Stranica 78 od 84 PrviPrvi ... 28687677787980 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,851 do 3,900 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Postoji nada, avatar ti je super .
    Zašto baš mi, to su super vijesti, a to što je FSH porastao, ne mora ništa da znači, kada smo mi bili na MT, momku koji je imao FSH 60 su pronašli dovoljno spermića i to samo u jednom testisu i ja sam ubjeđena da će ih kod vas opet biti dosta kao što je i prvi put.
    Cicsa, drago mi je da si se opet javila i da si tu sa nama . Izmamila si mi osmjeh svojim komentarom za pecanje .
    Sos .

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Samo da proverim da li radi potpis i da se zahvalim Nadi ako radi

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Tu je ,tu je bravo ,ma nista nezahvaljuj

Edina ,a to sam ukupno racunala 3-sreca , znaci 2.iui, i prvi dobitni ivf, e sad mi je jasnije .,ma bitno da je bebac u busi.
    Ma nemam ja nikakvih predrasuda vezano sa donorom,mislim da je to najbolja opcija ,ali mi zasad oboje nismo za to,nekako se nadamo jos uvjek cudu he,he, a za buducnost neznam sto ce donjeti, sto ce nam se sve motat po glavi i sto cemo odlucit.Zasad smo konacno preboljeli micro-tese i nastavili zivjet punim plucima,i nikad nam nije bilo bolje,sretni i veseli i puni ljubavi.
    Cuvaj se i budi s nama ,jako je ljepo kad netko nas uspije sa ove teme i ostane snama djelit savjete i iskustva.
    puse svima

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure moje drage, citam vas svaki dan, ali odlucili smo mali odmak napraviti. Moram se dovesti u red prije, na poslu je katastrofa, sto puno utjece na mene i moje zdravlje. Donosimo neke velike odluke a za to treba mir, i samo nas dvoje.
    ali skicam vas stalno

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Poz drage moje. Evo da se i ja prikljucim grupi koja se bori protiv azoo. Nisam jos procitala sve postove ali je mnogo lakse kad cujes druga iskustva i tudje uspjehe, nekako dobijem snagu. Ja i mm smo 4 godine u braku. Prije 2 godine je konstatovana azoo. Iza nas je 1 neuspjesna vto. U septembru nas ocekuje 2 vto. Suprugu je radjena biopsija i tom prilikom nadjen materijal kojim smo isli na vantjelesnu. E sad.. tom prilikom je iskoriscen sav materilja tako da ce mm morati ponovo na biopsiju. Recite mi da li je neciji muz radio biopsiju vise puta i kakav je nalaz bio u odnosu na prvi put? Nama je inace doktor savjetovao da se ovaj put radi micro Tese i da se radi u isto vrijeme kad i aspiracija, tj da se oplodnja radi odmah. Ovaj put bi izbjegli zamrzavanje, jer se kvalitet dosta pokvario nakon odmrzavanja. Hvala

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ledena,aboni
    edina
    rominka i ja sam nekako u tom filmu..
    ...falili su još neki nalazi...ti za operaciju..idući tjedan očekujemo neke vijesti s rebra...
    sve ide tako polako, kao usporena snimka!
    sretno svima koji očekuju nalaze, tese, micro tese!!!!
    pozdrave i poljubce šaljem svima !!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo mene

bila sam u nekom emotivnom downu ovih dana, pa sam samo pomalo gledala postove,nisam imala ni volje a ni ideje sta bih pisala.
    jbg,i meni se desava

uglavnom, digla sam se, otresla prasinu i pokusala zacijeliti rane koliko toliko i evo pokusavam funkcionisati kako znam i umijem.,
    naime, bila sam na kafi sa prijateljicom koja je psiholog i pocela sam sa njom da pricam i na kraju dozivjela ttotalni slom! uzas zivi...tek sam shvatila koliko me sve ovo pogadja i koliko se tesko nosim sa svim. rekla mi je ona da moram naci nacin kako da se rijesim silnog naboja,inace...ko zna sta ce se desiti!

osim toga,sve po starom...soul i nije bas dao rezultate
    sad su malo hormoni mm u zbrci.fsh i lh su blago visociji,free testoteron je blago nizi.inhibin je 50(minimum 120).
    nazalost,dalje nemamo gdje,niti kome.samo cekati vrijeme da psihicki budemo spremni za microtese.
    inace,svima pozdrav

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Romi ,Tuzna ,super da ste opet snama, bit ce bolje curke,mora

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zenske, ako ste za ... bilo bi fino da svaka od nas napise nesto u kratko o sebi i sta smo sve prosle od kako smo saznale za ovu odvratnu dijagnozu.
    Tesko je pohvatati sve o svima nama, pa zato mi je palo ovo na pamet.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo, pridružiću se i ja akciji potpisa

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pozdrav društvance
    čitala sam vas ovih dana, al nešto nisam imala volje pisati.. drago mi je da ste sve opet aktivne, i stvarno ste posebne osobe sve odreda
    mi smo odgodili konzultacije za 9.mj
    primjetila sam da ima dosta 82. godišta, pa me to podsjetilo kad sam bila jednom kod dr. opće prakse tu kod nas u mjestu, da se čudila jer je u zadnje vrijeme imala već 4-5 slučajeva totalne azoo, svi muškarci 81. ili 82. godište... kaže to bi trebalo istražiti...
    ja nekako vjerujem da je to sve od rata, oni su tada bili u razdoblju predpuberteta, možda je to utjecalo, neznam.....

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj u dobru i zlu;2433
    478
    prvotno napisa
    pozdrav društvance
    čitala sam vas ovih dana, al nešto nisam imala volje pisati.. drago mi je da ste sve opet aktivne, i stvarno ste posebne osobe sve odreda
    mi smo odgodili konzultacije za 9.mj
    primjetila sam da ima dosta 82. godišta, pa me to podsjetilo kad sam bila jednom kod dr. opće prakse tu kod nas u mjestu, da se čudila jer je u zadnje vrijeme imala već 4-5 slučajeva totalne azoo, svi muškarci 81. ili 82. godište... kaže to bi trebalo istražiti...
    ja nekako vjerujem da je to sve od rata, oni su tada bili u razdoblju predpuberteta, možda je to utjecalo, neznam.....
    i meni je to padalo na pamet, moj je muž također 81 godiš...ma ima to neke veze sa ratom ja sam uvjerena

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

i da, mjesto ima svega par tisuća stanovnika..

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vesnam,

i ja sam primjetila da ima dosta te generacije među azoo. Sjećam se da mi je i doktorica endokrinolog to spomenula, a i doktor Emre u Sarajevu da je vjerovatno to bombardovanje uticalo na njih. Ko će znati šta je, samo da nam nađu lijeka.

sweet_one avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

E drage moje..da vam se pozalim,nemam kome a poludjet cu...
    Mm je opet pricao s nekom ocito jako pametnom osobom i dosao s posla sa idejom da on odustaje od micro tese! da nema smisla,da uzalud muci mene i sebe,da on ne vrijedi,on nebude nikad tata... drama i drama...
    Volim ja njega al dode mi da mu bacim vazu u glavu.. razumijem ga al sad se ja osjecam glupo zbog toga...ti njegovi ispadi,nezadovljstva,bijesa,jada neznam!!ne zeli ni pricati o tome sto ga muci
    Ah ((
    Odmah lakse

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

drage moje nisam zalazila dugo na rodu posto nisam zeljela da se opterecujem. mi smo bili usloveniji kod dr rasa na postupku radio je tesu i punkciju paralelno , tesa uspjesna uzet dio tkiva i nasli male momke i zaledili 3 pakovanja spermatozoida ili kako se vec to zove a nesto su iskoristili. od 6 jajnih celija jedino se dve oplodile i te dve vratio drugi dan , danas je 11 dan transfera i posto sam dobila u medjuvremenu hiperstimulaciju otisla jutros da vadim betu i beta 124 .jos uvjek nismo svjesni sta nas je snaslo. izgleda da ce biti bar jedno azoo bebce.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sweet one znam da si sada i razočarana i ljuta, ali sačekaj da prođe koji dan i pokušaj razgovarati mirno s njim, sigurno će se predomisliti...Ti ispadi su mi poznati i proći će sigurno, samo mu daj malo vremena. I ja nekad poludim, ali odmah se sjetim koliko je mm ipao strpljenja i razumjevanja na moje ispade kada sam mislila da je do mene...Teško se nositi sa činjenicom da ne možeš imati dijete, jeste da je neplodnost, neplodnost para a ne samo jedne osobe, ali mislim da je njima ipak teže i moramo imati dosta razumjevanja i strpljenja...Mislim da ipak ti imaš više uticaja od tog nekoga ko mu je napunio glavu, samo polako i predomislit će se on

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sweet_one,

aboni ti je već sve napisala, zaista je u pravu! Nije mu lako, koliko god čvrsti izgledali, muškarci su male maze koje se boje možda više i od nas samih. Svi smo prošli te faze predomišljanja, kada smo bili u iskušenju da radi , ali moraš ga razumjeti. Pričaj s njim, neće on odustati od micro tese, samo mu treba dati vremena i biti uz njega.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje nisam zalazila dugo na rodu posto nisam zeljela da se opterecujem. mi smo bili usloveniji kod dr rasa na postupku radio je tesu i punkciju paralelno , tesa uspjesna uzet dio tkiva i nasli male momke i zaledili 3 pakovanja spermatozoida ili kako se vec to zove a nesto su iskoristili. od 6 jajnih celija jedino se dve oplodile i te dve vratio drugi dan , danas je 11 dan transfera i posto sam dobila u medjuvremenu hiperstimulaciju otisla jutros da vadim betu i beta 124 .jos uvjek nismo svjesni sta nas je snaslo. izgleda da ce biti bar jedno azoo bebce.
    E meni su sad suze krenule, pa ovo je predivna vest, čestitam draga, od srca, neka ta mrvica lepo napreduje i neka sve bude u najboljem redu

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bravoooo BOSS!!!
    Ulepsala si mi vikend.
    Zelim ti svakim danom sve vecu i vecu betu, dok ne cujes srculence svoje mrvice i ne vidis oke svoje bebice

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

boss, jel kod vas neopstruktivana azoosper, šta ste radili dosada od postupaka? mene svašta zanima a znam da se sad veseliš s mužom i nije ti do pisanja

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

boss da li mozes da mi das sajt o klinici u kojoj ste uspesno dosli do cilja i nesto vise informacija o vasem dr rasi? i sve cestitke

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Boss koja divna vijest! Poskoci forume!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala bubecki nakon dugog vremena red je vise da i na ovoj azoostatistici se okrene sreca i krenu dobre vijesti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga Boss pa to su divnee vjesti ...Častitam i da ti trudnoća bude školska ...Javljaj nam se sada češće, moramo da pratimo kako napreduje azoo bebče

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

boss,

čestitam draga! Ma to se zove pobjeda nad azoo! Ja cijeli dan mislim o tebi, htjela sam ti slati mail, ali rekla si da ćeš raditi betu tek u ponedeljak,pa nisam željela stvarati nervozu.

Tako si me obradovala! Ovo je razlog za slavlje svih nas. Ja ću nazdraviti za našu boss i njenog muža!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

boss Zelim ti pravilno duplanje bete i skolsku trudnocu

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ma Boss to su super vijesti!!!! Fenomenalne vijesti!!!! Bravooooooo!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

uh nemate pojma kako je ja jos ne mogu vjerovati da se to nama moze desiti ipak nas svi otpisu cim se pojavimo bilo gdje sa ovom dijagnozom.
    sos trebala sam u ponedeljak vaditi al posto imam bas al bas gadnu hiperstimulaciju dr mi je reko da idem odmah izvaditi da je trudnoca u pitanju.
    bas danas muzu govorim jel se sjecas posle proslog postupka kad nam je doticna gospodja rekla da nikad necemo biti bioloski roditelji nek da idemo na donaciju, mene je to toliko potpalilo njeno strucno misljenje da sam u sloveniju otisla vise njoj u inat da dokazem da pravi doktor moze i sa losim materijalom uspjeti.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Boss, cestitke i od mene, bas si me obradovala! Zelim ti pravilno duplanje bete, uredni trudnocu i ostvarenje sna za 8,5 mjeseci! Braaavooo!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Super boos, sad si i meni ulila nade, jer i nama naš doktor predlaže da idemo na donora...Sve to dođe na svoje, veselit ćemo se mi svi jednog dana

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tin nikad nismo za ove 3 godine uspjeli skontati jel opstruktivna ili neopstruktivna azoo , hormoni su normalnii sve je ok osim sto nema spermatozoida al zato ima leukocita ekstremno mnogo za koje nismo skontali odakle su. imali smo postupak prosle godine u aprilu mjesecu i ja dobila 6 jajnih celija isto kao i ovaj put nasli su spermatozoide al sto moj muz kaze zakovrljeni svi i deformisani s tim da prije tog postupka je 4 mjeseca primao po 3 puta sedmicno menopur koji ocigledno nije pomogao i tad je pio ortomol fertil plus . od 6 jajnih celija ni jedna se nije krenula ni djeliti tj nijedna se nije oplodila nakon cega nam je doticna rekla da su ti spermatozoidi sto ih ima toliko losi da nema teorije da mozemo imati djete te nam predlozila donaciju kao jedini rjesenje. jer kao to u testisima je toliko lose sto ima da ne vredi raditi sa tim.
    ovaj put smo otisli rastereceni bez stresa i nervoze i na konsultacijama kad je moj muz pitao za terapiju hoce li on kakvu prepisati dobio je odgovor da on radeci sa azoospermijom nije nikad primjetio da terapija ima kakvog efekta pogotovo dajuci aspekt na menopur , tako da moj dragi umjesto menopura i vitamina dohvatio se cigara i pive i pustio nek sve ide kako ide.
    ginekolog dr ras mu radio tesu i ja sam se zaprepastila radio u lokalnoj anasteziji uzeo dva komada sa desnog testisa lijevi nije dirao i poslo ga u hotel sa dva sava komadicem gaze koji je odmah spao i kao sutra vec u setnju i normalno ponasanje i tusiranje.navece istog dana izasli smo se prosetati posto nije bolilo strasno a sutradan bol skroz nestao ko da nista nije radio. juce mu ispali konci i pipamo testis uopste se ne primjeti razlika izmedju lijevog i desnog.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

tin nikad nismo za ove 3 godine uspjeli skontati jel opstruktivna ili neopstruktivna azoo , hormoni su normalnii sve je ok osim sto nema spermatozoida al zato ima leukocita ekstremno mnogo za koje nismo skontali odakle su. imali smo postupak prosle godine u aprilu mjesecu i ja dobila 6 jajnih celija isto kao i ovaj put nasli su spermatozoide al sto moj muz kaze zakovrljeni svi i deformisani s tim da prije tog postupka je 4 mjeseca primao po 3 puta sedmicno menopur koji ocigledno nije pomogao i tad je pio ortomol fertil plus . od 6 jajnih celija ni jedna se nije krenula ni djeliti tj nijedna se nije oplodila nakon cega nam je doticna rekla da su ti spermatozoidi sto ih ima toliko losi da nema teorije da mozemo imati djete te nam predlozila donaciju kao jedini rjesenje. jer kao to u testisima je toliko lose sto ima da ne vredi raditi sa tim.
    ovaj put smo otisli rastereceni bez stresa i nervoze i na konsultacijama kad je moj muz pitao za terapiju hoce li on kakvu prepisati dobio je odgovor da on radeci sa azoospermijom nije nikad primjetio da terapija ima kakvog efekta pogotovo dajuci aspekt na menopur , tako da moj dragi umjesto menopura i vitamina dohvatio se cigara i pive i pustio nek sve ide kako ide.
    ginekolog dr ras mu radio tesu i ja sam se zaprepastila radio u lokalnoj anasteziji uzeo dva komada sa desnog testisa lijevi nije dirao i poslo ga u hotel sa dva sava komadicem gaze koji je odmah spao i kao sutra vec u setnju i normalno ponasanje i tusiranje.navece istog dana izasli smo se prosetati posto nije bolilo strasno a sutradan bol skroz nestao ko da nista nije radio. juce mu ispali konci i pipamo testis uopste se ne primjeti razlika izmedju lijevog i desnog.
    i kod mog muža su hormoni ok al je neopstruktivna azoospe, kariogram i mikrodelecija su ok, pio je sperm hop, qoenzin i klomifen pa ćemo vidit šta će bit u sarajevu...Vi ste primjer kako se čuda dešavaju

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

boss
    čestitam i želim sve školski do kraja!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala kameleon nadam se da ce ostati do kraja

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Probudio se forum

Tako je to kad se jave dobre vijesti.

boss, sjetila sam se i ja dotične doktorice, i tako bi joj rado to natrljala na nos da sam na tvom mjestu, ali sačekaj kad se beba ili bebe rode i odvedeš ju(ih) da vidi da nije nemoguće.

Jeste li došli sebi od sreće? Baš si nam popravila vikend. Sad je red da cure koje se spremaju za Sarajevo nastave da nas raduju.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

boss cetitam ti na trudnoci i zelim ti laganu trudnocu. nema boljeg osjecaj u zivutu kad vidis odkucaje srca sto kuza ipod tvog.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

čestitke boss....baš je lijepo pročitat pozitivne stvari ovuda.
    ovaj tjedan sarajevo,nadam se da ce biti jos pokoja pozitivna vijest....sretno svima

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

boss, cestitam i ja

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

, pa to su divne vijesti bossss, ajme bravo.Kako je ljepo kad nakon par dana bez foruma zuris otvorit ovu stranicu i citas,brzo,brzo da vidis sto ima , i onda ugledas ovako nesto. Ma draga uzivajte cuda se dogadaju .,cuvaj se i ostani i dalje snama,javljaj nam se kako napreduje trudnoca i sve ostale radosti sto idu uz to. pusa

swet_one ,ma nezamaraj se stim svi su muzevi mjenjali misljenja vezano za biopsiju ili micro-tese ,bilo je perioda i kod nas da to nevrijedi ,da zna da nema nista od toga bla,bla.,ok.ispalo je tako ali drago nam je da smo probali,to si nebi oprostili da nismo.

Slazem se da je azoo povezana sa ratom ,moj muz 1980godiste i doktori su vecina rekli da je lako moguce da se tad nesto poremetilo jel su tad bili u pubertetu,pa je to dodatno pogorsalo stanje u testisima.

Curke koje ste u Bahceciju javite nam najljepse moguce vijesti,nek se sad pa nadalje nastave samo dobre vijesti siriti azoo statistikom.
    puse svima uzivajte mi dragi moji

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

cure moje, stigli smo iz bahcecija. Moj muž je radio kontrolni spermiogram i našli su mu 10 spermića , ali u talogu centrifugiranjem..da smo doma radili spermiogram bila bi ponovo azoo, pošto rade obični spermiogram.. i sad je diagnoza kriptospermija nešto takko -tako nam je doktor rekao..doktor je super, ne znam kako se zove , imao je prevodioca i po svim nalazima zaključak da nam je najvjerovatnije pomogao sperm hope i klomifen i spermatogeneza se pokrenila..uglavnom doktor je zadovoljan, rekao nam je jučer urađeno 5 operacija i da su sve bile uspješne..MI JOŠ NE MOŽEMO SEBI DOĆ

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tin cestitam, izgleda da je napokon i bog pogledao na ovu azoostatistiku.moj ti je savjet nemojte cekati vec odmah u postupak.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

boss čestitke! nek ti bude T tooootalno školska!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tin, pa to su super vijesti! Ne mozes zamisliti koliko si me obradovala! Nadam se da je sperm hope zaista uticao na to. Sta god bilo.bitno je da ste nasli plivace. Jeste li ih odmah zaledili? Sta dalje planirate? Sad cekamo dobre vijesti od little ivy

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E od nas nistadobro. Tin bas mi je drago za vas,spominjao vas je anas ali eto mi nemamo srece
    Samo naprijed ekipa vidite da je svasta moguce

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tin divne vijesti, čuda se stvarno događaju .

Little ivi žao mi je . Šta vam je doktor rekao?

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tako je sos....sve znas

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tin superrr!
    Koliko dugo ti muz koristi klomifen i sperm hope?
    Kakav je plan sada?? Jesu zaledili to sto su nasli ili muz mora ponovo na analizu?
    Ljudi kakvi su sastojci tog sperm-hope-a?
    Jesu to kapsule ili sta???

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

little ivy, zaista mi je žao

Znam kako se osjećate i da nema riječi koje bi ublažile tu bol, ali sad je najbitnije da budete jedno uz drugo.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A nista,sto reci...drag je ko bombon. Nadao se on boljemu vise od nas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •