Stranica 80 od 85 PrviPrvi ... 30707879808182 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,951 do 4,000 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Super boos, sad si i meni ulila nade, jer i nama naš doktor predlaže da idemo na donora...Sve to dođe na svoje, veselit ćemo se mi svi jednog dana

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj u dobru i zlu;2433
    478
    prvotno napisa
    pozdrav društvance
    čitala sam vas ovih dana, al nešto nisam imala volje pisati.. drago mi je da ste sve opet aktivne, i stvarno ste posebne osobe sve odreda
    mi smo odgodili konzultacije za 9.mj
    primjetila sam da ima dosta 82. godišta, pa me to podsjetilo kad sam bila jednom kod dr. opće prakse tu kod nas u mjestu, da se čudila jer je u zadnje vrijeme imala već 4-5 slučajeva totalne azoo, svi muškarci 81. ili 82. godište... kaže to bi trebalo istražiti...
    ja nekako vjerujem da je to sve od rata, oni su tada bili u razdoblju predpuberteta, možda je to utjecalo, neznam.....
    i meni je to padalo na pamet, moj je muž također 81 godiš...ma ima to neke veze sa ratom ja sam uvjerena

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje nisam zalazila dugo na rodu posto nisam zeljela da se opterecujem. mi smo bili usloveniji kod dr rasa na postupku radio je tesu i punkciju paralelno , tesa uspjesna uzet dio tkiva i nasli male momke i zaledili 3 pakovanja spermatozoida ili kako se vec to zove a nesto su iskoristili. od 6 jajnih celija jedino se dve oplodile i te dve vratio drugi dan , danas je 11 dan transfera i posto sam dobila u medjuvremenu hiperstimulaciju otisla jutros da vadim betu i beta 124 .jos uvjek nismo svjesni sta nas je snaslo. izgleda da ce biti bar jedno azoo bebce.
    boss, jel kod vas neopstruktivana azoosper, šta ste radili dosada od postupaka? mene svašta zanima a znam da se sad veseliš s mužom i nije ti do pisanja

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tin nikad nismo za ove 3 godine uspjeli skontati jel opstruktivna ili neopstruktivna azoo , hormoni su normalnii sve je ok osim sto nema spermatozoida al zato ima leukocita ekstremno mnogo za koje nismo skontali odakle su. imali smo postupak prosle godine u aprilu mjesecu i ja dobila 6 jajnih celija isto kao i ovaj put nasli su spermatozoide al sto moj muz kaze zakovrljeni svi i deformisani s tim da prije tog postupka je 4 mjeseca primao po 3 puta sedmicno menopur koji ocigledno nije pomogao i tad je pio ortomol fertil plus . od 6 jajnih celija ni jedna se nije krenula ni djeliti tj nijedna se nije oplodila nakon cega nam je doticna rekla da su ti spermatozoidi sto ih ima toliko losi da nema teorije da mozemo imati djete te nam predlozila donaciju kao jedini rjesenje. jer kao to u testisima je toliko lose sto ima da ne vredi raditi sa tim.
    ovaj put smo otisli rastereceni bez stresa i nervoze i na konsultacijama kad je moj muz pitao za terapiju hoce li on kakvu prepisati dobio je odgovor da on radeci sa azoospermijom nije nikad primjetio da terapija ima kakvog efekta pogotovo dajuci aspekt na menopur , tako da moj dragi umjesto menopura i vitamina dohvatio se cigara i pive i pustio nek sve ide kako ide.
    ginekolog dr ras mu radio tesu i ja sam se zaprepastila radio u lokalnoj anasteziji uzeo dva komada sa desnog testisa lijevi nije dirao i poslo ga u hotel sa dva sava komadicem gaze koji je odmah spao i kao sutra vec u setnju i normalno ponasanje i tusiranje.navece istog dana izasli smo se prosetati posto nije bolilo strasno a sutradan bol skroz nestao ko da nista nije radio. juce mu ispali konci i pipamo testis uopste se ne primjeti razlika izmedju lijevog i desnog.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

boss
    čestitam i želim sve školski do kraja!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala kameleon nadam se da ce ostati do kraja

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Probudio se forum

Tako je to kad se jave dobre vijesti.

boss, sjetila sam se i ja dotične doktorice, i tako bi joj rado to natrljala na nos da sam na tvom mjestu, ali sačekaj kad se beba ili bebe rode i odvedeš ju(ih) da vidi da nije nemoguće.

Jeste li došli sebi od sreće? Baš si nam popravila vikend. Sad je red da cure koje se spremaju za Sarajevo nastave da nas raduju.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    tin nikad nismo za ove 3 godine uspjeli skontati jel opstruktivna ili neopstruktivna azoo , hormoni su normalnii sve je ok osim sto nema spermatozoida al zato ima leukocita ekstremno mnogo za koje nismo skontali odakle su. imali smo postupak prosle godine u aprilu mjesecu i ja dobila 6 jajnih celija isto kao i ovaj put nasli su spermatozoide al sto moj muz kaze zakovrljeni svi i deformisani s tim da prije tog postupka je 4 mjeseca primao po 3 puta sedmicno menopur koji ocigledno nije pomogao i tad je pio ortomol fertil plus . od 6 jajnih celija ni jedna se nije krenula ni djeliti tj nijedna se nije oplodila nakon cega nam je doticna rekla da su ti spermatozoidi sto ih ima toliko losi da nema teorije da mozemo imati djete te nam predlozila donaciju kao jedini rjesenje. jer kao to u testisima je toliko lose sto ima da ne vredi raditi sa tim.
    ovaj put smo otisli rastereceni bez stresa i nervoze i na konsultacijama kad je moj muz pitao za terapiju hoce li on kakvu prepisati dobio je odgovor da on radeci sa azoospermijom nije nikad primjetio da terapija ima kakvog efekta pogotovo dajuci aspekt na menopur , tako da moj dragi umjesto menopura i vitamina dohvatio se cigara i pive i pustio nek sve ide kako ide.
    ginekolog dr ras mu radio tesu i ja sam se zaprepastila radio u lokalnoj anasteziji uzeo dva komada sa desnog testisa lijevi nije dirao i poslo ga u hotel sa dva sava komadicem gaze koji je odmah spao i kao sutra vec u setnju i normalno ponasanje i tusiranje.navece istog dana izasli smo se prosetati posto nije bolilo strasno a sutradan bol skroz nestao ko da nista nije radio. juce mu ispali konci i pipamo testis uopste se ne primjeti razlika izmedju lijevog i desnog.
    i kod mog muža su hormoni ok al je neopstruktivna azoospe, kariogram i mikrodelecija su ok, pio je sperm hop, qoenzin i klomifen pa ćemo vidit šta će bit u sarajevu...Vi ste primjer kako se čuda dešavaju

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

boss cetitam ti na trudnoci i zelim ti laganu trudnocu. nema boljeg osjecaj u zivutu kad vidis odkucaje srca sto kuza ipod tvog.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

čestitke boss....baš je lijepo pročitat pozitivne stvari ovuda.
    ovaj tjedan sarajevo,nadam se da ce biti jos pokoja pozitivna vijest....sretno svima

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

boss, cestitam i ja

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

, pa to su divne vijesti bossss, ajme bravo.Kako je ljepo kad nakon par dana bez foruma zuris otvorit ovu stranicu i citas,brzo,brzo da vidis sto ima , i onda ugledas ovako nesto. Ma draga uzivajte cuda se dogadaju .,cuvaj se i ostani i dalje snama,javljaj nam se kako napreduje trudnoca i sve ostale radosti sto idu uz to. pusa

swet_one ,ma nezamaraj se stim svi su muzevi mjenjali misljenja vezano za biopsiju ili micro-tese ,bilo je perioda i kod nas da to nevrijedi ,da zna da nema nista od toga bla,bla.,ok.ispalo je tako ali drago nam je da smo probali,to si nebi oprostili da nismo.

Slazem se da je azoo povezana sa ratom ,moj muz 1980godiste i doktori su vecina rekli da je lako moguce da se tad nesto poremetilo jel su tad bili u pubertetu,pa je to dodatno pogorsalo stanje u testisima.

Curke koje ste u Bahceciju javite nam najljepse moguce vijesti,nek se sad pa nadalje nastave samo dobre vijesti siriti azoo statistikom.
    puse svima uzivajte mi dragi moji

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

cure moje, stigli smo iz bahcecija. Moj muž je radio kontrolni spermiogram i našli su mu 10 spermića , ali u talogu centrifugiranjem..da smo doma radili spermiogram bila bi ponovo azoo, pošto rade obični spermiogram.. i sad je diagnoza kriptospermija nešto takko -tako nam je doktor rekao..doktor je super, ne znam kako se zove , imao je prevodioca i po svim nalazima zaključak da nam je najvjerovatnije pomogao sperm hope i klomifen i spermatogeneza se pokrenila..uglavnom doktor je zadovoljan, rekao nam je jučer urađeno 5 operacija i da su sve bile uspješne..MI JOŠ NE MOŽEMO SEBI DOĆ

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tin cestitam, izgleda da je napokon i bog pogledao na ovu azoostatistiku.moj ti je savjet nemojte cekati vec odmah u postupak.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

boss čestitke! nek ti bude T tooootalno školska!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tin, pa to su super vijesti! Ne mozes zamisliti koliko si me obradovala! Nadam se da je sperm hope zaista uticao na to. Sta god bilo.bitno je da ste nasli plivace. Jeste li ih odmah zaledili? Sta dalje planirate? Sad cekamo dobre vijesti od little ivy

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E od nas nistadobro. Tin bas mi je drago za vas,spominjao vas je anas ali eto mi nemamo srece
    Samo naprijed ekipa vidite da je svasta moguce

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tin divne vijesti, čuda se stvarno događaju .

Little ivi žao mi je . Šta vam je doktor rekao?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

little ivy, zaista mi je žao

Znam kako se osjećate i da nema riječi koje bi ublažile tu bol, ali sad je najbitnije da budete jedno uz drugo.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A nista,sto reci...drag je ko bombon. Nadao se on boljemu vise od nas.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tako je sos....sve znas

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tin superrr!
    Koliko dugo ti muz koristi klomifen i sperm hope?
    Kakav je plan sada?? Jesu zaledili to sto su nasli ili muz mora ponovo na analizu?
    Ljudi kakvi su sastojci tog sperm-hope-a?
    Jesu to kapsule ili sta???

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

little ivy žao mi je stvarno. mi se nismo nadali ovome..pomirili smo se da je to to, samo smo za svaki slučaj htjeli provjerit i da možemo mirne duše ić na donora u češku..al eto stvarno nas je iznenadilo, i doktori su nam se smijali kad su vidili našu reakciju..Al rekla sam ja: u zadnje 3 godine samo nas prate loši nalazi..al kažu oni nama "sve je moguće" i stvarno. Muž je pio sperm hope 6 mjeseci a klomifen 3mj, ja sam uvijerena da je to to..i pokrenila se spermatogeneza a pije muž koenzin q 10, i one sve vitamine što piju sigurno i vaši muževi.. smanjio je i pušenje, prije je pušio 3 kutije dnevno a sad pola kutije ..
    a planirali smo u postupak što prije, treba muž ić u bahceci svako 10 dana da radi spermiogram.Tako nam rekao doktor, spermiće su zaledili ako ih ne bude drugi put..ma ja u biti još ne vjerujem, sve mislim da nam nisu dali tuđi nalaz

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zasto_bas_mi, sperm hope su kapsule na biljnoj bazi, mogu ih piti i dijabetičari i vegeterijanci. Možeš naći spisak sastojaka na njihovom sajtu. MM ih pije već četiri mjeseca, moram priznati da do danas nisam vjerovala u to, ali sad mi je tin dala nadu. Čuda se događaju.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 25.06.2013. at 21:28

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

boss čestitam na trudnoći!!!
    tin super!! Jeste vi već bili radili biopsiju prije?
    little ivy žao mi je draga

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

boss i tin, jako mi je drago zbog vas! kao sto cure kazu, lijepo je cuti dobro vijesti. odmah neki crvic proradi i natjera i nas da kopamo i guramo dalje.
    little ivy, nazalost vama se nije posrecilo sada, al ne odustajte. sreca ceka iza drugih vrata.
    mi polako otvaramo vrata prema pragu i donaciji. mislim da je tamo nasa sreca!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    boss čestitam na trudnoći!!!
    tin super!! Jeste vi već bili radili biopsiju prije?
    little ivy žao mi je draga
    radili smo biopsiju prije godinu i pol u Sloveni kod dr.Reša..
    u sloveni su pronašli samo spermatocite prvog reda

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

maku sretno vam bili što god da odlučite

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pozdrav svime,

ja sam nova na ovom forumu ali sa istim problemom. Suprugova dijagnoza azoospermija, uradili sve preglede - hormone, ultrazvuk, genetika - sve ok i uredno da urednije ne može biti, pa se pitamo kako da nema spermica. Sada planiramo Tese u Sloveniji kod dr. Reša u septembru i strašno, prestrašno se plašimo . Čitam vaše postove i koliko me ohrabruju neke od priča kao što je od Bossina toliko su me mnoge uplašile... I jos uvijek sam u soku i ne mogu da shvatim odkud baš nama da se desi... ali vjerujem da se svi to pitaju

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj ljubicica7 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svime,

ja sam nova na ovom forumu ali sa istim problemom. Suprugova dijagnoza azoospermija, uradili sve preglede - hormone, ultrazvuk, genetika - sve ok i uredno da urednije ne može biti, pa se pitamo kako da nema spermica. Sada planiramo Tese u Sloveniji kod dr. Reša u septembru i strašno, prestrašno se plašimo . Čitam vaše postove i koliko me ohrabruju neke od priča kao što je od Bossina toliko su me mnoge uplašile... I jos uvijek sam u soku i ne mogu da shvatim odkud baš nama da se desi... ali vjerujem da se svi to pitaju
    ljubicice, mi smo bili u Sloveni kod dr.Reša i krivo mi je..potrošili smo novce, a nismo dobili detaljan nalaz..Moj preporuka je uradit prvo spermiogram centrifugiranje ako ništa ne nađu ić na miro tesu..e tako ćeš znat detaljno jel ima šta il nema..ako radiš tesu a ne nađu, uvijek postoji sumnja jesu uzeli tkivo sa pravog mjesta..Nama je dr. Emre rekao na osnovu naših nalaza što smo radili u Sloveni, a radili smo biopsiju -uzeo uzorak sa 3 mjesta i tražio spermije i ništa nisu našli, ne može se reć da je azoospermija..tek kad se otvori testis i ništa se ne nađe spermija, to je azoospermija..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    ljubicice, mi smo bili u Sloveni kod dr.Reša i krivo mi je..potrošili smo novce, a nismo dobili detaljan nalaz..Moj preporuka je uradit prvo spermiogram centrifugiranje ako ništa ne nađu ić na miro tesu..e tako ćeš znat detaljno jel ima šta il nema..ako radiš tesu a ne nađu, uvijek postoji sumnja jesu uzeli tkivo sa pravog mjesta..Nama je dr. Emre rekao na osnovu naših nalaza što smo radili u Sloveni, a radili smo biopsiju -uzeo uzorak sa 3 mjesta i tražio spermije i ništa nisu našli, ne može se reć da je azoospermija..tek kad se otvori testis i ništa se ne nađe spermija, to je azoospermija..
    Ispravak - kad se otvori testis i ne nađe spermija to je neopstruktivna azoospermija
    Nama su na VV uvijek radili i centrifugiranje ( tada kad se ne nađe ni u centrifugi je azoospermija)

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

brzinski sam pisala, na poslu sam bila..razumimo mi cure sve ove termine ja mislim da svi ovom temom dobro vladamo..meni je samo krivo što su nam u sloveni rekli da je neopstruktivna azoospermija a radili biopsiju , uzeli uzorak samo s desnog testisa i to je to..upravo tako tek nakon micro tese znaš koja je vrsta azoospermija..a problem je što kod nas u gradu nismo imali gdje otić da muž uradi normalan spermiogram..Sad da smo na početku ove cijele priče znala bi šta nam je radit, prije smo srljali i išli za koga god smo čuli da bi mogao pomoć

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

poznata mi priča. mi kod nas nemamo gdje napraviti kontrolni spermiogram tako da svih ovih godina ga se nismo trudili ni raditi tu. kad smo isli na vv na pocetku radili su kako treba, kad bi naletili do splita kontrolirali smo. kao i u pragu i sarajevu.
    ljubicica7...žao mi je što i vi morate okusiti ovu životnu priču ali kad je već tako onda treba probati sve mogucnosti koje nam moderna medicina pruža da sutra ne bi bilo dvojbi da nismo sve probali. Danas kad razmisljam i mi smo potrosili lovu za prvu tesu,sada nakon sarajeva znamo da je to to. nekako danas bi svima preporucila direkt dr.Emrea-divan čovjek,veliko znanje i stručnost na svom polju rada i veliki optimista. i drago mi je da nam je svima dosao blizu u sarajevo da ne moramo potezat do istanbula.
    sretno svima kuda kod krenuli sa svojim bitkama

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ljubicica7 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svime,

ljubicice ovu malu mrvicu koju jos uvjek cuvam je bas res i napravio, i ja sam zadovoljna sa njim i prije pozitivne bete koju bas nismo ni ocekivali mi smo bili planirali ponovo se njemu vratiti i drugi put . ja sam prezadovoljna sa njim nije nam davao nikakve nade ni da ce biti ni da nece , al prezadovoljna sam sa uradjenom tesom s obzirom da je moj muz isto vece ustao i izasao u setnju , do veceri vec ga je prosao bol nije bilo komplikacija i 7 dana nakon biopsije na njegovom testitu se ni ne primjeti da je radjena biopsija izgleda potpuno normalno nema cak ni oziljka kuda ga je sjekao. i jos sto se tice resa izasao nas je bas jeftino mi smo prosli sa nekih 2500 evra cijeli postupak sa smjestajem i hranom i svim sto je za mene bas al bas povoljno.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

uradit kako misliš da ti je naj bolje, mi smo svašta nešto probali pa imam neka iskustva.a možda da smo prije 1,5 god unazad radili sve ovo u sarajevo ne bi ništa našli kao što nisu našli u Sloveniji..ljubicice možda vama i nađu spermije u sloveni i prođe sve ok, puno sreće vam želim..

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pozdrav svima na ovoj sumornoj temi, do sada nisam imao hrabrosti i snage da se registrujem i pisem, a nekada ni da citam postove do kraja, od muke.
    Ali danas cu se ipak registrovati i napisati Vam nesto...

Imam 37g, i da imam ovu groznu dijagnozu sam saznao jos 2008. - neopstruktivna azoospermija, kao posledica komplikovanih zauski koje sam prelezao kao dete od 12 godina.
    Svi spermogrami (oko 20 u razlicitim laboratorijama u Srbiji) bez nadjenih spermatozoida, analize hormona totalna katastrofa: FSH 50, Inhibin 7, samo Testosteron ok.
    Takodje, atrofija oba testisa (smanjen volumen testisa).
    Nijedan urolog u Srbiji, a pricali smo sa "najboljima", nije nam davao nikakve sanse, ni najmanje.
    Nekako sam saznao (mozda bas na ovom ili nekom drugom forumu) za Micro Tese i najpre kliniku u Belgiji koja to radi, a ubrzo i da jedan Turski doktor Emre Bakircioglu takodje radi tu metodu, koja se razlikuje od klasicne TESE jer se tkivo koje se uzorkuje bira pod operacionim mikroskopom.
    Poenta Micro TESE je da se, pod operacionim mikroskopom, pronadju regije u testisima koje mogu imati spermatozoide, a ne da se bira napamet i golim okom kao kod obicne TESE, jer se takve (zdrave) regije razlikuju, i ta razlika se vidi samo pod operacionim mikroskopom.
    Spremajuci se vec psihicki za donora, krajem 2011., napisao sam Dr. Emreu mail u kome sam opisao problem i uzrok, ne ocekujuci nikakav odgovor.
    Dok sam sutra bio na poslu, iznenadio me je poziv iz Turske - bio je to Dr.Emre koji mi je rekao: "nisu bitni hormoni, nije bitan spermogram, kada su zauske uzrok, uspesnost Micro TESE je 80%, morate doci da uradimo to!!!
    U januaru 2012. smo bili u Bahceci u Istanbulu, i prvo sam uradio kontrolni spermogram, i gle cuda: 2 pokretna spermica!
    Dr. Emre mi predlozi da odlozimo Micro TESE i da prvo pripremimo zenu za IVF, pa da onda uradimo Micro TESE, jer je on siguran da ce naci nesto, a bolje je sa svezim materijalom, i mi se srecni vratimo u BG
    U Srbiji, meni djavo ne da mira, ja ponovo pokusavam sa spermogramima uz prethodne konsultacije sa laboratorijama, gde im pokazujem rezultat iz TR, i molim da pazljivo gledaju...- opet NISTA!
    Ja pocinjem da sumnjam u rezultat iz TR, opet upadam u depresiju, mislim da je sve laz.
    Ne zelim da bespotrebno izlazem zenu hormonskim terapijama, jer ne verujem da ce bilo sta pronaci sa Micro TESE, odlazem sve do daljnjeg, i tako sve do juna 2013.
    Donosim odluku da zavrsim tu pricu do kraja i ipak uradim samo Micro TESE, bez pripremanja moje zene, pa ako ne nadju nista - donor.
    Odlazimo u Sarajevo 24.06.2013., i ne verujemo ni malo u uspeh toga sto radimo.
    26.06. radim Micro TESE kod Dr.Emrea, kao poslednji pacijent tog dana, u lokalnoj anesteziji, budan, doktor prica: "otvorio sam desni testis", posle par minuta - "nasao sam dobru regiju", uzima uzorak, embriolog za mikroskopom kaze: "nasli smo dobar materijal"!
    Zatim je, posle par minuta, opet rekao isto, i embriolog je opet rekao isto...
    Operacija je trajala 15 minuta, levi testis nisu ni dirali, smrzli su oko 20 spermica, ja sam posle pola sata otisao u hotel, a sutradan se vratili u Srbiju...

Sve u svemu, i dalje polu ne verujem, i dalje se pitam: je li ovo moguce?
    Kako god, mi krecemo sa vantelesnom u Sarajevu cim pre, pa sta nam bog da...

Nemojte mi zameriti na opsirnosti, zelim Vam svu srecu!
    p.s. ne slusajte nikog, ne gledajte rezultate, ne pijte tu hemiju, uradite Micro TESE kod Dr. Bakircioglua, znacete na cemu ste!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

malo skicnem da vas pozdravim,i odmah uocim pozitivu u postovima...
    boss,sretna sam do ibera zbog vas..
    slijedeci puta kad opet skicnem,zelim da vidim jos najmanje jednom cestitam jos nekome
    pusa svima,volite se i navijam za sve nas

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

fighter...lijepa priča,sretno dalje

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Fighter, hvala ti sto si podijelio svoju pricu s nama. Jesli li radio biopsiju tj. TESE prije Micro TESE?

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj maku prvotno napisa Vidi poruku
    Fighter, hvala ti sto si podijelio svoju pricu s nama. Jesli li radio biopsiju tj. TESE prije Micro TESE?
    ne, nisam radio klasicnu biopsiju, i sada mi je drago zbog toga jer bi vec bili na donor oplodnji
    dr. Emre mi je rekao da je, u slucaju kada su samo delici tkiva testisa ocuvani kao kod mene, verovatnoca da ce neko golim okom videti i uzeti bas to zdravo tkivo, skoro nikakva

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Divne,divne vijesti, , cuda se dogadaju. Sretno i dalje svima ,da se nastavi slavlje i sreca na ovoj nasoj azoo statistici.
    Posebno hvala svima,pogotovo novima ,sto podjele svoja iskustava, puno znaci za sve koji se dalje bore sa ovom najtezom dijagnozom.
    pozdrav dragi moji

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Uspavali smo se na našoj temi, a ja sve čekam da će se još neko javiti s lijepim vjestima.

Šta nam je sa sweet_one? Njen muž je trebao na micro tese u julu, ali ne javlja se.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ledena, molim te oslobodi malo prostora u porukama - ne mogu doći do tebe nikako!

cure sori sto okupiram ovako, ali nema mi druge

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure moje samo da vas obavjestim da sad za sad imamo dve bebice i nadamo se da ce ostati obe , izgleda da kad nekog krene sreca onda ga bas krene.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Oh, draga nasa Boss, pa to je prava sreca!!!! Zelim da to odradite skolski do kraja bez imalo briga!!! Bravooooooooooooooo!!!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Boss, čestitam! Baš me posebno razveseli svaka trudnoća sa azoo teme.

Cure i dečki, sretno svima!

Velike smo nade polagali da će donošenjem novog mpo zakona neplodnima biti lakši put do djeteta. na žalost, to nije tako...
    posjetite temu:
    http://forum.roda.hr/threads/81062-G...24#post2446324

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

boss odlično!!! Čestitam i puno sreće vam želim!! vjerujem da još uvijek misliš da sanjaš!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Boss bravo , kakve divne vijesti . Čestitam i želim urednu trudnoću!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga moja Boss,

ovo je predivno za pročitati. Čestitam na duplićima !

Ovo je nagrada za sve one muke koje ste prošli! Zaslužili ste!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

boss čestitam, puno sreće želim )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •