Maku žao mi je

.
Dragi moji i kod mene nema lijepih vijesti...Da krenem od početka...Dobila sam 12.05, javila se u Bahceci, krenula sa terapijom 14.05..Doktor bio zadovoljan kako sam reagovala na terapiju, imala 16 folikula, punkcija bila 22.05. (srijeda) i dobili 8 JS. U četvrtak su me nazvali i rekli da imamo jedan embrij. U materijalu koji je zaleđen (provjerila sam, bile su dvije bočice), nađena 3 spermatozoida, oplođene 3 JS, ali samo jedan embrij. U petak su mi napravili transfer te jedne jedine naše male mrvice i sada je sve u božijim rukama. Rekli su mi da bi bilo rizično da čekaju treći dan, pošto je samo jedan, bolje je da naprave transfer drugi dan. Poslije transfera sam bila dobro, ali naveče sam dobila neke strašne grčeve u stomaku, mokrila krv, dobila krvav proljev, ne mogu vam opisati strah koji sam osjećala. Ujutro sam nazvala kliniku, doktor kaže da nema to veze sa ET, da odem kod interniste, da može biti infekcija crijeva, ali hvala bogu to je sve prestalo tako da nisam nigdje ni išla....Sada sam dobro, danas sam počela raditi, trebala bih raditi betu 4.6....Veliki pozdrav svima