Rominka, potpuno te razumijem jer smo mm i ja takodjer prosli taj dio ove price na samom pocetku. Dakle ovako, nKon sg-a koji je pokazao azoo poslali su nas na urolosku i endokrinolosku obradu, koje nisu dale bas nesto obecavajuce. Nalaz hormona je pokazao povisen FSH (17-19 u 3 navrata), a urologica je, danas mogu reci iz ove perspektive, bila drska i bezobrazna te nam rekla da se NAJVJEROVATNIJE radi o neopstr. azoo i da bi bilo dobro da se pomirimo sa situacijom i razmislimo o drugim mogucnostima ostvarivanja roditeljstva... Nakon pola god. razvlacenja upuceni smo u Bolnicu u Vinogradskoj da izvadimo inhibin b, mozes doc bilo koji dan od 8 do 10, cijena je 270kn jer se ne radi na uputnicu i nalazi budu za otprilike 2 tj., mozes ih dobiti i na mail. Sve sto su ti cure napisale o Inhibinu tocno je i nemoj gubiti vrijeme, odi to napraviti na svoju ruku, nije na odmet, jer je kod ovakvih dg-a vrijeme itekako bitno... Nisam sigurna jesu li FSH i inhibin povezani, kod nas se ispostavilo da jesu obrnuto proporcionalni, ovaj prvi nesto povisen, drugi nesto snizen, a objasnjenje je glasilo da je takav rezultat inhibina ratlog da ipak s nama nesto pokusaju jer da je izrazito nizak, tj. blizu nuli ili nula, ne bi ni pokusavali... Necu te gnjaviti daljnjim razvojem naseg slucaja, u potpisu mozes vidjeti da su stvari drugacije sad, ali ti mogu samo rec da sam do tih novih saznanja dosla iskljucivo zahvaljujuci svojoj tvrdoglavosti i po vlastitom nahodjenju, ne cekajuci da mi se netko od lijecnika smiluje i da neku potrebnu informaciju, sto je naravno apsurd, ali se evo dogadja... Sretno i ako ti treba neka jos info, a ja ti je mogu dati, samo se javi!!!