Edinas što se tiče inhibina b, ja sam ovdje pročitao da su ga mnogi vadili i da spada u nekakve osnovne pretrage te ga je između ostalog i moj urolog meni dao i na osnovi njega mi dao zaključak što kako vidiš iz misur-inog iskustva nije relevantno

linalena hvala na ~~~~~ i podršci

misur također hvala na javljanju i podršci i ako se ne varam pod mikrodelaciju AZF misliš na Y-delation pretragu, iz informacija sa ovog pdf. znam da trebam još napraviti te tri pretrage uz ove postojeće: kariogram (kariotip), Y-delation i F-508 test (jest da je on vezan uz opstruktivnu azoo ali nek se nađe) pošto sam kod ovog urologa odmah vidio da nema šanse da se pozabavi mojom dijagnozom detaljnije i da na mojih par podpitanja nije pokazao neki trud da mi pojasni stvari koje je btw. specijalizirao (saznao sam ovdje 100x više informacija nego od njega) nisam ni inzistirao na nekim drugim pretragama.

E sada imamo u planu za par dana otići na Rebro kod jedne urologice-andrologice pa ne znam da čekam od nje da me uputi na te pretrage ili mi može i dr. opće prakse napisati uputnice bez preporuke specijalista, i ako znaš u kojemu se točno laboratoriju na Rebru rade te pretrage da pokušam sutra, preksuta dogovoriti termin da se ne gubi vrijeme, te gdje ste radili micro-TESE

Te još jedno pitanje ima li smisla sa nalazom hormona ići do endokrinologa sa ovom dijagnozom neopstruktivna azoo po mišljenje