-
Drage moje, evo i mene iz mog pohoda u Istanbul. Konsultacije su protekle odlično. Oduševljena sam doktorima i kompletnim osobljem. Oni su zaista jako stručni i ljubazni. Jedina mana im je što nemaju donora. Sve ostalo je čista perfekcija. Tamo dolazi jako puno parova iz cijelog svijeta. U ovom hotelu gdje smo mi boravili bilo je parova iz Italije i Švicarske. Gradski prevoz je jako povoljan i praktičan. Nama je na ispomoći bila gospođa Hidžran koja je porijeklom sa Kosova ali odlično govori naš jezik i prava je podrška parovima koji dolaze sa ovih govornih područja jer je i u funkciji prevodioca i vodića i uopće jako je dobra osoba. Ona je čak poslala na aerodrom brata svoga muža da dodje po nas i da nas odvede u hotel. Ona je svaki put išla s nama u kliniku i bila od velike pomoći. Ukoliko se neko odluči na postupak tamo nek mi kaže i ja ću vam dati njen br. mobitela. Mi planiramo u postupak ako Bog da za par mjeseci jer ja ne mogu prije zbog poslovnih obaveza. I ja sam bila na pregledu i doktor mi je rekao da sam u odličnom stanju za stimulaciju, rekao mi je da ne pijem nikakve vitamine i da pokušam još smršati do postupka, ali da se ni slučajno ne udebljam. Tj, ako mogu da bar održim ovakvo stanje. Baš se bilo i potrefilo da mi bude 4-5 dan ciklusa pa je dr. fino vidio stanje.
Hvala velika na vašim vibricama. Moram istaknuti da je microTESE postupak u ovoj klinici rutinski, ali ne samo na ovoj već i na mnogim drugim u Istanbulu. Moram istaknuti da sam ja u ovom hotelu gdje sam boravila, a u njemu, čini mi se borave samo parovi koji dođu radi MPO, bila najmlađa. Tu su sve maratonke i Turci su posebno eksperti koliko sam uspjela saznati i vidjeti sa suborkama koje imaju malo više godina.
Ljubim Vas drage moje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma