Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LittleBirdie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj florjan prvotno napisa Vidi poruku
    Jedno pitanjce ako nije problem, LittleBirdie, koji su to vitamini kojih se višak izlučuje, ja pijem Vitamin E 400, Vitamin C 1000, folnu 800, selen 100 i cink 50, 7 dana pa pauzu dva dana, i tako nekih mjesec za sada pa me zanima da napravim neku dužu pauzu, ili da se nešto reducira, uvede Bioastin ?!?!

ici je već odgovorila a, iskreno, prošlo je dosta vremna od mog lutanja po netu pa se ne bih usudila reći da se neki 100% izlučuje

prvo što je potrebno da uradiš jeste da analiziraš svoju prehranu i prema njoj i preporučenim dnevnim dozama napraviš svoj osobni program, npr. mm za doručak jede raznorazne žitarice ili jaja, za ručak obično ima crveno meso, a često jede i tunu, znači već unosi dosta selena i njemu je preporučena dnevna doza sasvim dovoljna, ako ne i previše. omega 3,6,9 je npr. uzimao kroz laneno ulje sa jogurtom (stručna osoba mi je rekla da se tako najbolje vezuje i jedna kašika dnevno nije previše). svaki dan je jeo i kašiku neprženog sjemena suncokreta što je doza l-arginina. cinka je također dosta unosio putem hrane pa sam mu dala minimalnu dozu od 25 mg . vit b je imao kroz one žitarice, matičnu mliječ i svakodnevno ispijanje friške boze. vit c dva puta dnevno po 500 mg, folne na pretek, četiri ampule bioastina dnevno, 80 mg pycnogenola. mljevenu piskavicu, matičnu mliječ, polen, razne orašaste plodove je uzimao s pauzama. jedino čemu je ostao vjeran cijelo vrijeme je ulje ćurukota, svako jutro kašika na tašte, ono je beton za imunitet vjerujem da je bilo još stvari ali evo, sad se sjećam ovoga.

što se tiče pauza, nismo se opterećivali da mora strogo biti određeni broj dana, već jednostavno češće rotirali, nisam htjela da stvaram dodatni pritisak. jedino smo sa bioastinom napravili pauzu od 15 dana pa ponovo uveli tri mjeseca. bioastin, profertil i sl. su svi kao igre na sreću, nikad ne znaš koji će ti odgovarati. koliko sam upratila, bioastin je pomogao najvećem broju muškaraca ali doza od 4 kapsule. vrijedi pokušati pa nakon tri mjeseca provjeriti da li djeluje. i da, pošto smo imali i bakterije, svaki put kada je bio na antibioticima uzimao je i probiotik kako se ne bi unazadio.

LittleBirdie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sjetih se i hurmi, one su instant energija i odlične za crijeva, ali ne treba pretjerivati

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala LittleBirdie možda još samo tvoje mišljenje da li možda bolje umjesto VitaminaE koristiti Bioastin

Pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •