Stranica 59 od 85 PrviPrvi ... 949575859606169 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,901 do 2,950 od 4229

Tema: "azoo statistika"

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga postoji nada ja sam cijelo jutro držala fige da bude sve u redu... al nemoj se nervirati ja i ti idemo zajedno od sljedečeg mj evo ja sam se čak raspitala za ljekove u Ljekarni Ćurković imaju sve ljekove koji će nam biti potrebni pitala sam i cijenu a sad čekam da mi još jave i iz Ljekarne Filipović jer za sada nemaju ništa al mogu naručiti i dođe sutradan .. Zvala sam kliniku da mi pošalju popis i sad mi vele da će možda doći do promjene sa dolaskom dok.. da bi možda trebali doći dan ranije sva sreća da smo mi planirali krenuti 06 svašta al sve u svemu javiti će mi danas ili sutra

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

i da još nešto ja sam u ljeti išla također na ultrazvuk i kao vidjeli su neku malu cistu (vodenu) i nakon toga sam ponovno išla na kon.. i sve je bilo u redu ne sjećam se točno ali ginekologica mi je rekla da to nije bila cista već nešto od ovulacije uglavno kasnije je to nestalo... Tako da draga moja nemoj brinuti.... Zvali su me iz ljekarne Filipović oni nemaju ništa od ljekova niti ne mogu naručiti barem za ove koje sam ja pitala

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sos15,,, ovo sam mila već bila napisala ali možda nisi vidjela evo kopirala sam jest da je malo išarano ali oprostite jednoj trudnici
    javiš se prvi dan a mislim da dole kod njega ideš drugi ili treći dan kada ti vade Progesteron i Estradiol i čekate jedno sat vremena da budu gotovi i naravno ako su referentne vrijednosti ok onda vam određuje terapiju i taj nalaz vam košta 96 KM a otprilike 48 eura nisam baš sigurna i tada vam određuje terapiju uglavnom je to Puregon i Femara recimo meni je bila puregon 150 jedinica i femar pet dana ujutro i uveče,,, stom terapijom se kreće od 3 dana. Onda mu se javljate ponovo 6 dan terapije kada vas pregleda i to se ništa ne plaća i tada poslije tog pregleda ja sam nastavila sa puregonom i dalje 150 jedinica i sa jednim menopurom i jednim Cetrodite i onda ponovo 8 dan na pregled kada vam ponovo vade ali samo Progesteron ako se ne varam i onda sam nastavila sa istom tom dozom od puregona, menopura i cetrodite još dva dana i onda ide štoperica i punkcija.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala puno na odgovori, sjećaš li se koliko si ukupno primila puregona? Ja sam se sad zabrinula, u petak mi je sestra istisnula u pen 2 ampule po 300 jedinica i rekla da imam do ponovnog dolaska u Sarajevo, ali ja sam danas četvrti put dala sebi po 150 jedinica i bojim se da nemam za sutra, a u Sarajevo idem tek u srijedu. Ne znam šta da radim? Pomaži molim te.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Što se tiče same punkcije ja kada se sjetim Reša i bolni punkcija ovo je sve kao da idete da malo odspavate ali iskreno ja sam imala tremu jer mi je to bio prvi put da sam na uspavana,,,, ali zaista nema razloga za strah,,,,,
    Kada dođe taj dan sestra vas fino dovede u sobu sa krevetima gdje je stvarno ugodno,,, tu dobije te ogrtač,pape i kapu sve za jednu upotrebu imate ormarić gdje svoje stvari ostavi te tako znači da vam ništa od vaših stvari ne treba da nosite,, kada ste se lijepo spremile naravno trema je tu dođe sestra i vodi vas u salu tamo vas čeka anesteziolog draga teta pripreme vas na sto tada dolazi doktor Enver i tu se sve i završava ja znam da me anestezilog teta pitala kako se zovem,, da li od čeg bolujem i znam da je rekla dok izbrojim do tri ti ćeš spavati i tako i bi,,,,, budim se u sobi gdje su mi infuziju priključili, dobiješ bocu protiv bolova i onda tu ležiš neki sat vremena i onda si slobodna,,,, ja kasnije nisam imala nikakvih bolova kao da nije ni bila punkcija.....što i vama želim

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sos 15,, mila nemoj se bojati da li vidiš i malo u onoj ampulici,,,jer i meni je isto tako bilo za prvih pet dana i vjeruj da sam i ja na tren pomislila da mi zadnji dan baš neće biti dovoljno ali hoće tačno onoliko koliko treba,,,,,,jer zaista nismo ja i ti prve koje smo to pomislile još su mi se dvije forumašice tad javile da će im ono kao faliti a nije niti jednoj tako mislim da neće ni tebi,,,,

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imaš pitanje post iznad tvog, ako možeš da mi odgovoriš, sad sam baš isprepadana

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ne vidim ništa da ima u penu, okretala sam ga na sve strane. Koliko je tebi napunila za taj prvi dio, sjećaš li se?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Šta ako namjestim pen na 150 i ubodem , a ono nema dovoljno ili još gore ništa, pa si utisnem vazduh?

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni je sve ukupno trebalo 1200 jedinica Puregona,,,,, a prvi put mi je isto stavila kao i tebi znači dvije ampule po 300 jedinica jer ona kaže da ima jače od 300 tako su amppule pakirane,,,,,, a vidi nemoj da se bojiš hajde imaš na internetu kako se rukuje sa pen olovkom pa malo pogledaj i da je možeš fino otvoriti i pogleda ti nemoj se bojati jer stvarno ja kad sam bila u postupku kod Reša sama sam sebi one ampule ubacivala tako da smiješ sama otvoriti i na vrijeme da vidiš da li ima nije valjda toliko luda da ti sad i taj stres napravi,,,,,, hajde polako vjeruj da je jednostavno da pogledaš ništa ne možeš zeznuti.....

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Odo pokušati,pa ti javim, baš sam se zabrinula.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

E vala i mene si idi to fino provjeri,,,, i nemoj brinuti nešto onda skontamo ja svakako sutra idem kod njih dole pa ako šta bude trebalo onda ganjamo i šaljemo,,,,,,

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Opet nisam skontala, ne smijem otvoriti ampulu, a ne kontam kako da inače provjerim. Sreća pa mi je seka kupila u Beogradu i ujutro će mi poslati, sad samo ne znam kako dopuniti. Valjda ću nekog naći. Ali sam se iznervirala i baš mi to nije trebalo. Hvala ti puno što se trudiš oko mene
    Posljednje uređivanje od sos15 : 03.12.2012. at 20:03

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vidi stvarno je jednostavno,,,, bukvalno odvrneš kao olovku kojoj hoćeš da zamijeniš onaj uložak i samo vidiš da li ima i opet normalno zavrneš,,, ako ne smiješ onda ujutro odeš do bolnice ili već kog imaš,,,, ali stvarno je jednostavno,,,,,

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma draga, otvorila sam ja ali nisam smjela izvaditi ampulu, ne znam je li to smijem ima li neki štitnik koji bi je sačuvao od prolijevanja?

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma nema šanse da se prolije,, kad je izvadiš znači slobodno ona je zaštićena,,,,,,

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

http://www.youtube.com/watch?v=dLE5ra84u4Y evo ti link sve objašnjeno pa pogledaj koliko je jednostavno,,, nadam se da će ti pomoći.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Napokon sam se usudila otvoriti i ima tečnosti u ampuli, e sad ima li dovoljno to ne znam. Hvala ti puno, predivna si! Nazvaću ih ujutro još da pitam kako znam da li ima dovoljno. Ne znam šta bi bez tebe.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma ne zahvaljuj se samo neka je sve uredu jer sve smo mi to prošle,,,,,, i tu smo da jedna drugoj pomognemo,,,,, a nazovi sutra mada mislim da je to ok,,,, ali ti za svaki slučaj provjeri,,,, i imaš pusu nemoj mi se samo brinuti zbog stresa,,,,,,

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sos15 super da si usla u postupak i da si pikalica, drzim da vam uspije sve iz prve i da ces se kasnije smijati ovim provjerama terapije i tim penkalama...ali i das ce biti dobra savjetnica drugim curama...
    ostalim curama ~~~~~~~~~~~ da sto prije udju u postupak!!!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hey drage moje ,evo mene ,imala sam cijeli dan neku strku ,nastavilo se i kada sam od doktora dosla,ali ja sam ok ,nista nebrinite, sljedeci mjesec ako Bog da idemo u postupak ak se nade nesto nadamo se mrvu.Nekako sam smirena ,nije me pogodilo shvatila sam da je tako moralo biti,valjda postoji razlog ,doktor kaze da je moguce od ove frke ,stresa sobzirom da je kod mene uvjek sve bilo super i uredu ,to mi je i logicno,ovo ubija trcanje svaki dan negdje i iscekivanje ali dobro nek se blizi.Ja se curke moje jako brinem za micro-tese najbitnije mi je da sve prode u redu ,tako me sad hvata strah od te operacije ,niceg drugog, psihicku bol smo vec toliko puta prosli pa prezivjet cemo i ovaj put ako mora biti tako,nek samo operacij prode dobro.
    Mi hotel rezervirali od petka,uzeli smo neki u centru na Bascarsiji ,koliko je onda to do bolnice 15-20km??mozda???
    Anaitomi2 drzim da imamo s cim sljedeci mjesec u postupak ,super za ljekarne sad znamo gdje cemo nabavit ljekove ak nam zatrebaju, hvala puno
    sos15, doktor misli da bi mogla otic sa mengom ,iako kaze dosta je velika ,pa vidjet cu da probam tvoj ljekic. bit ce sve dobro vidjet ces ,nebrini
    sve ostale drage suborke,cim prije u postupke i sve da budete azoo trudnice
    ljubim sve

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji nada, super na pozitivnom stavu, da se nisi razočarala zbog ovomjesečnog postupka. Kao što kažeš sve se događa s razlogom, mene je tako presjeklo s progesterenom. Ovaj sok možeš kupiti u apotekama, kod nas ih ima svaka, ja sam koristila Forever Living Products (taj proizvođač), ali ne mora biti taj, bitno da je 100% aloa. Pomogao je i meni i sestri.
    Kako se vikend bliži mene hvata trema, ali, kao što ti reče, samo me muči da to sve dobro prođe, da naši muževi budu dobro, a ostalo je u Božjim rukama. Sinoć smo opet gledali neki film, trebala je biti komedija, ali nama se pretvorilo u tragediju. Film se zove Nesposoban za imati djecu (našao ga mm, ja ga nikad ne bi izabrala, ali se on valjda nadao da će izvući nešto pozitivno iz filma). Nakon 15 minuta gledanja on je počeo sa pitanjima: zašto meni niko nije radio UZV testisa, možda ja imam rak (pu,pu - da ne čuje zlo), itd. Onda sam ga ja smirivala, ali s obzirom da imam grub smisao za šalu, to je ispalo još gore. Na kraju smo odustali od filma, ali on se jako zabrinuo.

Inače, vezano za ove nalaze: mm je danas sve odradio kod državnog doktora (koštalo nas 5,5 EUR), samo je ostao još pregled interniste, ako stigne i to će kod državnog, ako ne u Sarajevu ćemo to riješiti, pitala sam ih pregled košta 40 KM sa EKG, znači oko 20 EUR.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 04.12.2012. at 09:24

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vatra86, hvala draga na lijepim željama. Nadam se da ćeš nam se i ti pridružiti u iščekivanju lijepih vijesti i da ćemo sve pobijediti azoo. Naravno da ću vam pomagati sa savjetima. Meni je juče marisela bila od velike pomoći, ne znam šta bi bez nje. Posebno sad kad sam osjetila koliko znači podrška u takvim situacijama, sigurno ću pokušati pomoći kome god mognem.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo me cure brzinski, pošto sam na poslu...

Sos hvala za info za internistu, to nije skupo tako da možemo to i kod njih....Ja sam im poslala mail sa svim nalazima i čekam da mi odgovore...

Postoji nada Bascarsija ti je daleko od klinike, oko 20km, ali će ti ćevapi biti blizu ...

Cure ne znam kako je kod vas, ali mene hvala nenormalan strah i panika....

Pozdrav svima pa vam se javim ako nešto saznam....

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure,

Provjerite mail, meni opet stiglo obavještenje koje nalaze treba prikupiti i piše sad i urea, kreatinin, glukoza, kalij, itd. Vjerovatno ste i vi dobile mail.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Devojke, pratim vas godinama Vec sam jednom pisala-davno.Moj muz je definitivno rekorder sto se tice FSH-58, bar u necemu da budemo prvi testosteron otisao u podrum, ma haos.... No, i mi idemo na micro. Sinoc sam procitala sta ste pisali za dodatne nalaze(glukoza, ureja....) i naravno da sam provristala. Jutros sam ih zvala i pitala o cemu se radi, kakv je to nacin da sa foruma saznajemo sta nam treba i da smo ljuti i ogorceni da pored sve muke na takav nacin budemo obavesteni. Kaze sestra(ne znam ni koja se javila a u krajnjem slucaju nije ni bitno) da se svasta nesto desava, da se menjaju termini konsultacija i biopsije, doktorov dolazak i kao javili bi oni nama danas ili sutra mejlom. rekla sam im da niko od nas ne ceka pored kompa i da moramo da obavljamo i druge poslove u zivotu i da ocekujemo da nam jave na telefon. Mi dolazimo iz Novog Sada i ne mozemo da tek tako krenemo za Sarajevo. Na kraju razgovora mi je jedva rekla zdravo. Jos u fazonu kao mozete sve te nalaze kod nas uraditi. A sto bi kod njih ako nam je ovde jeftinije jedino internistu necemo stici ovde i to cemo tamo, cena kao sto Sos rece 40KM. Mi smo za sada zakazani za konsultacije 7.12. u 15h. Vidimo se tamo!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Drage moje ,sigurno nikome nije svejedno ,svima nam je strah i panika jako prisutan to vjerujem sigurno,mi nemozemo jesti,povraca nam se ,glava puca,nefunkcioniramo vise nikako.,zaista samo mi znamo kako nam je sad u ovom iscekivanju i nitko to nemoze pojmit tko nije prosao.,jedva cekam da se upoznamo i budemo jedni drugima podrska,jel na kraju krajeva najbitnije je da sve dobro zavrsi sa operacijom a ostalo bit ce kako mora.
    Sos15.,muz juce odlucio napravit uz-testisa,isto nas nikad nitko nije slao.ok hvala Bogu sve u redu ,osim sto ovaj urolog kaze da muz ima manje testise dosta ,to nam nije dosad nitko rekao ,naravno to ga je pogodilo pa se malo i pokajao sto smo isli.Nadalje rekao je da uz jako visoki fsh se nemogu proizvodit spermiji i naci,vec ako nam se nadu stanice da je to super da s njima moze ic u postupak,uglavnom opet hladan tus a privatna klinika i 400 kuna.,ok realno to i je tak o tome sam cula vec da doktori kad rade micro-tese traze bar te stanice s kojima se ide u postupak daj Boze da ih ima,mislim da na stanici Bahceci to i pise.Eto curke podjelila sam i to svama.Sad se nadamo samo sto ce nam doktor Emre reci jesu li sanse 0 ili 1%.,kako bilo idemo drage moje.
    Aboni hvala za info znaci vozikat cemo se 20km.ok ajd nije strasno,sad vec kad ispunjavam svoj san to mi je bila oduvjek zivotna zelja otic vidjet Sarajevo ,onda nek smo bar u gradu pa u petak bar stignemo malo prozujat . pozdrav svima,grlim puno vidimo se
    nadam se da nije doslo do promjene jel tko sto saznao? da moramo ici ranije ,tj.valjda ce nam javit onda navrijeme da krenemo dan prije ako treba??

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo i mi konačno dobili mail sa svim potrebnim nalazima nalaze koji nam nedostaju ćemo napraviti kod njih nebi željela sad u zadnji čas hodati po doktorima... Također smo dobili obavijest da su nam konzultacije 06 a ne 07 kako je bilo u planu i da će na operaciju ići 07.12.2012 u 13 sati... Nadam se da će biti netko od Vas također tamo jer neznam kako ću izdržati kad će mi moj dragi mužić biti na operaciji Postoji nada slažem se s tobom bitno i najbitnije da operacija prođe u redu a ostalo ćemo već nekako sve su to putevi koji su nam suđeni.. Grlim vas puno

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e,bas sam ja bila pozitivac i jedva cekala ovu kliniku,al ove zaj.......e kad ce vise biti konsultacije i javljanje u zadnji tren...e dodje mi da im .uglavnom,i nama su pomjerili termin, sa 7.12., na 6.12. i promijenili su vrijeme konsultacija-. kad je meni tesko sve to organizirati i izlaziti s posla, svaki put sefu traziti drugo vrijeme, mogu tek da zamislim kako je vama cure koje niste iz BiH!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Curke evo i mene.,mi smo tek 8.12. navece na konzultacijama i 9.12 micro u 16h.,voljela bih da je prije ali ok.tak mora bit.
    Tuzna jel vi idete na micro ili samo na konzultacije??
    Puse moje curke

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

postoji nada- ne mogu vjerovati da tm nitko nije poslao na uzv testisa, mojem je to rekao mpo doktor,tj.da ide kod urologa.
    Pitanje, koji su postupci bili kod vasih muzeva prije konacne dijagnoze,tj micro tese postupka i gdje se sve to moze uraditi,taj postupak sa micro tese. Jer nas salju sa pretrage na pretragu a mogu napraviti postupak i s ovim sto imamo..ne?

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Aboni76 kad su Vama rekli za konzultacije i operaciju... I ima li netko tko ide na operaciju 07 Vatre86 nas slučaj je malo drugačiji ,neznam koja je dijagnoza kod vas ?? Nama su svi doktori rekli da smijemo napraviti samo jednu operaciju tako da do sada nismo ništa radili vec smo cekali da se klinika otvori i da uradimo micro tesu doktori vele da se tu najbolje vidi dali šta postoji... Ako sam dobro shvatila vi bi također micro tesu ? Ako da onda je najbolje da nazoves u Bahceci oni jedini rade micro tesu i možda da idete na konzultacije ili preko tel da Vam vele sto točno od pregleda još morate napraviti ... Nadam se da sam ti barem malo pomogla... Ako te još nešto interesira slobodno pitaj

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cicsa80 tek sam sada pročitala tvoj mail i u potpunosti se slažem sva sreća sto sam bila za kompom i pročitala mail i naravno morala sam nazvati i zamoliti ih da umjesto u 13 sati imamo konzultacije u 16 jer nebi stigli zbog obaveza koje jos imamo i za sada je tako i nadam se da se vise neće mijenjati ... Cure moje već mi to postaje sve smiješno A da mi spakiramo stvari spremimo sve u auto zajedno sa našim muzevima i da čekamo znak iz kliknite tko zna sto se sve može još do petka izmjeniti

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mene ovo sve izluđuje. Nama je termin za konsultacije ostao isti, petak. Vidjeću se sa anaitomi
    Međutim micro tese mi je zakazana za subotu, a doktor nam je rekao za nedjelju zbog stimulacije, pa sam sad zvala sestru Lejlu, kaže da će vidjeti da nas s nekim zamijene za nedjelju. Mi smo sutra u Sarajevu, pa ću tad znati nešto više.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji nada, nadam se da mi nećeš puno zamjeriti ako se slučajno desi da me zamijene baš sa tobom jer vi imate termin u nedjelju.
    Vatra86, ni mm niko nije predložio uzv testisa, a rađena mu je i punkcija i obišli smo par urologa.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo da se javnem i ja bili smo na pregledu i mi smo veliki veliki ,,,,, i baš kad sam dole bila oko 10 sati zvoni telefon sestra se javlja i objašnjava da ima dovoljno kažem ja mužu to je moja Sos 15,,,,,super drago mi je što je sve super ispalo,,,, imate jedan veliki veliki pozdrav curke od mene i moje male-velike mrve,,,,

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jeste, ja sam baš zvala oko 10h, zapravo zvala sam i ranije, ali nije bilo sestre Lejle. Kako s potrefilo da si bila tamo. Znači i ti si čula da ima dovoljno?

Drago mi je za veliko

Mogu misliti kakva je sreća kad čuješ da kuca srce pored tvoga!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I mi smo u nedjelju na micro tese, ali u 14h.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo u nedjelju na micro tese, ali u 14h.
    Čula čula,,,,i znala sam da je sve uredu,,,, jupii,,,,,, ma biće to abd,,, ja vam čuvam fige za nedjelju i da nađu plivače drage i da i bude puno puno,,,,,

A naravno da je poseban osjećaj ali vjeruj da mi se vazda smiju jer od nekog straha šta će doktor Enver reći imam osjećaj da jače moje srce kuca nego bebino od nekog straha da mi šta loše ne kaže ali eto za sad je sve super,,,, što i tebi i ostalim curama želim da ubrzo osjetite,,,,,,,
    Posljednje uređivanje od marisela : 04.12.2012. at 18:10

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma, ti si trudnica, i ne trebaš se više sikirati, mada znam da će te taj nemir držati dok ne začuješ bebin plač.

Možda si već pisala, ali ne mogu sve upratiti, kada si 5. dan stimulacije išla na uzv jesi li radila nešto od nalaza krvi?

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nisam peti dan vadila ništa od nalaza samo imaš UZ,, i nastavak terapije a osmi dan ti ponovo vade samo Progesteron,,,, ništa drugo,,, i on ti ja mislim košta 49 KM,,,

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Super, znači sutra nema plaćanja

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje nisam se stigla ranije javiti, vidim da se svima danas isto dešavalo,mislim da mi je pritisak bio 200, pokušavala sam ih dobiti na telefon cijeli dan, nažalost nisam uspjela, a imala sam im svašta toga za reći....Moja Sos ti nedavno pitaš da li da im nosimo poklone, trebali bi ih oni nama dati za ovo što su nam priredili...
    Nama su pomjerili bili termin konsultacija za 6.12., a MT za 7.12., pa nakon moje reakcije poslali su mail da će konsultacije biti 7.12. u 12,30 a MT 8.12. u 11 sati. Evo sada sam im to potvrdila, kako su tražili, nadam se da se neće nešto iskomplikovati, ispisat ću ovaj njihov mail, da imam dokaz d su nas tada naručili, pošto sa njima očito čovjek nikad ne može biti siguran, da ne dođemo tamo, a kažu nam, pa znate vi niste sad već .....

Cure kome će biti MT u subotu, je li nekome blizu našeg termina?

Marsela to su divne vijesti , hvala što si unijela malo pozitive na ovoj našoj temi....Sad čuvaj svog malog anđela i uživaj u trudnoći .

Cicsa80 dobro nam došla

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cisca80 dobrodošla, od svih ovih čuda nisam ni primjetila da si se javila, ali sjećam te se sa drugog foruma.

Aboni, tebi su dali moj prvobitni termin. Nama su prvo dali taj termin, a onda nakon moje reakcije promijenili.

Cure, čuvajte živce, samo hrabro i da sve ovo dobro prođe.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos15,ipak si u Nedjelju dobila termin za micro?? ma naravno da bi se zamjenila kako ne,nama je tak svejedno ,malo mi je i bezveze sto smo ocito zadnji i za konzultacije i micro,ali eto tak je pa cemo vise zujat po Sarajevu ako bude dobro vrijeme.cure sretno svima,prezivjet cemo svu ovu zbrku ,vjerujem da je koma to svima i meni je a valjda vise nece nista mjenjat grlim

marisela hvala ti jos jednom sto nam se javljas i sto si snama,svu srecu ti zelim i mirnu trudnocu,uzivaj u njoj

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Devojke, zvala me sestrica da me obavesti da pogledam mail Pomerene konsultacije za 8.12. u 14.30h a mt 9.12. u 12.00h
    Sos i ja tebe znam sa drugog foruma
    Posle svih stresova (otkrica dijagnoze, lutanja od dr-a do dr-a, "dobronamernih saveta", cudjenja, mog hasimota a izgleda i trombofilije) najbitnije je da smo zdravi pa cemo traziti resenje za sve. I moj muz ima smanjene testise, ali ni to nije strasno dok je on zdrav ovako. Jesmo svesni cele situacije ali se ipak nadamo. Cuvajte se i volite muzice, to je ipak njihovo telo i njihov organizam i ne moze nama biti teze nego njima. Sta god da se desi tamo na mt, znam da cemo biti jos jaci i spremniji za ono sto sledi.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kad spomenu vrijeme, i to me brine. Najavljuju snijeg i hladnoću, a sjećam se da kad je prošle zime u Sarajevu zapao snijeg, ljudi su bili odsječeni, nije bilo moguće izaći do auta, zimska služba nije bila baš ažurna, a vjerovatno i geografske karakteristike imaju uticaj. U mojoj ravnici snijeg raščistimo brzo, nikad nije problem više od jednog dana.
    Samo se nadam da nam i vremenski uslovi neće praviti probleme. Ja sam se baš uspaničila,pa samo smišljam crne scenarije.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pozdrav svima.mi imamo konsultacije 07.12. u 14:30 a mikrotesu u 08.12. u 1 sat.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nela možda se sretnemo tamo, nama je MT u 8.12. u 11 sati...

Sos kada su vama konsultacije?

Anaitomi imaš PP...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Postoji nada, kada stižete u Sarajevo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •