Nadam se da ćemo i sutra nastaviti sa ovim nazdravljenjem![]()
. Šta to znači što ti se smanjio endomertijum?
Nadam se da ćemo i sutra nastaviti sa ovim nazdravljenjem![]()
. Šta to znači što ti se smanjio endomertijum?
Aboni, ne znam, svugdje sam čitala da endo raste svaki dan za po 1,5cm otprilike, a moj juče bio 9mm, danas 7,8. Doktor kaže da je to ok, a mene zabrinulo, pa udarila po pivu.
Anaitomi, svaka čast!!! Stvarno ste snažni i veliki ljudi![]()
Posljednje uređivanje od sos15 : 08.12.2012. at 19:12
Draga anaitomi sada me je malo to zabrinulo, baš se pitam koja je razlika.
Aboni, cestitke !!! Mozda se sada pokrene lavina dobrih vijesti.
Nemoj se brinuti Sos, ako dr. kaže da je on zadovoljan, nemaš razloga za brigu
Rominka, hvala puno![]()
Drage djevojke evo cijeli dan pratim sta se desava, zao mi je sto je ciklus MT lose krenuo, anaitomi2, ali nadajmo se da je niz pozitivnih rezultata krenuo sa aboni76 i da ce tako da nastavi aBd
sos15 nemoj da brines za endo. kada sam bila u drugoj klinici na VTO bio mi je isti slucaj - dobila sam odgovor da debljina enda nije ista na svim mjestima Tako i 7,8 nije lose jer ces svejedno nakon punkcije kao terapiju dobiti Estrofem koji je za debljanje endometrija, ohani malo sa pivom nadam se da je bezalkoholno da nebi sutra lijecila mamurluk
Sretno cure
Sos slažem se sa sabas nemoj da sutra imaš glavoboljui ne brini uzalud Aboni imaš p.p Sos AUD reci koja je još lijepa vijest pa da se još malo veselimo jel možda
nela
Sabas, hvala na lijepim željama! Nije bezalkoholno, ali ako ga ja ne popijem mm će doći u napast,pa onda bolje ja (a i dobro ovo sarajevsko). Popiću samo jedno, obećavam.
Anaitomi, ne smijem ništa napisati jer sam i ja čula od drugih, ali izgleda da je ovo bio jako uspješan dan
Ja sam si sad piknula i štopericu (četvrta boca danas) i nadam se da je to put do punkcije.
Da, da, pokrenula se lavina dobrih vijesti, uspjeli smo!!!!!Operacija trajala cca 20 min i odmah su mi javili da je sve ok tako da nije dugo trajala neizvjesnost.
Kasnije nam je dr reko da je zadovoljan, našli su dosta materijala i zaledili 4 bočice.
Aboni, super i čestitam,da vjerovatno je to bio mm, sos pretpostavljam da si to za nas čula, drago mi je da smo se upoznale...
Bravo,bravo vrlo uspjesan dan,jos samo da nam se javi nela, a gdje je ,misa mu malog .brine nas????
Anaitomi2,mi cemo sutra oko 2,bit u bolnici,vjerujem da vam je to kasno ,da cete ranije za Zg..,cek kak to mislis ipak su vam nasli plivace??
Sos15.nebrini bit ce to sve dobro,samo da nam se nastavi niz lijepih vijesti i sutra,mi se vidimo u bolnici![]()
New Girl čestitam...
Hajmo cure nastavljamo sa pozitivnim rezultatima
New Girl jesu li vama rekli, jesu li radili centrrifugu? Ako ti nije teško napiši malo detaljnije kako je bilo kod vas![]()
Nisu nam spominjali centrifugu,u biti nije nam puno ni govorio, samo da je otvorio desni testis i u njemu dosta našao, pa da lijevi nije ni htio otvarati
New girl iskrene čestitkeevo da i za vas nazdravimo
![]()
Hvala medeni![]()
Hvala i vama anaitomi, stvarno ste super![]()
Tako su bili rekli mm, da ako neđu dovoljno u jednom, neće tražiti u drugom...New Girl to je super![]()
New girl, i za tebe sam čula, baš mi je drago! Samo da nastavimo niz!
Cure, zaista vas je bilo lijepo upoznati, od srca to mislim!
I ja bi još jednom nazdravila new girl i aboni, ali rekoše da mi je dosta piva![]()
Joj kako je to nezgodno anaitomi2,nadu se i onda nista strasno
Cure moje ,i meni je bilo divno svama,bar na ovakav nacin smo se upoznali,ako Bog da, da bude jos prilika ali sa manjim stresom,jako mi je drago da smo se malo druzili.
Grlim puno i navijam za sutra,da nam svima prode sve sretno,cujemo se
Ko može, nek ide na spavanje, sutra nas čeka još jedan dug i stresan dan
Trebali su nam tamo dovesti i, ja za
nemam živaca
Ma nastavit ćete vi sutra ovaj niz, držimo, sretno!!!!
haha simpa ti ovi smajlići
Ja čekam da se nela javi, jesam budala, nisam uzela broj telefona od njenog muža, danas mi baš ni 5 % mozga nije funkcionisalo![]()
Tanjice, Sos, Postoji nada i svima drugima koji će sutra na operaciju, želim puno, puno sreće i da sutra baš dobro slavimo![]()
Hvala cure, samo nemojte zaboraviti i cisku, i njen muž je sutra na mt.
Nadam se da mi Cisca neće zamjeriti što nisam nju spomenula(Cisca izvini, danas nisam baš sva svoja
), želim vam puno sreće i puno spermića da sutra nađu
![]()
Ja sam pila kuhano vino i mislila na vas i naravno da me i udarilo ali sam jakooooo sretna zbog lijepih vijesti.cestitam!!!!!!! Drzim
za ostale!!!
Hvala cure moje,stres je vec poceo,kako ce tek bit kad dodemo u bolnicu,
aboni76,smijem li cijelu popit (onu za smirenje),ili po pola pa nakon koliko ponovo uzet???
grlim sve puno,budite uz nas,molite i hvala vam
Evo i mene! Vrijeme sporo prolazi, ali izdržaćemo, moramo
Mi ćemo tamo ipak oko 12h. Noćas je bila najduža noć.
New girlsuper vijest!
Tanjica, postoji nada, sos i cisca sretno danas vama i vašim mužićima!!!
Drage moje još jednom Vam želim puno sreće za danas ,ne prestajemo držati! Javite nam sretne vijesti !
![]()
Hvala vam svima od srca,toliko nam znaci vasa podrska
sos15.mi cemo biti oko pol 2-2h,ovisi koliko nam treba da dodemo sa Bascarsije,sobzirom na snijeg koji jos uvjek nestaje,neznam koliko ce nam trebat vremenski do bolnice
Postoji nada, samo polako, snijega ima, ali cesta se stalno čisti, tako da nije problem. Vidimo se tamo!
Svima hvala na podršci!![]()
Popij pola, tako sam i ja, nisam više pila, a ako budeš mislila da ti još treba, možeš poslije 4-5 sati opet pola...
Još jednom vam želim danas svu sreću ovog svijeta, čuvam vam fige, misli su mi s vama i nadam se na ćete nas obradovati danas...Javite se čim nešto saznate i budete mogli, znate da vas čekamo s nestrpljanjem![]()
Što li nam se Nela ne javlja![]()
Dobro je skroz, nije popio niti jednu tabletu protiv bolova, na momente ga malo zaboli, ali kaže ništa strašno. Kako je tvoj muž, je li on danas treba na previjanje, gdje ćete ići na previjanje, vi ste još u sarajevu, je li tako?
new girl cestitam
danasnje cure drzite se da i vi nastavite dobar niz lijepih vijesti
drzim vami dalje
puno dobrih vibrica za nase hrabrice , cekamo nadam se pozitivne rezultate
nemam vam nista lepo reci osim tuga,tuga i bol,mi nismo uspeli danas........kako nastaviti dalje....neznam ni sama,idem da odspavam,dragi je dobro,drema pored mene,stigli smo pre 1h mozda.....
tanjice123![]()
Tanjice draga, jako, jako mi je teško radi vas, pogotovo što sam te još i upoznala juče, bila si tako sretna radi nas, a vjerum mi ja sam sada jako, jako tužna radi vas...Šaljem ti veliki zagrljaj, znam da ti niti jedna riječ ne može olakšati bol, nadam se da će je vrijeme izliječiti
![]()
Tanjice, jako mi je žao.Sada je važno da se muž oporavi, budi jaka za i za njega.
Nažalost još jedna jako tužna vijest.
Sos mi je rekla da vam javim da ni kod njih nije nađeno ništa, neće je biti nekoliko dana na forumu...
Pratim vas vec jedno vrijeme i morala sam se sad javit jer je sos 15 kupovala lijekove preko foruma. Mi smo isto prije tri godine prosli istu situaciju.
Suprugu svi nalazi odlicni ali nema sperme. Mene su stimulirali ali nisam dosla do punkcije jer mu biopsiom nisu nasli nista. Sest mj nakon toga ostala sam trudna sa donorom i definitivno nema razlike.
Znam da vam je sad to sok ali to je tako,zivot nije bas fe.
DRZITE SE CURE!
tanjica i sos žao mi jedržite se...