Citiraj anE prvotno napisa
draga moja fatamorgana...ovo su mi najdivnije riječi do sada...hvala ti puno...a da li znaš možda značenje svega ovoga što nas očekuje na Rebru???

Nema na čemu mila, ja ću ti samo reći, hvala Bogu pa ima spermija kod tvoga supruga, a što se tiče tih nalaza koje trebaš da radiš; y microdelecije je nalaz koji pokazuje da li postoje i najmanje genetske anomalije koje se ne mogu vidjeti na kariogramu, a koje su u direktnoj korelaciji sa azoospermijom i težim oblicima oligo...... Ukoliko taj nalaz bude skroz ok, to znači da su spermiji koji u vašem slučaju već postoje ok za oplodnju. mm je takodjer radio taj nalaz kao i nalaz F508 (cistična fibroza) koji je više povezan sa opstruktivnom azoospermijom. Draga nemoj previše da mozgaš u ovom momentu, odradite te nalaze i korak po korak. Ja bih ti preporučila da pročitaš čitav ovaj podforum, mislim sve teme koje se direktno tiču azoospermije i tada će ti neke stvari i oko ovih nalaza biti jasnije. Ja bih ti još jednom ponovila, i drago mi je što je tako, ti nisi ni svjesna u kojoj ste prednosti što je i samom aspiracijom nađeno spermija.