Evo mi se vratili iz Istanbula.
Bili smo juce na konsultacijama kod dr Emre Bakircioglu i dr Suleyman Tosun.
Sveukupno, utisci su pozitivni.
Dr Suleyman je mene pregledao, rekao da je sve ok i dao nam spisak nalaza koje bi trebalo pipremiti pre postupka. Susret sa njim je bio jako kratak.
Sa dr Bakircioglu-om smo ostali duze. Pregledao je nalaze koje imamo, pregledao mm, naravno, predlozio micro tese. Objasnio nam je kako se taj postupak izvodi, pokazao nam je snimak operacije. Jako je prijatan. Mozete sta god hocete da ga pitate, detaljno ce da objasni.
Uzgred, malo smo pricali gde se jos radi micro tese; i mi smo mu pomenuli da smo culi da se radi u Belgiji, na sta je on rekao da i nije bas siguran, jer razliciti dr-i pod micro tese-om podrazumevaju razlicite stvari.
Sto se tice same klinike; utisci su osrednji. Valjda sam nekako ocekivala dosta vecu kliniku. Ova je otprilike kao Jevremova u Beogradu. Mislim, da ne shvatite pogresno, sve je ok, jedino eto nekako sam je drugacije zamisljala.
Mana klinike je sto niko ne govori engleski. Sestre bukvalno ni reci ne znaju. Jedino smo sa dr Bakircioglu pricali na engleskom.
No, to i nije toliki problem, jer imaju prevodioca. Tako da mozete da pricate na nasem. Prevodilac je jedna prijatna gospodja Hidzran, koja vam u principu pomaze oko svega. Nama ju je predlozila fatamorgana, pa smo je kontaktirali pre odlaska tamo. Ona nam je obezbedila i smestaj. Hotel se zove Jonca i prilicno je los. No, to je i najmanje bitno.
Tu smo samo prespavali dve noci, ostatak vremena smo obilazili grad.
Eto devojke, to su moji utisci. Ako zelite da me jos nesto pitate, slobodno... kako god; ili ovde ili preko pp. Rado cu vam sve objasniti.
U principu, ja bih da nam se jos malo slegnu utisci, ali trenutno su oni nas izbor.
Veliki pozdrav za sve vas, a vama Natasa73 srecan put i puno srece!