Oooo mila moja i nasa Aboni76,nemoj tako mila,ti si tu najmanje kriva i tvoje tijelo.Ajmo od pocetka,a da nije bila uspjesna micro-tese,ja nevjerujem da bi muzic tebi rekao da si mogla imat snekim drugim djete a da nisi snjim,jelda nebi?? a sad ona druga stvar. Ti mila nikad neces saznat koliko je stvarno bilo spermija mozda su nadena 3,kako su vam rekli a mozda samo taj 1,ako su i bila ta 3 mozda su sva 3 bila losa ali su ipak probali da jednim,iako su oni morali znat da nemoze doci do trudnoce??ja vjerujem da tvoje tjelo nije krivo,vise mi je sve cudno sa nadenim spermijima,ali nije na meni da nekoga osudujem.Dosta sam cula prica da odredeni ... i kad znaju da nece doc do trudnoce ipak uvedu neke zene u postupak, normalno sve zbog novaca,isto kao sto je bilo svega sa jaj.stanicama.,nazalost toga ima,ali mi nikad nemozemo saznati pravu istinu i koji je bio razlog.Nadam se da je sve proslo u najboljem redu stobom i tvojim postupkom i da je tako moralo biti iz nekog drugog razloga.Zato glavu gore i u nove pobjede kad se malo oporavis.
Ispricavam se svima na ovako otvorenom postu,ali to sam ja,nemogu drugacije znam da sam preiskrena pa me to vecinom kostalo ,al eto nemogu si pomoc.
Puno te grlim milaAboni76