Nije spominjao procente ako na to misliš. Samo je rekao da se nada da ćemo nešto naći jer su pri jednom spermiogramu kod mm nađena dva nepokretna spermatozoida, ali tad smo radili u BL i nismo imali mogućnost da to zaledimo. Nakon toga smo radili još dva spermiograma i ništa nije pronađeno. Mi planiramo još bar jednom ponoviti spermiogram prije micro tese, za svaki slučaj.

i mi smo to mislili,da se taj jedan nije nikada ni pojavio vec da je dr hteo da nam pruzi neku nadu,a posle razmisljamo,a zasto bi on to radio?
!!!
koliko je dosta ako slučajno zaustave 20€ ?!?
Za postupak FET sam koristila estrofem tablete od 3 dana menstruacije,vadila krv za analizu hormona,isla na UZ za mjerenje endometrija i kad je bilo sve u odgovarajucim vrijednostima 3 dana pred transfer bi pocela sa utrogestanima. U zadnjem postupku sam na dan ET pocela i sa Aspirinom i injekcijama fragmina jer sam imala problem nepravilno duplirajucih beta za sto je kod mene kriv snizeni S protein.Nadam se da sam ti malo pomogla,a ako imas jos pitanja javi se na pp.Nadam se da cete uspjeti od prve. Eh da jos nesto...,u pripremi za FET sam jela ananas i pila sok od cvekle,jer sam ovdje na Rodi procitala da je to dobro za debljanje endometrija.
pocetak ciklusa. Punkcija je planirana za prvu nedelju Oktobra, svi se nadamo da ce sve ici glatko i po planu. Pisacu vam kako stoje stvari. Svima vama, sto pre zelim isto sto i za sebe: jedan ili dva crvica