Stranica 76 od 85 PrviPrvi ... 26667475767778 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,751 do 3,800 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure još nismo dobili nalaz od punkcije..šta mislite da nazovem gore da vidim šta je s tim?[/QUOTE]

Nama je rezultat punkcije odmah bio gotov, bukvalno u narednih pola sata posle bockanja. Samo što mi pismeno ništa nismo dobili, buvalno nikakav nalaz, samo nam je rečeno da nema ništa u testisima

Romi, navijam jaaaaakoooo

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav svima!
    beta je 0, tako da ništa od mojih zimskih bebača
    idemo dalje...četvrtak zovemo zg da se naruči mm za biopsiju..
    valjda bude nešto od toga...
    !!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima!
    beta je 0, tako da ništa od mojih zimskih bebača
    idemo dalje...četvrtak zovemo zg da se naruči mm za biopsiju..
    valjda bude nešto od toga...
    !!!

Meni je bas zao, bice valjda sledeci put

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ne gubite nadu. Bice sledeci put ako Bog da.

Da li neko moze da mi bjasni razliku izmedju slobodnog testosterona i onog drugog

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zasto bas mi, ovako sam ja to nekako shvatila kad su mm poslali vaditi slobodan i ukupan testosteron. Naime, samo 2 %, ako se dobro sjecam, je slobodnog test u krvi koji je zapravo aktivan i odgovoran za probleme tipa hipogonadizam kod muskih, probleme s "radom" (ne znam kako da se jasnije izjasnim) testista. Iz obicnog nalaza to se ne vidi, i ne mora biti da nizak test ima ujedno i nizak slobodni. Tek nakon tog nalaza smo dobili i novu dijagnozu hipog. hipogonadizam, znaci jako nizak slobodni testosteron, dok je ukupni uvijek bio u granicama, nizim, ali u granicama.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Kameleon drzim fige za biopsiju. To cete na rebro ili sv. Duh? Mi cekamo poziv...napeto...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto bas mi, ovako sam ja to nekako shvatila kad su mm poslali vaditi slobodan i ukupan testosteron. Naime, samo 2 %, ako se dobro sjecam, je slobodnog test u krvi koji je zapravo aktivan i odgovoran za probleme tipa hipogonadizam kod muskih, probleme s "radom" (ne znam kako da se jasnije izjasnim) testista. Iz obicnog nalaza to se ne vidi, i ne mora biti da nizak test ima ujedno i nizak slobodni. Tek nakon tog nalaza smo dobili i novu dijagnozu hipog. hipogonadizam, znaci jako nizak slobodni testosteron, dok je ukupni uvijek bio u granicama, nizim, ali u granicama.
    Hvala ti Romanika,
    Mom muzu jos NIKAD nisu merili "slobodni", samo ukupni.
    Proveravali su isto Estradiol, da li moze na osnovu toga da se izracuna slobodni???

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

rominka na rebro ćemo, tj mm.
    ja ću onda valjda u petrovu na postupak...
    nadam se uskoro iako će prije biti da ćemo dosta čekati...ali eto...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše nalaze!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

pre svega kameleon drzi se.
    mi se napokon pokrenuli sa mrtve tacke zakazali konsultacije pa ako bog da uskoro u novi postupak.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kameleon žao mi je draga..
    boss sretno

Još uvijek čekamo nalaz

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

U dobru i zlu nazovi ih opet. Nama se jednom desilo da su se negdje zagubili pa su nam opet vadili nalaze/duplikate i slali opet na adresu i taj put je islo na njihov trosak. Nemoj se ustrucavati ni najmanje, zovi i pitaj.
    kameleon, koliko sam ja shvatila doktoricu jako je malo parova, ona je rekla doslovce 7, koji su spremni za biospiju, a to znaci da imaju sve nalaze (mikrodelecije, inhibin, punkciju, kariogram, i jos nesto vise se ni ne sjecam). Ako ste sve to vec odradili onda se i mozete nadati brzom pozivu, jer vam preostaje samo onaj predoperativni postupak (vadjenje krvi/ekg/anesteziolog) i naravno termin. Nadam se da ce ici brzo.
    zasto bas mi, prekrsti ti mene u romaniku sve pet...ovako, sto se tice estradiola nisam se bas previse informirala o njemu, no ono sto znam da je vezan, ako je snizena vrijednost, uz hipogonadizam kod muskih. Nazalost, to bi bilo to o mojem znanju kad su u pitanju muski. Nekako mi se cini da igra vecu ulogu u zenskom reprodukivnom stanju, no opet, kazem ne znam bas o muskom aspektu.
    Boss, malim koracima se pocinje, a u finishu ces trcati

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Prosli tjedan je mm bio na micro tese u Sarajevu koja je bila uspjesna.Nisam mogla da Vam ne javim.Zelim zahvalit svima koji su svoja iskustva podjelili sa nama na ovom forumu buduci da su nam Vasa iskustva puno pomogla u svakom smislu.Ovdje smo saznali vise nego sto smo saznali od bilo kojeg doktora.Ovdje smo nasli utjehu,ohrabrenje,nadu.Sa vama smo bili tuzni kod svakog loseg nalaza,sa vama smo se veselili svakom dobrom nalazu.Zelim da nam svima Bog usklisa molitve da postanemo roditelji a do tada kako je tuzna vec pisala da uzivamo u zivotu koliko god mozemo.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Luli prvotno napisa Vidi poruku
    Prosli tjedan je mm bio na micro tese u Sarajevu koja je bila uspjesna.Nisam mogla da Vam ne javim.Zelim zahvalit svima koji su svoja iskustva podjelili sa nama na ovom forumu buduci da su nam Vasa iskustva puno pomogla u svakom smislu.Ovdje smo saznali vise nego sto smo saznali od bilo kojeg doktora.Ovdje smo nasli utjehu,ohrabrenje,nadu.Sa vama smo bili tuzni kod svakog loseg nalaza,sa vama smo se veselili svakom dobrom nalazu.Zelim da nam svima Bog usklisa molitve da postanemo roditelji a do tada kako je tuzna vec pisala da uzivamo u zivotu koliko god mozemo.
    Svaka cast Luli, bas si me obradovala.
    Da li znate koliko su zaledili ampula?
    Kada planirate u postupak?
    Da li tvoj muz ima povisen FSH?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ne znamo jos kad cemo u postupak,malo cemo odmorit pa cemo vidit.Ne znamo ni koliko je zaledeno samo znamo da su u jednom nasli dovoljno da drugo nisu ni otvarali.Fsh je 40,cak je na zadnjem nalazu i lh bio povisen a do tada je bio u granicama,testosteron je ok.Nije pio nikakvu terapiju,doktori nam nisu dali a ja sam se bojala na svoju ruku da nesto pije jer sam od nekih forumasica citala da su im se tad ostali hormoni poremetili.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

za Luli i njenog muža! tko kaže da kod nas nema dobrih vijesti -mi to samo sramežljivo

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Luli divne vijesti

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Luli, ajme koje predivne vijesti , koliko si nas sve usrecila. Sretno za dalje i sto prije po bebace.

Curke koje se spremate za V.V, da sto prije dode poziv i nastavite niz predivnih vijesti.

Aboni76.,

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala vam na podrzci i dobrim zeljama.Zelim svu srecu curama ciji muzevi cekaju biopsiju.I da nam svima uz kriz koji nam je dao Bog da i snagu da izdrzimo.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Luli ,prekrasno si to napisala ,i tocno je tako kad uzmes svoj kriz ,puno je lakse boriti se i sve izdrzati,samo Bog nam daje snagu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Luli kada planirate u postupak?

Sretno svima, nadam se da će na ovom tužnom forumu krenuti slijed lijepih vijesti .

Postoji nada

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Luli odlične vijesti , eto dokaza da je svaki slučaj individualan, tm ima FSH 40 i našli spermiće

Rominka nisam opet zvala, jer mi je onaj dan sestra rekla da je nalaz gotov, al ga doktor još nije pogledao. Valjda će u ponedjeljak stići, ako ne, onda ću definitivno ponovno zvati...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Baš je lijepo pročitati dobre vijesti na ovom forumu,posebno što nisu česte.

Lulu, čestitam draga, to je predivna vijest. Nadam se da ćete ubrzo u postupak,pa ćeš nam se opet javiti sa dobrim vijestima. Vrijeme je da se na ovom forumu počne slaviti.

Aboni, draga, čekam sa nestrpljenjem vijesti i od tebe.

Boss, javi utiske sa konsultacija, sretno!

Ostalim curama sretno!

Mm je juče radio spermiogram, završio je s prvim dijelom terapije Sperm hope, i naravno opet sve 000. Nisam ništa drugo ni očekivala, ovaj put čak nisam ni tugovala, odmah nakon toga u šoping. Sve više razumijem riječi naše tužne kad mi je pisala da ću se vremenom naviknuti na ovu dijagnozu i početi se radovat nekim drugim stvarima. Tad joj nisam vjerovala, ali zaista je tako.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos mila, mozda da ponovite i hormone pa da vidis dali se nesto promjenilo, dobro si to rekla covjek se navikne na sve ,kako na lijepe tako i tuzne stvari koje ga zadese u zivotu, i sto vrijeme vise prolazi to je puno lakse nositi ovaj kriz zivota, i mi isto smo sretni ,putujemo,radujemo se i uzivamo u svakom trenutku ,zivot je takav, kakav je i nas je ,ako tako mora biti hvala Bogu.

s nestrpljenjem cekam ljepe vijesti od nasih curka. zanimljivo je kako sada nakon naseg neuspjeha raduje me na neki poseban nacin vijest kad procitam od nasih curka ,zaista poseban osjecaj srece pozz

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

što se tiče nalaza, iskreno, ne vidim svrhu, nismo imali sreće ni pri visokom fsh, ni pri niskom, a baš je varirao, samo nije bio u referentnim vrijednostima. S druge strane, mislim da se ne bi opet odlučili na micro tese, a tako bi jedino mogli vidjeti ima li pomaka.

Čudno je to kako se obradujem svakoj lijepoj vijesti na ovom forumu, ali i inače kaad saznam da je nekome uspjelo nakon duže borbe. To nije samo fraza, već istinski osjećaj sreće. Moja drugarica iz škole je zatrudnila nakon deset godina borbe, kad god vidim njen stomačić ja se zahvaljujem Bogu što je bar nekome omogućio da doživi tu radost. Lagala bih kad bih rekla da ne tugujem zbog ovog što nas je zadesilo, ali sad već gledam drugačije na to. Najbitnije je suočiti se sa istinom, ma kako bolna bila.

Od srca se nadam da na ovom forum neće više biti suočavanja sa bolnom istinom, da nam slijede nazdravljanja za visoke bete, i rođenje bebica.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 27.04.2013. at 23:25

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    ... Sve više razumijem riječi naše tužne kad mi je pisala da ću se vremenom naviknuti na ovu dijagnozu i početi se radovat nekim drugim stvarima. Tad joj nisam vjerovala, ali zaista je tako.
    a,da , covjek navikne bas na sve.
    neki dan sam nekom na pp pisala kako i ja prolazim kroz razne faze gotovo svaki dan.
    dakle,bude perioda kad su mi hormoni na normlanoj razini,pa sam i sama tad "normalna".
    tad najcesce pisem na forumu, zato ste svi stekli dojam da sam uvijek euforicna.
    necu da kvarim dojam,ja zelim svakoj od vas da budem tu podrska,naucila sam da je to jako vazno kad covjek saznaje sa cim se mora boriti.
    ja se sjecam ko mi je pruzao podrsku kad sam prije 7 godina pisala svoje razocarenje .za mene najtuznije od svega je sto sam neki dan razmisljala kako su na ovoj temi sve nove cure, a one moje suborke sa kojim sam se druzila prije 7 godina, su uglavnom pronasle svoj put...kakav god bio.
    nasle su neko zadovoljstvo,samo ja zivim u iluziji da ce se desiti bas nama neko cudo.ustvari,ja i nemam izbora.niti jedna druga opcija , sto zbog religijskih , sto iz mojih licnih uvjerenja mi nije prihvatljiva, pa moram da radim nesto,jer jednostavno ne mogu da dignem ruke u 30.godini!

moram reci kako sam juce bila na kafi sa jednom poznanicom i pricala mi je kako je razmazena,kako je naucila sve da ima, kako je nezadovoljna mnogim stvarima, kako ju svi nerviraju jer pitaju za bebu ,a ona zeli da se ostvari kao modna kreatorka... da sjedimo nas dvije prije 2-3 godine,ja bih popizdila,plakala, ljutila se sto je tako nezahvalna na svemu sto ima.
    juce sam "hladno" sjedila na povjetarcu, razmisljala o svom muzu sa kojim sam ujutro imala raspravu oko neke njegove grozne osobine koja me uzasno nervira,i na kraju njene price rekla: koliko si sretna,nazalost,nemas pojma...ti pricas kako nisi sigurna da li bi se ponovo udala za svog muza, a ja kazem da BIH OPET SVE PONOVILA!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

sos 15 i tuzna ,bravo za nas i nas sretni,prihvaceni zivot ,treba uzivati u svakom trenutku

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    a,da , covjek navikne bas na sve.
    neki dan sam nekom na pp pisala kako i ja prolazim kroz razne faze gotovo svaki dan.
    dakle,bude perioda kad su mi hormoni na normlanoj razini,pa sam i sama tad "normalna".
    tad najcesce pisem na forumu, zato ste svi stekli dojam da sam uvijek euforicna.
    necu da kvarim dojam,ja zelim svakoj od vas da budem tu podrska,naucila sam da je to jako vazno kad covjek saznaje sa cim se mora boriti.
    ja se sjecam ko mi je pruzao podrsku kad sam prije 7 godina pisala svoje razocarenje .za mene najtuznije od svega je sto sam neki dan razmisljala kako su na ovoj temi sve nove cure, a one moje suborke sa kojim sam se druzila prije 7 godina, su uglavnom pronasle svoj put...kakav god bio.
    nasle su neko zadovoljstvo,samo ja zivim u iluziji da ce se desiti bas nama neko cudo.ustvari,ja i nemam izbora.niti jedna druga opcija , sto zbog religijskih , sto iz mojih licnih uvjerenja mi nije prihvatljiva, pa moram da radim nesto,jer jednostavno ne mogu da dignem ruke u 30.godini!

moram reci kako sam juce bila na kafi sa jednom poznanicom i pricala mi je kako je razmazena,kako je naucila sve da ima, kako je nezadovoljna mnogim stvarima, kako ju svi nerviraju jer pitaju za bebu ,a ona zeli da se ostvari kao modna kreatorka... da sjedimo nas dvije prije 2-3 godine,ja bih popizdila,plakala, ljutila se sto je tako nezahvalna na svemu sto ima.
    juce sam "hladno" sjedila na povjetarcu, razmisljala o svom muzu sa kojim sam ujutro imala raspravu oko neke njegove grozne osobine koja me uzasno nervira,i na kraju njene price rekla: koliko si sretna,nazalost,nemas pojma...ti pricas kako nisi sigurna da li bi se ponovo udala za svog muza, a ja kazem da BIH OPET SVE PONOVILA!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Stigao nalaz...
    U ejakulatu - nativno nisu pronađeni spermiji. U centrifugatu nisu nađeni spermiji.
    Punkcijom nisu nađeni niti stanice spermatogeneze ni spermiji. Samo dosta Sertolijevih stanica s osrednjom do jakom anizonukleozom (nadam se da to nije nešto loše?). Eto ljudi moji, naša borba se nastavlja, preporučena nam je biopsija testisa... Daj nam Bože snage...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajvice ako čitaš forum, pronašla sam u starim postovima da ste imali identičan nalaz punkcije...vidim da si sada mama, da li ste vi uspjeli pronaći spermije običnom biopsijom ili microTESE?
    Posljednje uređivanje od u dobru i zlu : 02.05.2013. at 14:14

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ajvica se vise ne druzi s nama, pa cu ti ja odgovoriti jer znam njihov slucaj...trudnocu su ostvarili iz prvog, klomifenskog postupka, u Vg, imali su dovoljno spermica u ejakulatu! Nadam se da sam pomogla, pozz

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    Stigao nalaz...
    U ejakulatu - nativno nisu pronađeni spermiji. U centrifugatu nisu nađeni spermiji.
    Punkcijom nisu nađeni niti stanice spermatogeneze ni spermiji. Samo dosta Sertolijevih stanica s osrednjom do jakom anizonukleozom (nadam se da to nije nešto loše?). Eto ljudi moji, naša borba se nastavlja, preporučena nam je biopsija testisa... Daj nam Bože snage...
    u dobru i zlu, kad mog muža su biopsijom u Sloveni nađene spermatociti prvog reda, sertolijeve i lejdigove stanica A SPERMIJA NIGDJE. Nakon toga popio muž terapiju Spermhopa i pio je 3 mjeseca klomifen..Hormoni su mu ok i uredu je kariotip i mikrodelecija y kromosoma..Razmišljamo da uradi micro tesu u sarajevu, ako ne nađu ništa za Češku idemo na donora.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajvicinom mužu su našli u ejakulatu?! joj kad bi barem nekako mogla doći do nje..vidjela sam da ga je šopala raznim čajevima, vitaminima, neznam jel to pomoglo ili ?

tin sretno vam, šta god odlučite... mi o microTESE ni ne razmišljamo jer si nemožemo priuštiti...planiramo još napraviti biopsiju na Rebru, pa bi zamolila Rominku da mi da savjet odakle počet, koga da zovem, urologa? Broj itd.... može i na pp

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Javi mi se na pp, spojit cu te s njom preko fejsa

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    draga, stara suborko, i vama svima u kuci jedan od mene !
    Posljednje uređivanje od tuzna : 05.05.2013. at 18:17

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    Stigao nalaz...
    Draga ,ovakav je nas identican nalaz punkcije bio, nazalost moj potpis vidis,nije dobro zavrsilo niti sa micro-tese, ipak ja bih na vasem mjestu svakako napravila biopsiju, ona daje konacan rezultat ,ako ju neuradite uvjek cete se pitat a sto ako ipak ima nesto unutra ,a moze bit ,ima nas svakakvih sa raznim rezultatima.,eto htjela sam samo podjelit svoje misljenje, ako vam financijska nedozvoljava micro, svakako se obratite na Rebru i imate pravo besplatno kao i svi drugi, a ondje su zaista naj,naj doktori. svu srecu vam zelim zaista od srca. pozz

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    Draga ,ovakav je nas identican nalaz punkcije bio, nazalost moj potpis vidis,nije dobro zavrsilo niti sa micro-tese, ipak ja bih na vasem mjestu svakako napravila biopsiju, ona daje konacan rezultat ,ako ju neuradite uvjek cete se pitat a sto ako ipak ima nesto unutra ,a moze bit ,ima nas svakakvih sa raznim rezultatima.,eto htjela sam samo podjelit svoje misljenje, ako vam financijska nedozvoljava micro, svakako se obratite na Rebru i imate pravo besplatno kao i svi drugi, a ondje su zaista naj,naj doktori. svu srecu vam zelim zaista od srca. pozz
    Hvala na savjetu..nada uvijek postoji, svakako ćemo napraviti biopsiju, odlučili smo se za sv.Duh, zvala danas, moramo izvaditi uputnicu, pa poslat mailom da se naručimo na konzultacije kod urologa, mislim mm ne oboje. idemo dalje

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Tako je ,samo naprijed,nema odustajanja dok se i posljednja sansa neiskoristi. sretno

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

kak da vam kazem,nego otvoreno.mene je muz ostavio...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku

,strasno,nazalost ovakvih slucaja ima dosta na ovom nasem forumu.nemam rijeci

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku
    ajme ledena, baš mi je žao...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Draga, zao mi je, neznam sta bi ti rekla osim da si mi u mislima.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga Ledena, žao mi je, budi jaka i hrabra

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo samo da vam javim da nosim sina. Zelim vam svima da ostvarite svoje snove.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

edina-totalno sam sretna zbog tebe

poprilicno su mi zbrkane emocije.i ne znam kako da napisem sta je konkretan uzrok,jer ga ni sama ne znam.ali moj san mi se sad cini nedostizan

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Edina, predinve vijesti!

Ledena, draga, žao mi je. Šaljem ti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Edina, divno, čuvaj i mazi svog sinčića .

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj edina prvotno napisa Vidi poruku
    Evo samo da vam javim da nosim sina. Zelim vam svima da ostvarite svoje snove.
    Edina draga, dugo se nisi javljala ,ali najbitnije je da je trudnoca u redu i da ste super. prekrasna vijest za sincica.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

lijep pozdrav svima....

ledena...žao mi je,nema riječi utjehe
    edina...čestitke i sretno

u dobru i zlu....naš nalaz spermiograma je bio isti kao vaš također. nažalost kod nas nije bilo pomaka,radili smo biopsiju bez uspjeha i spremamo se za micro. sto se tice ajvice sjecam se price,njima su pronasli par spermica ali na VV nisu htjeli radit s time nego da idu na biopsiju,prebacili su se na sv.duh i uspjeli

sretno svima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

naručili smo mm-a 17.6. na Sv. Duh kod urologa...pa ćemo vidjeti šta će on reći...

edina super za sinčinu

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sretno na Sv.Duhu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •