Stranica 63 od 84 PrviPrvi ... 1353616263646573 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,101 do 3,150 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nadam se da makar neće imati fizičke boli, mog muža nije boljelo, kupili smo difen ali nije imao potrebe da pije...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure, st areci? nema rijeci koje bi bile utjeha.to se,jednostvno,mora preboljeti i naci nacin kako dalje. svako nade svoj put.
    zamislite tek kako je nasim muzevima....
    a,moram pomenuti,da je mnogo manje dobrih rezultta nego sam ja ocekivala. ne nadam se nicemu i pitam se da l je vrijedno maltretiranja mog muza ...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    cure, st areci? nema rijeci koje bi bile utjeha.to se,jednostvno,mora preboljeti i naci nacin kako dalje. svako nade svoj put.
    zamislite tek kako je nasim muzevima....
    a,moram pomenuti,da je mnogo manje dobrih rezultta nego sam ja ocekivala. ne nadam se nicemu i pitam se da l je vrijedno maltretiranja mog muza ...
    e to mi je najgore bilo,gledati njega....koliko patnje,ma srce ce mi prepuci....cini mi se mnogo bi mi lakse bilo da je samo neko mogao da mi kaze znate sta unutra nema nicega,a ovo...ma nemam reci...najvise od svega boli dusa,a srce ce da iskoci,,,,

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Danasnji dan sam izdrzala zahvaljujuci tabletama za smirenje(hvala aboni76),vise nego sto mislis su mi pomogle draga moja.Moj potpis mi je cijeli dan bio u glavi ,nova prilika ili ona 4.upitnika sto bi znacilo kraj ...,nakon sto sam cula doktora kada je dolazio i rekao rezultate kod sos i njenog dragog srce mi je puklo ,jel sam tako vjerovala da ce im se nesto naci,uz to ona nam je i stimulirana,toliko me pogodilo da sam isplakala njenu bol a ujednoi i svoju jel je tada ona trunka postoji nade umrla, tako sam i njoj rekla sad se nenadam nicemu i zaplakala.
    Drage moje,hvala za svaku divnu rijec koju ste nam rekle,vibrale,navijale,molile ,hvala svima na svakom savjetu,toplim rijecima i vjeri u bolje sutra...
    Moja MPO-nije zapocela ali je zavrsila, nazalost jos jedna azoo-sa negativnim rezultatima.,pitala sam sestre i doktora dali itko je imao danas srece,da istina jedan par koji nije na forumu je dobio spermije odmah ,a vas cetvero nazalost.Sestre su danas divne bile,hvala im za sve.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Danasnji dan sam izdrzala zahvaljujuci tabletama za smirenje(hvala aboni76),vise nego sto mislis su mi pomogle draga moja.Moj potpis mi je cijeli dan bio u glavi ,nova prilika ili ona 4.upitnika sto bi znacilo kraj ...,nakon sto sam cula doktora kada je dolazio i rekao rezultate kod sos i njenog dragog srce mi je puklo ,jel sam tako vjerovala da ce im se nesto naci,uz to ona nam je i stimulirana,toliko me pogodilo da sam isplakala njenu bol a ujednoi i svoju jel je tada ona trunka postoji nade umrla, tako sam i njoj rekla sad se nenadam nicemu i zaplakala.
    Drage moje,hvala za svaku divnu rijec koju ste nam rekle,vibrale,navijale,molile ,hvala svima na svakom savjetu,toplim rijecima i vjeri u bolje sutra...
    Moja MPO-nije zapocela ali je zavrsila, nazalost jos jedna azoo-sa negativnim rezultatima.,pitala sam sestre i doktora dali itko je imao danas srece,da istina jedan par koji nije na forumu je dobio spermije odmah ,a nas cetvero nazalost.Sestre su danas divne bile,hvala im za sve.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala medeni , ispricavam se na duplom postu,nesto je zablokiralo

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

curke mom muzu malo ima na gazici probijemo krvi ,dali je to normalno ,ja nebih nista dirala,tek Utorak mora na previjanje,a opet me to brine ,jel imao netko tako nesto slicno?? hvala vam drage moje

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

je sos15,ubilo me kad sam cula doktora da vam govori lose rezultate, jako smo se zblizile,prekrasni ste oboje ,svu srecu za dalje u zivotu vam zelim,sto god budete odlucili
    grlim puno

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure, još jedno pitanje: Koliko dugo ste stavljale muževima led? On sad spava, pa ne znam da li da mu mjenjam obloge ili samo ako ga boli da stavim?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

koliko sam ja ispratila puno boljih rezultata je bilo kod onih muskaraca gde je fsh bio visok....nama je doktor dao velike sanse jer su hormoni ,kao i sve ostalo u redu....jedna devojka ciji je muz bio pre mog,a rekla mi je i da cita nas cet na forumiu mozda ce se i javiti,kod njih su nasli,a fsh je 60 cini mi se,njemu su otvorili samo jedan testis i nasli ih dovoljno...nadam se da mi nece zameriti sto pisem o njihovom slucaju,ali zelim dati podstrek ostalim parovima koji planiraju ici na microtese a hormoni im nisu uredni....

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da,to su oni,fina jedna devojka,a muza joj nisam upoznala,oni su uspeli i mogu u postupak...a cini mi se da su oni danas i jedini bili uspesni,dok nam se nejavi postoji nada

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

samo ako ga boli sos,mi smo samo malo dok smo bili u bolnici menjali led...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala "komšinice"

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala "komšinice"
    nema na cemu,grlim te puno i shvatam u potpunosti tvoju tugu

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos ja sam samo u bolnici mijenjala kojih sat vremena i poslje vise ne ! Na sreću nije imao nikakvih bolova.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tanjice u koliko sati su bili na operaciji što su ima našli, jer sam upoznala jedan par koji je bio zakazan jutros u 8, pričala sam s njima, nisu na forumu, a pitala sam se kako su prošli...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nisam ni ja svom stavljala led, njemu je smetao...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam ih upoznala oboje, baš mi je drago radi njih...Nadam se da će nam se pridružiti na forumu...

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Istina, muškarcima je to "još teže podnijeti".Moj je bio na rubu depresije,totalna apatija, krivio je sebe, govorio da će me pustiti od sebe kad ne može imati djecu..Strašno.Zato budite jake zbog njih pa čak i kad mislite da nemate snage.Ja sam plakala noću ili kad njega nije bilo, ispucala bih svoj red suza i bila jača za sebe i njega.A ima i nešto u onome da Bog stavlja pred nas samo onoliki teret koliki možemo podnijeti.Držite se.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Potpisujem ovaj post

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj medeni prvotno napisa Vidi poruku
    Istina, muškarcima je to "još teže podnijeti".Moj je bio na rubu depresije,totalna apatija, krivio je sebe, govorio da će me pustiti od sebe kad ne može imati djecu..Strašno.Zato budite jake zbog njih pa čak i kad mislite da nemate snage.Ja sam plakala noću ili kad njega nije bilo, ispucala bih svoj red suza i bila jača za sebe i njega.A ima i nešto u onome da Bog stavlja pred nas samo onoliki teret koliki možemo podnijeti.Držite se.
    Mislila sam na ovaj post

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Postoji nada

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Grozan dan, Postoji nada, grlim te, drži se.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pa , zar još jedan loš ishod? Ne mogu vjerovati! Pretužan je ovaj dan. Draga moja suborko, čula sam te kako plačeš zbog mene još prije vaših rezultata, žao mi je što tu tuga nije
    stala.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 09.12.2012. at 22:19

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Drage moje....nisam cesto tu al vas redovito pratim....zadnjih par stranica je stvorilo jezu u meni....sve normalni hormoni s a rezultata nema....kao sta je tuzna rekla neznam dal se imam cemu nadati i sad bi sve dala za malo poviseni fsh moga muza....mozda ce sad zvucati glupo al ja moram pitati..jeste li sigurni da je ova micro tese ista kao u istanbulu?svim s ovog foruma zelim da im sunce svane a tuga napokon prestane

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nama je na krevetu u klinici spala jedna gaza na kojoj je bilo krvi, a ovo sad nisam ni gledala, otkako sam mu obukla onaj steznjak? a nije to ostalo kod vas, pa te prepalo

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Postoji nada-mome mužu je kada se dignuo s ležaja u klinici i krenuo se oblačiti kapala krv, sestra mu je samo zalijepila novi flaster.Bilo je malo krvi i kasnije.mislim da nije problem ali pratite.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos ovo si dobro napisala jedino dobro u svemu tome je svi vi koji ste na forumu... Mi nažalost nismo imali prilike vas upoznati al preko ovog foruma kao da se znamo sto godina. Rekla sam mm da zaista neznam kako bi to preživjeli da nije bilo Vas ! Vi najbolje razumijete kako je teško kroz tako nešto prolaziti. Od vas smo dobili veliku podršku i to moram reci veću od one za koju smo se nadali od svoji najbližih . Nikad to nećemo zaboraviti i nadam se da će mo se i dalje družiti bez obzira na sve....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja nisam vidjela da je kod mm bilo krvi, ne znam bi li bilo pametno da mu ti zamjeniš gazu, pa da vidiš hoće li je biti opet, jer je meni Lejla rekla da mu ja zamjenim ako se slučajno skvasi

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Možda da sačekaš još malo, pa ako vidiš da ima još krvi, onda mu promijeni gazu ili pošalji Lejli poruku.

Jedino dobro proizišlo iz ovog vikenda je što sam upoznala mnogo dragih ljudi koje ću pamtiti do kraja života. Nadam se da ćemo se ponovo nekad sresti, ali u ljepšim uslovima, kad se sve ovo smiri.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 09.12.2012. at 22:31

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

postoji nada žao mi je...budi uz svog muža i sretno dalje što god odlučili...
    baš je danas grozan dan..cijeli dan sam škicala i nadala se da če biti još puno lijepih vijesti, a ono sve loše... neznam šta bih vam rekla, kako vas utješiti, nema tu utjehe, treba odžalovati, a onda skupiti snage i krenuti dalje...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    baš je danas grozan dan..cijeli dan sam škicala i nadala se da če biti još puno lijepih vijesti, a ono sve loše... neznam šta bih vam rekla, kako vas utješiti, nema tu utjehe, treba odžalovati, a onda skupiti snage i krenuti dalje...
    x
    i dodajem virtualne zagrljaje.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Postoji nada za Vas sam bila 100 posto sigurna da će te uspijet,ovo danas je previše za sve nas ! Nemam rijeci samo suze koje svaki put iznova teku mm me danas sto puta pitao jel se javila postoji nada ima li kakvih vijesti... Saljemo vam veliki zagrljaj ...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala vam puno, najvise mi je znacila podrska od svih vas ,jel ste prosli isto patnju ,vi razumijete sto znaci kad dobijes malo nade,zivis za nju svaki trenutak i onda tako veliko razocaranje i srce puca od boli ... tesko je ali mora se dalje,mozda sutra bude bolji,ljepsi dan

vidjet cu ujutro dali se prosirilo fleka je okrugla velicine kovanice manje ,nebih mu bas ja to otvarala i mjenjala ajme sad to neznam kako bih prezivila da vidim,ako vidim da se siri zvat cu sestru pa ga odvest ujutro ili mu promjenit.
    rekla nam je sestra samo ako se smoci mokracom da se zamjeni da nije vlazano ,da nesmije biti.,a valjda ce biti dobro,to mi je najbitnije da sve dobro zaraste i bude on ok.
    hvala drage moje

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

anaitomi2,podrška najbližih je "mlaka" jer 1. ili nemaju problema s neplodnosti ili 2.ne razumiju se u medicinske termine ili 3.jednostavno nemaju dovoljno empatije-zato postoje "suborci"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

anaitomi2,podrška najbližih je "mlaka" jer 1. ili nemaju problema s neplodnosti ili 2.ne razumiju se u medicinske termine ili 3.jednostavno nemaju dovoljno empatije-zato postoje "suborci"
    potpisujem

neosuđujem ih jer znate kako se kaže : "sit gladnom ne vjeruje"..valjda nemogu shvatiti ..neznam..al zato smo mi tu, da budemo podrška jedni drugima ..nas tek čeka punkcija..

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

medeni e baš si ga pogodila u sridu...

cure sve vas pratim, posebno zadnjih par dana, žao mi je za tužne ishode i šaljem vam brdo zagrljaja želim vam da se što prije oporavite i nastavite dalje!
    onim parovima kod kojih se našlo zlatnih plivača šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan daljnji nastavak borbe s neplodnošću.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Joj sos ,pa jadnik kud bas temperatura?? Nadam se da nije velika i da ces ju srusiti cim prije.,pa kako sad i to,samo da nebude komplikacija,a nece valjda , drzi se draga moja i ti i muzic , da htjeli smo pitat doktora nesto ovak je bilo glupo pitat ginekologa i on je bio kratak pol minute ako i toliko i to je to.,u biti i oni su jedva cekali da odemo da mogu doma tak da je muz poslje operacije lezao 2 sata i ajmo ,znam da im je bilo dosta,ali njemu je jos uvjek bilo slabo,i vrtilo se i onda i ta krv na gazi ,i u auto zaledeni u kojem je bilo - 9 kao i vani.ma nema veze,napokon je to poglavlje zavrseno,sad znamo da nema nicega i okrecemo se dalje zivotu bez ikakvih planova za dalje.

Anaitomi, je strasno je to sto je svima rekao za dosta velik postotak i sa sigurnoscu da ce se naci ,pa nas je sve to dotuklo jos vise.
    Cure hvala na podrski koje nam pruzate i vi nove clanice na azoo statistici koje niste ovdje stalno.hvala vam

aboni76.,bolje je kad nemislimo o tome a kad se samo pogledamo ,sve je u ocima,suze i bol.,ali svakako da jedva cekam da odemo u kliniku sutra na previjanje i da cujemo da je to sve uredu i put doma.
    puse curke moje,sto bih ja bez vas,vjerovatno bi do sad bila na nekim drogama

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Htio sam prije dva dana podijeliti osjećaje sa svima vama ali sam pricekao da jučer i danas MT budu određene.
    Kada su meni prije cca 3-4 g prvi doktor rekao da su mi šanse 0 posto da imam svoje djete- sok za šokom ,tražili smo cca mislim 6 mišljenja i svi su nas samo rusili ništa,nikad,nula.Onda veza jedna,druga,traži po netu,čitaj proučavanje :došli do MT - u Istanbulu.Poslali nalaze i ocekivajuci da će nam javiti sa također lošim vijestima- novi sok,doktor govori nije bed dajem vam 70posto šanse,da 70 posto.Sta da kažem ponovno se dižemo,razmišljao tražimo najbolje doktora .postoje dva London 12000€ i Istanbul 4000 €.tesko je bilo Sta skupiti.tada se otvorila klinika u Sarajevu doktor iz Istanbula cijena 1000€.Na pitanje dr.emrea da bi radije otišao u London gdje su doktori na vrhu,odgovor je ponovno mi ovdje azoospermiju u kombinaciji sa klineferterom rjesavamo u strasnim postocima-za nevjerojatnih tada 60 posto.Na dan konzultacija uz pregled i nalaze dr.emre nam je dao 50 posto šanse.Rezultat znate.
    Tesko je sada bitipametan,ali radije i bolje bi preživili da su nam ostale šanse 0 pa da se nešto dogodilo nego sa 0 nas dignu u nebesa i daju svrsenu stvar i onda ovakvo razočaranje .Htio sam danas doći to sve reci doktoru ali....
    Sad smo našli nešto u Americi za neo azoospermiju neki sperm hope -pa možda i za nas sa klineferterom nađe tehnologija nešto.
    Još jednom veliko hvala svima na prevelikoj podrsci i iskreno od srca se nadam da će nam se snovi jednom ostvariti....

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Drage moje,,, ja zaista ovdje nemam riječi : nego samo suze koje vam znam neće pomoći ali toliko mi je teško da one idu i zaista kažem ovo nije fer ali stvarno nije fer tako sam se s vama radovala i bodrila vas ali na žalost nije pomoglo a ja se ne smijem ni postaviti u vašu situaciju jer samo vi možete taj bol osjetiti i ja samo mogu dragog boga moliti da vam ga bar malo olakša,,,,,

SoS 15

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Čitam i plačem... dragi moji žao mi je zbog tih rezultata! Neznam ni šta bi mislila kamoli napisala... tužno...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro!

Boli li vaše muževe stomak? Moj kaže da je bol kao da ima upalu mokraćnh kanala. Jedva hoda. Šta da radim? Ni tableta protiv bolova nije pomogla.

Anaitomi, stvarno ste hrabri, prehrabri, skidam vam kapu. Poslije svega što ste prošli odmah početi da traženjem daljeg rješenja. Ja sam jedva ustala i otišla do prodavnice. Ljuta sam na samu sebe što sam ovako slaba.

Možeš li napisati malo više o tome što si pronašao? Je li misliš na sperm hope - tablete? Ili je nešto drugo u pitanju?

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

...imao je i podljeve-hematome...

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sos,MM je nakon biopsije imao bolove u cijelom donjem dijelu stomaka.Dr. je rekao da je to normalno jer "se kopalo unutra" primao injekcije u prepone,iako to nije mjerodavno jer nema svatko isti prag boli.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala, znači da nema potrebe da zovem doktora? Sutra ide na previjanje, ali razmišljala sam da li da ga i danas vozim tamo na pregled.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mislim da nema potrebe ali prati kako se osjeća pa zovi ako se pogorša ili bude dugo trajalo.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Još nešto-njemu je dr na kontroli pred put radio ultrazvuk, rekao sve je ok pa ga nisam pitala zašto ga radi.Eto, samo da znate,možda tu rade drugačije, ne znam.Ali nama je bilo drago da ga je napravio, mirniji smo krenuli na put jer je on sam, u komadu odvozio 1200 km.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos15 draga i mog muza boli dosta i bas to rekao je da je kao upala mokracnih kanala,. vjrujem da je to sve ok mislim normalno,tako je i sestra rekla da ce boljeti.,nadamo se da ce sve bit dobro unutra i da ce nam se nasi dragi brzo opravit.Mom muzu nije se vise sirila flekica tako da sutra idemo na previjanje i doma.
    hvala jos jednom svima na svakoj podrski
    jubi vas vasa ????????????
    Posljednje uređivanje od postoji nada : 10.12.2012. at 11:38

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pozdrav drage moje! MM je jučer morao podijeliti s Vama i svoje misljenje u vezi toga svega ! Sos na onom papiru šta smo dobili prije operacije pise u slučaju jake boli u testisima ili ispod stomaka da se mora napraviti kontrola kod ljecnika. Mozda da svejedno nazoves u kliniku i pitas nemas sto izgubiti ! Ako mu tablete ne pomazu mozda mu daju inekciju protiv bolov ,mi smo to trazili prije nego sto smo izasli iz bolnice i hvala bogu do sada nije bilo nikakvih bolova ! Javi sto si rijesila

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Znači da treba boljeti. Valjda će brzo proći. I mi ćemo poslije previjanja kući. Nemamo više šta ovdje raditi.
    Ja dragom neću dati da vozi, on će odmarati, put nije toliko dalek kao kod medeni, ali ipak ne bih da se napreže.
    Postoji nada, dobro je da se krv nije više pojavljivala, ja sam jutros malo gledala kod mm, ali ne vidim krv, to mora da je kod vas bila ona gaza koju sam ja vidjela još u klinici na krevetu mm.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •