Stranica 76 od 84 PrviPrvi ... 26667475767778 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,751 do 3,800 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Maku,zao mi je.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žao mi je maku,glavu gore i čuvajte se.

dobila sam mail iz sarajeva da Emre stize pocetkom lipnja...ako koga zanjima

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku, žao mi je i znam kako ti je i moj muž je prije dvije godine radio biopsiju u Sloveniji-bezuspješno...napravili smo pauzu nakon toga i krenuli dalje, planiramo u bahceci na microtesu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Maku žao mi je .

Dragi moji i kod mene nema lijepih vijesti...Da krenem od početka...Dobila sam 12.05, javila se u Bahceci, krenula sa terapijom 14.05..Doktor bio zadovoljan kako sam reagovala na terapiju, imala 16 folikula, punkcija bila 22.05. (srijeda) i dobili 8 JS. U četvrtak su me nazvali i rekli da imamo jedan embrij. U materijalu koji je zaleđen (provjerila sam, bile su dvije bočice), nađena 3 spermatozoida, oplođene 3 JS, ali samo jedan embrij. U petak su mi napravili transfer te jedne jedine naše male mrvice i sada je sve u božijim rukama. Rekli su mi da bi bilo rizično da čekaju treći dan, pošto je samo jedan, bolje je da naprave transfer drugi dan. Poslije transfera sam bila dobro, ali naveče sam dobila neke strašne grčeve u stomaku, mokrila krv, dobila krvav proljev, ne mogu vam opisati strah koji sam osjećala. Ujutro sam nazvala kliniku, doktor kaže da nema to veze sa ET, da odem kod interniste, da može biti infekcija crijeva, ali hvala bogu to je sve prestalo tako da nisam nigdje ni išla....Sada sam dobro, danas sam počela raditi, trebala bih raditi betu 4.6....Veliki pozdrav svima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Maku žao mi je .

Dragi moji i kod mene nema lijepih vijesti...Da krenem od početka...Dobila sam 12.05, javila se u Bahceci, krenula sa terapijom 14.05..Doktor bio zadovoljan kako sam reagovala na terapiju, imala 16 folikula, punkcija bila 22.05. (srijeda) i dobili 8 JS. U četvrtak su me nazvali i rekli da imamo jedan embrij. U materijalu koji je zaleđen (provjerila sam, bile su dvije bočice), nađena 3 spermatozoida, oplođene 3 JS, ali samo jedan embrij. U petak su mi napravili transfer te jedne jedine naše male mrvice i sada je sve u božijim rukama. Rekli su mi da bi bilo rizično da čekaju treći dan, pošto je samo jedan, bolje je da naprave transfer drugi dan. Poslije transfera sam bila dobro, ali naveče sam dobila neke strašne grčeve u stomaku, mokrila krv, dobila krvav proljev, ne mogu vam opisati strah koji sam osjećala. Ujutro sam nazvala kliniku, doktor kaže da nema to veze sa ET, da odem kod interniste, da može biti infekcija crijeva, ali hvala bogu to je sve prestalo tako da nisam nigdje ni išla....Sada sam dobro, danas sam počela raditi, trebala bih raditi betu 4.6....Veliki pozdrav svima
    Aboni sretno, nek se mrvica izbori!! Sada je sve u Božjim rukama......

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Maku žao mi je .

hey najdraza, ma kako ja zadnjih tj.dana stalno mislim na tebe pa to je nevjerovatno, a ono ima i velikih novosti, telepatija ,osjetih da se nesto dogada
    Sada ces bit u mojim molitvama svakodnevno. Puno te grlim i jubim

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

aboni76 sretno od srca!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam puno

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

aboni sa srecom ako bog da bice jedna ali vrijedna

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Aboni,sretno,nek Bog cuva tebe i tvoju mrvicu.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

aboni sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam puno dragi moji ...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga Aboni,

i ovdje da ti poželim sreću. Da se 04.06.2013. svi zajedno radujemo i nazdravljamo na ovom topic-u, ti naravno uz sokić

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala ti puno draga Sos na lijepim željama i na podršci koju mi pružaš ovo cijelo vrijeme

Pozdrav svima i haval još jednom

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Aboni !!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

aboni,
    za sutrašnju betu ~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nek' sutra bude dan za pamcenje na ovom pdf-u! Aboni, ~~~~~~~~ do neba!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

potpisujem ivica_k , dan za pamcenje nek bude danas nasoj dragoj aboni76,i svima nama ce definitivno ovo biti poseban dan

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala puno dragi moji, neizmjerno sam vam zahvalna na podršci i lijepim željama, divni ste ....Jutros sam vadila krv, oko 6 ću po nalaze, sutra vam javljam rezultat ...Veliki pozdrav svima

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Aboni76 draga azoosuborko nadamo se lijepim vijestima sutra, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

aboni76 vibram do neba i nazad!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas sve moje želje idu za visoku betu naše Aboni!

Nadam se da ćeš nam javiti večeras, nemoj nas držati u neizvjesnosti do sutra.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Aboni, drzim fige! Sretno!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Aboni

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dragi moji beta 3,2 ...Hvala puno na podršci

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Dragi moji beta 3,2 ...Hvala puno na podršci

tako bih te voljela zagrlit prijateljice moja

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zao mi je

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

anaitomi isprazni inbox, ne možeš primati poruke

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

aboni žao mi je

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Aboni žao mi je!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zao mi je, zaista...

sweet_one avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

hej,ljudi da vam se prikljucim konacno...i nasa dijagnoza je azoo fsh visok,inhibin nizak,ostalo ok,samo 0 spermija! Tesa i tese negativni .... Uglavnom zapeli na mjestu Svima puno srece u borbi...citam vas dugo..uz vas je lakse i ima nade...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam dragi moji ...

Sweet ona dobro nam došla i što prije da se pomaknete s mjesta i preselite na ljepši forum

sweet_one avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Aboni76 hvala na dobrodoslici !
    Vjerujem da vi znate ovdje mnogo vise od nas,mi smo tek poceli,HB sve je ovo do sad brzo rijeseno,naravno sve informacije za sve preglede koje se trebaju obaviti saznali smo zahvaljujuci ovom forumu,jer svi dr.kojim smo se dosad obratili izrekli su citiram-nakon tesa i tese koji su negativni medicina vise ne moze pomoci!S

Iskreno nakon par takvih izjava i sama sam pocela vjerovati da je to to(( i da nema dalje.
    Al nakon sto procitam opet vase postove - evo ti nade

Stoga.... hvala Vam sto postojite

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja sam hiljadu puta rekla hvala bogu pa postoji ovaj forum i svi ovi ljudi koji su spremni pomoći, jer u suprotnom ne bi ništa pokušali...Mi nismo uspjeli ali drago mi je što smo pokušali i znam da bih opet sve isto uradila, ovako smo makar mirni u tom smislu da znamo da smo dali sve od sebe, uradili sve što se može uraditi u ovom trenutku i iskoristili sve mogućnosti što savremena medicina nudi tako da nekad ne možemo doći u situaciju da se pitamo da li smo možda mogli a nismo pokušali...

sweet_one avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Aboni ako se ne varam vi ste bili u Bacheci?koja su tvoja iskustva tamo?mi imamo dog termin u 7 mjesecu.. jos nam ostaje sad micro tese!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

sweet_one jeste li vi bili prije u bahceciju? mi smo tražili prvo konzultacije i kontroni spermiog, pa ako ne bude ništa radili bi micro tesu..konzultacije su nam 26.6...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jeste mi smo bili u Bahceci i moj savjet je da svakako pokušate nemate šta izgubiti. MM je jeako dobro podnio operaciju, brzo se oporavio, nije ga puno boljelo, za 7 dana počeo raditi. Nama je doktor Emre rekao da drugu operaciju ne bi imali smisla raditi, da nam je rekao da ima šanse, mi bi opet isto ponovili. Cijelom uslugom sam bila zadovoljna. Malo sam se razočarala poslije transfera, dobila sam naveče jake bolove, mokrila krv, stolica mi bila krvava, ne znam ni sama kako sam preživjela tu noć, nisam htjela ići u hitnu da ne bi nešto pogrešno uradili što bi moglo uticati na moju mrvicu. Nazvala ih ujutro, poslije dva sata od mog poziva javila mi se sestra koja mi je rekla da to nema veze sa VTO i da odem kod interniste. To me je malo razočaralo, pogotovo što znam da i oni imaju internistu, ali nisu niti spomenuli da dođem kod njih. I sada se pitam da li je to razlog što moja mrvica nije ostala, ili neki drugi...Pozdrav, ako mogu bilo kako pomoći, tu sam . Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Aboni draga zao mi je.Ne znam sta bi ti napisala,rijeci su suvisne.I ja se spremam za postupak nakon uspjesne micro tese i bojim se.Ne znam zasto, ne znam cega.Ne znam ni hoce li me druge cure shvatit.Znam da bi trebala bit sretna, i jesam, ali...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Luli znam da se bojiš i mislim da je to sasvim normalno. Nemoj da te naš neuspjeh obeshrabri, kod nas je skroz drugačija situacija nego vaša. Nama su odmah rekli da su pronašli malo materijala, a radili su oba testisa. Meni je 37 godina, nekad ranije imala dijagnozu idiopatska neplodnost, tako da su nama bile male šanse i ja sam uvijek bila svjesna toga. Ako se dobro sjećam kod vas su u jednom našli dovoljno, prema iskustvima drugih kojima su radili samo jedan testis to bi moglo biti 4-5 bočica. Najbolje pošalji mail doktoru i pitaj ga koliko su zaledili tako da si mirnija (lakše je kada znaš da ima više). Ja sam sigurna da ćete uspjeti jer imate dovoljno materijala, Bahceci ima jako puno uspjeha. Kakvi su tvoji nalazi? Kada planirate u postupak? Sretno, nadam se da ćeš uskoro sve nas na ovoj tužnoj temi obradovati .

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

svi putevi vode u Bahceci...idemo i mi 25og pa sto bude.
    Tin...isprazni inbox :D mozda se i vidimo

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj little ivy prvotno napisa Vidi poruku
    svi putevi vode u Bahceci...idemo i mi 25og pa sto bude.
    Tin...isprazni inbox :D mozda se i vidimo
    ispraznila ), idemo pa šta bude samo što kod nas neće bit odmah operacija, a možda smo se prevarili što i mi dogovorili sad operaciju...sve je se dogodilo brzo, tako da nismo stigli organizarat se na poslu

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Draga Aboni puno hvala na ohrabrenju.Divim se svakoj od vas,posebne ste.Uvijek spremne pomoc, pruzit podrsku i razumjevanje.Moji su nalazi do sada bili uredu.Ne znam kad cemo u postupak.MM je nakon bolovanja koje je koristio za micro tese dobio otkaz tj nije mu produzen ugovor pa nam se financijska situacija poremetila.Jos jednom hvala na ohrabrenju.Curama koje idu u Bacheci u 6 mjesecu zelim svu srecu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tin i Little ivy Želim vam puno, puno sreće i plivača .

Luli nadam se da će se situacija što prije poboljšati i da ćete uskoro po svoju bebicu

sweet_one avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    sweet_one jeste li vi bili prije u bahceciju? mi smo tražili prvo konzultacije i kontroni spermiog, pa ako ne bude ništa radili bi micro tesu..konzultacije su nam 26.6...
    Tin..mi smo se culi mailom i tel s dr.Emreom.. konzultacije smo takoreci obavili tako... prvi dan ide na pregled,poslali su nam spisak pretraga koje je morao napraviti(ekg ,krvnu sliku i jos neke stvari) a drugi dan doktor radi operaciju. Dao nam je sanse samo oko 30 %

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

zašto samo 30 % ? kod mog muža su hormoni, kariotip i microdelecija ok a spermia nema!? kod azoospermije se nikad ne zna, mogu se pojavit a može bit da nema spermića a svi nalazi ok............

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Bravo,bravo cure za ljepe vijesti iz Bahcecija dzim , svu srecu vam zelim od srca.

Tin, jesi sigurna da su samo konzultacije?? Kod nas je bilo zanimljivo ,dogovorili konzultacije i ja sasvim slucajno nazvala da potvrdim dolazak a sestra meni kaze ,da taj dan konzultacije a sutra dan operacija , a ja ,par puta sam ju pitala jeli sigurna ,dali se zabunila ali ona se nije dala smesti,naravno i nama je to bilo super sto prije to bolje.
    A sto se tice sanse 30% ,i nama je dokt.dao 30, i realno meni je to bilo i previse ,cak mi je bilo krivo zato sto bi mi isli na sansu od 1%, a ovih 30,kad je rekao toliku je nadu dao suprugu da ga je negativan rezultat ubio,,tako da sam ja definitvno za sto manje sanse da se daje.,svi znamo sto je azospermija i svjesni smo da samo cudom se nadu plivaci.Nek se cuda nastavljaju i iz Bahcecija i gdje god isli dragi moji samo nek ih nadu.

I da jos nesto , upoznajte se i druzite.,budite podrska jedni drugima ,zajedno je lakse,pogotovo ako budete u terminima jedan za drugim,kako je ljepo kad te netko nepoznat a u situaciji istoj kao i ti podraga,pozeli srecu i stisne ruku.Nesto tako divno i nezaboravno, ja svoje curke iz Bahcecija nikad necu zaboravit ,jedino za cim zalim je sto nas se vise nije druzilo, a neizmjerno sam zahvalna i svima sto su nam toliku podrsku pruzili pisali,molili se,tjesili.,a poseban
    Dragoj mojoj Aboni76, Sos15 i Anaitomi2

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

a ne bi me čudilo da nam kažu i operacija, svakako su nas uhvatili na prepad, možda je tako i bolje..a šta sa nalazima za operaciju ,muž je uradio nalaze krvi ali nije internistički pregled..ma šta god bude, samo nek prođe i to

sweet_one avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

meni je dr. napisao u mailu da i kod savrsenih nalaza sanse su 50:50! s tim da je nama inhibin jako nizak pretpostavlja da je spermatogeneza dosta narusena! Na temelju dosadasnih nalaza dijagnoza je neopstruktivna azoo vjerojatno sertolly sindrom! mikrodelacija i kariotip jesu ok!ja sam kont.sve doktore koji se bave tim i kod nas i vani! koliko je meni receno,sad neznam mozda neko ima dr.informacije,da je prognoza 50% ili 30 % realna za ovu dijagnozu,jer da je vjerojatno u testisima veoma malo podrucja na kojima se odvije spermatogeneza do oblika spermija!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •