Stranica 9 od 85 PrviPrvi ... 78910111959 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno izgubljeni u prijevodu

Jeste li gledale film Lost in translation? Odličan je, ali ne znam da li bih ga ikome na ovom pdf-u preporučila nakon ove gužve u šesnaestercu, da ne bi ispalo kako namećem svoj ukus ili izbor ili štogod. Neću iznositi tijek mojih misli prije nego što sam napisala prvi post marti_sk, samo ću iskreno reći da je bio dobronamjeran, a s njene strane je dočekan na nož, i k tome uz neke čudne insinuacije o PR-u istanbulskim klinikama. Ok, nakon drugog posta skužim da mi je jasno dala do znanja da ne trebam brinuti za nju, ona ima informiranog dobrog urologa i plan za dalje, dakle, moji savjeti joj ne trebaju. I to napišem, e sad, kako s ljudima koji ne žele da im pomažeš, a ne žele niti da im ne pomažeš?
    Osnovna ideja ovog foruma je razmjena informacija - ako kliknete na moj profil pa kliknete na sve postove, a ima ih samo 22 (s ovim 23) vjerujem da ćete se složiti da su ti postovi većinom informativni i korisni. Ok, osim optimističnih (tipa izrazito povišeni FSH daje iste šanse pronalaska spermija microTESE metodom), ima i relativno negativnih (tipa ne rade microTESE u Gentu), ali činjenice su činjenice, i s time se moramo pomiriti, netko prije, a netko kasnije.
    Draga fatamorgana, naravno da ću i dalje pisati na forumu, no da napravim pošteni PR kad sam već za njega optužena - dragi azooparovi koji čitate, a ne pišete, obratite se s punim povjerenjem dr. Bakircioglu u Istanbul (ne isključujem druge urologe u Turskoj, ali za ovog garantiram), da ima donacije u Turskoj bio bi idealan unutar naših mogućnosti, ovako ga zakon ograničava. Ako su već iza vas jedna ili dvije klasične biopsije, a ne želite riskirati uzaludnu stimulaciju, postoji mogućnost smrzavanja tkiva, no u tom slučaju odgodite ICSI barem 6 mjeseci, a idealno bi bilo godinu dana (ako u slučaju odmrzavanja ne bude živahnih momaka) da se stvore optimalni uvjeti za novu biopsiju. Eto, ja vam u biti više nisam potrebna, i iako mi je žao da neki srljaju u maglu, naučila sam lekciju, pusti..... samo ću još dodati da tek ako je 4. negativna klasična biopsija iza vas (iako ne znam tko bi bio baš ovakav maratonac), znatno su vam smanjene šanse kod microTESE, ali nisu ravne 0, naravno, u rukama stručnjaka, jer ne može svatko tko tvrdi da radi microTESE jednako uspješno naći taj (ne)sretni spermij.

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nisam se do sada javljala iako redovno citam ovaj dio potpomognute, ali sada ipak moram dati komentar na zadnji post .
    Draga misur lijepo je od tebe sto sa nama zelis podijeliti tako vazne informacije koje su jos i znacajnije jer si ih stekla na osnovu svog iskustva , ali sigurna sam da si svjesna cinjenice da su cure cekale veoma dugo da bi dosle na red i nece odusati samo zato sto im je jedna osoba rekla da je "tamo negdje bolje" Nema potrebe da se vrijedjas, i dalje nas obavjestavaj o svojoj borbi ako to zelis. Kod nas sa dijagnozom azoospermia nema bas puno opcija i klinika na cija se vrata moze zakucati , ali svako nekako pronadje neki izlaz i neki svoj put i dok ne dodje do kraja tog puta - rijetko ko se vraca nazad da bi probao nesto drugo . Znas i sama koliki su redovi koliko se ceka na sve. Zato je vazno da niko od nas namece svoj izbor kao jedini pravi izbor, jer tako samo zbunjujemo jedni druge . Meni je trenutno najbolji izbor Svedska i to iz 1001 razloga ali sigurna sam da ti ne bi tako lako odustala od Turske samo zato sto JA kazem da imam savrseno iskustvo sa Svedskom.. .
    Puno vas sve pozdravljam cure i vibram da svaka , na svom putu ,nadje svoju bebicu , a mozda i bebice

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Potpisujem Betty.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Betty, javi se malo cesce...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage moje najdrže emojte se ljutiti što nas nema tako dugo, mi vam samo papmo i jako smo bebeliii...heeeee

Mi vam sada imamo 1300g znači kilu i tristo grama i dugački smo 29 i veli smo za 29 tjedan trudnoće a inače smo u 27 tjednu.

Stalno se to naše azzoo dijete igra...uvijek mi se javlja kada ga zovem...i normalno već se to vaznno i zahtjevno pravi

Sada moram samo na leđima spavati jer tako dijete zahtjeva..hee i patim se..e ogromna sam pa već duze vrijem me moja Hrabrca od muza oblači , pomaže mi ustajati i tako...

Inače samo nas dvoje azzoo super i jako smo sretni ali konstantno jedemo zato me nema i i gram nekakvu igricu na faceebooku pa mi i vrijeme malo prođe..

Voli vas vaša Ajvica i naš azoo Mihaaaa od srca svima što prije želi vam vaša Ajvica mihice..

Pusssaa drage moje...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga Betty, još ću samo ovo napisati na ovu temu - prvi post sam napisala jer je marti_sk išla u Gent s namjerom da napravi microTESE kao zadnju opciju prije donora, čekala je na konzultacije dugo i obavila ih je, i sad je još samo ostao postupak nakon tih nekih dodatnih nalaza koje je njen muž trebao obaviti. No, u međuvremenu se ispostavilo da oni ne rade microTESE, a ona je komentirala kako će sad ponovno ispočetka, dakle, čekati na konzultacije, pa opet na postupak... e sad, ja sa sigurnošću jedino znam da ova klinka u Turskoj radi pravi microTESE (dr. B i dr. Tansel kojeg je spominjala Eliza), a kod njih ako imaš sve nalaze već sljedeći mjesec možeš biti u postupku, bez dodatnih troškova konzultacija, a uspješnost im je odlična. To je bio tijek mojih misli, i zato sam napisala taj prvi post, a zauzvrat sam dobila drvlje i kamenje, žalosno, to je sve što imam za reći...

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj misur prvotno napisa
    Draga Betty, još ću samo ovo napisati na ovu temu - prvi post sam napisala jer je marti_sk išla u Gent s namjerom da napravi microTESE kao zadnju opciju prije donora, čekala je na konzultacije dugo i obavila ih je, i sad je još samo ostao postupak nakon tih nekih dodatnih nalaza koje je njen muž trebao obaviti. No, u međuvremenu se ispostavilo da oni ne rade microTESE, ]a ona je komentirala kako će sad ponovno ispočetka, dakle, čekati na konzultacije, pa opet na postupak...e sad, ja sa sigurnošću jedino znam da ova klinka u Turskoj radi pravi microTESE (dr. B i dr. Tansel kojeg je spominjala Eliza), a kod njih ako imaš sve nalaze već sljedeći mjesec možeš biti u postupku, bez dodatnih troškova konzultacija, a uspješnost im je odlična. To je bio tijek mojih misli, i zato sam napisala taj prvi post, a zauzvrat sam dobila drvlje i kamenje, žalosno, to je sve što imam za reći...
    hmm .....nekad treba citati izmedju redova.. Puno vise toga se procita, a onda i reakcija/savjet/potpora/upozorenje bude odgovarajuca kao i tajming. Ponekad se posegne za drvljem i kamenjem kako bi se odbranilo , cak i onda kada nas niko ne napada. Jos jednom , nadam se tvojim buducim postovima jer informacija nam nikad dosta. Informacija i podrske

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mislila sam da ništa ne napišem po ovom pitanju, međutim, mislim da misur ipak zaslužuje da se i ja oglasim. Zaista, ja shvatam i znam da je misur imala samo i isključivo iskrene i nadasve dobre namjere. Ona, znate, pripada onoj malobrojnoj skupini ljudi, koji su pravi raritet u današnjem vaktu i zemanu. Ona je od one vrste koja insistira na određenim stvarima za koje je sigurna 100% i koje je ona sama spoznala, a koje pojedinici možda nikada neće spoznati. Ja baš i nisam takva, ako vidim da neko ide u pogrešnom smjeru, samo jednom skrenem pažnju, ali ne više.... Za razliku od nje. Jer da su svi kao ja, mnoge stvari nikada ne bi bile ni iznešene. E sad. Imaju ljudi koji znaju da znaju, koji znaju da ne znaju, koji ne znaju da znaju i konačno oni koji ne znaju da ne znaju. Ona je od one kategorije koji znaju da znaju i sa najboljim namjerama pokušava da pojasni i trudi se svim srcem da se pojedinci poštede vremena, razočarenja i da umjesto dužim idu kraćim putem. Ja sam od one kategorije koja zna da ne zna, i zato budno pratim one koji znaju jer uz njih i ja mnogo što šta saznam, Ali znam, da je najteže objasniti onima koji ne znaju da ne znaju. Volim Vas sviju mile moje i svakoj se pojedinačno još jednom zahvaljujem na vrijednim informacijama i podršci.

misur za tebe poseban i

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj misur prvotno napisa
    No, u međuvremenu se ispostavilo da oni ne rade microTESE, a ona je komentirala kako će sad ponovno ispočetka, dakle, čekati na konzultacije, pa opet na postupak...
    Gdje sam ja to napisla da cu ici ponovo na konsultacije?! :? rekla sam da cu im poslati mail sa nalzima i pitati/zatraziti micro tesu!!!

Ali po ovo sto sam sve procitala mozda je i najbolje da se vise ni ne javljam na ovu temu jer ispada da tjeram nekoga iz foruma ko jako puno zna ja koja nista ne znam

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

žene mile imam prijedlog. Nemojmo više šta je ko rekao. Ja znam da svi imamo dobre namjere i da svi težimo istom, ama baš, istom cilju, zato hajmo se udružit protiv ove azoo more.

Ljubim vas sve redom

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

potpisujem fatu i šaljem veliku pusu našoj ajvici i malom mihi

javljaj nam se češće draga!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pozdrav svima!
    Odlučila sam vam i ja pisati nakon što sam detaljno pročitala sve vaše postove na ovoj temi... Kod mene je sve ok, a Dg MM-a, ne trebate pogađati, je AZOOSPERMIJA.
    Budući je netko od vas napisao, a sad stvarno ne znam tko, da se uvijek netko javi, tako i ja očekujem (neskromno ) javljanje na ovaj moj post...
    Naime, MM-u je testosteron 9.3, a FSH 17.1, lijevi testis sa variccocelnim proširenjima (možda krivo pišem, ali ćete shvatit), desni nešto manji od prosječne veličine... Pretpostavka urologa je da se radi o neopstruktivnoj azoospermiji, a za to traži potvrdu u punkciji (preporuča iz lijevog testisa, a prognozira nam male do nikakve šanse da išta pronađemo )
    Nakon takvog susreta smo bili shrvani...
    Međutim, nakon isčitanih ovolikih stranica sa vašim iskustvima, ja opet VJERUJEM da ćemo mi imati svoju bebicu...
    Pišite što god vam padne na pamet, samo pišite, uz vas je sve puno lakše i ljepše...
    I ,naravno, od srca čestitam Ajvici i Sanji79 (nadam se da sam dobro upamtila), a svima ostalima također od srca želim što prije isto ono što i sama sebi!!!

P.S. Je li vam poznato da bi se u NOVOM rodilištu u St-u trebao raditi postupak microTESE pod budnim okom dr. Tandare, a sa najsuvremenijom opremom...?

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

medena, zao mi je zbog dijagnoze... Dobrodosli u klub...
    Nemojte se bojati punkcije, nije to nista strasno (kratko traje, u svakom slucaju). Na zalost, nikad nemas garancije da li ce nesto pronaci ili ne, ali budite hrabri i optimisticni.
    Nadam se da nije samo glasina to sto si rekla za ST bolnicu jer bi to bilo savrseno za azoo parove koji ne mogu prijustiti odlazak vani. Doduse, trebace vremena da se doktori postenov obuce za tu metodu (+ ICSI)...
    Da li vam dr preporucuje operaciju varicocele? Znam da ta operacija cesto ne daje zeljene rezultate i da se izgubi vremena cekajuci da se utvrdi da li je bila uspjesna ili ne, ali ako vam vrijeme nije bas od presudne vaznosti (ako ste oboje mladji) mozda biste mogli razmisliti o tome. To je samo moje razmisljanje, a vi vidite s urologom i/ili s nekim reproduktivcem (oni su ipak bolje upuceni u uspjesnost i rizike te operacije)...

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sanja79, hvala na dobrodošlici!
    Naime, jako sam ljuta na našu urologinju nakon što sam isčitala ove stranice! Nije nam ništa preporučila, osim punkcije na naše inzistiranje (zato nalaz glasi kako glasi) i, kad malo bolje razmislim, samo je rutinski obavila pregled i vrlo brzo "digla ruke" od našeg slučaja... Idemo još endokrinologu jer nas bez ta 2 mišljenja neće "pustiti" prema slijedećem postupku, ali za njega već unaprijed imam pripremljena pitanja i opaske, mnoštvo njih, mada ću ga najprije pustit da kaže šta ima...
    A šta se tiče ST-a, prije nekoliko dana je rođena prva beba iz ICSI postupka (nakon 6 god. zatišja u ST-u, iz prvog pokušaja te 37godišnjakinje, a pod vodstvom stručnog tima dr. Tandare, med. mikrobiologa koji je iz ZG-a došao u St isključivo s tim ciljem i zahvaljujući njemu je cijeli 1 odjel novog rodilišta opremljen najsuvremenijom tehnologijom i podređen samo tome). Doduše, ovaj postupak je napravljen u prilično primitivnim uvjetima, ali, kako vidiš, uspješno, na radost mnogih parova iz naše i susjednih nam zemalja...
    Što se tiče nas, ja 29, MM 33 god., nije da nismo mladi, ali mislim da što prije moramo u određene postupke ako ima šanse da stignemo da našeg cilja...
    Pozdrav svima iz sunčane Dalmacije!!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo i potvrde za "moje" informacije na ovoj stranici www.potpomognutaoplodnja.info (možete pogledati ukratko pod MPO klinike -> KBC Split )

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

medena8, dobro dosla u nas klub!
    Zelim ti, kao i svima odavde da sto pre pobedite ovu groznu azoo.

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Palmica, hvala na dobrodošlici!
    Tebi također želim što ranije i uspješnije buđenje iz ove more!
    Evo još malo detalja naše azoo more... bit ću kratka.
    Danas bili i kod endokrinologa, sasvim novo iskustvo u odnosu na ono sa urologinjom, čovjek je metodičan i, najbitnije, jako taktičan. Pogledao je sve dosadašnje nalaze, rekao mnogo već poznatih (pročitanih) informacija, uputio na kariogram i ponavljanje nalaza hormona pa se opet vidimo...
    Najbitnije od svega, barem nama u ovoj situaciji, je to što nije odmah "odustao" od nas i našeg slučaja
    Ima li neka od vas sa iskustvom čekanja nalaza kariograma (č. koliko se čekaju?), obzirom i na to da smo iz Dalmacije, a šalju se na obradu u ZG???
    Hvala na svemu u svakom slučaju

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pozdrav azoo klanu ız Istanbula! Mı smo sınoc stıglı u Istanbul. Danas oko dva ıza podne ıdemo kod doktora na razgovor. Molım vas vıbrajte ı pozelıte nam puno srece jer trebace nam. Pısem vam ız jednog ınternet kluba blızu hotela. Hotel je vrlo skroman. Medjutım za ovu cıjenu kostanja nısmo nı moglı nısta bolje dobıtı. Ja nemam problema s tım mogla bıh cını mı se ı pod vedrım nebom spavatı samo da dodjemo do bebare. S mm je sıtuacıja drugacıja on se osjeca kao da je na fılmu u akcıjı gdje dvoje bjeze pa se sakrıju u nekı trecerazrednı hotel u Meksıku Rekao mı je da je sa mnom uvıjek neka avantura.

Ljubım vas do slıjedeceg javljanja

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Fato, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesne konsultacije...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

fato, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    javi nam se cim prije....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

fatamorgana draga, vibriceeeee

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

fato,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i tm

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ama bas je tm originalno opisao hotel, pretpostavljam da se radi o istom u kome smo i mi odseli i to punih 18 dana, pa smo ja mislim za jedan par koji je u postupku srusili sve rekorde u setnjama/zujanju po gradu i obilasku shooping centara. Ama iskreno i nije tako strasno, ako se naoruzate hrpom dobrih filmova ili romana, i sto rece fata meni je to tada bilo najmanje bitno.
    Fato saljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspesne konsulatacije.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga medena8,

znam iz iskustva da je ova dijagnoza sama po sebi šok (a pogotovo kad nemaš podršku doktora) ali vjeruj da prognoze uopće nisu tako crne. Evo što mi pada na pamet… punkcija je korisna jer se može nešto saznati o stanju tkiva testisa, iako kao što i sama znaš šanse za pronalazak spermija nisu baš neke; operacija varikokele se u zadnje vrijeme vraća na velika vrata baš kod neopstruktivne azoospermije - i ima parova, iako su rijetki, koji dobiju bebicu prirodnim putem, a da ne pričam koliko je jednostavnije ako se nakon operacije pojavi makar i mali broj spermija (i zadrži!) jer nema potrebe za ponavljanjem biopsije ako ne uspije iz prve, no radi se samo kod kliničke varikokele (dakle, ona koja se može napipati, a ne samo vidjeti na color dopleru); testosteron je nizak ili na donjoj granici i možda bi trebala neka terapija (ali nikako nadomjestak testosterona jer to suprimira spermatogenezu!) koja bi možda i rezultirala spermijima u ejakulatu, no kao što kažeš endokrinolog vam je ok pa će on znat kako dalje.
    Kariotip se malo duže čeka (ne zbog slanja u Zagreb, nego metoda zahtijeva vremena), ne znam koliko. Ako je NOA u pitanju svakako bi tvoj muž trebao napraviti test mikrodelecije Y kromosoma jer jedino potpuna delecija AZFa ili AZFb (koje su btw. rijetke) upućuje da najvjerojatnije nema spermija niti u testisu. U međuvremenu, svi oni vitamini, aminokiseline, minerali, tribestan... o čemu su cure pisale, može samo pomoć.
    I, naravno da ste mladi, pogotovo ti, mi smo njima do 35. mlade, kamo sreće i drugima

PS. Ovo za microTESE u Splitu mi je teško povjerovati jer metoda nije jednostavna kao klasična biopsija. Nisam upoznata, taj dr. Tandara je ginekolog ili urolog?

LittleBirdie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Fato, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    (ne znam gdje mi je tipka sa vibrom)

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

fatamorgana, uz vas smo. Puno srece!!!
    Cim budes u prilici javi nam se.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage moje curıce! Dırektno Vam se javljam sa lıca mjesta naıme u klınıcı u cekaonı ımaju dva racunara sa ınternetom za pacıjente da se razonode dok cekaju. Klınıka je super. Osoblje takodjer. Za doktora ımam samo rıjecı hvale zaısta. Mnogo je bolje nego sam ja ı ocekıvala a moram prıznatı da sam mnogo ocekıvala

Javıt cu vam se opet nesto kasnıje. Skontala sam kad sam vec tu da odem ı ja na jedan pregled. Hvala na vıbrıcama ı da znate mıslım na vas.

Elıza mıla moja jesmo u tvom smo hotelu ı pazı nas teta Hıdzran. Hvala velıka na svım ınformacıjama koje sı nam pruzıla.,

Mısur doktor je extra ı pıtao me je da lı te poznajem jer nıje sreo osobu koja tako vlada materıjom kao tı. Puno pozdrava od njega.

Hvala vamö cure od srca za vıbrıce

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno sretno

Sretno!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

fatamorgana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nista drugo nego SRETNO

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

fato do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Fatamorgana, punoooooooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas i jedno veliko SRETNO!!!
    Draga Mišur, puno hvala na ovako optimističnim riječima, baš mi je to trebalo!!!
    Naime, naglašen je test mikrodelecije Y kromosoma uz kariogram pa se nadam da ćemo nakon toga imati jasniju sliku... a do tada VJERUJEMO u najbolje!!!
    Što se tiče ST-a, provjerila sam kod struke, aparatura postoji i RADIT ĆE SE microTESE, ali, kao što i sama znaš, treba dosta iskustva i rutine za takav postupak pa mislim da ćemo u neke druge ruke kad i ako do toga dođe
    Naravno, sretnoooo i tebiii u kojoj god fazi bila!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Fato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

fato, samo napred!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Velika pusaaa od nas dvojeee...

vibrice za sve moje azoo cure..

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno ***

Drage moje azoo saborke, jos uvijek nema odgovora iz Genta, rade li microTESE ili ne rade kao i odgovora na nase insistiranje da nam to i urade.Eto samo da znate.Nisam razocarana, uzeli su nam 100 e, bez veze nas ispitivali a to sto smo odgovarali, sve smo im napisli u upitniku koji su nam poslali e mailom.Mene su jedino pregledali i ustanovili da je sve OK.Hvala im brate na svemu a mi idemo dalje.Puno pozdrava svima

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pozdrav svim curama.
    Odlucili smo se za donora nakon neuspjele biopsije. 09. 12. smo isli na razgovor , bile su 2 doktorice i psiholog. Pricali smo sa njima, stavili nas u red na cekanje za donora i rekli ono sto sam vec procitala na svim svedskim forumima , a to je da se na red ceka otprilike godinu dana.
    Ja i MM smo vec bili isplanirali odlazak u Dansku i jedan postupak tamo ( u Danskoj nema nikakvog cekanja) kad ono vec danas u sanducetu pismo sa svedske klinike u kojem pise da se javim na pocetku sljedeceg ciklusa JER KRECEMO U POSTUPAK !!!! :D :D :D
    ja placem vec sat vremena od srece i tuge,sve ono sto se toliko godina skuplalo u meni izbilo je upravo sad jer ne mogu da vjerujem da necemo cekati vise , da krecemo odmah, da imam sansu da budem mama ,MAMA eeeeej ljudiii , ne mogu da vjerujem. Nakon toliko godina

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

betty, :D :D :D
    sretno

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno ***

Sretno Betty :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Betty, srecno!!!

fato, gde si? Sta se desava?

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Betty, super vijesti!
    :D :D :D

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

betty, sretno! :D
    nataša73, za nove planove!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage moje, evo i mene iz mog pohoda u Istanbul. Konsultacije su protekle odlično. Oduševljena sam doktorima i kompletnim osobljem. Oni su zaista jako stručni i ljubazni. Jedina mana im je što nemaju donora. Sve ostalo je čista perfekcija. Tamo dolazi jako puno parova iz cijelog svijeta. U ovom hotelu gdje smo mi boravili bilo je parova iz Italije i Švicarske. Gradski prevoz je jako povoljan i praktičan. Nama je na ispomoći bila gospođa Hidžran koja je porijeklom sa Kosova ali odlično govori naš jezik i prava je podrška parovima koji dolaze sa ovih govornih područja jer je i u funkciji prevodioca i vodića i uopće jako je dobra osoba. Ona je čak poslala na aerodrom brata svoga muža da dodje po nas i da nas odvede u hotel. Ona je svaki put išla s nama u kliniku i bila od velike pomoći. Ukoliko se neko odluči na postupak tamo nek mi kaže i ja ću vam dati njen br. mobitela. Mi planiramo u postupak ako Bog da za par mjeseci jer ja ne mogu prije zbog poslovnih obaveza. I ja sam bila na pregledu i doktor mi je rekao da sam u odličnom stanju za stimulaciju, rekao mi je da ne pijem nikakve vitamine i da pokušam još smršati do postupka, ali da se ni slučajno ne udebljam. Tj, ako mogu da bar održim ovakvo stanje. Baš se bilo i potrefilo da mi bude 4-5 dan ciklusa pa je dr. fino vidio stanje.
    Hvala velika na vašim vibricama. Moram istaknuti da je microTESE postupak u ovoj klinici rutinski, ali ne samo na ovoj već i na mnogim drugim u Istanbulu. Moram istaknuti da sam ja u ovom hotelu gdje sam boravila, a u njemu, čini mi se borave samo parovi koji dođu radi MPO, bila najmlađa. Tu su sve maratonke i Turci su posebno eksperti koliko sam uspjela saznati i vidjeti sa suborkama koje imaju malo više godina.

Ljubim Vas drage moje

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Betty, čestitam od srca što si konačno dočekala da budeš u postupku ~~~~ da bude dobitni

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

betty radujem se isto ko da se radi o moj postupak :D :D :D bas sam sretna zbog vas

fato drago mi je da ste zadovoljni i sretni u

Vidim ja da ce biti puno novih trudnica tu

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

fatamorgana, SUPER!!! Napokon odnekud lepi utisci!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno ***

Fato, genijalno!!!
    Mi se spremamo za januar!Puno srece svima

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Betty, Fato - ne znam kojoj cu radije "ugledati ledja" kad preselite medju trudnice
    :D :D

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Fato, od srca ti želim da ti ovih nekoliko mjeseci do postupka brzo prođu i da se iz Istanbula vratiš sretnija no ikad!
    Natasa 73, samo hrabro naprijed i SRETNO!
    Betty, sretna sam zbog tebe i nadam se s tobom što skorijem uspjehu!

Pusa svima!!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Betty, sve najbolje za postupak! Želim ti što prije ispunjenje želja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •