Stranica 73 od 85 PrviPrvi ... 2363717273747583 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,601 do 3,650 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad uživaj i čuvaj svoju malu mrvicu, želim ti laganu i urednu trudnoću
    hval puno.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Edina, čestitam, baš ste me obradovali!
    Ostalima šaljem pozdrave i zagrljaje;pratim vas ali ne stignem pisati.Mislim na vas!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

juce oko 5 sati pocela sam krvariti, sad se samo braon.idem kod doktora da vidim sta je

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Edina sta je rekao dr? Jel jos krvaris? Nadam se da ce sve biti dobro

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Edina, je li sve u redu?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

edina ~~~~~~~~~~~~~~~~~ dan sve prođe u najboljem redu!!!!
    alma, gdje ste vi bili u postupku??
    florijan, mm obavio urologa na rebru, rekao mu da se javi za dva tjedna, pa da će mu onda reći koliko će čekati na punkciju,
    da ima jako puno ljudi koji čekaju...i usput...rekao da nalaz fruktoze u ejakulatu i nije tako bitan, da to ne treba ni raditi....svaki doktor drugo mišljenje pa se ti snađi!!!!uff!
    monet sretno u daljnjoj borbi ~~~~~~~~!!
    ledena~~~~~~~~~~~ za nalaz i daljnje pobjede!!!
    sretno svima i puno pozdrava!!!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi smo postupke obavili u Belgiji.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mi cekamo nalaze mikrodelecije...moji nalazi jako,jako dobri..bar neka svijetla tocka

edina....sve ce biti dobro,mora...

a mi svi ostali,ajmo dalje

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo, menga je napokon stigla i sad idemo na konacan dogovor za biopsiju i postupak.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja danas vadila progesteron.nalazi mikrodelacije jos nisu stigli.zvao muz,kazu,jos obradjuju.i jos 3 dana terapije za ureaplazmu,vadim opet briseve i sve prikupljeno...tak da slijedim rominku sa neka 2 tj.razmaka...sam sto ce nama ovo biti 1. susret sa zabregom

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nama stigli nalazi kariotipa i mikrodelicije, i sve je ok. Sad čekamo termin za urologa, da odemo pa da vidimo šta ćemo dalje. Joj....

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vesnam za nalaze!!!
    kamo ste se naručili kod urologa??
    mm bio na rebru, oni su počeli surađivati s biolozima na petrovoj...
    prvo preporučio punkciju, pa biopsiju, pa sada na kraju da biolog ipak želi vidjeti šta ima u urinu,i koliko su ti spermiji kvalitetni.. jer mi se borimo s retrogradnom i azoo..
    puno pozdrava i sretno!!
    rominka jeste se dogovorili za biopsiju??
    ledena ~~~~~~~~~~~
    pozdravi svima!!!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

6.3.termin iza 10,vv,soba 411,drugi kat...danas zvala,procurila ranije i ocekivala sam da ce mi rec ns drugo.ali kao nismo do sada nikada bili na vv,pa moramo kak su rekli.uputnica ginekologa i sve nalaze dofurat..jucer poslali i nalaze mikrodelecije,tak da ce i to taman stici kad i moj nalaz progesterona...
    ipak se pokrece nesto!!
    kameleon~~~~~~~
    edina,ne javljas se..nadam se da je sve ok
    rominka,izgleda sam te preduhitrila za vv
    svima saljem borbeno-nabrijani poklic i juris u nove izazove

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mi smo ovaj tjedan razgovarali s dr. Baumanom na Sv.Duhu i s dr. Hafner, biologicom. Usuglasili su se da ce mm napraviti biopsiju, bez da ja ulazim u postupak stimulacije pa ako sto nadu, zamrznut će. Prije svega, treba napraviti kariogram i mikrodelecje. Za to je narucen sredinom ozujka. U meduvremenu moramo obje napraviti pretrage na HIV i hepatitis a,b i c. Sanse su nam male, mm ima dosta povisen FSH sto navodi na neopstruktivnu azoospermiju. Ali naravno, idemo do kraja istraziti sto se sve da napraviti.
    Htjela bi naglasiti za ljude koji su jos na pocetku i traze informacije kao i mi prije par mjeseci, da se na Sv. Duhu moze sve obaviti. Imaju odjel humane reprodukcije, biologa i urologe koji rade biopsiju s mogucnosti kriopohrane. I genetska se tamo moze analizirati.
    Svima koji uskoro idu na biopsiju, cvrsto drzim fige i zajedno s vama se molim za uspjeh. Pozdrav!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

jeste sve uredu. vidili smo odkucaje srca.sve ide super

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi se isto borimo sa azzo.,mm je prije 10 god.prebolio mb hodking i od tada je spermiogram 0.
    prije kemoterapije suprug je sjeme pohranio na vv koje je bilo dobro i obavili smo jedan ivf koji nije uspio.nakon 6 mj po preporuci dr stimulirana sam i poslije punkcije kad sam došla na transfer rečeno mi je da sjemena nema više.
    svijet nam se srušio i nismo znali što dalje.
    2007 smo po preporuci svog gin.izvadili sve nalaze kariogram i druge nalaze i otišli na rebro da dogovorimo biopsiju,ali su nam rekli da do daljnjeg ne rade.
    kada god sam se informirala rekli su da ne rade i kada krenu da će nas obavijestiti ali naravno nisu.
    nakon toga smo išli u prag na inseminaciju i ivf donor ali nije uspjelo.
    iznenadilo me što su počeli raditi biopsiju kod nas i dtjeli bi pokušati jel hormoni od mm su bili dobri.
    maku,molim te da mi malo pojasniš proceduru,koliko sam shvatila na sd naprave biopsiju i ako nađu zadovoljavajuće pohrane ga i onda se u istoj klinici dogovara ivf.
    nisam upučena kako to ide sada u hr koliko embrija vračaju,da li što zamrzavaju?
    koliko znam donacije za sada nema ili se i tu nešto promjenilo?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Olea, evo info:
    SD Ambulanta za liječenje steriliteta
    radno vrijeme: ponedjeljak-petak od 08.00 do 16.00 sati
    predbilježbe na telefon: 01/3712109 od 13,00 do 15,00 sati
    Mi smo se naručili kod dr. Baumana prema preporuci urologa. On je ginekolog, ali i subspecijalist humane reprodukcije. Čekali smo mjesec i pol na prvi pregled. Gore radi i jedna doktorica (zaboravila sam prezime) kod koje bi došli za 2 tjedna na red. Na prvi pregled su mi rekli doći s nalazima pape i briseva ne starijih od 6 mjeseci i s uputnicom od ginekologa. Dođete i ti i muž sa svim nalazima. Odmah ćete se s doktorom dogovoriti što dalje. Na vratima piše uputa da trebamo oboje biti testirani na HIV i hepatitise, bez toga se ne ulazi u postupak. Vjerujem da ste vi to sve obavili. Vrata do je laboratorij u kojem radi biolog Daria Hafner. Mi smo i s njom razgovarali. Uputila nas je na kariogram i mikrodelecije i rekla da se njoj javimo s nalazima kako bi dogovorili biopsiju. Dakle, urolog napravi biopsiju, dr. Hafner pregleda jel ima spermija i pohrani ih ako nađe. Naravno, kod vas će možda biti druga procedura, al sve ćete s doktorom dogovoriti.
    Donacije nema i dalje. Nadam se da sam pomogla. Sretno!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

maku, hvala na odgovoru.
    ja papu i briseve imam nisu stariji od 6 mj.,a od mm imam sve što smo vadili za biopsiju ali staro je 6 god.
    znači naručim se dr.,uputnicu daje moj ginekolog.
    jednom sam bila na pregledu privatno u novamed kod dr.Romane D.i tamo sam vidjela da radi dr Bauman,možda i ona radi tamo povremeno.
    ne znam koliko kod mm ima smisla raditi biopsiju zbog kemo ali vredi pokušati.
    žao mi je što nisam znala da se biopsija radi,jer kada smo mi bili na rebru prije 6 god nije moglo.ne ratumijem zašto nas nisu zvali ako ponovo rade jel ostavili smo kontakt broj i uputnicu.
    jel ima tko od vas iskustva sa punkcijom ili biopsijom ako je faktor neplodnosti preboljena bolest nakon kemoterapije?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ok, evo me
    bila sam bolesna pa nismo otišli uzbrdo, no ipak nismo ništa propustili. alebić nas je uputio na rebro ježeku na biopsiju i za desetak dana idemo na dogovor. naime, kako je maku rekla, biopsija se može obaviti ili na rebru ili na svetom duhu. sada je samo pitanje vašeg izbora. nama su preporučili ježeka, a kako imamo s njim kontakt odlučili smo se za njega i njegov tim.
    možda ulovimo ljeto u praguuuu ))

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Rominka,

da li dr ježek još radi na Šalati?pisala sam mu mail u 6 mj prošle godine ali nisam dobila odgovor.
    dao nam je i mob.na nije se javio.ako možeš molim te na pp pošalji mi njegov kontakt.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

stigli nam hormoni
    fsh pao na 11, a bio 12, inhibin B sa 12 skocio na 32 (bez terapije) ali nam je sad pao testosteron sa 6 na 4, nije ni bio nesto visok, ali nije morao ni ovako da padne.
    free testosteron je nizi, 1,5, mada i ne znam koja je njegova funkcija.
    eto... u cetvrtak idemo kod doce, pa javljam koju terapiju smo dobili, i kako napredujemo.
    ljubim vas sve

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

dosao i moj zadnji nalaz-progesteron,koji je kak treba!i dosao nalaz mikrodelecije kromosoma y-nema mikrodelecije!!tako da sutra kupim uputnicu i u srijedu sam na vv!ful me zanima kako ce se sve to razvijati

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pf...bili mi na vv.u srijedu narucen muz kod dr.perosa,punkcija..prica koju sam slusala do zgb,i prica od danas-nekako ne prstim vise optimizmom.ipak ja niisam bas u tako odlicnm stanju kao sto su me uvvjeravali ginici ovdje.al doba stvar je sto su nas na punkciju ugurali u roku 7 dana...nista,idemo dalje,ali nekako smo od danas...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Evo mi se spremamo za micro tese u Sarajevu.Molila bi cure ciji su muzevi bili na postupku za savjete.Unaprijed hvala.Sretno svima u kojoj god fazi ove teske borbe bili.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku
    pf...bili mi na vv.u srijedu narucen muz kod dr.perosa,punkcija..prica koju sam slusala do zgb,i prica od danas-nekako ne prstim vise optimizmom.ipak ja niisam bas u tako odlicnm stanju kao sto su me uvvjeravali ginici ovdje.al doba stvar je sto su nas na punkciju ugurali u roku 7 dana...nista,idemo dalje,ali nekako smo od danas...
    Ledena super ste dobili tako brzo termin, mm je naručen tek 2.4., a ima već više od mjesec dana da sam ga naručila.. ja sam htjela da ga ranije naruče, al mi doktor rekao da nema slobodnih termina

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ma tremin smo dobili jer smo odmah od doktorice osli na taj salter...nekako mi tak to ima nekog obasnjenja..ma jucer dan za prespavat najbolje..al idemo dalje...ni mi se nismo nadali za 7 dana termin...sve vas bum obavjestaval

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ledena, u svakom slucaju je bolje sto prije dobiti termin. Neka vas punkcija ne brine, nije bolna, mm je usporedio s vadjenjem krvi, samo kaze na nezgodnom mjestu. Taj dan ce eventualno prilikom sjedenja mozda osjetiti kao da mu igla ostala, ali kaze mm da zbilja nije strasno.
    Olea, Jezek je na Rebru, a osim maila njegov broj nemam. No mi smo s njime komunicirali putem maila i moram reci da su odgovori stizali najkasnije sutradan. U principu mi je skoro svaki put odgovorio unutar nekoliko sati.
    Jutrooo cureeee

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

rominka,probat cu mu pisati na taj mail,jel imaš broj od rebra gdje ga eventualno mogu zvati?

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Rominka i šta je na kraju bilo??

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
    Puse

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

olea77 što se tiče Rebra za informacije i bijopsiju zovi na 01/2367-132 sestra Ružica, to je urološka ambulanta, a sami zahvat ti radi dr. Maja Bernart

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

florjan,hvala na odgovoru zvati ću.kako nismo nikad bili ne znam da li trebamo prvo ići na razgovor i mišljenje ili treba ponijeti sve nalaze za biopsiju.mi imamo nalaze koje smo prikulili za biopsiju od 2007 god.
    još jedno pitanje ako biopsiju radi dr Maja Bernart koja je poveznica dr.Ježek nisam vas stigla sve pratiti pa molim da mi malo pojasnite.
    ako nađu sjeme da li vrše pohranu zbog eventualno umjetne oplodnje i s kojim klinikama surađuju.
    posto je mm prebolio karcinom ne znam hoce raditi punkciju ili biopsiju?
    nisam vidjela da ima netko takav slučaj kada je uzrok neplodnosti kemoterapija?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Olea, njih dvoje rade u timu, prvo cete na pregled, ali bude ti sestra sve objasnila. Koliko sam ju ja shvatila, oni imaju dvije biljeznice, jednu posebnu za nas tsko da vjerujem da cete brzo doci na red. Lasto, evo slijedeci tjedan, napokon, idemo na pregled i dogovor kada ce biti biopsija. Nadam se da bi sve moglo biti gotovo do sredine travnja, kako bi dobili rjesenje prije ljeta. Alebic se nada da bi mogli uloviti Prag pred godisnje...a i ja se nadam - zamisli, ljetoooo u Praguuu .....hmmmm....vec se topim

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

olea77 kako i Rominka kaže u timu su dr. Maja Bernart Rebro dr. Ježek Šalata i dr. Vrčić Petrova ukoliko se pronađe materijal. Potraži moj stariji post, mislim prije jedno dvije tri stranice tamo sam malo opisao svoja iskustva.
    Sretno

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

florjan,hvala pročitat ću.
    zvala sam danas i javila se sestra ivanka i rekla da zovem u utorak iza 12 h da će pitati dr.Hafman mislim da sam dobro razumila,jeste čuli za nju i jel ona urolog ili biolog?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dr Hauptman, on je urolog na Rebru..
    olea sretno!!!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kameleon jesi ti bio kod njega?
    znači dr hauptman je urolog,
    dr m.bernat androlog,a dr.ježek analizira tkivo?
    prvi korak nam je naručiti se kod urologa pa će nas on uputiti dalje.
    izvinite što pitam ali nije mi baš jasno?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hej, olea, ono što ja znam da je dr Hauptman urolog na Rebru, mm je bio kod njega, da..
    a dr. Bernart andrologica
    mi smo od dr. opće prakse tražili uputnicu za urologa na rebru, i došli do Dr Hauptmana...
    e sad, Rebro u suradnji s Petrovom radi biopsije i punkcije, te zamrzavanje spermija...a bilog s petrove je na go...tako da mi trenutno čekamo da se vrati pa ćemo onda dalje u dogovore...
    i koliko su nam rekli, a vidim i Rominka gore kaže da je jako velika gužva!!!
    Ledena držite se!!!
    Rominka sretno i javi nam!!!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

imam još jedno pitanje,zanima me ako na rebru napravimo biopsiju,da li ivf možemo raditi u petrovoj ili možemo drugdje npr vw ili sveti duh?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Olea, koliko sam ja shvatila biopsiju mozes obaviti na dva mjesta - Rebro i Sv. Duh, a gdje ces obavljati ivf, to ovisi o vama. To vam nitko ne bi smio uvjetovati. Oni moraju medjusobno suradjivati u ovim situacijama. Ne idu svi sa VV na Rebro, salju ih i na Sv. Duh, no u dogovoru s dr mi smo se odlucili za Jezeka. Iskreno, sada zivim za utorak i odlazak gore da vidim sto ce reci i da napokon dobijemo termin. Jos nesto, ako ste se narucili kod Dr. Bernat, odite k njoj prvo da vidite sto ce vam ona reci. Skupite sve nalaze, i direkt njoj da ne gubite vrijeme. Ako nesto bude potrebno, vec ce vam ona reci.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Rominka hvala ti.danas ću zvati da se naručimo kod dr Bernat.
    sretno danas i javi kako je prošlo i što ste dogovorili.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ovako....doktorica je odlicna zena, pricljiva, sve objasni i sto mi je bilo najbolje, svjesna je s kakvom birokracijom ima posla pa daje upute "za debile" sto ce reci da kad odes dr op sve, ali doslovce svaki korak je napisan kao malom djetetu. A sve to kako ne bi gubili jos vise vremena nego je potrebno. Uglavnom, kako imamo vec sve nalaze sada je potrebno uciniti jos samo predoperativne i cekati da nas pozovu. U principu obrade 2-3 para tjedno jer nemaju laboratorijske mogucnosti za vise, pa kroz mjesec dva mozemo ocekivati poziv. Ono sto im nikako ne valja jest to da nas je bilo jedno 7 parova narucenih za podne i otprilike isto toliko za 12:30!!! To ne mogu razumijeti nikako, jer naravno da smo dosli na red tek dva sata kasnije. Ne znam jesu li svjesni koliko ljudi mora izostajati s posla ne bi li doslo na svoj termin. Kada bi se drzali reda ne bi bla tolika guzva, toliko zakrcenje i zena bi vrlo vjerojatno imala vremena sjesti i normalno jesti. Da sam znala kolika je guzva, pa krenuli bismo dobrih 4 sata kasnije...no sto je u je. Optimizma ima vrlo malo, ali toga smo bili i prije svjesni.

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Rominka potpisujem i moje tople preporuke za dr. Bernart ja sam imao samo dobra iskustva, sretno svima!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

danas sam ja zvala i dobila termin kod doktorice za 26.3. u pola 1,poneti cu sve nalaze koje imamo iako su oni iz 2007 i sigurno će trebati novi ali vidjeti ćemo što će doktorica reći.
    ne mogu vjerovati da su sve naručili u isto vrijeme.
    pa kako ćemo mi koji nismo iz zg,izgubit ćemo pola dana.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ole, evo mi smi izgubili cijeli dan, jos nismo sigli kuci. Racunajte si da prije podne i po ne dolazite tamo jer nema smisla cekati. A ja bih cak i u jedan tek dosla. I samo donesi sve nalaze, ona ce ih sve pogledati i onda ce vam reci sto se jos mora uciniti, gdje i kada. Ma super je zaista!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

E da kakvu ste vi imali uputnicu?
    meni sestra rekla da izda doktor opće prakse za andlologa.
    šta da kažem doktoru za šta trebam?
    uglavnom mi je sve uputnice pisao moj ginekolog tako da sada ne znam da li će opća praksa praviti probleme i ne znam za šta da tražim?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uputnica je za prvi androloski pregled i pise ju op tvog muza, ne tvoj dr. Uz obavezan putni nalog.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

rominka super, naravno sve osim kilometarskog čekanja!!
    ali to je za naše prilike normala, barem koliko ja znam..
    sretno, i da vas što prije pozovu!!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo da se prijavim da ustajem u 4.00 da stignemo do 8 na punkciju I sve sta vec bude kod dr.perosa na v.v...muz je u zen fazi,I sam ga sekira dolazak nataste I uglavnom cvili kak ce krepat od gladi tam ,a ja u petak narucena ponovit briseve na sve gadosti...do sutra boracki pozdrav

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ledena, sretno!!!
    i javi kako je prošlo!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •