Stranica 41 od 85 PrviPrvi ... 31394041424351 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 4229

Tema: "azoo statistika"

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jeste li radili mikrodeleciju y kromosoma i kariogram? Liječnici nisu ništa pokušali objasniti jer ni sami ne znaju, a što se tiče alternativne medicine, MM je išao i kod Domančića na bioenergiju, i pio čajeve dr. Mije i fitologa Tešića, i piskavicu i razne vitamine i Tribestan i ništa nije pomoglo. Jedino, kad je prvi put uzimao terapiju fitologa Tešića koja traje tri mjeseca, nakon toga su mu našli jedan pokretni i jedan nepokretni spermij u ejakulatu, što je jako neobično jer smo nakon toga doznali da ima mikrodeleciju y kromosoma, dakle problem je genetski i po svim pravilima spermatogeneze uopće ne bi trebalo biti. Nakon tog nalaza, mi smo bili oduševljeni, a androlog je samo odmahnuo rukom i rekao da to nije ništa. Eto, toliko o entuzijazmu i razočaranjima.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj DanijelaDanči prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste li radili mikrodeleciju y kromosoma i kariogram? Liječnici nisu ništa pokušali objasniti jer ni sami ne znaju, a što se tiče alternativne medicine, MM je išao i kod Domančića na bioenergiju, i pio čajeve dr. Mije i fitologa Tešića, i piskavicu i razne vitamine i Tribestan i ništa nije pomoglo. Jedino, kad je prvi put uzimao terapiju fitologa Tešića koja traje tri mjeseca, nakon toga su mu našli jedan pokretni i jedan nepokretni spermij u ejakulatu, što je jako neobično jer smo nakon toga doznali da ima mikrodeleciju y kromosoma, dakle problem je genetski i po svim pravilima spermatogeneze uopće ne bi trebalo biti. Nakon tog nalaza, mi smo bili oduševljeni, a androlog je samo odmahnuo rukom i rekao da to nije ništa. Eto, toliko o entuzijazmu i razočaranjima.

možeš li nam dati broj Tešića? kakva je to njegova terapija?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anaši, mislim da sam na ovom forumu čitala o Tešiću i iskreno nevjerujem mu baš. Ima dosta o njemu na forumu Serbian caffe.. Kažu da svima daje iste čajeve, tj. terapije(med i ocat, propolis, matična mliječ), a čajevi su mislim od zdravca, matičnjaka i još jedan, možda kadulja. Naplati 300 eura, a sve to možeš kupiti za nekih 200-300 kn, možda i manje. Od mog muža bratić i njegova žena su uzimali tu terapiju, njemu su bili jako spori spermići i nakon mjesec dana terapije ona je ostala trudna, ali su i prestali pušiti oboje i on prestao piti alkohol. Neznam koliko su bili u braku, dugo, i s prvom ženom je bio par godina i nisu imali djece, rastali se. Sad, dali je ta terapija pomogla, možda je u njegovom slučaju, ali kod azoo, sumnjam da to može pomoći.
    Normalno, ništa ne škodi probati, kao ni vitamine, ali bolje se raspitaj koja je točno terapija i kako se pije pa si kupi sama.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    Anaši, mislim da sam na ovom forumu čitala o Tešiću i iskreno nevjerujem mu baš. Ima dosta o njemu na forumu Serbian caffe.. Kažu da svima daje iste čajeve, tj. terapije(med i ocat, propolis, matična mliječ), a čajevi su mislim od zdravca, matičnjaka i još jedan, možda kadulja. Naplati 300 eura, a sve to možeš kupiti za nekih 200-300 kn, možda i manje. Od mog muža bratić i njegova žena su uzimali tu terapiju, njemu su bili jako spori spermići i nakon mjesec dana terapije ona je ostala trudna, ali su i prestali pušiti oboje i on prestao piti alkohol. Neznam koliko su bili u braku, dugo, i s prvom ženom je bio par godina i nisu imali djece, rastali se. Sad, dali je ta terapija pomogla, možda je u njegovom slučaju, ali kod azoo, sumnjam da to može pomoći.
    Normalno, ništa ne škodi probati, kao ni vitamine, ali bolje se raspitaj koja je točno terapija i kako se pije pa si kupi sama.
    hvala ti draga

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sad sam vidjela da je kod vas dijagnoza OAT, onda vjerojatno ima više šanse da se popravi stanje s tom terapijom.
    Evo našla sam terapiju.
    Ujutro se pije čaj od kadulje 2dcl (salvia officinalis) (dvije zličice čaja preliti sa 2 dcl kipuće vode)
    Popodne čaj od zdravca 2dcl (Geranium robetrianum)(isto)
    Navečer čaj od matičnjaka 2dcl (Melissa officinalis)(isto)

Kapi propolisa (koje morate držati u hladnjaku) 3x5kapi
    Matična mliječ 2 plastične zlice dnevno polako polizati (a možete i pocuclati tableticu). Znači jedna ujutro, jedna popodne ili navečer.

Navečer jos 2 kašike meda i 2 kašike jabučnog octa pomiješati u 2 dcl vode i popiti.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi smo od hormna radili fsh i testestoron i to je ok,izgled ok,uz ok,mikrodelicije ok i svi su midlili da sjemena ima a kad ono nema nis. Mi imamo bebu iz donorske sperme al sam misla da mozda mozemo nesto probat. Ja sam to sad tek napravila,sad cekam 40 dana pa ce pocet to jest a caj od casnih iz banja luke smo poceli jucer.

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sad sam vidjela da je kod vas dijagnoza OAT, onda vjerojatno ima više šanse da se popravi stanje s tom terapijom.
    Evo našla sam terapiju.
    Ujutro se pije čaj od kadulje 2dcl (salvia officinalis) (dvije zličice čaja preliti sa 2 dcl kipuće vode)

Matična mliječ 2 plastične zlice dnevno polako polizati (a možete i pocuclati tableticu). Znači jedna ujutro, jedna popodne ili navečer.

Navečer jos 2 kašike meda i 2 kašike jabučnog octa pomiješati u 2 dcl vode i popiti.
    Da, to je ta terapija i istina je da čajeve možete kupiti i sami i vrlo su jeftini, između 10 i 20 kn jedno pakiranje, ali fora i jest u toj njegovoj matičnoj mliječi. Naime, prava matična mliječ je jako skupa, a ako se dobro sjećam dobije se 6 malih teglica, a da to idete bilo gdje kupovati, isto biste toliko platili. Tabletice ne mogu zamijeniti pravu matičnu mliječ. Mislim da ta terapija može pomoći onima koji imaju blaži oblik neplodnosti, ali Tešić je za moj život imao jedan drugi pozitivan učinak koji mu nikad neću zaboraviti. Rekao je mom mužu da istog trena prestane pušiti i da zapali tek kada dobije dijete. Moj muž je tada pušio preko 10 godina i ništa ga prije nije motiviralo da prestane pa ni to što sam ja nepušač. Kad je počeo uzimati tu terapiju, prestao je pušiti i sada ne puši već 4 godine. Eto, bar nešto od svega toga.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Danci mozes naci pravu nerafiniranu maticnu mlijec po agrodestinacijama po cijeloj lijepoj nasoj i vjeruj mi da ni blizu neces potrositi koliko on trazi

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo našla sam terapiju.

hvala ti draga puuuuuuuuuuno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Danči slažem se s tobom da je terapija bolja za blaže oblike neplodnosti. Ja bi voljela da mm prestane pušiti, dobro smanjio je stvarno dosta, ali nikako da prestane..čeka da mu doktor kaže. Nadam se da će mu reći!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

marijakr stvarno je čudno to kod tm, ponadaš se kad ono ništa. A jel radio inhibin b? Kažu da je on najbolji pokazatelj, sorry ako si već negdje napisala.
    MM ima malo manje testise, uzv je ok, ali s obje strane su vene malčice proširene, tek u početku, tako da to nije moglo utjecati. To je vjerojatno jer radi po 10-12 sati na nogama. I taj FSH što je povišen, a testosteron mu je dobar. Jedino nam još nitko nije rekao zašto je estradiol duplo veći od gornje granice

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Je li neko od vas pokušavao ići kod bioenergičara, nešto razmišljam da probamo i to, pa me interesuje vaše mišljenje.....

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

draga alboni....sve 0 ostaju 0...nama su odmah rekli da nema smisla nista.ali opet,kod nas je specificna situacija...i sta bi taj argin max trebao od negdje materijalizirati spermice?kuzis?nemoj krivo shvatiti,ali prvi rezultati vec nakon 3 tj.....azoo je gadna dijagnoza.i nema gore od lazne nade...nadam se da ce se nekto javiti i pobiti sve moje sumnje...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bas to,spori spermici su jedno,a kada ih nema nesto sasvim drugo...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

natipkala ja post,al puko net,pa sad ne znam dal je poslan...sorkac ak bude 2 posta..mi smo spermogram radili na obicnu uputnicu u nasickom labosu.ali kad imas citav niz nula kao rezultate,to nikako ne moze biti "a mozda" se nadje koji...0 je 0,i kod mm ostaje 0..a mm dolazi taman sa posla u 8mj.pa krcemo dalje.preporuka je bila kod prof.jezeka..al ne ocekujemo bas neke optimisticne rezultate

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga aboni76 mi smo bili kod jednog bioenergetičara i to na preporuku od naših dobrih prijatelja koji su također pokušavali dobiti bebu 4 god (sa oboje je bilo sve u redu ) . Nakon tri posjeta njemu on ju je očistio kao od svih negativnih stresova,trauma i svega što je kroz život prolazila i nakon toga joj je rekao da će kroz dva mj ostati trudna i tako je zaista bilo. Ona kaže da ni sama nezna dali je to bilo zbog toga ili čista sreća da se sve tako poklopilo to nećemo saznati.... Mm je bio kod njega mislim da 4 puta također ga je očistio od svih tih stresova i svega kroz što ljudi prolaze kroz život i reko nam je da kroz 2 mj bi se nešto trebalo početi događati u testisima tih dva mj je počelo sad u 6 mj rekao je da 90 % je siguran da će se nešto pronaći u testisima... E sad draga moja ja se čvrsto nadam da će nešto biti a više o tome ću ti znati reći u 9mj kad idemo u postupak... Rekao je da je imao dosta iskustva sa takvim slučajevima i da svakodnevni stres kojeg nakupljamo u sebi također ima veliki utjecaj na sve to ..... Mi smo probali nemamo šta izgubiti kažu da od viška glava ne boli....

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nije mi namjera da dajem nekome lažnu nadu, ali kod mm je spermiogram pokazao sve nule, punkcijom takođe nije pronađeno ništa, već smo se spremali za mycrotese, i onda ga nagovorim da ode na još jedan spermiogram, i gle čuda, nađu dva spermatozoida. To ne mora ništa da znači, pogotovo što ih nismo imali mogućnost zalediti, ali našli smo ih kad smo izgubili svaku nadu. Posebno što su svi nalazi bili obeshrabrujući.
    Aboni76, kod tm je već nađeno jednom materijala, ne odustajte i probajte sve u što vi vjerujete,, najvažnija je vjera.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja ću izluditi, mm je na zadnjem spermoigramu nađen jedan nepravilan nepokretni, i odd tada je prošlo 4 mjeseca, tek za mjesec dana je naručen ponovno na sg i onda ko zna kad ćemo dobiti nalaze A baš me zanima hoće li ovaj put biti išta...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel zna netko jel ima kakav dobar bioenergetičar u Slavoniji?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ledena ne shvatam te krivo, znam koliko je teška dijagnoza, al vjerovatno svi mi se hvatamo za bilo kakvu slamku, pa se tako i ja uhvatila za nekoliko nepokretnih koje su našli na drugom spermogramu (ovo je bio treći), pa sve mislim možda im može nešto pomoći da se opet pojave....U pravu si za Argin Max, i meni je 3 sedmice malo, rekla sam sinoć mm, da nećemo ponavljati poslije 3 sedmice, nego ćemo sačekati 3 mjeseca, a u međuvremenu vidjet ću da odemo kod nekog bioenergičara, napravit ću mu smokve u maslinovom ulju (nisam do sada jer ih ne voli, ali kad sam mu rekla za nalaz od sos, predomislio se, sos tnx )...

Sos kada vi ponavljete spermogram, čini mi se da ste trebali ovih dana?

Anaitomi, nadam se da ćeš nas obradovati u devetom mjesecu

U dobru i zlu, isto je bilo kod nas, samo je pisalo nekoliko....i mene to izluđuje....ma moramo ih natjerati da se pojave opet

Cure hvala vam puno na savjetima, ohrabrenju, vaše mišljenje mi zaista puno znači

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anaitomi, jeste li nabavili injekcije?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi smo morali odgoditi odlazak u Sarajevo zbog posla Vjerovatno ćemo početkom avgusta. Sad meni nešto nije jasno. Ako spermatogeneza traje 72 dana, znači da spermiogram treba raditi svaka 2,5 mjeseca. Ali kako znam kad je počela? Hoću reći, ovulaciju možemo provjeriti ali ovo?Kakav uticaj ima to što je spermiogram rađen određenog datuma? Zašto od tad računamo tih 72 dana?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo morali odgoditi odlazak u Sarajevo zbog posla Vjerovatno ćemo početkom avgusta. Sad meni nešto nije jasno. Ako spermatogeneza traje 72 dana, znači da spermiogram treba raditi svaka 2,5 mjeseca. Ali kako znam kad je počela? Hoću reći, ovulaciju možemo provjeriti ali ovo?Kakav uticaj ima to što je spermiogram rađen određenog datuma? Zašto od tad računamo tih 72 dana?
    To sam se i ja pitala

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja sam ovdje,izgleda ,najveci crnjak i pesimist...divim se vama svima sa tim pozitivnim vibrama.jos nisma ni krenula kak spada u sve to jer mm radi vani,pa dok on dodje svaka 3 mj...ma koma preteska...

u dobru i zlu--jos sam friska,pa jos ne mogu pp,shvatila sma da moram ispunit kvotu postanja za to..zanima me da li si bas iz os ili...?ja sam iz na

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=ledena;2186203]ja sam ovdje,izgleda ,najveci crnjak i pesimist...divim se vama svima sa tim pozitivnim vibrama.jos nisma ni krenula kak spada u sve to jer mm radi vani,pa dok on dodje svaka 3 mj...ma koma preteska...

Nisi sigurno jedina, imam i ja dana kada mi je sve crno, kada padnem na dno, kada pomislim da nikad neću biti mama, da nema nade, ali opet kažem sebi, hajmo probati sve, pa možda se desi čudo i uspijemo i sa ovom strašnom dijagnozom....Dobro ti nama došla, meni lično su ovaj forum i dobri ljudi koji su tu, jako puno pomogli....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam iz okolice Vk, ma bit će to sve dobro, sve ćemo mi jednog dana biti mame, doći ćemo do djeteta na bilo koji način!!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

[QUOTE=u dobru i zlu;2184715]marijakr stvarno je čudno to kod tm, ponadaš se kad ono ništa. A jel radio inhibin b? Kažu da je on najbolji pokazatelj, sorry ako si već negdje napisala.
    MM ima malo manje testise, uzv je ok, ali s obje strane su vene malčice proširene, tek u početku, tako da to nije moglo utjecati. To je vjerojatno jer radi po 10-12 sati na nogama. I taj FSH što je povišen, a testosteron mu je dobar.Jedino nam još nitko nije rekao zašto je estradiol duplo veći od gornje

Nismo radilu taj inhibin,sta on pokaze? Mm isto puno stoji.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Di ima taj bioenergicar i kolka je cijena po tretmanu?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=marijakr;2186414]
    marijakr stvarno je čudno to kod tm, ponadaš se kad ono ništa. A jel radio inhibin b? Kažu da je on najbolji pokazatelj, sorry ako si već negdje napisala.
    MM ima malo manje testise, uzv je ok, ali s obje strane su vene malčice proširene, tek u početku, tako da to nije moglo utjecati. To je vjerojatno jer radi po 10-12 sati na nogama. I taj FSH što je povišen, a testosteron mu je dobar.Jedino nam još nitko nije rekao zašto je estradiol duplo veći od gornje

Nismo radilu taj inhibin,sta on pokaze? Mm isto puno stoji.
    Inhibin b navodno kod žena pokazuje o radu jajnika, a kod muškaraca o radu testisa, koliko sam ja shvatila. Mislim da se proizvodi u testisima.Laički, ako nema njega nema ni spermića, nek me netko ispravi ako griješim.
    Mi isto nismo to još radili. Jel se to plaća ili se može preko uputnice, i gdje se može napraviti? Neznam jel se vadi isto iz krvi, kao i drugi hormoni?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

[QUOTE=u dobru i zlu;2186673]
    Citiraj marijakr prvotno napisa Vidi poruku

Inhibin b navodno kod žena pokazuje o radu jajnika, a kod muškaraca o radu testisa, koliko sam ja shvatila. Mislim da se proizvodi u testisima.Laički, ako nema njega nema ni spermića, nek me netko ispravi ako griješim.
    Mi isto nismo to još radili. Jel se to plaća ili se može preko uputnice, i gdje se može napraviti? Neznam jel se vadi isto iz krvi, kao i drugi hormoni?
    Vadi se iz krvi. Ne znam kako u Hr ide, mi smo radili u BL privatno, a čula sam da se može i poslati uzorak krvi u Begrad u Helix lab.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sos15 jel BL - Banja Luka? Mislim da bi se trebalo moći u Zg, muž od jedne cure s drugog foruma je radio inhibin b, morat ću ju pitati gdje. Vi ste plaćali jel?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sos15 jel BL - Banja Luka? Mislim da bi se trebalo moći u Zg, muž od jedne cure s drugog foruma je radio inhibin b, morat ću ju pitati gdje. Vi ste plaćali jel?
    Jeste Banja Luka, mi smo radili u MedicoS i platili 40 KM, nalaz smo čekali 5 dana. Nema logike da rade u Banjoj Luci, a ne rade u Zagrebu, samo sam ja kontaktirala jednu privatnu zagrebačku laboratoriju i bilo mi je preskupo. Ne mogu se sad sjetiti tačno koliko.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma da sigurno rade, raspitat ću se, hvala ti!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

u dobru i zlu.....nas urolog pocinje raditi za neka 2 tj..ako nije hica,ja ga ispitam i za to jer sam dogovorila dolazak bez mm.a on ce vjerovatno znat sta,gdje i kak inhibin b.inace ja njega uvijek na jedno pitanje docekam sa 15 podpitanja.otkud,zast,cemu sluzi,sve mene zanima.tak da cu ga skolski izresetat opet da utvrdimo gradivo

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

može ledena, tako i treba, neće ti reći ako ne pitaš!
    ja sam sad malo tražila po netu, našla sam da se radi u vinogradskoj(sestara milosrdnica), dođe nekih 300kn, neke cure su vadile krv u Osijeku pa slale poštom u Vinogradsku, poštarina nekih 50-tak kuna. Ja sam mislila da je to skuplje. Izgleda se ne može nigdje na uputnicu, al dobro, u privatnim laboratorijima je vjerojatno još skuplje. Otkud to da će te urolog primiti bez muža?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

U Vinogradskoj kosta 298 kn, nalaz salju mailom i postom kroz sest/sedam dana. Treba uputnica, ali se placa i to bez obzira na dopunsko. Kad dodjete tamo, odmah staviti uputnicu na salsteru u predvidjeno mjesto i onda cekate da vas zovu. To kazem da ne cekate dupli red kao mi

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj marijakr prvotno napisa Vidi poruku
    Di ima taj bioenergicar i kolka je cijena po tretmanu?
    MM je prvo išao kod jedne bioenergetičarke u Zagrebu, bio je 4 puta i plaćao 200kn po tretmanu, a zatim smo bili zajedno u Sloveniji kod Domančića (on je najpoznatiji i najugledniji, pomaže mnogim sportašima kao npr. Ivanu Baliću). Njemu smo dali 100 eura, ali smo morali platiti smještaj u hotelu koji nas je koštao oko 400eura - za 4 dana, nije baš ni malo, ali imali smo puni pansion i doista smo se lijepo odmorili u Kranjskoj Gori. Uglavnom, najviše me pogodilo to što su nam rekli da nam sigurno mogu pomoći, a mi smo kasnije saznali da je problem genetski, dakle nikakva bioenergija ne pomaže. Mogli su nam to odmah reći jer oni to navodno znaju, ali očigledno su htjeli samo izvući lovu.
    O tome koliko smo mi bili pozitivni govori i činjenica da smo sve isprobali i potrošili jako puno novaca, no nije nam žao jer se jednog dana nećemo gristi da smo nešto mogli, a nismo probali. Sada ne mogu reći da smo negativni. Jednostavno smo prihvatili činjenicu da nikad nećemo imati svoju biološku djecu i vjerujte mi, to je jedan veliki korak naprijed, kad to prihvatite, bit ćete puno mirniji i moći ćete razmišljati o nekim drugim opcijama da ostvarite svoje roditeljstvo. No, za sve to treba proći neko vrijeme, nama je trebalo skoro pet godina.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma joj ti bioenergičari, mojoj prijateljci je isto rekao Domančić da joj može pomoći kod začepljenih jajovoda i naravno da niš od tog, sve više da mislim da oni prodaju maglu da su stvarno tako dobri ne bi postojali redovi za čekanje u bolnicama na kojem god odjelu hoćeš

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Otkud to da će te urolog primiti bez muža?
    eh,sad...sreca u nesreci je kada ti je najbolji prijatelj urolog.zapravo,nije to nikakava privilegija.samo sto privatno nikada ne razgovaramo o tome,zato se ja najavim i trosim njegovo vrijeme za koje je placen.i sadrzajan razgovor bude.i cekam da pocne da radi,rijesi guzvu i ja uletim na 15 min sa salabahterom.najveci problem je bio sa mm.nije htio god.dana ni pomaknut se.sam je vikao,idmeo odmah van,nece mene nitko vise zjb..i citave muke da mu dokazem da je bitna njegova dijagnoza na papiru.nije to restoran da dodjes i kazes dajte jednu inseminaciju za van.il sta ce nam vec reci.i od svega sam sa pocela umisljat da mi nece valjat nalaz sititnjace,da ce mi jajovodi bit zacepljeni.i ne znam sta jos...

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bioenergetičar kod kojeg smo mi bili je iz Zg ali kroz ljeto je na moru mislim da na Krku. Mi smo plaćali prvo 400 kn to je cijena da ti on veli sve od čega se treba očistiti dali postoji mogućnost od nekog oboljenja koliko ti koji organ u postotku radi i prema tome ti određuje broj dolazaka nam je odredio 3 i plaćali smo 500 kn po dolasku.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ledena super i svaka čast, ja bi poludila čekajući toliko na zakazani termin, a može vam sve reći kad dođe kod vas na kavu! Hvala Bogu moj muž je razuman, on je još davno htio ići kod doktora, al ja nisam dala, htjela sam prvo ja sve obaviti, pa onda ako nebude išlo da ide on. Ja sam mislila da jedino mogu biti spori . I kad smo saznali za azoo, dosta dobro je to podnio i rekao dobro šta sad, iz ove kože ne mogu, idemo dalje! Normalno da mu nije lako, ali sve za bebu!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mi u slavoniji smo nekak posebno zakinuti..ili mi se bar tako cini.sta god da treba,moras u osijek,a tamo,uf...a zagreb nam i nije bas na ruku,a sve je tamo.znaci,moram traziti slobodan dan,sto je u mojoj firmi "prekrasno"shvaceno.pa kolko kosta jedan odlazak samo...a da je to jedan odlazak...slijepo crijevo hrvatske..ne znam da li u os rade biopsiju i punkciju testisa?zna li tko?mada mi se cini da 0 bodova....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ledena ma kakvi, ne rade tamo ništa kompliciranije, već sam ja ispitala!
    ma katastrofa, treba nam min. 100 eura za svaki put kad idemo u Zg, dobro je što mm radi kod privatnika i ddobar je s gazdom, pa može uvijek dobiti slobodan dan. A ja, šta reći, prošli tjedan sam bila ušla u uži krug za jedan posao, ali ga nisam dobila jer, eto ja ću MOŽDA ići na pomognutu oplodnju i ostati trudna, a to šefu ne odgovara, i kažem mu da imamo najteži oblik neplodnosti i da samo obavljamo pretrage, u tih godinu dana koliko traje zamjena sigurno neću ostati trudna, ali on svejedno neće. Prije će ostati trudna ta cura koju je primio.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

draga moja u dobru i zlu,iskrenost je dvosjekli mac.mi zene smo zakinute od strane drustva kako god okrenes.ne znam kako ce to sve kod mene,jer sam sada vec sigurna da u kbo necu ni prismrditi.nemam razloga.i aj,sad nek nemam jos dodatni stres oko putovanja u zgb...i ono malo entuzijazma mi ode u 3 pm kad sve sto me ceka je smao borba.i to neizvjesna..

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kod mene opet loše vijesti

Na današnjem spermiogramu sve OOOOOOOOOO!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene opet loše vijesti

Na današnjem spermiogramu sve OOOOOOOOOO!
    a jbg...nista,idemo dalje...zao mi sto i kod vas je stanje 0

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure iz Slavonije, ako vam to išta znači, ako ikad budete trebali noćenje u Zagrebu, moja vam je kuća otvorena. Imamo jednu sobu i jedan krevet viška (pogađate, to je dječja soba koja je za sada samo moja radna). Stanujemo relativno blizu VV, recimo 10 minuta autom, a to je za Zagreb blizu. Samo mi se javite porukom, zatim se čujemo telefonom i to je to. Mi smo suborci, moramo si pomagati.

I znajte da se i u Zagrebu biopsija radi samo u dijagnostičke svrhe, tj. još uvijek ne zaleđuju materijal, a za nas s azoospermijom to nema smisla.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sos žao mi je ...
    danijela hvala na ponudi , meni je jedna ženska rekla na drugom forumu da njen muž uskoro ide na biopsiju, mislim idući tjedan i da će mu zamrznuti ako nađu a radio je inhibin b i po njemu je u pitanju opstruktivna azoo, mislim da će mu na Merkuru raditi, a na VV postupak. Ta cura ide kod iste dr kod koje sam i ja na VV.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Danci, biopsija se radi i zamrzava se. Odradjuje Merkur po uputnici androloga sa VV. Info je svjeze jer mi se spremamo. I mene je bilo strah da ne zaledjuju, ali sam mirnija sad kad znam da ipak zaledjuju.
    Sos, zao mi je, ali gurajte naprijed

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

O, pa to je nešto novo Znam da se već dugo spremaju na zaleđivanje, ali to toliko dugo traje da smo mi već odustali. Mislim da ćemo se opet malo aktivirati. Rominka, obavezno se javite s dojmovima kad obavite biopsiju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •