Stranica 72 od 84 PrviPrvi ... 2262707172737482 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ok, evo me
    bila sam bolesna pa nismo otišli uzbrdo, no ipak nismo ništa propustili. alebić nas je uputio na rebro ježeku na biopsiju i za desetak dana idemo na dogovor. naime, kako je maku rekla, biopsija se može obaviti ili na rebru ili na svetom duhu. sada je samo pitanje vašeg izbora. nama su preporučili ježeka, a kako imamo s njim kontakt odlučili smo se za njega i njegov tim.
    možda ulovimo ljeto u praguuuu ))

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Rominka,

da li dr ježek još radi na Šalati?pisala sam mu mail u 6 mj prošle godine ali nisam dobila odgovor.
    dao nam je i mob.na nije se javio.ako možeš molim te na pp pošalji mi njegov kontakt.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

dosao i moj zadnji nalaz-progesteron,koji je kak treba!i dosao nalaz mikrodelecije kromosoma y-nema mikrodelecije!!tako da sutra kupim uputnicu i u srijedu sam na vv!ful me zanima kako ce se sve to razvijati

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pf...bili mi na vv.u srijedu narucen muz kod dr.perosa,punkcija..prica koju sam slusala do zgb,i prica od danas-nekako ne prstim vise optimizmom.ipak ja niisam bas u tako odlicnm stanju kao sto su me uvvjeravali ginici ovdje.al doba stvar je sto su nas na punkciju ugurali u roku 7 dana...nista,idemo dalje,ali nekako smo od danas...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku
    pf...bili mi na vv.u srijedu narucen muz kod dr.perosa,punkcija..prica koju sam slusala do zgb,i prica od danas-nekako ne prstim vise optimizmom.ipak ja niisam bas u tako odlicnm stanju kao sto su me uvvjeravali ginici ovdje.al doba stvar je sto su nas na punkciju ugurali u roku 7 dana...nista,idemo dalje,ali nekako smo od danas...
    Ledena super ste dobili tako brzo termin, mm je naručen tek 2.4., a ima već više od mjesec dana da sam ga naručila.. ja sam htjela da ga ranije naruče, al mi doktor rekao da nema slobodnih termina

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Evo mi se spremamo za micro tese u Sarajevu.Molila bi cure ciji su muzevi bili na postupku za savjete.Unaprijed hvala.Sretno svima u kojoj god fazi ove teske borbe bili.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ma tremin smo dobili jer smo odmah od doktorice osli na taj salter...nekako mi tak to ima nekog obasnjenja..ma jucer dan za prespavat najbolje..al idemo dalje...ni mi se nismo nadali za 7 dana termin...sve vas bum obavjestaval

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ledena, u svakom slucaju je bolje sto prije dobiti termin. Neka vas punkcija ne brine, nije bolna, mm je usporedio s vadjenjem krvi, samo kaze na nezgodnom mjestu. Taj dan ce eventualno prilikom sjedenja mozda osjetiti kao da mu igla ostala, ali kaze mm da zbilja nije strasno.
    Olea, Jezek je na Rebru, a osim maila njegov broj nemam. No mi smo s njime komunicirali putem maila i moram reci da su odgovori stizali najkasnije sutradan. U principu mi je skoro svaki put odgovorio unutar nekoliko sati.
    Jutrooo cureeee

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

rominka,probat cu mu pisati na taj mail,jel imaš broj od rebra gdje ga eventualno mogu zvati?

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Rominka i šta je na kraju bilo??

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

olea77 što se tiče Rebra za informacije i bijopsiju zovi na 01/2367-132 sestra Ružica, to je urološka ambulanta, a sami zahvat ti radi dr. Maja Bernart

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
    Puse

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

florjan,hvala na odgovoru zvati ću.kako nismo nikad bili ne znam da li trebamo prvo ići na razgovor i mišljenje ili treba ponijeti sve nalaze za biopsiju.mi imamo nalaze koje smo prikulili za biopsiju od 2007 god.
    još jedno pitanje ako biopsiju radi dr Maja Bernart koja je poveznica dr.Ježek nisam vas stigla sve pratiti pa molim da mi malo pojasnite.
    ako nađu sjeme da li vrše pohranu zbog eventualno umjetne oplodnje i s kojim klinikama surađuju.
    posto je mm prebolio karcinom ne znam hoce raditi punkciju ili biopsiju?
    nisam vidjela da ima netko takav slučaj kada je uzrok neplodnosti kemoterapija?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Olea, njih dvoje rade u timu, prvo cete na pregled, ali bude ti sestra sve objasnila. Koliko sam ju ja shvatila, oni imaju dvije biljeznice, jednu posebnu za nas tsko da vjerujem da cete brzo doci na red. Lasto, evo slijedeci tjedan, napokon, idemo na pregled i dogovor kada ce biti biopsija. Nadam se da bi sve moglo biti gotovo do sredine travnja, kako bi dobili rjesenje prije ljeta. Alebic se nada da bi mogli uloviti Prag pred godisnje...a i ja se nadam - zamisli, ljetoooo u Praguuu .....hmmmm....vec se topim

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

olea77 kako i Rominka kaže u timu su dr. Maja Bernart Rebro dr. Ježek Šalata i dr. Vrčić Petrova ukoliko se pronađe materijal. Potraži moj stariji post, mislim prije jedno dvije tri stranice tamo sam malo opisao svoja iskustva.
    Sretno

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

florjan,hvala pročitat ću.
    zvala sam danas i javila se sestra ivanka i rekla da zovem u utorak iza 12 h da će pitati dr.Hafman mislim da sam dobro razumila,jeste čuli za nju i jel ona urolog ili biolog?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dr Hauptman, on je urolog na Rebru..
    olea sretno!!!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kameleon jesi ti bio kod njega?
    znači dr hauptman je urolog,
    dr m.bernat androlog,a dr.ježek analizira tkivo?
    prvi korak nam je naručiti se kod urologa pa će nas on uputiti dalje.
    izvinite što pitam ali nije mi baš jasno?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hej, olea, ono što ja znam da je dr Hauptman urolog na Rebru, mm je bio kod njega, da..
    a dr. Bernart andrologica
    mi smo od dr. opće prakse tražili uputnicu za urologa na rebru, i došli do Dr Hauptmana...
    e sad, Rebro u suradnji s Petrovom radi biopsije i punkcije, te zamrzavanje spermija...a bilog s petrove je na go...tako da mi trenutno čekamo da se vrati pa ćemo onda dalje u dogovore...
    i koliko su nam rekli, a vidim i Rominka gore kaže da je jako velika gužva!!!
    Ledena držite se!!!
    Rominka sretno i javi nam!!!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

imam još jedno pitanje,zanima me ako na rebru napravimo biopsiju,da li ivf možemo raditi u petrovoj ili možemo drugdje npr vw ili sveti duh?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Olea, koliko sam ja shvatila biopsiju mozes obaviti na dva mjesta - Rebro i Sv. Duh, a gdje ces obavljati ivf, to ovisi o vama. To vam nitko ne bi smio uvjetovati. Oni moraju medjusobno suradjivati u ovim situacijama. Ne idu svi sa VV na Rebro, salju ih i na Sv. Duh, no u dogovoru s dr mi smo se odlucili za Jezeka. Iskreno, sada zivim za utorak i odlazak gore da vidim sto ce reci i da napokon dobijemo termin. Jos nesto, ako ste se narucili kod Dr. Bernat, odite k njoj prvo da vidite sto ce vam ona reci. Skupite sve nalaze, i direkt njoj da ne gubite vrijeme. Ako nesto bude potrebno, vec ce vam ona reci.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Rominka hvala ti.danas ću zvati da se naručimo kod dr Bernat.
    sretno danas i javi kako je prošlo i što ste dogovorili.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ovako....doktorica je odlicna zena, pricljiva, sve objasni i sto mi je bilo najbolje, svjesna je s kakvom birokracijom ima posla pa daje upute "za debile" sto ce reci da kad odes dr op sve, ali doslovce svaki korak je napisan kao malom djetetu. A sve to kako ne bi gubili jos vise vremena nego je potrebno. Uglavnom, kako imamo vec sve nalaze sada je potrebno uciniti jos samo predoperativne i cekati da nas pozovu. U principu obrade 2-3 para tjedno jer nemaju laboratorijske mogucnosti za vise, pa kroz mjesec dva mozemo ocekivati poziv. Ono sto im nikako ne valja jest to da nas je bilo jedno 7 parova narucenih za podne i otprilike isto toliko za 12:30!!! To ne mogu razumijeti nikako, jer naravno da smo dosli na red tek dva sata kasnije. Ne znam jesu li svjesni koliko ljudi mora izostajati s posla ne bi li doslo na svoj termin. Kada bi se drzali reda ne bi bla tolika guzva, toliko zakrcenje i zena bi vrlo vjerojatno imala vremena sjesti i normalno jesti. Da sam znala kolika je guzva, pa krenuli bismo dobrih 4 sata kasnije...no sto je u je. Optimizma ima vrlo malo, ali toga smo bili i prije svjesni.

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Rominka potpisujem i moje tople preporuke za dr. Bernart ja sam imao samo dobra iskustva, sretno svima!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

danas sam ja zvala i dobila termin kod doktorice za 26.3. u pola 1,poneti cu sve nalaze koje imamo iako su oni iz 2007 i sigurno će trebati novi ali vidjeti ćemo što će doktorica reći.
    ne mogu vjerovati da su sve naručili u isto vrijeme.
    pa kako ćemo mi koji nismo iz zg,izgubit ćemo pola dana.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ole, evo mi smi izgubili cijeli dan, jos nismo sigli kuci. Racunajte si da prije podne i po ne dolazite tamo jer nema smisla cekati. A ja bih cak i u jedan tek dosla. I samo donesi sve nalaze, ona ce ih sve pogledati i onda ce vam reci sto se jos mora uciniti, gdje i kada. Ma super je zaista!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

E da kakvu ste vi imali uputnicu?
    meni sestra rekla da izda doktor opće prakse za andlologa.
    šta da kažem doktoru za šta trebam?
    uglavnom mi je sve uputnice pisao moj ginekolog tako da sada ne znam da li će opća praksa praviti probleme i ne znam za šta da tražim?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uputnica je za prvi androloski pregled i pise ju op tvog muza, ne tvoj dr. Uz obavezan putni nalog.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

rominka super, naravno sve osim kilometarskog čekanja!!
    ali to je za naše prilike normala, barem koliko ja znam..
    sretno, i da vas što prije pozovu!!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo da se prijavim da ustajem u 4.00 da stignemo do 8 na punkciju I sve sta vec bude kod dr.perosa na v.v...muz je u zen fazi,I sam ga sekira dolazak nataste I uglavnom cvili kak ce krepat od gladi tam ,a ja u petak narucena ponovit briseve na sve gadosti...do sutra boracki pozdrav

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ledena, sretno!!!
    i javi kako je prošlo!!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ledena, kako je prosla punkcija? Sjecam se kad je mm izasao van, pogledao me i odvalio se smijati jer koliko je bio u "strahu" nije registrirao da je dr rekla "lezite na ledja" pa je on legao na trbuh a kad je izasao i smijao se jedan ga je decko tako zbunjeno gledao i ulazio unutra... Nadam se da ce biti dobri rezultati! I na'rani co'eka
    edina, kako je kod tebe? Nadam se da je sve ok.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

e rominka...znas da ocekuj neocekivano..i dosli mi,kasnili zbog magle,al aj...udje moj cojek,nema ga pol sata...nis od punkcije.najvjerovatnije je nece ni biti.ali sreca neopisiva kad nam je doktor rekao,a nalaz kariograma,il kak se vec to zove.kaze muz,sta je to.kao,pa kak su vam radili mikrodeleciju bez tog na k,to ide skupa...mi blup,ko ribice tupave..nis,dao uzorak u nekom sobicku,krv mu izvadili i to je bilo to.kao,kad napravi taj kariogram,damn,ne znma ni napisat,onda nek se narucimo.i ja suze ronim od bijesa niz on brdo.i kazem ja,aj na rebro,mozda su nekim cudom izvadili.kad ono-nisu!!i moli,kukaj,cvili i uguraju nas na red 8.4. na rebro..al ne znam sta ja moram ic na rebro vadit isto nest?mora i uzv testisa radit jer vrli urolog nas nije vidio variokelu ko prst velku i debelu..to nie vidjo pametnjakovic.i bris mora vadit.tak da je situacija mutava,sve naginje na to da ce bit prag...al ovo tapkanje ime ubi...i odemo se nazderat ko prasci u arena centar,onda nam bilo lakse...morala sam razvuc post jer nemam kom cvilit osim vama..sve u svemu,muz je dosao bez ikakvih nalaza osim sgrama.al dr.peros stvarno ok lik,i sestre i sestre na rebru.stvanro su nam izasli u susret.tak da mirujemo sliejdecih 3 tj.,onda opet u osvajanje brda,al na rebru..tko znam di ce nam kraj bti i sta jos..al cim je doktor rekao da vec na prvu se vidi da nece bit potrebe za punkcijom...tako nam usrano stanje...
    eto,drage moje kameleon i rominka,kao sto vidite,na rubu sam da se odam alkoholu od srece neizrecive:DDDD
    sta kod vas?de mal pozitive neke da citam

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku
    e rominka...znas da ocekuj neocekivano..i dosli mi,kasnili zbog magle,al aj...udje moj cojek,nema ga pol sata...nis od punkcije.najvjerovatnije je nece ni biti.ali sreca neopisiva kad nam je doktor rekao,a nalaz kariograma,il kak se vec to zove.kaze muz,sta je to.kao,pa kak su vam radili mikrodeleciju bez tog na k,to ide skupa...mi blup,ko ribice tupave..nis,dao uzorak u nekom sobicku,krv mu izvadili i to je bilo to.kao,kad napravi taj kariogram,damn,ne znma ni napisat,onda nek se narucimo.i ja suze ronim od bijesa niz on brdo.i kazem ja,aj na rebro,mozda su nekim cudom izvadili.kad ono-nisu!!i moli,kukaj,cvili i uguraju nas na red 8.4. na rebro..al ne znam sta ja moram ic na rebro vadit isto nest?mora i uzv testisa radit jer vrli urolog nas nije vidio variokelu ko prst velku i debelu..to nie vidjo pametnjakovic.i bris mora vadit.tak da je situacija mutava,sve naginje na to da ce bit prag...al ovo tapkanje ime ubi...i odemo se nazderat ko prasci u arena centar,onda nam bilo lakse...morala sam razvuc post jer nemam kom cvilit osim vama..sve u svemu,muz je dosao bez ikakvih nalaza osim sgrama.al dr.peros stvarno ok lik,i sestre i sestre na rebru.stvanro su nam izasli u susret.tak da mirujemo sliejdecih 3 tj.,onda opet u osvajanje brda,al na rebru..tko znam di ce nam kraj bti i sta jos..al cim je doktor rekao da vec na prvu se vidi da nece bit potrebe za punkcijom...tako nam usrano stanje...
    eto,drage moje kameleon i rominka,kao sto vidite,na rubu sam da se odam alkoholu od srece neizrecive:DDDD
    sta kod vas?de mal pozitive neke da citam
    oboje vadite kariogram na rebru kod prof.begovića nalaz se ćeka oko 2mj sretno dalje

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ledena kako to da su vas uopće naručili na punkciju samo s jednim nalazom?! Nemoš vjerovat, malo me iznenađuju.. mm morao skupiti tri sg, nalaz hormona, uzv i color dopler testisa, mikrodelecije i analizu kariotipa... tek sad punkcija! I da, mi smo čekali nalaz kariotipa 3 mj..
    Ne ostaje vam drugo, nego se strpiti, znam kako ti je...

P.S. Nemoj se ljutiti, al ja se umorim dok pročitam tvoj post . Ne zato što je velik, nego nigdje točke, velikog slova, uf, uf

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cao zenske!
    Nije me bilo 100 godina. Nista zivo nismo radili/preduzimali u zadnjih godinu dana. I sama sam bila umorna od svega.
    MM je konacno progovorio da pristaje na hormonsku terapiju, ako nam je dr. uopste i da, obzirom da mu je FSH visok.
    Mi smo imali uspesnu M-Tese, ali neuspesan ICSI ;(
    Muz kaze da ce radije uzeti donora nego da ponovo ide pod noz.
    Uglavnom moje pitanje glasi ... sta mislite koji saplementi su najbolji za azoo? Ne svidja mi se ovaj ArginMax jer se mora gutati 6 kapsula dnevno. Dajte nesto manje

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zasto bas mi, ne postoje nikakvi suplementi, nikakvi preparati kod azoospermije. To ce vam reci bilo koji doktor. Moj savjet je da ne gubite vrijeme, odite kod urologa, androloga, endokrinologa. Za davanje hormonske terapije mora biti predispozicija, a visok FSH vam na zalost ne ide na ruku. Njegova visoka vrijednost znaci da nema proizvodnje pa hipofiza luci sve vise i vise misleci da ce se nesto potaknuti. A FSH ne mozes povratiti u normalu, nazalost. Ne znam koje ste godiste, ali ne gubite vrijeme, vec nadjite ozbiljne doktore da vam ucine sve sto mogu.
    Ledena, i meni zaista nije jasno kako su vas mogli upisati za punkciju bez prethodnih pregleda, a to znaci minimalno 3 spgrama, nalaze hormona isto opetovanih, kariograma (koji u principu ti ne moras raditi), mikrodelecije, inhibin b...Spominjes Prag, i tu cu te morati razocarati. Ukoliko budete imali najmeru ici preko Zavoda, punkciju cete morati uciniti, to je naime jedan od nalaza koji oni zahtijevaju. Pokazuje da ste ucinili sve moguce u nasem zdravstvenom sustavu, ali da nije bilo rezultata. S obzirom da se kod ove dijagnoze nalazi punkcije ne mijenjaju taj nalaz ne mora biti svjez. Uzv testisa tkd. morate obaviti, tj tm mora, kako bi se vidjelo da nema nekakvih izraslina, cista, zacepljenja...to traje kratko i isto se u principu ne ponavlja ukoliko je nalaz uredan. I ovo sto kaze U dobru i zlu, al' je tesko citat tvoje postove

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto bas mi, ne postoje nikakvi suplementi, nikakvi preparati kod azoospermije. To ce vam reci bilo koji doktor. Moj savjet je da ne gubite vrijeme, odite kod urologa, androloga, endokrinologa. Za davanje hormonske terapije mora biti predispozicija, a visok FSH vam na zalost ne ide na ruku. Njegova visoka vrijednost znaci da nema proizvodnje pa hipofiza luci sve vise i vise misleci da ce se nesto potaknuti. A FSH ne mozes povratiti u normalu, nazalost. Ne znam koje ste godiste, ali ne gubite vrijeme, vec nadjite ozbiljne doktore da vam ucine sve sto mogu.
    Ledena, i meni zaista nije jasno kako su vas mogli upisati za punkciju bez prethodnih pregleda, a to znaci minimalno 3 spgrama, nalaze hormona isto opetovanih, kariograma (koji u principu ti ne moras raditi), mikrodelecije, inhibin b...Spominjes Prag, i tu cu te morati razocarati. Ukoliko budete imali najmeru ici preko Zavoda, punkciju cete morati uciniti, to je naime jedan od nalaza koji oni zahtijevaju. Pokazuje da ste ucinili sve moguce u nasem zdravstvenom sustavu, ali da nije bilo rezultata. S obzirom da se kod ove dijagnoze nalazi punkcije ne mijenjaju taj nalaz ne mora biti svjez. Uzv testisa tkd. morate obaviti, tj tm mora, kako bi se vidjelo da nema nekakvih izraslina, cista, zacepljenja...to traje kratko i isto se u principu ne ponavlja ukoliko je nalaz uredan. I ovo sto kaze U dobru i zlu, al' je tesko citat tvoje postove
    Znam da ne mogu pomoci preparati, ali sam mislila uz hormonsku terapiju (ako je uopste i dobijemo) da uzme i neke preparate.
    Ja imam 33, muz 38 valjda imamo jos pola godine da probamo i hormonsku jer nam to jedino preostaje. Muzu su i varikokelu popravljali pre 1.5 god.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam ti brutalno realna, pa tako da jednostavno uz nase dijagnoze ne usudjujem se, vise, zanositi da bi kombinacija cinka/vitamina e i ne znam cega jos, ili tribestan, ili bilo sto slicno moglo utjecati. Sto vise saznajem i ucim o azoo svjesnija sam nepovratnosti situacije, ali neke smo situacije naucili na vlastitoj kozi. Npr koristenje maticne mlijeci koja je izuzetno zdrava je vrlo kobna kod muskaraca koji boluju od azoo jer poremete odnose muskih i zenskih hormona u organizmu. To je nesto sto saznas kada krenes s time. Da se to nama, mm nije dogodilo ne bi bili saznali, i tek tada su nas doktori posteno oprali jer kako nam je palo napamet bez konzultacija upustiti se u tako nesto. Uglavnom, trebalo nam je nakon maticne mlijeci dobrih 8 mjeseci da se hormoni vrate na staro, ali smo zeznuli testosteron zbog toga, ja savjetujem pustiti medicinu da radi svoje, a ono sto mi mozemo uciniti jest da zivimo zdravo, umjereno, aktivno i da budemo sretni.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Samo za drustvo u cosku-tipkam vam sa lapa,ne sa tableta!ja pola nase procedure ne kontam,majkemi...Naruce nas tamo,ovaj kaze nemate ovo,ono...Pa nismo mi sami sebe poslali nigdje.Al aj,prezivimo i to.Nazovem urologa da pitam gdje i sta za uzv testisa,a men seljober ko iz topa-pa sta ce vam to,samo vas zavlace.Tako da kad sve zbrojimo i oduzmemo,vise se ne nadamo bas nicemu normalnom.Nek nas bacaju vam,tam-nama svejedno.Spremni smo da ce ovo trajati u epskim razmjerima.Onak,prati me neki osjecaj zatupljenosti.Cekat cemo nalaze sta je vadio sad,pa cemo skupa se naruciti na vv.Meni moraju jos hormona i hormona povadit jer ,eto,mi ne mozemo ni jedan kompletan nalaz obavit kak spada.Ma nek mi vade i slijepo crijevo ak treba,sam da ne ponavljamo neke stvari za bezveze.Evo,trudim se upotrebljavati i velika slova,a to iziskuje dodatni napor..Ocekujem da cete cijeniti sav moj trud,al č i ć i ž i đ ne trazite

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Dragi moji pozdrav svima
    Pratim vas koliko stignem,nisam bas u potpunom toku,nisam imala niti volje za ovu nasu temu,sto zbog poslo,sto svega sto se lose dogodilo, ali uletim ponekad na brzinu ,pa procitam i postove.
    Svima puno srece i uspjeha u daljnjim borbama,posebno mojim dragim s kojim kontaktiram preko p.p.
    Neznam dali ste culi za istrazivanje o proizvodnji sperme iz dna, koje se vrti od 2009.godine ,pa ako zelite ukucajte si na googlu:
    LJUDSKU SPERMU PROIZVEST CE OD MATICNIH STANICA, pa si malo procitajte ako zelite ,meni je to mali tracak nade ,sobzirom da su na misevima uspjeli ,sad se jos istrazuje 1-2godine ,da bih se moglo pokusat na ljudima.Pa evo dragi moji neznam dali ce to biti tako brzo,i dali cemo taj vlak uloviti mi koji imamo vec dosta godina,ali eto bar da buduca djeca nemaju ovakvih problema u buducnosti kao mi nazalost.Eto toliko od mene, ako kako mogu pomoc tu sam.Velik pozdrav svima.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

evo da i ja prijavim novije nalaze......testosteron je u odnosu na proslu godinu sa 14,5 pao na 12,7, fsh je 8,4, lh 3,2 , prolaktin 240 a estradiol na gornjoj granici 0,128 (<0,13)...spermokultura i urinokultura bez izolovanih patogenih bakterija...i naravno spermiogram ponovo sve nule s tim sto je ph sada cak 9 (prosle godine je bio 8,5) a nivo fruktoze je sa 4 sada pao na 2,6...zaista ne znam sta da mislim,da li je neko zacepljenje ili je neopstruktivna azoospermija...uskoro cemo se naruciti kod androloga,pa mozda dobijemo i neku terapiju...
    suborkama i suborcima,sve najbolje i da ovo proljece donese mnogo dobrih vijesti i rezultata

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mrnjau, ja bih rekla da dokle god spgram varira, i dokle god s vremena na vrijeme nadju nesto (ako sam dobro shvatila) da je bolje nego da je vec dana dijagnoza. Mozda je bio bolestan, pa je prerano radjen spgram. Bitno da idete andrologu, koji ce, nadam se, dobro sagledati sliku.
    ledena, ja ti imam, doslovce jednu biljeznicu, od samog pocetka u koju zapisujem pitanja, nedoumice, i sve moguce i formacije, pa kad dodjemo kod dr ja to lijepo na stol i otvorenih karata kazem da ne idem van dok ne pretresemo. Srecom, vecinom smo naletili na dobre doktore, a birokracija i sdministracija su druga stvar. Zaista, probaj si zapisati pitanja, ali i kada telefonski s nekim pricas, pa ti da info ili vas naruci -trazi ime i prezime.( jednom su nas zezli tako, ali ja sam rekla da sam razgovarala s tom i tom gdjom, da mi je rekla to i to, u toliko i toliko sati - sve mi je dala krive info- ali vadili su nam krv jer je njihova djelatnica dala krive info, a mi smo putovali 600 km).

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

šta reći osim borba, borba i opet borba...
    pozdravi svima
    ledena, žao mi je šta je tako ispalo...i nadam se da će vam nalazi biti ok pa ćete uskoro moći i na punkciju..
    mm obavio sve te nalaze šta si nabrojala, i bome je trajalo...ali eto, ipak je neka nada na našoj strani da ćemo uopće doći do punkcije/ biopsije tu kod nas..., a 8.4. je začas!

inače, mm je dijagnoza azoo+ retrogradna ejakulacija, tako da idemo u postupke s plivačima iz urina ( ovaj mjesec sekundarni, jer prošli nije bilo niti jednog pokretnog), tako da čekamo kako će to proći, a onda se naručujemo za biopsiju, nalazi su svi spremni i ok, a biolog dao zeleno svjetlo!!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sluzbeno mi je zlo od svega.Nemam bas nekog optimizma.Nakon 2 mj.krvavog mobbinga,nakon sto su me degradirali,skinuli koeficijent i placu,proglasili nepsosobnom,sad su me i bacili na novo radno mjesto,putujem sat vremena svaki dan.I iskreno,strah me kad dodje moj red za vadjenje hormona.Bojim se i tsh i svega da s enije ovo odrazilo tamo gdje mi najmanje treba.Tako da mi ovaj neorganizirani pocetak nase borbe i nije drama preteska,ali je drama.

I kak kaze kameleon,borba,borba i samo borba...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajme Ledena, pricas moju pricu! Tako mi je zao. Ali ne daj se! Da te tjesim i da ti kazem da ce doci sve na svoje u firmi- vjerojatno nece cim su ti tako nesto ucinili. Evo ja se borim sa svojima sad vec dvije godine. Istina da je sada malo lakse, ali ne zbog njih vec zbog sefice koja me sada vodi jer je puna razumijevanja. Drzi se!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

rominka,kamo puste srece da spermiogram varira u tom smislu ... za godinu i par mjeseci,4 spermiograma su pokazala sve same nule...
    mi trenutno nismo u mogucnosti da trazimo bolje strucnjake van tuzle,pa cemo makar zakazati kod androloga,mozda nam da neku terapiju...inace urolog ne zna u cemu je kod nas problem...tako da mi jos uvijek ne znamo da li je opstruktivna ili noa...uglavnom u odnosu na proslu godinu,muz se uspio rjesiti zlatnog stafilokoka i velikog broja eritrocita koje je imao u ejakulatu,ph je porasla u odnosu na proslu godinu sa 8,5 na 9 a fruktoza je pala sa 4 na 2,6...mozda nekome ovakvi nalazi jasno ukazuju u cemu je kvaka,ja apsolutno od drveta ne vidim sumu...
    ma bitno mi je da dok se ne dokopamo strucnjaka u zagrebu ili beogradu,u nasem gradu napravimo sve preglede koje mozemo...
    i kod nas je gusto,mrdnut ne mozemo odavdje dok ne sredimo neke zivotno bitne stvari na sudu,a valjda je to uvijek tako,poslije niza peripetija i problema,dodje vrijeme da se sve nezavrseno konacno okonca...
    sretno cure u postupcima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure čiji su muževi prošli punkciju testisa na VV, jel su dobili kakvu lokalnu anesteziju? MM ide za tjedan dana na TESA, ja ga uvjeravam da će dobiti neku lokalnu, jer mislim da sam negdje pročitala da se dobije, al sad neznam jel to vrijedi za sve bolnice..jel hoće?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne, za punkciju ne daju nista - to je bezbolno, jedino traze da ostanes sjediti koju minutu nakon. Mozda ce eventualno imati feeling da mu je ostala igla, ali to ce kratko trajati. Uistinu je bezbolno - kaze mm.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, za punkciju ne daju nista - to je bezbolno, jedino traze da ostanes sjediti koju minutu nakon. Mozda ce eventualno imati feeling da mu je ostala igla, ali to ce kratko trajati. Uistinu je bezbolno - kaze mm.
    o fuck! mm se pravi hrabar, al imam osjećaj da ga je ipak trta, u zadnje vrijeme me često pita: "jesi ti sigurna da ima lokalna?sigurno me lažeš!"
    Neznam da mu sad kažem istinu Ma preživit će !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •