moje je misljenje da ste smireni ne zato sto se mirite sa cinjenicom d anece biti spermija,nego sto imate kao back up opciju donora.marti_sk prvotno napisa
misur,ti velis zasto nismo prihvatili da nem aspermija nakon biopsije u Mariboru? bili smo prihvatili,2 godine nismo nist aradili,niti isli na novu biopsiju,ali micro je drugacija,detaljnija,pouzdanija metoda od biopsije i sa vecim izgledima da se nadu spermiji. jedino je to razlog sto ju i radimo. vjeruj mi,ako ne bude spermija, stava sam da nema vise smisla niti piti bilo sta,niti covjeka nagovarati da se do besvijesti vrti u krug i svaki put iznova dozivljava takav poraz.
ako ih ne bude,ocito ih nema,nije niko toliki laik da ih ne moze naci,ako su vec tu.a,rekoh vec,ako ih nema-nema ih,pored moje najbolje volje,najstrucnijeg ljekara, svih preparata koje pije mm.
govorim sve ovo zato sto nisam sigurna koliko je,u situaciji kad nam svaki novcic treba,jer sve kosta tako mnogo,pametno placati put u istambul i micro 3200 e, a sam postupak micro je isti i u Pragu.
opet kazem,ako imate dovoljno novaca,onda svakako idite tamo fdje vi mislite da je najbolje.
ja sam prag izabrala jer mislim da je opet najpovoljniji po cijeni,a uspjesnost je solidna.uvijek mi je tu negdje misao da je vrlo moguce da cemo morati u postupak opet,a odakle toliko pare opet?![]()