-
Mislim da znam na koju urologicu misliš, ona je ok i poznato joj je da i jako povišeni FSH ne mora ništa značiti. Ne znam da li dr. opće prakse može dati uputnicu za te pretrage, MM je dobio od endokrinologa, ali na našu inicijativu. No ova urologica će ti vjerojatno dati preporuku za tu pretragu, a i reći u kojem točno labu se radi jer se MM više ne sjeća, mislim da je nekakva molekularna dijagnostika. Isto mislim da nema smisla ići kod endokrinologa ako ideš kod ove urologice-andrologice na Rebro, ipak je to uža specijalnost od endokrinologa, a i ne treba ti nikakva terapija jer su ti hormoni (oni funkcionalni) ok (btw. pripravci testosterona se NIKADA ne smiju uzmati kod azoospermije jer sprečavaju spermatogenezu, ovo se ne odnosi na pripravke koji potiču tesosteron poput klomifena, tribestana i sl.). Možda ti ona ponudi i biopsiju jer se to sad ponovno radi i kod nas (u terapeutske svrhe, a ne samo u dijagnostičke kao u proteklih 6 godina), mi smo bili u Istanbulu imaš u prijašnjim postovima imena i kontakte. Što god odlučili sretno i ne posustajte
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma