-
Evo stižem i ja & My Mr. Azoospermia
Nakon godinu dana kako se nismo pazili, mm je napravio spermiogram u 07 mjeseco 2010 - nalaz najgori od najgorih- AZOOSPERMIJA.
Prvi moment teška bedara, al smo odmah nakon toga napravio je tražene pretrage-urološke i endokrinološke
1. nalaz hormona ( napravili privatno , nekih 500,00 kn )
FSH 4.4 ( ref. 1.5-12.4)
LH 2.6 (ref 1.7-8.6)
Testosteron 17.0 ( ref 9.9-27.8) 
Odmah smo kontaktirali dr. Romca u CITO, koji je bio zadovoljan hormonima ali da bi se utvrdilo točno mora se napraviti punkcija testisa.
Punkcija testisa odrađena ,
DG." U uzorku su brojne stanice spermatogeneze i pokretni i nepokretni spermiji, odgovarajuće nalazu FSH koji je u granicama normale.Uz ovakav nalaz moguća je TESA uz stimulaciju"
U postupku smo kod dr. Šparca- CITO koji nam je dao popis pretraga koje moramo napraviti, popis ljekova i popis potvrda ( od odvjetnika,psihologa)
Kroz 08 mjesec uspili smo sve prikupiti, neki su se nalazi čekali cca 20 ak dana ( imunološki) u Bolnici Križine
Uglavno svi nalazi moji su odllični ( hormoni ( radila privatno), cervikalni brisevi ( u cita), markeri hepatitisa B i C( privatno), kg i rh faktor ( odjel za transfuziju ), imunološki ( bolnica Križine) i patološki ( zavod za patologiju nove bolnice))
Sada je samo trebalo pričekati vješticu, pa da se krene sa terapijom.
20. 09 . krećem sa prvim menopurom ( 3 komada ) pa nakon pet dana , prvi ultrazvuk.
Prvi UZV - folikula ima i desno 13 mm 12 mm i lijevo 13, 12, 12 mm
nastavak slijedi sa menopurima i cetrotidama.
Da skratim - punkcija odrađena jučer- prvo MM ( fala bogu našli tonu spermića), zatim i meni - 4 jajne stanice
))
Danas primili fenomenalne vijesti- 3 oplođene!!!!!!
I čekamo transfer u subotu!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma