SosRiječi su suvišne.Držite se.
![]()
Draga tanjice i sos jako mi je žao![]()
cure, drzite se i kao sto marijakr kaze-vazno je znati da rjesenje postoji
Drage moje, zao mi je da se susrecete s losim nalazima. Medjutim, jako je lijepo od marijakr da se javila i pokazala da ne treba gubiti nadu. Sok je sada, no pustite da vrijeme odradi za vas. Jake ste vi!!
drage moje evo mi upravo stigli u Zg i prvo što mi je bilo da pogledam na forum neznam nemam riječi šok šok opet sam se rasplakalanema riječi utjehe nema drage moje
evo i nas nismo mogli ranije da se javimo....tuga,nisu nasli nista kod mog muza.....
nela![]()
Nela 86 jako nam je žaošaljemo Vam veliki zagrljaj
tanjice,sos i nela jako jako mi je zao...saljem veliki hug..drzite se! Pusa
Drage moje, sve ste već vidjele vijesti, azoo nas je pobijedila, predajemo se
Bar znamo da smo sve pokušali. Mi jednostavno nećemo doživjeti tu sreću da me grle ručice djeteta koje bi imalo oči kao moj muž, a toliko smo to željeli.
Bol je prevelika, baš kolika je bila i želja za bebom, ali moram biti čvrsta zbog svog muža. Strašno je bilo vidjeti ga kako plače pred doktorima i sestrama.
Svima hvala na podršci, značila je više nego što možete zamisliti. Nadam se da će nam Aboni i New girl javiti uskoro velike bete i da ćemo se radovati zbog njih.
Nama koji nismo uspjeli samo želim da nam Bog da snage da nastavimo dalje, kako, ne znam ni sama,
![]()
I naravno, nadam se da će nam Postoji nada popraviti dan, oni su ostali čekati rezultate, kad smo mi krenuli iz klnike.
Još nešto, znam da nas čitaju i sestre iz klinike:
želim im se zahvaliti za suosjećanje koje su danas pokazale prema meni i mm, posebno na ispraćaju.
Nadam se da ih nisam previše izmaltretirala ovih mjeseci.
Draga Sos jeza me obuzela i suze mi teku zbog ovog što si napisala....Tužno, pretužno
Ako imaš snage, napiši kako ti je muž?
sos draga, grlim te jako i znas da sam uz vas. uz svaku odluku, mozda druge odluke dodju do vas, kad necete mislit o ocima, grlim te!
sos vjerujem da je teško čuti takve vijesti a da niste pravo još niste ni krenuli u postupke, treba vremena da se takvo što procesuira i prihvati. Uvijek postoje alternativna riješenja ako ste otvoreni za to![]()
Muž je dobro, malo je prispao. Nadam se da će noć proći bez bolova, a sutra me očekuje pucanje folikula, doktor kaže da si spremim lijekove protiv bolova. Toliko sam se nadala da će jedan od tih folikula izrasti u bebu, a sad se trebam nadati da će popucati bez prevelike boli.
Nadam se da makar neće imati fizičke boli, mog muža nije boljelo, kupili smo difen ali nije imao potrebe da pije...
cure, st areci? nema rijeci koje bi bile utjeha.to se,jednostvno,mora preboljeti i naci nacin kako dalje. svako nade svoj put.
zamislite tek kako je nasim muzevima....
a,moram pomenuti,da je mnogo manje dobrih rezultta nego sam ja ocekivala. ne nadam se nicemu i pitam se da l je vrijedno maltretiranja mog muza ...
Cure, još jedno pitanje: Koliko dugo ste stavljale muževima led? On sad spava, pa ne znam da li da mu mjenjam obloge ili samo ako ga boli da stavim?
samo ako ga boli sos,mi smo samo malo dok smo bili u bolnici menjali led...
Sos ja sam samo u bolnici mijenjala kojih sat vremena i poslje vise ne ! Na sreću nije imao nikakvih bolova.
koliko sam ja ispratila puno boljih rezultata je bilo kod onih muskaraca gde je fsh bio visok....nama je doktor dao velike sanse jer su hormoni ,kao i sve ostalo u redu....jedna devojka ciji je muz bio pre mog,a rekla mi je i da cita nas cet na forumiu mozda ce se i javiti,kod njih su nasli,a fsh je 60 cini mi se,njemu su otvorili samo jedan testis i nasli ih dovoljno...nadam se da mi nece zameriti sto pisem o njihovom slucaju,ali zelim dati podstrek ostalim parovima koji planiraju ici na microtese a hormoni im nisu uredni....
Nisam ni ja svom stavljala led, njemu je smetao...
Tanjice u koliko sati su bili na operaciji što su ima našli, jer sam upoznala jedan par koji je bio zakazan jutros u 8, pričala sam s njima, nisu na forumu, a pitala sam se kako su prošli...
da,to su oni,fina jedna devojka,a muza joj nisam upoznala,oni su uspeli i mogu u postupak...a cini mi se da su oni danas i jedini bili uspesni,dok nam se nejavi postoji nada
Ja sam ih upoznala oboje, baš mi je drago radi njih...Nadam se da će nam se pridružiti na forumu...
Istina, muškarcima je to "još teže podnijeti".Moj je bio na rubu depresije,totalna apatija, krivio je sebe, govorio da će me pustiti od sebe kad ne može imati djecu..Strašno.Zato budite jake zbog njih pa čak i kad mislite da nemate snage.Ja sam plakala noću ili kad njega nije bilo, ispucala bih svoj red suza i bila jača za sebe i njega.A ima i nešto u onome da Bog stavlja pred nas samo onoliki teret koliki možemo podnijeti.Držite se.
Danasnji dan sam izdrzala zahvaljujuci tabletama za smirenje(hvala aboni76),vise nego sto mislis su mi pomogle draga moja.Moj potpis mi je cijeli dan bio u glavi ,nova prilika ili ona 4.upitnika sto bi znacilo kraj ...,nakon sto sam cula doktora kada je dolazio i rekao rezultate kod sos i njenog dragog srce mi je puklo ,jel sam tako vjerovala da ce im se nesto naci,uz to ona nam je i stimulirana,toliko me pogodilo da sam isplakala njenu bol a ujednoi i svoju jel je tada ona trunka postoji nade umrla, tako sam i njoj rekla sad se nenadam nicemu i zaplakala.
Drage moje,hvala za svaku divnu rijec koju ste nam rekle,vibrale,navijale,molile ,hvala svima na svakom savjetu,toplim rijecima i vjeri u bolje sutra...
Moja MPO-nije zapocela ali je zavrsila, nazalost jos jedna azoo-sa negativnim rezultatima.,pitala sam sestre i doktora dali itko je imao danas srece,da istina jedan par koji nije na forumu je dobio spermije odmah ,a vas cetvero nazalost.Sestre su danas divne bile,hvala im za sve.
![]()
Postoji nada![]()
Danasnji dan sam izdrzala zahvaljujuci tabletama za smirenje(hvala aboni76),vise nego sto mislis su mi pomogle draga moja.Moj potpis mi je cijeli dan bio u glavi ,nova prilika ili ona 4.upitnika sto bi znacilo kraj ...,nakon sto sam cula doktora kada je dolazio i rekao rezultate kod sos i njenog dragog srce mi je puklo ,jel sam tako vjerovala da ce im se nesto naci,uz to ona nam je i stimulirana,toliko me pogodilo da sam isplakala njenu bol a ujednoi i svoju jel je tada ona trunka postoji nade umrla, tako sam i njoj rekla sad se nenadam nicemu i zaplakala.
Drage moje,hvala za svaku divnu rijec koju ste nam rekle,vibrale,navijale,molile ,hvala svima na svakom savjetu,toplim rijecima i vjeri u bolje sutra...
Moja MPO-nije zapocela ali je zavrsila, nazalost jos jedna azoo-sa negativnim rezultatima.,pitala sam sestre i doktora dali itko je imao danas srece,da istina jedan par koji nije na forumu je dobio spermije odmah ,a nas cetvero nazalost.Sestre su danas divne bile,hvala im za sve.
![]()
Hvala medeni , ispricavam se na duplom postu,nesto je zablokiralo
Pa , zar još jedan loš ishod? Ne mogu vjerovati! Pretužan je ovaj dan. Draga moja suborko, čula sam te kako plačeš zbog mene još prije vaših rezultata, žao mi je što tu tuga nije
stala.
Posljednje uređivanje od sos15 : 09.12.2012. at 21:19
curke mom muzu malo ima na gazici probijemo krvi ,dali je to normalno ,ja nebih nista dirala,tek Utorak mora na previjanje,a opet me to brine ,jel imao netko tako nesto slicno?? hvala vam drage moje
Drage moje....nisam cesto tu al vas redovito pratim....zadnjih par stranica je stvorilo jezu u meni....sve normalni hormoni s a rezultata nema....kao sta je tuzna rekla neznam dal se imam cemu nadati i sad bi sve dala za malo poviseni fsh moga muza....mozda ce sad zvucati glupo al ja moram pitati..jeste li sigurni da je ova micro tese ista kao u istanbulu?svim s ovog foruma zelim da im sunce svane a tuga napokon prestane
je sos15,ubilo me kad sam cula doktora da vam govori lose rezultate, jako smo se zblizile,prekrasni ste oboje ,svu srecu za dalje u zivotu vam zelim,sto god budete odlucili
grlim puno![]()
Nama je na krevetu u klinici spala jedna gaza na kojoj je bilo krvi, a ovo sad nisam ni gledala, otkako sam mu obukla onaj steznjak? a nije to ostalo kod vas, pa te prepalo
Postoji nada-mome mužu je kada se dignuo s ležaja u klinici i krenuo se oblačiti kapala krv, sestra mu je samo zalijepila novi flaster.Bilo je malo krvi i kasnije.mislim da nije problem ali pratite.
Ja nisam vidjela da je kod mm bilo krvi, ne znam bi li bilo pametno da mu ti zamjeniš gazu, pa da vidiš hoće li je biti opet, jer je meni Lejla rekla da mu ja zamjenim ako se slučajno skvasi
Možda da sačekaš još malo, pa ako vidiš da ima još krvi, onda mu promijeni gazu ili pošalji Lejli poruku.
Jedino dobro proizišlo iz ovog vikenda je što sam upoznala mnogo dragih ljudi koje ću pamtiti do kraja života. Nadam se da ćemo se ponovo nekad sresti, ali u ljepšim uslovima, kad se sve ovo smiri.
Posljednje uređivanje od sos15 : 09.12.2012. at 21:31
postoji nada žao mi je...budi uz svog muža i sretno dalje što god odlučili...
baš je danas grozan dan..cijeli dan sam škicala i nadala se da če biti još puno lijepih vijesti, a ono sve loše... neznam šta bih vam rekla, kako vas utješiti, nema tu utjehe, treba odžalovati, a onda skupiti snage i krenuti dalje...
Postoji nada za Vas sam bila 100 posto sigurna da će te uspijet,ovo danas je previše za sve nas ! Nemam rijeci samo suze koje svaki put iznova tekumm me danas sto puta pitao jel se javila postoji nada ima li kakvih vijesti... Saljemo vam veliki zagrljaj ...