Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav!
    Jel mi može netko reći da li se za kariogram i mikrodelecije na Rebru naručuje i kako? Ima neki broj telefona ili mailom?

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav

Dogovorio konzultacije u ponedjeljak 10.09. (subotom nema doktora kažu). Još ne znaju točno kada dolazi dr. Emre. Zaboravio sam pitati kod kojeg će dr. biti konzultacije u potpisima na mailove bio je dr. Enver Kurt.
    Pošto idemo iz Zagreba autom koliko je cca potrebno vremena, koliko sam skužio najbolje je ići preko Banja Luke, Jajca pa dalje za Sarajevo.
    Ima li itko kakvih preporuka ?!?!

Hvala

Pozdrav

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj florjan prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav

Dogovorio konzultacije u ponedjeljak 10.09. (subotom nema doktora kažu). Još ne znaju točno kada dolazi dr. Emre. Zaboravio sam pitati kod kojeg će dr. biti konzultacije u potpisima na mailove bio je dr. Enver Kurt.
    Pošto idemo iz Zagreba autom koliko je cca potrebno vremena, koliko sam skužio najbolje je ići preko Banja Luke, Jajca pa dalje za Sarajevo.
    Ima li itko kakvih preporuka ?!?!

Hvala

Pozdrav
    Ja bih ti preporučila da ideš Zagreb-Gradiška-Srbac-Derventa-Doboj- Zenica-Sarajevo. Put je novi, širok i nema krivina kao kad ideš preko Vlašića i puno je ugodniji za vožnju nego ovaj preko Banja Luke. Išla sam i jednim i drugim putem u julu i meni je lično ovaj puno bolji. Od Gradiške do Sarajeva ti treba nekih 4 sata ako ne upadneš u neku gužvu, čini mi se da ti od Zagreba do Gradiške treba 1.5 sat.

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!
    Jel mi može netko reći da li se za kariogram i mikrodelecije na Rebru naručuje i kako? Ima neki broj telefona ili mailom?
    MM je mikrodelecije radio prije više od godinu dana, a kariogram prije tri godine. Sjećam se da se treba naručiti i čeka se možda oko mjesec dana, ako ne i više. Mm je uvjeren da je kariogram čekao tri mjeseca, ali ja se više toga ne sjećam. Nažalost, više nemamo broj telefona, ali mi smo ga našli na internetu. Ako ništa drugo, zovite glavnu portu pa neka vas spoje. Obavezno morate imati (tj. on mora imati) uputnicu dr. opće prakse. Inače, to je obično vađenje krvi, morate biti tamo u 7h i brzo se dođe na red. Nalazi se čekaju oko mjesec dana. Sretno!

I da, zaboravih reći. Netko je jednom na ovom forumu napisao kako su to jako skupe pretrage i da treba imati dopunsko osiguranje. MM nije imao dopunsko i nije morao platiti apsolutno ništa. Naime, navadno da parovi koji se liječe od neplodnosti ne moraju plaćati participaciju. To su mi rekli na VV kad smo bili zajedno na obradi i mogu vam posvjedočiti da doista nikad ništa nismo plaćali, osim spermiogram 6,00 kn. Ali, za svaku sigurnost, to prije provjerite!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •