Stranica 60 od 84 PrviPrvi ... 1050585960616270 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,951 do 3,000 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

aboni76 hvala na odgovoru... da mm je radio samo jedan sgram i nasli 1-2 spermija u svakom drugom vidnom polju od 10 i to nakon centrifuge...27.12 ide opet na sgram pa se nadam da ce barem malo biti bolji. nama urolog nije spominjao ni kariogramni mikrodelecije tako da cu ja to pitati naseg mpo-vca da vidimo sta mozemo napraviti prije biopsije
    vidim da vas dosta ide sad za vikend na mt i zelim vam od srca da budu uspjesne operacije i da bude "materijala" za transfer.i naravno da se vasi muzevi brzo oporave da mogu slavti vase + i pozitive bete!!! pusa svima
    i jos da vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure sretno i samo da javim da pratim desavanja i nadam se lijepim vijestima

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajmo curice, ajmo djecaci!!!!! Jupiiiiiiiiiii

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tanjice123, je li misliš u Salihović?

Boss, Rominka, Vatra86, hvala što ste uz nas.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku

Tanjice123, je li misliš u Salihović?
    Boss, Rominka, Vatra86, hvala što ste uz nas.
    da to sam mislilaaimas pp
    Posljednje uređivanje od tanjica123 : 07.12.2012. at 17:22

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e,da, pade mi opet ona sestra na pamet...bas me se dojmila,ha? dakle, imala je neku sajlu oko vrata,nesto sto valjda treba biti ogrlica, pretaman puder i kozu neprirodno tamnu za ovo doba godine. kad sam pominjala muzu "da sam za ljepojku cula", izmedu ostalog rekoh:" vidis da izgleda kao da je upravo sletjela na aerodrom,poslije tromjesecnog boravka u Africi"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    e,da, pade mi opet ona sestra na pamet...bas me se dojmila,ha? dakle, imala je neku sajlu oko vrata,nesto sto valjda treba biti ogrlica, pretaman puder i kozu neprirodno tamnu za ovo doba godine. kad sam pominjala muzu "da sam za ljepojku cula", izmedu ostalog rekoh:" vidis da izgleda kao da je upravo sletjela na aerodrom,poslije tromjesecnog boravka u Africi"

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

svima želim puno sreće i puno spermića, bit ćete u mojoj molitvi večeras
    Posljednje uređivanje od 888 : 07.12.2012. at 17:17

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Odgovorila na pp

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tužna, opet ti mene danas nasmija svojim komentarima . Vjerovatno ste vi platili za konsultacije jer niste sad u postupku, ne znam ko sada dolazi samo na konsultacije a neće raditi MT, da li su i njima isto naplatili

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    T... Vjerovatno ste vi platili za konsultacije jer niste sad u postupku, ne znam ko sada dolazi samo na konsultacije a neće raditi MT, da li su i njima isto naplatili
    znas sta? kad bih znala da smo samo mi platili, i da sam se samo ja sjetila da idemo uopce na konsultacije(a,kunem se, jedini razlog je taj sto sam mislila da ce nam dati neku terapiju, pametnica sta ces ), e bas bih se upitala da l sam zrela za provjeru visine mog IQ!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

juce dok sam ja bila na klinici,bio je neki par u postupku...tip je imao naocale,nije bio previse visok,a njoj je ime Edita(cula sam kad ju sestra zove).

obzirom da ja vazim za osobu koja je previse direktna, nisam znala nacin kako da zenu koja je juce u cekaonici sjedila pored mene pitam ko je ona ,jedino mi je padao jedan "kreativan" nacin: sjedimo ,citamo fole neke novine i nervozno svi cupkamo nogama, pirlitamo po mobu ili se svadjamo(i to sam vidjela), ja se okrenem i hladno kazem:"ej,ja sam tuzna, znamo se mi sa nekog foruma,mozda?"
    ha,ispade samo smo mi specijalci isli na konsultacije i platili to 70e?!
    sreca da je to bila moja ideja,inace bih sad muza
    jbg! bolje da sam to ostavila za skijanje na Jahorini
    nadam se da ce se neko javiti sa dobrim rezultatima...ljubac svima redom!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vatra nema na čemu, da sam na vašem mjestu, ja bih razmislila o biopsiji jer ona nepovratno uništava tkivo...Ne znam zašto ne skupljaju to što ima pa sa tim rade VTO...U svakom slučaju sretno i javljaj nam novosti...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam curke sumnjičav u sve to. Brijem na alternativu i ljekovito bilje, ali želim vam puno sreće!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ma nisi sigurno jedina, dobar ti je IQ

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mi smo bili tamo oko dva-pola tri,dok smo sjedili u cekaonici sa nama je bila jedna djevojka koja je imala bijelu majicu preko hlaca i cizme do koljena,njenom muzu su u tom trenutku radili mikrotesu,cula sam njeno prezime ali ne bih da ugrozavam niciju privatnost,volili bi smo da nam se ona javi i kaze kakvi su rezultati,onda je dosao jos jedan par koji je trebao da ide na mikrotesu i taj covjek je rekao mom muzu vidjet ces kako cu ja proci danas pa vidi sta ces ti sutra volili bi smo da nam se i oni jave ako su tu?ko je danas trebao da ide na mikro tesu?moj muz ima mikro tesu sutra u 1 sat.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hey dragi moji ,evo i mene iz hladnog,prehladnog Sarajeva.

Anaitomi2 gdje si draga ,javi se ,nadam se da je sve ok,nemogu docekat da se javis?? grlim puno

Cure mi moramo sutra bit u 10h.u bolnici da suprug napravi nalaz valjda ekg(internisticki) ,dali je vama trebala krvna grupa za muza i dali za to treba bit na taste,mislim da ne al za svaki slucaj da pitam??
    Ja bih htjela da se vidim s vama ,pa ako ste u blizini negdje kako cemo se skuzit ,kak ste obuceni,nest neki znak molim??
    Budemo se vidjeli nadam se i skuzili nekako.
    Sve ostale curke,florijan hvala sto ste snama ,uz nas i bodrite nas.jubac svima

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mi smo bili tamo oko dva-pola tri,dok smo sjedili u cekaonici sa nama je bila jedna djevojka koja je imala bijelu majicu preko hlaca i cizme do koljena,njenom muzu su u tom trenutku radili mikrotesu,cula sam njeno prezime ali ne bih da ugrozavam niciju privatnost,volili bi smo da nam se ona javi i kaze kakvi su rezultati,onda je dosao jos jedan par koji je trebao da ide na mikrotesu i taj covjek je rekao mom muzu vidjet ces kako cu ja proci danas pa vidi sta ces ti sutra volili bi smo da nam se i oni jave ako su tu?ko je danas trebao da ide na mikro tesu?moj muz ima mikro tesu sutra u 1 sat.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drage moje imam samo snage da vam velim da kod nas nažalost ništa bol je prevelika ! neizmjerno vam hvala na podrsci. I držim palceve za sve buduće operacije . Nemojte gubiti nadu... Golim vas sve puno i zao mi je sto se nismo dog... Kako da se prepoznao . Eto toliko od nas za sada ...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Anaitomi, draga, žao mi je neizmjerno!

Nema riječi kojima bi te sad utješila, ali pokušaj biti snažna zbog svog muža. Kad smogneš snage javi se da nam javiš kako je on. Do kad ste u Sarajevu? Možda se vidimo kad budete na kontroli mada sumnjam da ti je sad do toga.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga anaitomi, znam da nema riječi kojima te mogu utješiti, duša me boli što je tako , neizmjerno mi je žao, cijeli dan ste mi u mislima i tako sam se jako nadala da ćeš se javiti sa lijepim vijestima....Šaljem ti jedan veliki zagrljaj

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji nada, ja sam u 10:30 na klinici, biću u crnoj jakni i crnim helankama, rozi šal, smeđa kosa, lako ćeš me prepoznati. Javi se ako me primjetiš.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

anaitomi2 , ,nemam rijeci kojim bih opisala kako se osjecam zbog vas, strasno je samo pomisliti kako vam je i koliko tesko.Neznam sto i nas ceka ,jako se bojim svega.drzite se zajedno,grli muza i nek on samo bude dobro. jubim

sos15.pokusat cu te vidjeti,naci sad znam kako cu te lakse prepoznati.vidimo se

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ovo nam je baš šok, svi smo svjesni da može doći do takvog rezultata,ali ipak smo se nadali. Sad je još teže čekati da dođemo na red da vidimo šta će biti s nama. Samo da naši muževi budu dobro, od srca se nadam da će se muž anaitomi brzo oporaviti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

anaitomi držite se, sada ste jedno drugom najpotrebniji...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

anaitomi tako mi je žao....

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drage moje nemojte se sada brinuti još vise ... U početku sam razmišljanja dali da vam uopće pišem rezultat al jednostavno sam morala to sa vama podijeliti... Kad je mm otišao na operaciju sva sam se tresla i bilo mi je najbitnije da sve prođe kako treba i da se on probudi... Al moram vam priznati iako smo to već sto puta čuli ovo danas je vjerujte bilo najteže,jednostavno morate shvatiti i prihvatiti da naše bebe neće biti od srca vam želim da to ne morate preživjeti... Još jučer nam je doktor dao velike šanse . Ukratko nakon operacije kada se mm probudio mogla sam ići kod njega,dobio je bocu infuzije i prije nego smo išli kući nešto protiv bolova al to samo ako želite ,kad se probudio nakon nekog vremena je dobio malo juhe,sok i stapice... Mi smo sve zajedno bili tamo od 12 do pola sedam, doktor nam je došao rezultate reci tek u 6 pa sam zamislite to čekanje... Druga operacija je također neuspješno i poslije nas su još bile 3 za 2 sam sigurna da su bile MT od toga jedna uspješna a za drugu neznam... Moj muzic sad spava a ja sam uz njega.... Sad smo još jači... Mislim na vas

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

anaitomi jesi ti imala bijelu majicu peko hlaca?

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

anaitomi2,hvala sto si snama podjelila svoj najtezi danasnji dan,znam da ti je tesko pisat o tome,neizmjerno smo tuzni zbog tebe.

cure tko je jos bio danas na micro,zasto se nejave curke?? jel mozda nisu sa ovog foruma??

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jel jos neko danas imao mikrotesu osim anaitomi?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Strašno je to što ste morali preživjeti, je li vam doktor rekao vrijedi li opet pokušavati sa micro tese nakon nekog vremena? Kako je tvoj muž podnio put do hotela, je li mogao hodati bez većih problema?

Držite se zajedno, to je sad najbitnije i neka se što brže oporavi.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga anaitomi, hvala ti što si nam se opet javila, i za to treba snage...Nadam se da će se tvoj muž brzo oporaviti i da ga neće puno boljeti....Znam da vas jako boli, ko zna, možda i nas to isto sutra čeka, čuvaj svog mužića, budite jaki i sačuvajte vašu ljubav....Nadam se da ćeš i dalje ostati s nama...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nema vijesti ni na drugim forumima. Svaka čast anaitomi na ovolikoj snazi. Ja ne znam bi li bila u stanju javiti se i uopšte ne znam kako bi se smirila i odvezla mm kući.
    Cure, ponovimo:koliko vas je sutra na mt? Zbunjena sam, ne mogu sve upratiti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko sam ja uspjela upratiti, sutra smo new girl i mi. Mi smo u 11, ne znam u koliko su oni sati....

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nela da imala sam bijelu majicu zao mi je da se nismo pozdravile kao ni sa Sos . Sos mogao je hodati i tokom vožnje je bilo sve u redu iako nismo daleko. Morali smo još otići do grada po lijekove protiv bolova i antibiotike

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj anaitomi2 prvotno napisa Vidi poruku
    Nela da imala sam bijelu majicu zao mi je da se nismo pozdravile kao ni sa Sos . Sos mogao je hodati i tokom vožnje je bilo sve u redu iako nismo daleko. Morali smo još otići do grada po lijekove protiv bolova i antibiotike
    Koliko sam ja upratila, sutra su tri forumašice, tj. njihovi muževi na redu: Aboni, New girl, i Nela. Od srca im želim sve najbolje.

Anaitomi: koje antibiotike i lijekove ste kupovali? Izvini što te zamaram glupostima,ali ja bi to radije ako mogu kupila prije mt.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Anaitomi,jako mi je žao..
    Navraćam cijeli dan i čekam vijesti.Nadala sam se dobrima..
    Sada je važno da se muž oporavi, važna mu je tvoja potpora.Sigurno ste sada još jači, dodala bih i povezaniji.Čitajući tvoj post vratila sam se na trenutke dok je MM bio na TESE-i, tresla sam se i ja..Meni su odmah rekli loše vijesti,prije nego se on probudio.Najteže u životu mi je bilo reći mu nalaz kad me pitao ima li šta.Samo su nam tekle suze..
    Držite se
    Nadam se dobrim vijestima od ostalih.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

zao mi je zbog tebe,kad smo mi stigli ti si sama sjedila u cekaonici,vidjela sam da si zabrinuta pa nisam htjela da ti pristajem na muku,sestra te je prozvala po prezimenu,pocinje sa (m) ali necu da pisem cijelo.mm je imao crni kaput.saosjecamo sa tobom,izdrzi jos malo jer ovo nam je poslednje razocaranje-valjda ih vise nece biti.mi imamo mikro tesu sutra u 1 sat.jesi li sigurna da je to bila mikro tesa ili da nije slucajno neka obicna tesa?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nela izvini, mislila sam da ste vi u nedjelju...Vidjet ćemo se sigurno u klinici...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

anaitomi puno mi je zao

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bila je mikro tesa tako su barem rekli ! Sos treba ti recept za te lijekove pa im reci da ti sutra napisu DIFEN 100mg je za protiv bolova uzima se prema potrebi a CIPROL 500mg to je antibiotik svakih 12 sati jednu i tako dok ne potrosite 10 kom u kutiji. Aboni,nela i new girl sretno još jednom

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala ti puno anaitomi . Kako ti je muž, je li ga puno boli?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala anaitomi,sos, mi smo u 3

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Aboni ne boli ga ništa malo spava malo je budan. Hvala vam svima još jednom sto ste uz nas

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pa, onda ću se i s tobom sresti, ako me vidiš slobodno priđi.Pokušajte se odmoriti trebaće vam snage za sutra. Moliću se za vas.
    Kako podnosiš stimulaciju?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ah, mislim da će ovo biti duga noć, stimulacija ok, ne osjećam baš nešto, tek 2.dan...kako si ti?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

anaitomi kad putujete kuci?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Super. Prva dva dana me bolio desni jajnik i malo glava, ali nije strašno. Juče me bolio stomak, danas ništa od nervoze ne osjećam, samo mi bilo teško dok smo iznosili stvari, tad me zabolio stomak.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anaitomi, cure sve rekose i na neki nacin ja sam vec prosla kroz to kad je moj muz radio biopsiju u Mariboru prije 5 godina( prvi ozbiljan korak u nasoj borbi,nije jos od MT bilo ni spomena, hormoni OK,dr Vlaisavljevic nam davao previse sansi,sto je na neki nacin doprinijelo tome da negativan rezultat dodje kao jedan uzasan sok).tad sam mislila da se to ne moze prezivjeti i da nikad necemo nastaviti dalje....5 godina poslije, ja se vrlo iskreno radujem jednoj obicnoj ruzi, skijanju ili Novoj godini u Istanbulu. dakle, itekako se moze (i mora) nastaviti dalje.

osim toga, bas juce nakon nasih konsultacija i podsjecanja, po ko zna koji put, koliko je nasa dijagnoza neizvjesna i teska, razmisljala sam i o tome kako se sve opcije osim VTO sa nasim genetskim materijalom meni na pocetku borbe bile totalno neprihvatljive.,.daleke....odvratne.

kako je ponestajalo opcija da imamo dijete sa osmijehom i ocima mog muza ,mojom visinom i zgodnim nogama (), tako su i druge opcije postajale sve blize i prihvatljivije i ponovo neprihvatljive nakon nekog vremena,
    vazno je prihvatiti stvari,dignuti glavu i odluciti koji je korak dalje...kazem danas mojoj majci,nakon sto me stidljivo na kraju radnog vremena (radimo u istoj firmi) pitala kako je juce prosao sastanak sa Turcima, da se meni zivot bez djece uopce ne cini los, kako sam sretna zbog banalnih stvari, hvala Bogu-zdravi smo,ali da isto tako razumijem nju i sve one koji imaju djecu i kojima je njihov zivot bez djece nezamisliv. ja ne znam sta znaci imati dijete i zato ni ne zalim mnogo sto ga nemam.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anaitomi, molim te,kad uhvatis vremena i kad se oporavis od svega( a bit ce to prije nego sto sad mislis, garantujem! znam! )napisi nam kako sam zahvat izgleda, tj kakav je rez,kako je muz,kako brzo ste znali rezultate....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •