Stranica 77 od 85 PrviPrvi ... 27677576777879 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,801 do 3,850 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Mm ide 21.05. na biopsiju na Sv. Duhu. Drz'te fige!
    Napravio je sve pretrage. Zadnje je radio kariogram. To je ok, mikrodelecija nema, a inhibin b je 45.9 pg/ml (referentne vrijednosti 60.0 - 325.0).
    Da li znate koga da je uspio dobiti spremije s ovakvim nalazima?
    (FSH=26.49I U/L; LH=4.29 IU/L; Testosteron=13.5 nmol/L; Estradiol=83 pmol/L)

I samo da znate, tu sam s vama cesto. Suosjecam, mislim na vas, tugujem i radujem se s vama...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Draga maku, sretno od srca da se nadu plivaci.,mislit cu i molit za vas 21.05.,nemoj se zamarat sa nalazima ,ima svakakvih rezultata,jel kod svih je drugacije stanje unutra a to se vidi tek kad se otvori. Po meni ti je inhibin b.,ok,ne tako los,on mi daje nadu za vas,ostalo zanemari. Sretno i cekamo najljepse vijesti da se radujemo svama.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,ev i mene malo tu
    naime,samo hocu da vam kazem da je onaj moj poznanik na odvikavanju koji pije soul i nije mu se pokazao sedativ ne prethodnim testovima,pa se doktori cudili, danas ponovo radio test(kontrolni) , a soul ne pije bar 10-ak dana- danas se sedativi pokazali na testu.
    dakle, ne znam koliko to ima veze a nasom borbom, ali definitivni je soul bio razlog zasto mu se sedativ nije pokazao na ranijim testovima !

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku da li je kod tvog muža neopstruktiva azoospermija? kod mog muža je neopstruktiva azoospermija, nalazi svi ok.. od hormona do kariotipa do microdelecije, samo nije radio inhibin. Zapravo ne znam gdje bi to i radio? inače mi smo iz FBiH..Muž je popio terapiju sperm hopa pa smo mislili u Sarajevo na micro tesu. a vama puno sreće želim

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

kazu da je neopstruktivna azoo na temelju hormona i ultrazvuka ( nema vidljivih prepreka), a pravo stanje cemo znati slijedeci tjedan kad ga otvore.
    inhibin b smo radili na svoju ruku, privatno. nitko od doktora ga nije ni spomenuo. jel bi dobili sto s tim da ga vi izvadite, ne znam nisam pametna. mozda je bolje da se konzultirate s doktorima gdje bi isli na micro tesu, da ne bacate novac. ma koliko sam citala clanke po netu, nikako se ne moze predvidjeti jel ce biti spermija ili ne. pitanje je samo koliko tko ima srece!
    treba se nadati, moliti i vjerovati.... znam.. iskreno, ja bas ne osjecam da ce to dobro proci i grozno mi je zbog toga

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku, sve zavisi od organizma do organizma možda baš kod tvog muža nađu spermije..Jer čitala sam kako kod neki koji su imali azoosperm vremenski prešli na normospermiju, a nisu ništa posebno pili ni koristili, samo od sebe... Mi smo mislili u Sarajevo na micro tesu, pa šta bude.. Recimo kod moga muža su svi nalazi ok osim spermiograma...Ni naš doktor ne zna šta da nam kaže na sve to...Radio punkciju u splitu nisu ništa našli, radili bipsiju u Sloveni i ništa..
    Još nam ostaje micro tesa

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

da li netko zna: jel se u federaciji počeo primjenjivati zakon o potpomognutoj oplodnji?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

da li netko zna: jel se u federaciji počeo primjenjivati zakon o potpomognutoj oplodnji?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

draga tin vidim da ste vi bas u istoj gabuli kao mi. sretno nam bilo,svima.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Draga maku znam kako vam je drzite se i nadam se ljepim vijestima od vas

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

primljen je u bolnicu, ali tek sutra ili prekosutra biopsija. agonija se produzava...
    hvala na podrsci! javim se cim saznamo rezultate

butterfly_ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

maku, sretno tebi i mužu!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku, sretno molit ću za vas

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

maku sretno!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

maku sretno i mazi i pazi muzica kad ti dodje kuci.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

drage moje, nazalost nemam sretnih vijesti. Nisu nista pronasli. za sada toliko, detalje javim kad dodem k sebi i kad se sredimo malo. hvala vam na svemu!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

zao mi je maku drzi se i budi sa svojim dragim njemu je sad najteze

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

maku draga, nazalost opet se lose vijesti nastavljaju ,hocemo li vise i cuti ljepe vijesti vezano sa nasom azoo ,nadajmo se cudu,jel jedino nam svima samo cudo,cudo Bozje i moze pomoci sa ovakvom dijagnozom. jako mi je zao

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

maku žao mi je budi uz dragog... odtugujte..
    jeste bili u usporednom postupku ili samo tm biopsija?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Maku,zao mi je.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žao mi je maku,glavu gore i čuvajte se.

dobila sam mail iz sarajeva da Emre stize pocetkom lipnja...ako koga zanjima

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku, žao mi je i znam kako ti je i moj muž je prije dvije godine radio biopsiju u Sloveniji-bezuspješno...napravili smo pauzu nakon toga i krenuli dalje, planiramo u bahceci na microtesu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Maku žao mi je .

Dragi moji i kod mene nema lijepih vijesti...Da krenem od početka...Dobila sam 12.05, javila se u Bahceci, krenula sa terapijom 14.05..Doktor bio zadovoljan kako sam reagovala na terapiju, imala 16 folikula, punkcija bila 22.05. (srijeda) i dobili 8 JS. U četvrtak su me nazvali i rekli da imamo jedan embrij. U materijalu koji je zaleđen (provjerila sam, bile su dvije bočice), nađena 3 spermatozoida, oplođene 3 JS, ali samo jedan embrij. U petak su mi napravili transfer te jedne jedine naše male mrvice i sada je sve u božijim rukama. Rekli su mi da bi bilo rizično da čekaju treći dan, pošto je samo jedan, bolje je da naprave transfer drugi dan. Poslije transfera sam bila dobro, ali naveče sam dobila neke strašne grčeve u stomaku, mokrila krv, dobila krvav proljev, ne mogu vam opisati strah koji sam osjećala. Ujutro sam nazvala kliniku, doktor kaže da nema to veze sa ET, da odem kod interniste, da može biti infekcija crijeva, ali hvala bogu to je sve prestalo tako da nisam nigdje ni išla....Sada sam dobro, danas sam počela raditi, trebala bih raditi betu 4.6....Veliki pozdrav svima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Maku žao mi je .

Dragi moji i kod mene nema lijepih vijesti...Da krenem od početka...Dobila sam 12.05, javila se u Bahceci, krenula sa terapijom 14.05..Doktor bio zadovoljan kako sam reagovala na terapiju, imala 16 folikula, punkcija bila 22.05. (srijeda) i dobili 8 JS. U četvrtak su me nazvali i rekli da imamo jedan embrij. U materijalu koji je zaleđen (provjerila sam, bile su dvije bočice), nađena 3 spermatozoida, oplođene 3 JS, ali samo jedan embrij. U petak su mi napravili transfer te jedne jedine naše male mrvice i sada je sve u božijim rukama. Rekli su mi da bi bilo rizično da čekaju treći dan, pošto je samo jedan, bolje je da naprave transfer drugi dan. Poslije transfera sam bila dobro, ali naveče sam dobila neke strašne grčeve u stomaku, mokrila krv, dobila krvav proljev, ne mogu vam opisati strah koji sam osjećala. Ujutro sam nazvala kliniku, doktor kaže da nema to veze sa ET, da odem kod interniste, da može biti infekcija crijeva, ali hvala bogu to je sve prestalo tako da nisam nigdje ni išla....Sada sam dobro, danas sam počela raditi, trebala bih raditi betu 4.6....Veliki pozdrav svima
    Aboni sretno, nek se mrvica izbori!! Sada je sve u Božjim rukama......

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

aboni76 sretno od srca!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam puno

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

aboni sa srecom ako bog da bice jedna ali vrijedna

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Aboni,sretno,nek Bog cuva tebe i tvoju mrvicu.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

aboni sretno

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Maku žao mi je .

hey najdraza, ma kako ja zadnjih tj.dana stalno mislim na tebe pa to je nevjerovatno, a ono ima i velikih novosti, telepatija ,osjetih da se nesto dogada
    Sada ces bit u mojim molitvama svakodnevno. Puno te grlim i jubim

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam puno dragi moji ...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga Aboni,

i ovdje da ti poželim sreću. Da se 04.06.2013. svi zajedno radujemo i nazdravljamo na ovom topic-u, ti naravno uz sokić

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala ti puno draga Sos na lijepim željama i na podršci koju mi pružaš ovo cijelo vrijeme

Pozdrav svima i haval još jednom

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Aboni !!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

aboni,
    za sutrašnju betu ~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nek' sutra bude dan za pamcenje na ovom pdf-u! Aboni, ~~~~~~~~ do neba!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

potpisujem ivica_k , dan za pamcenje nek bude danas nasoj dragoj aboni76,i svima nama ce definitivno ovo biti poseban dan

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala puno dragi moji, neizmjerno sam vam zahvalna na podršci i lijepim željama, divni ste ....Jutros sam vadila krv, oko 6 ću po nalaze, sutra vam javljam rezultat ...Veliki pozdrav svima

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Aboni76 draga azoosuborko nadamo se lijepim vijestima sutra, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

aboni76 vibram do neba i nazad!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas sve moje želje idu za visoku betu naše Aboni!

Nadam se da ćeš nam javiti večeras, nemoj nas držati u neizvjesnosti do sutra.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Aboni, drzim fige! Sretno!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Aboni

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno