene sperm. pošto u našem slučaju i par je super. Svakako ću pitati doktora. Ali čisto sumljam jer MM-u androlog to nije spomenuo, već samo, ako ih ima ja idem u postupak, a MM opet na punkciju
Kako to da ste odustali od SD, naime i nas su tamo slali.
Mi smo počeli na SD, obavili spermiogram i jedan razgovor i oni su nas poslali na VV na detaljniju analizu..tj. da se utvrdi postojanje ili nepostojanje enzima ldh-x. Trenutno smo na VV ali još uvijek nismo definitivno odlučili...I VV i SD imaju i pluseve i minuse..no sad nam je najvažnije naći plivače..da se konačno nešt pokrene u pozitivnom smjeru.
Draga elen, sto bi rekli na forumu dobro dosla i jos brze otisla!!!
Moguce je zamrzavanje ali vise preporucuju tvoju pripremu pa onda istovremeno punkciju.Zbog toga sto je materijal kvalitetniji nego nakon zamrzavanja.Tako smo mi radili u Istanbulu zimus, ali nazalost nista nije nadjeno u microTESE intervenciji.Puno srece i samo napred...
Cure, hvala svima na odgovorima i dobrodošlici
Natasa 73
Na nama je naoružati se strpljenjem i ne gubiti nadu... kad nam stigne bakteriološki nalaz s vv donesli budemo konačnu odluku a onda u boj, u boj![]()
Mozeli mi neko reci koje su tabelte dobre za hormosku terapiju pa da trazi od dokotra.
Dali Semenax pomaze kod azoo?
bok cure..pitala sam na temi vv...pitam i tu...
mm je dr. tjedan naručen na punkciju kod dr. čolaka. kakva su iskustva vaših mm-a... koliko je bolan zahvat, dal se dobi lokalna ili se ide "na živo" i dal je poslije moguće normalno kretanje? zanima me jer nismo iz zg. a ja ne vozim...a poslije bi malo "za nagradu" po dućanima...
iskustva s apunkcije su razlicita,evo naseg iz maribora:
mm su poprskali testise(valjda kao neka lokalna),uzeči iglu i odradili punkciju.normlano izasao iz prostorije, i nastavio zivot kao da se nista nije desilo.kaz eda nije osjetio nista,a tad nismo ni znali da je to punkcija.
dakle,nista strasno.