Nama su pomjerili bili termin konsultacija za 6.12., a MT za 7.12., pa nakon moje reakcije poslali su mail da će konsultacije biti 7.12. u 12,30 a MT 8.12. u 11 sati. [/QUOTE]
ti si aboni dobila nas stari termin.....nama su sada promenili na konsultacije 8.12u 12:30,a micro 9.12 u 10h,bas bzw,a kada smo pokusali da ih dobijemo tel je bio nedostupan,bas su nam poremetili planove...

. Nadam se da ću Vam donjeti lijepe vijesti i malo Vas ohrabriti. Mi sutra ujutro krećemo na put nadam se da će sve biti u redu

...Šta se s vama dešava, dokle ste vi stigli?

zadovoljan je nalazim testosterona i dao nam je velike nade tako da sam se sad malo umirila iako mi je danas nekako cijeli dan sretan. Ovako operacija traje 1-2 sata tj ako u početku odmah nešto nadu onda prikupljaju dovoljno da se ima za oplodnju i malo vise ,ako u prvom testisa ne nađen ništa traže u drugom sto je jako pozitivno... Nadam se da ste me shvatili. Moramo doći sat vremena prije operacije i da morali smo raditi internisticki nalaz bez obzira sto smo imali svoj. Operacija dođe 2500 KM plus zamrzavanje 300 KM godinu dana. I to je to ako imate pitanja pitajte... Vrijeme je za sada ok osim sto je hladno