heeej!
evo, dugo, dugo nisam ništa pisala, pa rekoh ajde da se javim, da vas pozdravim i napišem par rečenica.
Ja sam još uvijek ovakva :?
Nisam smislila kojim putem da krenem. Kod Reša nas čeka još jedna epruveta plivača, u međuvremenu sam saznala da su mi se u dojkama nagomilale ciste, kako ongologica kaže, od hormonske stimulacije... Sad mm ne želi da više uzimam stimulaciju, a kako da onda dobijem dobru jajnu stanicu? (A i sa svom stimulacijom od 30menopura ja dobim 5 jajnih stanica, od toga 1 embrio)... bezveze.
Tako da ja uopće ne znam gdje da krenem. Čak smo razmišljali da odemo u Brisel ali iskreno kad počnem razmišljati o tome kako da to sve izvedem, koja je procedura za tamo... pa kako ću sve to uz posao obaviti? Kako ste vi uspjele? Ima neki link, ak ste o tome pisale već da pročitam?
Mene ozbiljno ulovi grč u trbuhu kad pomislim da treba opet ići ponovno. Kad bi bar znala da imam šanse za dobre jajne stanice, smrzliće, nešto konkretno... a ovako kad nakon svega dobijem jedva jedan embrio, pa ja poludim skroz!
Svi nešto pitaju kad ćete opet? Kad ćete bebu? Ja to više ne mogu slušat. Ko da je više stalo njima nego meni. :/