Evo javicu se ja sa iskustvima MM. On je isao prvo na biopsiju testisa a kasnije i na punkciju. Sve je radjeno u opstoj anesteziji. Od biopsije je imao 2 reza koji su oni tako zasili da su napravili sad kao neku ''faltnicu''

Uglavnom nakon biopsije je pio samo analgetik,nesto tipa paracetamola od 1000mg(razmuti se u vodi) po potrebi,mislim da je prvi dan popio 3 ukupno.Dali su mu uputstva da se u slucaju temperature ili oticanja javi na njihov broj tel.ali mu nisu dali nikakve npr antibiotike preventivno. Otprilike 2 nedjelje je imao bolove(svaki dan se intenzitet polako smanjivao) i nekakve ''zigove'' u testisima,morao je nositi mekanije hlace(ne farmerice jer su mu one ''dole'' valjda bile ostre). Najvise mu je smetalo npr da vozi auto. Nakon biopsije je isto imao malo nekakvog strecanja u testisima ali ne toliko strasno.Sve u svemu nista strasno samo sto je to iz muske perspektive a pogotovo kad se radi o bilo kakvom ''cackanju'' po njihovom ''aparatu'' straaaaaasno.Naravno ja sam morala biti brizna zenica i tetositi svog ''heroja''