-
Pozdrav Marinella,
Prije svega puno sreće da što prije dobijete malog bebača, i moja preporuka da ovaj podforum pročitaš cijeli jer sam i ja tu saznao pet puta više stvari ngo što mi je prvi urolog rekao.
Imaš par mojih postova iznad pa samo da nadopunim stanje. Bili smo supruga i ja u Petrovoj kod dr. Vrčića i on me je isto uputio na Rebro dr. Bernart u svezi biopsije i uoliko što nađu ulaska u postupk kod njega. Kod dr. Bernart sam se i sam naručio još prije Petrove tako da je to dobro ispalo. Baš danas sam treabo ići na pregled ali mi sestra javila da je dr. bolesna i da će javiti novi termin pregleda što i nije trenutno neka frka jer sam vadio krv za Kariogram i Mikrodeliciju Y kromosoma i čekam nalaze kroz tjedan dana, tako da kod doktorice dođem baš sa svim papirima i vidim što će reći. Još jedino razmišljam danapravim i ultrazvuk testisa i to bi onda bili svi medicinski nalazi koji se ovdje spominju vezano uz ovi dijagnozu.
Između ostalog ovih zadnjih mjesec i pol pijem čaj od travara Mije Katurića, prestao sam piti kavu, jedem obavezno dnevno sjemenke od tikve i suncokreta (nesoljene), pijem vitamin E, folnu kiselinu, selen, cink i matičnu mliječ.
Za učinak ovih posljednjih stvari ti ne mogu reći dali mi koriste jer još nisam bio na spermiogramu, ali mislim da ne mogu štetiti, a kod nekih ljudi su pomogle pa se i mi tome toplo nadamo.
Ovo su ti moja iskustva u zadnja 3 mj. i nadam se da sam bar malo pomogao
Pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma