Stranica 75 od 84 PrviPrvi ... 25657374757677 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Baš je lijepo pročitati dobre vijesti na ovom forumu,posebno što nisu česte.

Lulu, čestitam draga, to je predivna vijest. Nadam se da ćete ubrzo u postupak,pa ćeš nam se opet javiti sa dobrim vijestima. Vrijeme je da se na ovom forumu počne slaviti.

Aboni, draga, čekam sa nestrpljenjem vijesti i od tebe.

Boss, javi utiske sa konsultacija, sretno!

Ostalim curama sretno!

Mm je juče radio spermiogram, završio je s prvim dijelom terapije Sperm hope, i naravno opet sve 000. Nisam ništa drugo ni očekivala, ovaj put čak nisam ni tugovala, odmah nakon toga u šoping. Sve više razumijem riječi naše tužne kad mi je pisala da ću se vremenom naviknuti na ovu dijagnozu i početi se radovat nekim drugim stvarima. Tad joj nisam vjerovala, ali zaista je tako.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos mila, mozda da ponovite i hormone pa da vidis dali se nesto promjenilo, dobro si to rekla covjek se navikne na sve ,kako na lijepe tako i tuzne stvari koje ga zadese u zivotu, i sto vrijeme vise prolazi to je puno lakse nositi ovaj kriz zivota, i mi isto smo sretni ,putujemo,radujemo se i uzivamo u svakom trenutku ,zivot je takav, kakav je i nas je ,ako tako mora biti hvala Bogu.

s nestrpljenjem cekam ljepe vijesti od nasih curka. zanimljivo je kako sada nakon naseg neuspjeha raduje me na neki poseban nacin vijest kad procitam od nasih curka ,zaista poseban osjecaj srece pozz

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

što se tiče nalaza, iskreno, ne vidim svrhu, nismo imali sreće ni pri visokom fsh, ni pri niskom, a baš je varirao, samo nije bio u referentnim vrijednostima. S druge strane, mislim da se ne bi opet odlučili na micro tese, a tako bi jedino mogli vidjeti ima li pomaka.

Čudno je to kako se obradujem svakoj lijepoj vijesti na ovom forumu, ali i inače kaad saznam da je nekome uspjelo nakon duže borbe. To nije samo fraza, već istinski osjećaj sreće. Moja drugarica iz škole je zatrudnila nakon deset godina borbe, kad god vidim njen stomačić ja se zahvaljujem Bogu što je bar nekome omogućio da doživi tu radost. Lagala bih kad bih rekla da ne tugujem zbog ovog što nas je zadesilo, ali sad već gledam drugačije na to. Najbitnije je suočiti se sa istinom, ma kako bolna bila.

Od srca se nadam da na ovom forum neće više biti suočavanja sa bolnom istinom, da nam slijede nazdravljanja za visoke bete, i rođenje bebica.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 27.04.2013. at 23:25

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    ... Sve više razumijem riječi naše tužne kad mi je pisala da ću se vremenom naviknuti na ovu dijagnozu i početi se radovat nekim drugim stvarima. Tad joj nisam vjerovala, ali zaista je tako.
    a,da , covjek navikne bas na sve.
    neki dan sam nekom na pp pisala kako i ja prolazim kroz razne faze gotovo svaki dan.
    dakle,bude perioda kad su mi hormoni na normlanoj razini,pa sam i sama tad "normalna".
    tad najcesce pisem na forumu, zato ste svi stekli dojam da sam uvijek euforicna.
    necu da kvarim dojam,ja zelim svakoj od vas da budem tu podrska,naucila sam da je to jako vazno kad covjek saznaje sa cim se mora boriti.
    ja se sjecam ko mi je pruzao podrsku kad sam prije 7 godina pisala svoje razocarenje .za mene najtuznije od svega je sto sam neki dan razmisljala kako su na ovoj temi sve nove cure, a one moje suborke sa kojim sam se druzila prije 7 godina, su uglavnom pronasle svoj put...kakav god bio.
    nasle su neko zadovoljstvo,samo ja zivim u iluziji da ce se desiti bas nama neko cudo.ustvari,ja i nemam izbora.niti jedna druga opcija , sto zbog religijskih , sto iz mojih licnih uvjerenja mi nije prihvatljiva, pa moram da radim nesto,jer jednostavno ne mogu da dignem ruke u 30.godini!

moram reci kako sam juce bila na kafi sa jednom poznanicom i pricala mi je kako je razmazena,kako je naucila sve da ima, kako je nezadovoljna mnogim stvarima, kako ju svi nerviraju jer pitaju za bebu ,a ona zeli da se ostvari kao modna kreatorka... da sjedimo nas dvije prije 2-3 godine,ja bih popizdila,plakala, ljutila se sto je tako nezahvalna na svemu sto ima.
    juce sam "hladno" sjedila na povjetarcu, razmisljala o svom muzu sa kojim sam ujutro imala raspravu oko neke njegove grozne osobine koja me uzasno nervira,i na kraju njene price rekla: koliko si sretna,nazalost,nemas pojma...ti pricas kako nisi sigurna da li bi se ponovo udala za svog muza, a ja kazem da BIH OPET SVE PONOVILA!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

sos 15 i tuzna ,bravo za nas i nas sretni,prihvaceni zivot ,treba uzivati u svakom trenutku

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    a,da , covjek navikne bas na sve.
    neki dan sam nekom na pp pisala kako i ja prolazim kroz razne faze gotovo svaki dan.
    dakle,bude perioda kad su mi hormoni na normlanoj razini,pa sam i sama tad "normalna".
    tad najcesce pisem na forumu, zato ste svi stekli dojam da sam uvijek euforicna.
    necu da kvarim dojam,ja zelim svakoj od vas da budem tu podrska,naucila sam da je to jako vazno kad covjek saznaje sa cim se mora boriti.
    ja se sjecam ko mi je pruzao podrsku kad sam prije 7 godina pisala svoje razocarenje .za mene najtuznije od svega je sto sam neki dan razmisljala kako su na ovoj temi sve nove cure, a one moje suborke sa kojim sam se druzila prije 7 godina, su uglavnom pronasle svoj put...kakav god bio.
    nasle su neko zadovoljstvo,samo ja zivim u iluziji da ce se desiti bas nama neko cudo.ustvari,ja i nemam izbora.niti jedna druga opcija , sto zbog religijskih , sto iz mojih licnih uvjerenja mi nije prihvatljiva, pa moram da radim nesto,jer jednostavno ne mogu da dignem ruke u 30.godini!

moram reci kako sam juce bila na kafi sa jednom poznanicom i pricala mi je kako je razmazena,kako je naucila sve da ima, kako je nezadovoljna mnogim stvarima, kako ju svi nerviraju jer pitaju za bebu ,a ona zeli da se ostvari kao modna kreatorka... da sjedimo nas dvije prije 2-3 godine,ja bih popizdila,plakala, ljutila se sto je tako nezahvalna na svemu sto ima.
    juce sam "hladno" sjedila na povjetarcu, razmisljala o svom muzu sa kojim sam ujutro imala raspravu oko neke njegove grozne osobine koja me uzasno nervira,i na kraju njene price rekla: koliko si sretna,nazalost,nemas pojma...ti pricas kako nisi sigurna da li bi se ponovo udala za svog muza, a ja kazem da BIH OPET SVE PONOVILA!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    draga, stara suborko, i vama svima u kuci jedan od mene !
    Posljednje uređivanje od tuzna : 05.05.2013. at 18:17

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Stigao nalaz...
    U ejakulatu - nativno nisu pronađeni spermiji. U centrifugatu nisu nađeni spermiji.
    Punkcijom nisu nađeni niti stanice spermatogeneze ni spermiji. Samo dosta Sertolijevih stanica s osrednjom do jakom anizonukleozom (nadam se da to nije nešto loše?). Eto ljudi moji, naša borba se nastavlja, preporučena nam je biopsija testisa... Daj nam Bože snage...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    Stigao nalaz...
    U ejakulatu - nativno nisu pronađeni spermiji. U centrifugatu nisu nađeni spermiji.
    Punkcijom nisu nađeni niti stanice spermatogeneze ni spermiji. Samo dosta Sertolijevih stanica s osrednjom do jakom anizonukleozom (nadam se da to nije nešto loše?). Eto ljudi moji, naša borba se nastavlja, preporučena nam je biopsija testisa... Daj nam Bože snage...
    u dobru i zlu, kad mog muža su biopsijom u Sloveni nađene spermatociti prvog reda, sertolijeve i lejdigove stanica A SPERMIJA NIGDJE. Nakon toga popio muž terapiju Spermhopa i pio je 3 mjeseca klomifen..Hormoni su mu ok i uredu je kariotip i mikrodelecija y kromosoma..Razmišljamo da uradi micro tesu u sarajevu, ako ne nađu ništa za Češku idemo na donora.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    Stigao nalaz...
    Draga ,ovakav je nas identican nalaz punkcije bio, nazalost moj potpis vidis,nije dobro zavrsilo niti sa micro-tese, ipak ja bih na vasem mjestu svakako napravila biopsiju, ona daje konacan rezultat ,ako ju neuradite uvjek cete se pitat a sto ako ipak ima nesto unutra ,a moze bit ,ima nas svakakvih sa raznim rezultatima.,eto htjela sam samo podjelit svoje misljenje, ako vam financijska nedozvoljava micro, svakako se obratite na Rebru i imate pravo besplatno kao i svi drugi, a ondje su zaista naj,naj doktori. svu srecu vam zelim zaista od srca. pozz

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    Draga ,ovakav je nas identican nalaz punkcije bio, nazalost moj potpis vidis,nije dobro zavrsilo niti sa micro-tese, ipak ja bih na vasem mjestu svakako napravila biopsiju, ona daje konacan rezultat ,ako ju neuradite uvjek cete se pitat a sto ako ipak ima nesto unutra ,a moze bit ,ima nas svakakvih sa raznim rezultatima.,eto htjela sam samo podjelit svoje misljenje, ako vam financijska nedozvoljava micro, svakako se obratite na Rebru i imate pravo besplatno kao i svi drugi, a ondje su zaista naj,naj doktori. svu srecu vam zelim zaista od srca. pozz
    Hvala na savjetu..nada uvijek postoji, svakako ćemo napraviti biopsiju, odlučili smo se za sv.Duh, zvala danas, moramo izvaditi uputnicu, pa poslat mailom da se naručimo na konzultacije kod urologa, mislim mm ne oboje. idemo dalje

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Tako je ,samo naprijed,nema odustajanja dok se i posljednja sansa neiskoristi. sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajvice ako čitaš forum, pronašla sam u starim postovima da ste imali identičan nalaz punkcije...vidim da si sada mama, da li ste vi uspjeli pronaći spermije običnom biopsijom ili microTESE?
    Posljednje uređivanje od u dobru i zlu : 02.05.2013. at 14:14

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ajvica se vise ne druzi s nama, pa cu ti ja odgovoriti jer znam njihov slucaj...trudnocu su ostvarili iz prvog, klomifenskog postupka, u Vg, imali su dovoljno spermica u ejakulatu! Nadam se da sam pomogla, pozz

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajvicinom mužu su našli u ejakulatu?! joj kad bi barem nekako mogla doći do nje..vidjela sam da ga je šopala raznim čajevima, vitaminima, neznam jel to pomoglo ili ?

tin sretno vam, šta god odlučite... mi o microTESE ni ne razmišljamo jer si nemožemo priuštiti...planiramo još napraviti biopsiju na Rebru, pa bi zamolila Rominku da mi da savjet odakle počet, koga da zovem, urologa? Broj itd.... može i na pp

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Javi mi se na pp, spojit cu te s njom preko fejsa

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

kak da vam kazem,nego otvoreno.mene je muz ostavio...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku

,strasno,nazalost ovakvih slucaja ima dosta na ovom nasem forumu.nemam rijeci

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku
    ajme ledena, baš mi je žao...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Draga, zao mi je, neznam sta bi ti rekla osim da si mi u mislima.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga Ledena, žao mi je, budi jaka i hrabra

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo samo da vam javim da nosim sina. Zelim vam svima da ostvarite svoje snove.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj edina prvotno napisa Vidi poruku
    Evo samo da vam javim da nosim sina. Zelim vam svima da ostvarite svoje snove.
    Edina draga, dugo se nisi javljala ,ali najbitnije je da je trudnoca u redu i da ste super. prekrasna vijest za sincica.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

edina-totalno sam sretna zbog tebe

poprilicno su mi zbrkane emocije.i ne znam kako da napisem sta je konkretan uzrok,jer ga ni sama ne znam.ali moj san mi se sad cini nedostizan

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Edina, predinve vijesti!

Ledena, draga, žao mi je. Šaljem ti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Edina, divno, čuvaj i mazi svog sinčića .

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

lijep pozdrav svima....

ledena...žao mi je,nema riječi utjehe
    edina...čestitke i sretno

u dobru i zlu....naš nalaz spermiograma je bio isti kao vaš također. nažalost kod nas nije bilo pomaka,radili smo biopsiju bez uspjeha i spremamo se za micro. sto se tice ajvice sjecam se price,njima su pronasli par spermica ali na VV nisu htjeli radit s time nego da idu na biopsiju,prebacili su se na sv.duh i uspjeli

sretno svima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

naručili smo mm-a 17.6. na Sv. Duh kod urologa...pa ćemo vidjeti šta će on reći...

edina super za sinčinu

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sretno na Sv.Duhu

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kameleon to je super vest. Mogu zamisliti da tvojoj sreci nema kraja. Samo se setim koliko sam ja od srece plakala kad su mom muzu na prvom Micro Tese pronasli plivace. Zivim za taj dan da se opet tako isplacem ko’ kreten.
    Vojvodjanko, ja se stvarno nadam da ce vam ta terapija pomoci, posto ja mislim da nizak FSH je pokazatelj problema u hormonima, a ne u proizvodnji, kao sto je slucaj kod nas.
    Mi brojimo dane do 3. decembra.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Mm ide 21.05. na biopsiju na Sv. Duhu. Drz'te fige!
    Napravio je sve pretrage. Zadnje je radio kariogram. To je ok, mikrodelecija nema, a inhibin b je 45.9 pg/ml (referentne vrijednosti 60.0 - 325.0).
    Da li znate koga da je uspio dobiti spremije s ovakvim nalazima?
    (FSH=26.49I U/L; LH=4.29 IU/L; Testosteron=13.5 nmol/L; Estradiol=83 pmol/L)

I samo da znate, tu sam s vama cesto. Suosjecam, mislim na vas, tugujem i radujem se s vama...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Draga maku, sretno od srca da se nadu plivaci.,mislit cu i molit za vas 21.05.,nemoj se zamarat sa nalazima ,ima svakakvih rezultata,jel kod svih je drugacije stanje unutra a to se vidi tek kad se otvori. Po meni ti je inhibin b.,ok,ne tako los,on mi daje nadu za vas,ostalo zanemari. Sretno i cekamo najljepse vijesti da se radujemo svama.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku da li je kod tvog muža neopstruktiva azoospermija? kod mog muža je neopstruktiva azoospermija, nalazi svi ok.. od hormona do kariotipa do microdelecije, samo nije radio inhibin. Zapravo ne znam gdje bi to i radio? inače mi smo iz FBiH..Muž je popio terapiju sperm hopa pa smo mislili u Sarajevo na micro tesu. a vama puno sreće želim

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

kazu da je neopstruktivna azoo na temelju hormona i ultrazvuka ( nema vidljivih prepreka), a pravo stanje cemo znati slijedeci tjedan kad ga otvore.
    inhibin b smo radili na svoju ruku, privatno. nitko od doktora ga nije ni spomenuo. jel bi dobili sto s tim da ga vi izvadite, ne znam nisam pametna. mozda je bolje da se konzultirate s doktorima gdje bi isli na micro tesu, da ne bacate novac. ma koliko sam citala clanke po netu, nikako se ne moze predvidjeti jel ce biti spermija ili ne. pitanje je samo koliko tko ima srece!
    treba se nadati, moliti i vjerovati.... znam.. iskreno, ja bas ne osjecam da ce to dobro proci i grozno mi je zbog toga

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,ev i mene malo tu
    naime,samo hocu da vam kazem da je onaj moj poznanik na odvikavanju koji pije soul i nije mu se pokazao sedativ ne prethodnim testovima,pa se doktori cudili, danas ponovo radio test(kontrolni) , a soul ne pije bar 10-ak dana- danas se sedativi pokazali na testu.
    dakle, ne znam koliko to ima veze a nasom borbom, ali definitivni je soul bio razlog zasto mu se sedativ nije pokazao na ranijim testovima !

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku, sve zavisi od organizma do organizma možda baš kod tvog muža nađu spermije..Jer čitala sam kako kod neki koji su imali azoosperm vremenski prešli na normospermiju, a nisu ništa posebno pili ni koristili, samo od sebe... Mi smo mislili u Sarajevo na micro tesu, pa šta bude.. Recimo kod moga muža su svi nalazi ok osim spermiograma...Ni naš doktor ne zna šta da nam kaže na sve to...Radio punkciju u splitu nisu ništa našli, radili bipsiju u Sloveni i ništa..
    Još nam ostaje micro tesa

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

da li netko zna: jel se u federaciji počeo primjenjivati zakon o potpomognutoj oplodnji?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

da li netko zna: jel se u federaciji počeo primjenjivati zakon o potpomognutoj oplodnji?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

draga tin vidim da ste vi bas u istoj gabuli kao mi. sretno nam bilo,svima.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Draga maku znam kako vam je drzite se i nadam se ljepim vijestima od vas

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

primljen je u bolnicu, ali tek sutra ili prekosutra biopsija. agonija se produzava...
    hvala na podrsci! javim se cim saznamo rezultate

butterfly_ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

maku, sretno tebi i mužu!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku, sretno molit ću za vas

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

maku sretno!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

maku sretno i mazi i pazi muzica kad ti dodje kuci.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

drage moje, nazalost nemam sretnih vijesti. Nisu nista pronasli. za sada toliko, detalje javim kad dodem k sebi i kad se sredimo malo. hvala vam na svemu!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

zao mi je maku drzi se i budi sa svojim dragim njemu je sad najteze

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

maku draga, nazalost opet se lose vijesti nastavljaju ,hocemo li vise i cuti ljepe vijesti vezano sa nasom azoo ,nadajmo se cudu,jel jedino nam svima samo cudo,cudo Bozje i moze pomoci sa ovakvom dijagnozom. jako mi je zao

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

maku žao mi je budi uz dragog... odtugujte..
    jeste bili u usporednom postupku ili samo tm biopsija?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •