Stranica 28 od 85 PrviPrvi ... 1826272829303878 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

mi smo radili punkciju u 11 mjesecu i nađene su samo sertolijeve ćelij. nema ni spermija ni spermatogeneze. testosteron je 12, a fsh 22. sad čekamo biopsiju, navodno će se raditi na rebru. druga opcija je dr.reš u postojni. svaki dan čekam da se probudim iz ove noćne more.
    ali glavu gore, moramo biti pozitiva!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

...,da bas nocna mora ,znaci lina mi smo u istoj situaciji,skoro sve isto mala razlika u testesteronu.ma uzas mi se nosimo sa ovom dijagnozom od 2004,punih 8god,
    neznam kako smo to sve uspjeli prezivjeti.jesteli radili kariogram,micro-delecije,izvadili inhibin??pozz svima

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

to je zbilja jako dugo, ali svaki novi dan je dan manje. napravili smo kariogram i micro-delecije i hvala bogu sve je ok. sad čekamo biopsiju na rebru ako ikad krenu s tim?!
    mi smo saznali tek nedavno, ali nema dana da se ne probudim sa upitnikom, hoćemo li uspjeti?
    pozdrav svim borcima!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

lina2 jeseli probali kakvu hormonsku terapiju?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

nismo edinas. rekli su nam da se fsh i lh ne mogu spustiti nikakvim lijekovima.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Mi isto takoder apsolutno nista nismo uzimali,jel je dokazano da moze samo naskoditi jos vise fsh-(ako je vec visok) i testesteronu ako je u granicama normale,nista nije preporucljivo
    jel moze samo pogorsati hormone.Slazem se da je mnogima pomoglo,a mnogima i ne,sve ovisi kakvi su kod koga hormoni ,nebih se usudila niti uzimati nesto na svoju ruku,pa napraviti
    vise stete vec koristi.Ostavit cemo sve kako je pa vidjeti imali sta sa micro-teses,uostalom to je sve na Bozjoj volji,ako ima nesto nace se ,ako nema,nevrijedi niti trovati se svacim,
    opet naglasavam kod nekih se moze nesto promjenit a kod nekih kao kod nas sa ovakvim hormonskim statusom nemoze pomoci nikakav ljek.
    p.s.prije 5god.probali tesiceve cajeve,nis od toga apsolutno nikakav pomak.
    Posljednje uređivanje od postoji nada : 08.02.2012. at 09:38

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja sam istog mišljenja. ne bih baš riskirala.
    tješi me činjenica da se i s takvim hormonima može nešto naći.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nismo ni mi uzimali stvari na svoju ruku nego dam je dokotr preporucio hcg inecije.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

to je ok edinas kad ste dobili preporuku od doktora,kod vas je drugacija situacija sa hormonima,a lina2 i ja cini mi se da smo u totalno u istoj situaciji,pa se nadamo cudu ,kod nas nepostoji terapija da poravi stanje samo biosija.lina kad imate biopsiju,hoce vam zamrznut materijal ako nadu sta,sta ste dogovorili?pozz svim curkama

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I moj muz ima povisen fsh i ima nizak testesteronu. Ali je doktor rekao ako se testesteronu poveca mozda se fsh spusti i pojavi koji spermic.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

nismo još ništa dogovorili. dr. sa vv nas je uputio napraviti biopsiju na rebru sa zamrzavanjem materijala (na šalati). međutim, na rebru još nisu krenuli sa biopsijom, navodno će ubrzo. zvala sam ih prošli tjedan, rečeno mi je da su u pripremi.
    postoji nada, kad ćete vi?
    edinas, to je u redu! da je nama to preporučeno i mi bi se upustili u terapiju,ali...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

je li itko od vas kontaktirao dr. Ježeka u Zg? On će kada dobije papire raditi micro tese. To bi trebalo krenuti negdje na proljeće, taman bi se poklopilo sa promjenom zakona. Mi smo inače bili na VV i odradili smo punkciju i našli su samo sertolijeve stanice, pa smo se odlučili na Prag i donaciju. Dobro pazite da sami ne uzimate hormone ili nadomjestak kakav na svoju ruku, posebice treba paziti sa propolisom i matičnom mliječi jer to dvoje ujteče na estrogen i progesteron kod muškaraca. Inače, živimo s azoo već 5 g i nedamo se :::

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure moze jedno pitanje za vas koji ste na VV, dali tamo zamrzavaju spermu ili..

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Rominka,jesi sigurna da ce u hr,radit micro-tese??nisam cula za tu informaciju,ali to bi bilo odlicno,cini mi se da si ti identicna kao lina2 i ja,i kod nasih nadeno samo sertolijeve stanice.bit ce bolje nadajmo se.
    Lina2 mi smo planirali u Sarajevo kad se otvori ova klinika bahceci,napraviti tu bolju biopsiju micro-tese,sigurno si vec citala o tome na forumu,e sad ako je Rominka cula da ce to raditi u ZG,to je isto zanimljiva informacija.Inace lina ,nismo bas za obicnu biopsiju,nekako vise vjerujem ovoj micro-tese,ali ako vi idete i jos netko u meduvremenu i daj Boze pozitivnim rezultatima tko zna sto cemo jos odluciti.sretno curke moje svima od srca

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

postoji nada dr. ježek je u prosincu bio na dneniku nove tv govorio upravo o tome i kako prikuplja papire za rad. ja sam ti nakon toga poslala mail i odmah mi je odgovorio, preporučio još neke pretrage i on se nada da će do proljeća imati sve potrebno kako bi počeli s radom. i radit će baš micro tese, što je super. jedino mi nije znao reći hoće li išta ići preko hzzo jer je novi zakon u pripremi...potraži na stranicama nove tv o dr. davoru ježeku, a možeš ga i kontaktirati.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

rominka baš si me razveselila. ja sam pokušala kontaktirati dr.ježeka, zapravo poslala sam mu mail, međutim, nisam dobila odgovor. možda sam poslala na krivu adresu, pa ako ti ne bi bio problem da mi pošalješ njegov mail. mi čekamo da to konačno krene. vi ste odustali od vv?
    postoji nada, naše odluke zbilja nisu lake. uvijek se bojim, što ako odlučimo krivo! nadajmo se najboljemu za nas!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ma na vv su digli ruke od nas i nikad nisu odradili do kraja pretrage, tako da mi još i dan danas ne znamo koji tip azoo imamo...mislim da je ježek jedina šansa, uz promjenu zakona, ako ništa drugo barem da saznamo do kraja na čemu smo.u međuvremenu idemo za prag jer vrijeme prolazi i nema se što čekati. na pp sam ti poslala mail. jeste sve pretrage odradili? i što su vam rekli?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hvala ti! jesmo, barem mislim?! kariogram, micro-delecije,hormone, bakteriološki dio.
    uputili nas na rebro radi biopsije sa zamrzavanjem materijala te da nakon svega obavljenog dođemo sa nalazima. i mene je strah vremena, nismo se ni okrenuli a godina je prošla.
    samo da krenemo i bit će mi lakše.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi idemo sada još odraditi mikrodelecije i inhibin b, i s time ćemo do ježeka. iza nas je 5 godina, ali ako sam ne kopaš i ne zoveš to sve ide jako sporo. ja sma imala sreće pa sam naletila na neke rode koje su mi dale brojeve telefona koga zvati pa smo uspjeli ubrzati,a zadnje dvije godine štedimo lovu.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Joj rominka bas si ne razveselila,ma uljepsala si mi dan i vecer.i mi smo odustali od vv,jel su isto tako digli ruke od nas jos 2004,kad su nam rekli za azoo.ma uzas uopce nemaju volje za nas.Hvala Bogu na ovom forumu i curkama i deckima koji daju informacije.Mozes i meni poslat na pp.mail Rominka.he,he bas sam hapy
    lina2 ma sto odlucite sigurno cete dobro odlucit,a ako idete kod dokt.jezeka,nebrini on je najbolji tako sam i ja cula,pa bih i ja sad snjim stupila u kontakt.,bit ce sve dobro ma mora i nama zasjat sunce.joj curke kako ste me obradovale

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

radili smo juce spermiogram nakon terapije menopura i umjesto spermatozoida smo dobili leukocita toliko da niko ih nemoze prebrojati, sto znaci da ima neku gadnu infekciju tj. bakterije koje pojedose sve zivo.
    izgleda da ce nas skinuti sa postupka dok ne otkriju sta ih jede.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

boss, mm je na prvom spermiogramu imao masu leukocita. na kraju su mu našli ureaplasmu.
    bili smo oboje na antibioticima tri tjedna i pio je prostamol uno. napravili smo opet nalaze i
    više nije bilo bakterije, ali su leukociti opet bili povišeni. potom je opet bio antibiotike, a

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

na zadnjem nalazu spermiograma leukociti su bili ok. nama su na vv rekli da to nije neki problem što mi je bilo malo čudno.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sad sam bila sa doktoricom svojom i veceras nosimo spermokulturu da odradimo i za sad nema govora da odustaje se od postupka bez obzira na nalaz spermiograma. i da kao dok ne primi 20 menopura nemoze se nista znati. hm malo mi sve to cudno , al hajd valjda cemo uskoro uspjeti uhvatiti urologa pa vidjeti sa njim sta on kaze.
    mada mi nije jasno kako mozemo u postupak sa bakterijama?

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Rominka ja vjerujem da vam stize roda i jedva cekam da nam javis tu najljepsu vijest!!!!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meni se čini da u svim tim našim nevoljama, prvenstveno treba imati povjerenja u doktore koji nas vode, tako smo i mi bezuvjetno bili u rukama dr. č na vv dok nije rekao da su nam sužene opcije. boss moraš uvijek biti spremna postavljati pitanja, tražiti odgovore. ja sam npr imala, i imam još uvijek, mali rokovnik u kojemu je hrpa pitanja. nikada ne odlazi kući dok nisi dobila sve odgovore, makar im se popela na vrh glave

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja svaki dan idem u kliniku pa vise sam im i dosadila, moja dr mi je rekla da to nije problem al koliko je vjerovati ginekologu koliko se ona uopte razumije u te stvari, a njegov urolog ne radi na godisnjem , a pitala sam ih sve u klinici za misljenje i dobila masu razlicitih odgovora, svako ima drugu teoriju a jedina osoba koja je kompetentna da da odgovor ne radi.
    nista cekamo sad spermokulturu pa cemo vidjeti sta dalje , a ja bas ne vjerujem rjecima moje mpo da se za 15 dana moze stanje promjeniti, ma vise mi je sve svejedno ne polazem nade u postupak ovo ce biti po mom misljenju propao slucaj, jer za mjesec dana nema teorije da nestanu leukociti a da se pojave spermici.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

istina je da njima trebaju 3 mjeseca za potpuni oporavak, no opet ne znači da može izaći ipak na dobro. pokušaj poslati mail dr. poljaku na cito klinici - on je meni svaki put odgovorio. i nemoj se predvati prije nego je potrebno. o kažem kupi mu propolis i matičnu mliječ, čistu ne prerađenu, samo to smije koristiti mjesec dana. popravit će se, vidjeti ćeš - to kažem iz iskustva

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma znam ja de ce se popraviti al za mjesec dana sigurno nece, a on pije maticnu i koristi ono med i voce vec duze vreme, a pre pocetka terapije je pio dva jaka antibiotika da unisti sve sto ima u njemu. a o hrani necu ni da pricam njegov svaki obrok koji napravim je tacano izbalansiran da dnevno unosi svega u dozama koji su mu potrebne. i na to sve ima ljubimce koji uzivaju i fino se razmozavaju.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

E moji azoo frendovi. u Hrvatskoj nema liječnika koji bi se bavio s nama. Pogotovo kad imate neopstruktivnu (sekrtornu) azoospermiju, manjak testesterona (10,1), a povišen fsh (16,9). Sad sam na tribestanu i ace-cink-selen vitaminima te ponekad propolis pa mi ostaje nada. Mislim da sami sebi možemo više pomoći od svih hrvatskih liječnika. Ja sam promijenio puno liječnika i većina samo slliježe ramenima i ubije te u pojam. Sad tribestan, vitamini, propolis pa ćemo vidjeti. Mnogima je pomoglo, a i vidio sam u nprijašnjim postovima da je na tržištu SAD-a izašo isključivo lijek za azoospermiju pa ću i to pokušati ukoliko ovo ne uspije. Biopsija ni pod razno, a punkciju sam obavio i u obilju materijala nema spermića. Glavu gore i nadat s najboljem. pozdrav!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

polo gdje si to nasao za taj lijek za azoo iz sad.

Datum pristupanja
    Oct 2011
    Posljednje uređivanje od Polo : 12.02.2012. at 10:28

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ovi preparati povecavaju testosteron ? a moj ga ima i previse.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja baš i ne. Ujedno ti smanjuju fsh, kojeg ja imam previše. Mislim da djeluju po principu - za nas koji imamo najteži oblik. Ako tvoj nema visok fsh onda ima nade za vas!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kod nas je fsh 2,1 a testosteron malo preso gornju granicu, sto znaci da ga ima previse i nesmije ga vise dizati

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Koliko sam upućen onda imate velike šanse sa klomifenom. Šta bih ja dao da je kod mene tako

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

e moj polo evo moj dragi je je vec sad ce 3 mjeseca na menopuru pa opet nema nista. kazu da se moze popraviti al ja nesto jos uvijek nisam nasla nacin kako.a menopur je mnogo jaci od klomifena pa opet nema nista.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i mm ima slicne nalaze kao tvoj boss. ja sam nekako stekla dojam da je to jos i gora varijanta. svi hormoni ok, testosteron malo iznad donej granice, fsh na sredini,ali inhibin jako nizak (oko 25, sa dje porastao na 57)nedavno sam na nekim americkim sajtovima cak nasla i misljenje nekih dr da je to genetski problem,ne sjecam se detalja...samo da to ne obuhvaca neku standardnu genetiku kojoj se posvecuje paznja prilikom pretraga kod neops.azoo(mikrodelecije ili kariotip).
    ako nadem text(prestrasio me ,nikad vis enisam oko toga cackala ,niti vise trazila taj text),stavim vam ga ovdje.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kod mog je testosteron malo iznad gornje granice tj ima ga i previse .

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam pisala ovod doktoru sto radi sa sperm hope i rekao da moze pomoci ali nesmijecga koristis dok je pod terapijom hormonskom.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo sta je napisao doktor.
    I can recommend to take stage III treatment because it's boost
    testosterone and balancing the hormone levels, it's also contain
    natural herbs that increase estrogen levels that is very important for
    hormone balance and sperm production.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Polo prvotno napisa Vidi poruku
    E moji azoo frendovi. u Hrvatskoj nema liječnika koji bi se bavio s nama. Pogotovo kad imate neopstruktivnu (sekrtornu) azoospermiju, manjak testesterona (10,1), a povišen fsh (16,9). Sad sam na tribestanu i ace-cink-selen vitaminima te ponekad propolis pa mi ostaje nada. Mislim da sami sebi možemo više pomoći od svih hrvatskih liječnika. Ja sam promijenio puno liječnika i većina samo slliježe ramenima i ubije te u pojam. Sad tribestan, vitamini, propolis pa ćemo vidjeti. Mnogima je pomoglo, a i vidio sam u nprijašnjim postovima da je na tržištu SAD-a izašo isključivo lijek za azoospermiju pa ću i to pokušati ukoliko ovo ne uspije. Biopsija ni pod razno, a punkciju sam obavio i u obilju materijala nema spermića. Glavu gore i nadat s najboljem. pozdrav!!!
    Polo zasto biopsija ni pod razno?????,pa to je jedini nacin da se vidi imali nesto unutra spermica.,ako su ti to rekli na v.v.razumijem te jel su i nama rekli nislucajno ,ako se punkcijom nije naslo ,nece ni biopsijom...je mos mislit a tolikim se naslo sa nasom dijagnozom.zato smo mi davno odustali od njih.sretno u borbi

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nisu mi to rekli na V.V. već upravo suprotno, šalju me na biopsiju na Rebro. Međutim poučen mnogim iskustvima gdje te otvore, zašiju, a ništa ne nađu, zato sam protiv. Mislim da nakon punkcije ne želim trpjeti daljnju bol. Iako si u pravu da je to jedina i krajnja opcija da pronđu nešto, mislim dog god nemam spermotegeneze da nikakvom biopsijom neće naći ništa. Pozzz

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Polo, cini mi se da ti je jasno sve po pitanju ove surove Dg.
    Lakse se podnosi ako se bar malo prihavati istina.
    Puno pozdrava i puno srece...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Slazem se polo da se vecinom nenade,ipak u nekih se naslo sa dijagnozom kao nasom i bez satnice spermatogeneze.Ali terapija,ljekovi,razno razni pripravci nema ni od toga nista ,jedino gdje je niski fsh tu ima zaista pomoci i vrijedi pokusati sa ljekovima,a kod nas sa neostruktivnom azoo nepostoji ljek.Natasa i mi smo prihvatili istinu i zivimo stim,ipak jos nismo napravili biopsiju i to ostavljamo za zadnje ,nada ipak bar malo postoji da se nesto nade,a vise doktora iz hr,i drugih drzava nam je reklo kad je fsh,visok da se nepostoji ljek da se to popravi i to je zaista istina.sretno svima u borbi

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Drage moje,treba mi vasa pomoc i podrska jer nisam dovoljno jaka...MM je 86 god ja 89god znam da smo mladi ali mi toliko zelimo bebu...Njemu je pre godinu dana dijagnostikovana azospermija,s tim da je sa 7 godina imao spustanje testisa,pa opet sa 9godina...Radili smo sve moguce analize Fsh mu je duplo povisen,sada pije neku terapiju Nolvadex tablete i jos neke i proxid prasak...Doktor nam je rekao da posto su testisi dosta osteceni prvo pokusamo ovom terapijom ukoliko se taj inhibin b povisi onda ce se uraditi biopsija...Zanima me da li je neko sa ovom dijagnozom uspeo postati roditelj...Ocajna sam....

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Makicali ,kod suprugovog rodaka bila je situacija slicna vasoj ,cak i gora,spustanje testisa i operacije razne vise puta,cak mu nisu davali nikave sanse da prezivi sto je sve prosao,upale usiju itd.ozenio se i nakon dva mjeseca zena mu ostala trudna prirodnim putem,cudo,cudo Bozje sto reci.Eto to je slucaj istinit za kojeg ja znam.Procitaj cijeli forum i vidjet ces da ima nade,nemoj ocajavati,ipak i dosta ste mladi bit ce bebica.
    Rominka stobom sam u sretno draga

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

postoji nada poslušaj pjesmu dat će nam bog od nine - to mi je himna!!! sve će ti biti jasno. toliko sam uzbuđena jer od ovog vikenda počinje prava borba protiv azoo -grrrrr! pobjeda je naša - čvrsto vjerujem
    želim reći svima koji se bore s azoo da dok to ne osvijestite u potpunosti, dok to ne prihvatite kao izmjenu noći i dana nećete moći se odlučiti na bilo što (donora, posvajanje ili život bez djece). treba to prožvakati i s time živjeti. jako dobro znam da to nije lako, dapače - bilo je tu suza, vike, razbijenih tanjura, pravih filmskih svađa, no na kraja danu sve što je nama bilo potrebno jest da se zagrlimo i zajedno legnemo u krevet. ljudi moji dragi, mi idemo u pokušaj sa enormnom vjerom u uspjeh, ali smo svjesni i mogućnosti da ne uspije. u svakom slučaju, želim svima zahvaliti na podršci i ne dajte se (malo sam podijelila svoje misli - ne zamjerite)

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Rominka draga ,vjerujem u vas uspjeh,ovo je vas mjesec ti si ta koja ce nam prva objavit najljepsu vijest u ovoj godini,ja jako vjerujem u to.,ti si predivna,topla i iskrena osoba i dat ce vam Bog i vise od tog,da,da.Jako volim Ninu i sve njene pjesme ali ova je nasa da draga dobro si rekla HIMNA prvo nek bude tvoja a onda i od svih nas.Nemogu ti opisati koliko mislim o tebi i tvom suprugu,vasim suzama je dosao kraj,mora tako biti.U mislima i molitvama cu biti svama.Mi koji smo tolike godine zivjeli sa ovom boli vrijeme je da ode sva tuga od nas i pocme i nase vrijeme najvece srece na svijetu.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

rominka drzim vam fige da se vratite bar u troje a moze i u cetvoro. da otvorite sezonu na azoo statistici.
    mi jos uvjek ganjamo ljubimce koje moj muz uzgaja , valjda cemo ih uskoro i otkriti. al bez obzira koje god ljubimce da ima dva dana pred punkciju ce ga nafilovati antibioticima i to ce valjda da rjesi stvar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •