Stranica 62 od 85 PrviPrvi ... 1252606162636472 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 4229

Tema: "azoo statistika"

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nema vijesti ni na drugim forumima. Svaka čast anaitomi na ovolikoj snazi. Ja ne znam bi li bila u stanju javiti se i uopšte ne znam kako bi se smirila i odvezla mm kući.
    Cure, ponovimo:koliko vas je sutra na mt? Zbunjena sam, ne mogu sve upratiti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko sam ja uspjela upratiti, sutra smo new girl i mi. Mi smo u 11, ne znam u koliko su oni sati....

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nela da imala sam bijelu majicu zao mi je da se nismo pozdravile kao ni sa Sos . Sos mogao je hodati i tokom vožnje je bilo sve u redu iako nismo daleko. Morali smo još otići do grada po lijekove protiv bolova i antibiotike

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Anaitomi,jako mi je žao..
    Navraćam cijeli dan i čekam vijesti.Nadala sam se dobrima..
    Sada je važno da se muž oporavi, važna mu je tvoja potpora.Sigurno ste sada još jači, dodala bih i povezaniji.Čitajući tvoj post vratila sam se na trenutke dok je MM bio na TESE-i, tresla sam se i ja..Meni su odmah rekli loše vijesti,prije nego se on probudio.Najteže u životu mi je bilo reći mu nalaz kad me pitao ima li šta.Samo su nam tekle suze..
    Držite se
    Nadam se dobrim vijestima od ostalih.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

zao mi je zbog tebe,kad smo mi stigli ti si sama sjedila u cekaonici,vidjela sam da si zabrinuta pa nisam htjela da ti pristajem na muku,sestra te je prozvala po prezimenu,pocinje sa (m) ali necu da pisem cijelo.mm je imao crni kaput.saosjecamo sa tobom,izdrzi jos malo jer ovo nam je poslednje razocaranje-valjda ih vise nece biti.mi imamo mikro tesu sutra u 1 sat.jesi li sigurna da je to bila mikro tesa ili da nije slucajno neka obicna tesa?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nela izvini, mislila sam da ste vi u nedjelju...Vidjet ćemo se sigurno u klinici...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj anaitomi2 prvotno napisa Vidi poruku
    Nela da imala sam bijelu majicu zao mi je da se nismo pozdravile kao ni sa Sos . Sos mogao je hodati i tokom vožnje je bilo sve u redu iako nismo daleko. Morali smo još otići do grada po lijekove protiv bolova i antibiotike
    Koliko sam ja upratila, sutra su tri forumašice, tj. njihovi muževi na redu: Aboni, New girl, i Nela. Od srca im želim sve najbolje.

Anaitomi: koje antibiotike i lijekove ste kupovali? Izvini što te zamaram glupostima,ali ja bi to radije ako mogu kupila prije mt.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

anaitomi puno mi je zao

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bila je mikro tesa tako su barem rekli ! Sos treba ti recept za te lijekove pa im reci da ti sutra napisu DIFEN 100mg je za protiv bolova uzima se prema potrebi a CIPROL 500mg to je antibiotik svakih 12 sati jednu i tako dok ne potrosite 10 kom u kutiji. Aboni,nela i new girl sretno još jednom

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala ti puno anaitomi . Kako ti je muž, je li ga puno boli?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala anaitomi,sos, mi smo u 3

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Aboni ne boli ga ništa malo spava malo je budan. Hvala vam svima još jednom sto ste uz nas

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pa, onda ću se i s tobom sresti, ako me vidiš slobodno priđi.Pokušajte se odmoriti trebaće vam snage za sutra. Moliću se za vas.
    Kako podnosiš stimulaciju?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ah, mislim da će ovo biti duga noć, stimulacija ok, ne osjećam baš nešto, tek 2.dan...kako si ti?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

anaitomi kad putujete kuci?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Super. Prva dva dana me bolio desni jajnik i malo glava, ali nije strašno. Juče me bolio stomak, danas ništa od nervoze ne osjećam, samo mi bilo teško dok smo iznosili stvari, tad me zabolio stomak.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anaitomi, cure sve rekose i na neki nacin ja sam vec prosla kroz to kad je moj muz radio biopsiju u Mariboru prije 5 godina( prvi ozbiljan korak u nasoj borbi,nije jos od MT bilo ni spomena, hormoni OK,dr Vlaisavljevic nam davao previse sansi,sto je na neki nacin doprinijelo tome da negativan rezultat dodje kao jedan uzasan sok).tad sam mislila da se to ne moze prezivjeti i da nikad necemo nastaviti dalje....5 godina poslije, ja se vrlo iskreno radujem jednoj obicnoj ruzi, skijanju ili Novoj godini u Istanbulu. dakle, itekako se moze (i mora) nastaviti dalje.

osim toga, bas juce nakon nasih konsultacija i podsjecanja, po ko zna koji put, koliko je nasa dijagnoza neizvjesna i teska, razmisljala sam i o tome kako se sve opcije osim VTO sa nasim genetskim materijalom meni na pocetku borbe bile totalno neprihvatljive.,.daleke....odvratne.

kako je ponestajalo opcija da imamo dijete sa osmijehom i ocima mog muza ,mojom visinom i zgodnim nogama (), tako su i druge opcije postajale sve blize i prihvatljivije i ponovo neprihvatljive nakon nekog vremena,
    vazno je prihvatiti stvari,dignuti glavu i odluciti koji je korak dalje...kazem danas mojoj majci,nakon sto me stidljivo na kraju radnog vremena (radimo u istoj firmi) pitala kako je juce prosao sastanak sa Turcima, da se meni zivot bez djece uopce ne cini los, kako sam sretna zbog banalnih stvari, hvala Bogu-zdravi smo,ali da isto tako razumijem nju i sve one koji imaju djecu i kojima je njihov zivot bez djece nezamisliv. ja ne znam sta znaci imati dijete i zato ni ne zalim mnogo sto ga nemam.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anaitomi, molim te,kad uhvatis vremena i kad se oporavis od svega( a bit ce to prije nego sto sad mislis, garantujem! znam! )napisi nam kako sam zahvat izgleda, tj kakav je rez,kako je muz,kako brzo ste znali rezultate....

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Tuzna, potpisujem te upotpunost,neznam sta nas sutra ceka,i znam ako bude negativan ishod da ce srce puci.,ali dalje se mora,prezivjet ce se,nedaj Boze teske bolesti.
    Mi smo budni,u biti cijelu noc,kao spavamo ,a samo sutimo i razmisljamo
    Ovo sto nije uspjelo anaitomi2 jako nas je pogodilo ,nemogu opisat koliko suosjecam snjima.
    Cure moje bit ce kako mora biti. grlim sve,zajedno smo jaci

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji nada, rasplakala si me svojim postom, čitam ga, a kao da sam ga sama pisala. Noć provedena čudno u polu snu. Bez puno riječi, ali pogledi sve govore. Treba izdržati do sutra poslijepodne.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

necete vjerovati da sam i ja budna vec sat i pol vremena (inace vikendom spavam bar do 9)
    kad sam se probudila i skuzila d aje vani mrkli mrak, pocela sma se pitati kako to da ne spavam,ne pamtim kad se desilo da vikendom budem budna prije 7 sati.
    a,onda se sjetim foruma,anaitomi i shvatim da plava "ljepojka za koju sam cula" i nije bas mnogo fulala kad je prevela da "imamo problem psiholoske prirode nakon svega sto smo prosli".

Posljednje uređivanje od tuzna : 08.12.2012. at 08:24

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kad smo već u tom lošem raspoloženju da vam kopiram članak koji sam juče pročitala:
    "Osobe koje ne postanu roditelji imaju veći rizik za preranu smrt, pokazalo je istraživanje provedeno u Danskoj.
    Časopis za epidomiologiju i zdravlje ("Journal of Epidemiology and Community Health") objavio je podatke prikupljene od 21.276 parova koji su bili uključeni u postupak in vitro fertilizacije (IVF).
    Pokazalo se da žene koje nisu uspjele da zatrudne imaju četvorostuko veći rizik za preranu smrt u odnosu na žene koje su postale majke.
    Kod muškaraca koji nisu postali očevi rizik za preranu smrt bio je dvostruko veći. Najčešći uzroci smrti bile su bolesti krvotoka i rak."

Nemojte me banovati zbog ovog posta, ali baš sam ga sinoć morala pročitati kad sam rastrojena.
    Stručnjaci vjeruju da depresija ima važnu ulogu u povećanju rizika za smrt kod osoba koje ne postanu roditelji uz pomoć IVF-a.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Aboni76, Nela86, New girl,

od srca vam želim da vam danas bude najsretniji dan! Biću uz vas u mislima, a i lično vjerovatno!

Držite se, samo hrabro!

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Aboni,Nela,N.girl, sretno danas!Samo hrabro, bit će sve u redu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

aboni, new girl, nela sretno!! U mislima sam s vama.. žene budite optimistične, dat će Bog, na neki način ćemo i mi ostvariti roditeljstvo..al kao što je tužna rekla, mogu nas zamisliti i bez djece..jer neznamo kako je to biti roditelj..
    I ja sam jutros budna od 5.30h, sinoć nisam mogla dugo zaspati, anaitomi mi ne izlazi iz glave, čak sam noćas sanjala da je i mm išao na MT, al se nesjećam rezultata..

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma,da,cure, nije kraj svijeta. kazem,ni alternative meni nisu vise tako daleke....samo treba biti zajednicka odluka!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

anaitomi zao mi je , neznam sta da kazem
    druge cure danas je novi dan nadam se uspjesima drzi te se i obradujte nas , ja se oko svoje vto nisam ovoliko uzbudjena bila i ovoliko se nervirala koliko sad cekajuci vase rezultate. molim se za vas i drzim vam fige.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

koliko je napeto da je cijeli forum azoostatistike on line, tek sad to vidjeh

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

baš nema samo onih koje su u Bacheciju

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ova noc je za nas bila duga preduga... ujutro cim sam otvorila oci suze su same od sebe potekle i svatila sam da to ipak nije bio ruzan san vec stvarnost. Na dorucku smo citali sto ste pisale i ponovno nas rasplakali . Ovaj forum i vas sve nikad necemo zaboraviti al nadam se da cemo se jos malo druziti i biti potpora jedni drugima. Sad je najbitnije da nam nase drage aboni,nela i new girl donesu lijepe vijesti dosta je bilo tuge i suza. Stalno su mi u mislima. Tuzna rez od operacije jos nisam vidjal cini mi se da nije velik jer na rani je gaza od oko 5,6 cm tek sutra ujutro moram premotati ,mm je otisao gore u sobu oko pola jedan a na operaciju u jedan ja sam dosla kod njega u pola tri jer je spavao,doktor nam je rezultte rekao tek u 6 ili jos malo kasnije... cekanje ubija... i slazem se u svemu sto si prethodno napisala a najvise u tome sto nam je doktor na konzultacijam dao prevelike nade bolje da je to zadrzao za sebe.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anaitomi, on to radi iz najbolje namjere, nama je rekao kako se tu nikad nista ne zna. tj.ne moze prognozirati na osnovu nalaza,jer se desi da sus asvim ok hormoni i genetika,a nalaz biopsije ili MT ne valja,. kod nas je imao nalaz biopsije i rekao da je dobro sto je nadjeno nesto spermatogonija i spermatocita,ali maturacijski arest je nezgodan ,opet, sto svi sjemeni kanalici izgledaju isto,nisu jedni tanji(oni za koje se sumnja da nemaju spermije unutra).
    osim toga, sama sam imala dileme da li je ovo sto rade MT,jer me kopkA ona uzasna razlika u cijeni i ono sto je on objasnjavao da rade je upravo ovo sto nadjoh na internetu:
    "The micro tese if you search for it....is not made by small biopsies and then search for sperm....is a microdissection of the testicle duing one very deep cut and then looking the testicle with a very powerfull microscope and looking for the tubules seminiferous which are bigger and so luckly to have sperms....then....they are passed to the lab in search for sperms.... "

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

je li iko od vas primijetio da na ulazu u klniku(al mi nije jasno zasto su se uselili u onu uzasno daleku zgradu,tatalno u nekom ruralnom okruzenju) ne pise(na listi onoga sto nude, veliki natpis sa lijeve strane na ulazu u zgradu) da rade MT?
    pise TESA,TESE,MESA.... Zasto nema natpis microTESE?

opet, ono sto covjek proca da radi, a mislim da nisu bas tako neoybiljni da izmisljaju, je ono sto sam nasla na netu da je MT.
    ako slucajno cita forum MISUR ,molila bih ju da nam napise nesto,da s ejavi,jer ona je prosla najvise toga....

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Anaitomi, zao mi je da su vam ova vrata zatvorena, no iako mozda sada zvucim grubo, sada kad znate mozete to isplakati, zajedno kao sto ste sve dosada prolazili skupa. Vjerujem da ce vam se otvoriti neka nova vrata. Vasa je sreca sto ste povezani, sto ste u svemu potpora jedno drugome, vasa sreca kakk i nas ostalih azoo parova. Sada se posvetite jedno drugome i pomalo ce sunce doci!
    osai nam dragi parovi koji danas idete na mt zelim svu srecu ovoga svijeta!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

anaitomi iako se ne poznajemo i ne znam sto ste sve prosli i koliko se dugo borite...ali suze mi dolaze na oci..tako mi je zao.ni mi ne znamo kako bi se ponasali ili osjecali da nam se desi isti scenarij..bas mi je zao zbog vas. ali cure lijepo govore, isplacite se i onda cete dalje razmisljati. saljem ti veeeeeliki veliku pusu!!!

ostalim surama koje ideu danas a i one koje idu sutra zelim srecu i da ne nastavljaju niz losih vijesti!!! SRETNO CURE I VASI MUZEVI!!!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure, ja upravo dolazim s klinike! Atmosfera je uzavrela, nije danas nikome lako, ni nama koji čekamo konsultacije, ni osoblju koje nas sve pokušava uslužiti, a naravno, najgore je parovima koji čekaju rezultate micro tese. Klinika je puna. Bila sam sa Aboni76, njen muž se probudio i sad čekaju rezultate. Bilo je tamo još parova, ali neke ne poznajem. MM je pitao doktora za uspješnost i ako ga je dobro razumio do tog momenta je bilo 6 operacija, a za dvije su rekli da je uspješna, sad nije siguran da li je rekao da za jednu još nemaju rezultate, ali svakako slabije nego što smo se nadali.
    Ja večeras primam štopericu i u ponedjeljak je punkcija, ako nađu išta kod mm. MM je prilično uznemiren, valjda kad je čuo loše rezultate i još kad je osjetio nervozu u čekaonici. Stalno me opominje da se ne radujem punkciji kad ne znamo hoće li biti razloga za nju.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure ,evo i mene!!
    Upoznala sam dvije divne osobe aboni76 i sos15,koja je toliko vesela i pozitivna ,da mi je ulila nadu(hvala ti sos15),jako ljepo vas je bilo upoznati,i pricati kao da se znamo godinama.Jos uvjek smo svi u soku i pricali o anaitomi2,strasno je to djelovalo na sve nas.
    Mi smo napravili internisticki pregled i konzultacije ,tak da neidemo veceras u pol 7,(promjene su stalne u klinici),ali svakako bolje vec da idemo navece,cim prije tim bolje.,takoder micro ce bit ranije dokt.je rekao 2-pol 3 da smo tamo,bit cemo i prije 2 i da ce odmah supruga spremit za operaciju.Dao nam je sansu 30%,malo mi je to previse za povjerovat al eto vidjet cemo.
    Aboni76.,cekamo te draga da se javis
    Anaitomi2 cuvaj muzica i on tebe,bit ce bolje draga

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hallo drage moje kod nas je situacija ista mm je dobro ne boli ga nista,a i kako ce ga boljeti kad ima uz sebe tako dobru medicinsku sestru ... nadam se da ce se situacija na forumu promijeniti i da se malo svi zajedno veselimo.... dosta je suza

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji nada, niko me nije tako opisao lijepo kao ti, nadam se da nisam previše brbljala, tako na mene djeluje nervoza.
    Ja ću preduhitriti Aboni i napisati vam super vijest: našli su kod njenog muža
    Presretna sam!! Nadam se da neće ljutiti što sam je preduhitrila! Sve cure koje sam danas upoznala su super! Bilo bi nam mnogo lakše da možemo zajedno čekati, brže bi prošlo vrijeme!

Anaitomi, drago mi je da je tm dobro, samo nastavi sa njegovanjem, to mu sada treba.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Još jednom čestitke Aboni76! Hrabro si se držala danas! Drago mi je da sam te upoznala!

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos i mi smo znali i vec sam krenula pisat al sam odustala nadam se da nam se aboni nece naljutiti... ipak sada ima puno razloga da nam bude sretna... eto aboni kad nam se javis malo nam opisi kako je bilo... jos jednom cestitamo od srca

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

aboni baš mi je drago

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ma ljepse vijesti nismo mogli cuti,jupiiiiii
    Draga aboni76,tesko mi te bilo gledat danas ,kako si u neizvjesnosti i dugo cekala da zavrsi operacija.,sve suze koje si prolila isplatile su se,sad sljede samo radosnice.,divna si osoba,hvala za svaki savjet ,informaciju.puno pozdrava tvom muzicu,mazi ga ,pazi ,ljubi i uzivajte

anaitomi2,jeste jos u Sarajevu,jel neidete u Bahceci na previjanje? ,znaci prava si medicinska sestra,samo tako nasatavi,cuvaj si muzica,velik vam pozdrav

sos15.,super si bila,hrabra,nasmijana,malo pricalica,(zezam se),ma cista pozitiva,blago tvom muzicu, svaka cast slatkica si

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

napokon lijepe vijesti cestitam aboni , i da nam stigne iz sarajeva jos lijepih vijesti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dragi moji izvinite što malo kasnim s javljanjem, imala sam goste, pa nisam mogla, a sos i anaitomi znaju rezultate, pa sam i pomislila da će možda napisati ovdje, da što prije ohrabre ostale koji čekaju. E sad detaljno, znam da vas interesuje. Došli smo u 9 sati, mm otišao na operaciju u pola 10, u 11 sati nam je sestra Lejla rekla da je završena operacija. MM je bio dobro kada sam došla u sobu, nije povraćao poslije anestezije, nije ga puno ni boljelo, dali su nam hladne obloge da stavljamo...Pitala sam odmah sestru Lejlu zna li ona bilo šta, rekla mi je da misli da su našli nešto, da moraju da centrifugiraju, ali da će nam sve doktor reći...Onda su uslijedili sati čekanja i oko pola 3 je došao dr. Emre. Odma nam je rekao da ima dobre vijesti za nas, da su našli materijala, ali ne puno. U desnom testisu nisu našli ništa, u lijevom jesu i to su zamrzli. Kaže da centrifugu nisu radili jer bi tako spermići izgubili na kvaliteti, tako da nam ne mogu tačno reći koliko su našli, ali da je on zadovoljan tim materijalom što je našao. Kaže da ne bi opet mogli ići na MT, misli da bi teško opet nešto našli. Pitala sam da li ima materijala za više oplodnji, šta ako kod mene ne bude više folikula, ali mi je sestra rekla da će nam to sve dr. Enver objasniti kada budemo išli kod njega na konsultacije.

Dragi moji ako vas bilo šta interesuje, slobodno pitajte, vi ste bili naša velika podrša i puno vam hvala na tome

Jako mi je drago što sam upoznala Sos, Postoji nada, Tanjicu, Anaitomi nažalost nisam, ali valjda ćemo se sresti nekom drugom prilikom....Hvala vam puno cure, bili ste mi velika podrška u ovom mom najstresnijem danu u životu.

Nela upoznala sam tvog muža, ležao je u istoj sobi sa mojim mužem, javi se molim te kada saznaš rezultate...

New girl, žao mi je što nisam i tebe upoznala, jedan muškarac je otišao bio na operaciju kada smo se spremali ići, ne znam je li to bio tvoj muž...

Još jednom hvala vam puno, molit ću se za vas, čuvam vam fige, i želim puno, puno, puno sreće!!!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

aboni,
    uzivaj sad u zasluzenom odmoru i mazi dragog....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam puno svima na čestitkama, da od sada budu sve pozitivne vijesti...
    Anaitomi, tebi posebno hvala (neka se druge cure ne ljute), i pored svog bola i tuge opet misliš na nas....Valiki ste ljudi i ti i tvoj muž, svaka vam čast, želim vam da se što prije oporavite od ovog velikog šoka....

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Aboni,tako mi je drago, čestitam!Odlične vijesti! u nedostatku drugog, nazdravimo!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala puno medeni . Tvoj post i post od tužne, koje ste napisale sinoć, kako ste preživjele neuspjeh, na neki način su me smirili bili, rekla sam sebi, ako ne bude, preživjet ćemo mi to, biće teško, ali proći će, vidiš kako je medeni sada sretna (pokazala sam mm i sliču tvog anđela, da bude živa, zdrava i sretna dugo godina), a i tužna je ispunila svoj život na neki drugi način

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I ja ću nazdraviti sa i to duplim! Endometrijum mi se danas smanjio,pa ga pokušavam popraviti pivom, a dobro je i za živce!

Ima još dobrih vijesti, ali da ne odajem sve! (šta ćete kad sam cijeli dan provela na klinici)

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Malo čitam i vidiš kako je to čudno,doktor je rekao da meni u jednom testisu nisu našli ništa a u drugom su našli i kad su stavili u centrifugu nisu preživjeli ( sad ti znaj šta je moglo biti).
    Postoji nada kada ste vi sutra tamo-možda bi došli na previjanje prije puta za zg, i razgovarati sa doktorom obzirom da nisam sve polovio šta mi je rekao jučer.
    Aboni netrebas se zahvaljivati mi smo jako veliki optimisti pa nam to i dobro dođe pri oporavku ,još jednom velike i iskrene čestitke
    Svima skupa koji su sutra tamo želimo da nastave niz sretnih vijesti.
    Nela i new girl čekamo vaše vijesti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •