Pokazuje rezultate 2,601 do 2,650 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj 888 prvotno napisa Vidi poruku
    je 200 eura, a vjerovatno zato što smo mi preko veze išli a i brzo smo dobili termin..vjeruj mi nisam ni razmišljala o cijeni, nakon što su nam saopćili loše rezultate odnosno da ništa nije nađeno, ništa nam nije bilo na pameti..to nas je dotuklo
    a sve zavisi od muževa spermiograma, microtesa nam je iduća ako sg ne bude dobar
    nismo ništa od nalaza radilii, jeste vi svi pripremili nalaze za sarajevo. pretpostavljam da je bolje tako, nego plaćat, bar izbjeć troškove koji se mogu..a gledam šta sve traže od nalaza, malo pretjeruju samo izvlače od ljudi pare..a znaju da su ljudi tu naj osjetljivi, prodat će sve samo da dođu do cilja......A TO JE BEBAČO
    888,kad ste u Sloveniji radili biopsiju je li to bilo u opštoj anesteziji? Koliko dugo se muž oporavljao? Mene brinu ti rezovi, koliko dugo treba da to zaraste jer on planira već nakon četiri dana na posao. Baš mi je to jeftino za biopsiju. Koje nalaze su vam tad tražili? Što se tiče Bahceci, oni nama nisu ništa posebno tražili jer smo donijeli sve nalaze, doktor se smijao da ih ima i više nego što očekuje, ali sve što smo pripremili je po uputama iz Praga.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 05.11.2012. at 21:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •