Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
Evo javicu se ja sa iskustvima MM. On je isao prvo na biopsiju testisa a kasnije i na punkciju. Sve je radjeno u opstoj anesteziji. Od biopsije je imao 2 reza koji su oni tako zasili da su napravili sad kao neku ''faltnicu'' Uglavnom nakon biopsije je pio samo analgetik,nesto tipa paracetamola od 1000mg(razmuti se u vodi) po potrebi,mislim da je prvi dan popio 3 ukupno.Dali su mu uputstva da se u slucaju temperature ili oticanja javi na njihov broj tel.ali mu nisu dali nikakve npr antibiotike preventivno. Otprilike 2 nedjelje je imao bolove(svaki dan se intenzitet polako smanjivao) i nekakve ''zigove'' u testisima,morao je nositi mekanije hlace(ne farmerice jer su mu one ''dole'' valjda bile ostre). Najvise mu je smetalo npr da vozi auto. Nakon biopsije je isto imao malo nekakvog strecanja u testisima ali ne toliko strasno.Sve u svemu nista strasno samo sto je to iz muske perspektive a pogotovo kad se radi o bilo kakvom ''cackanju'' po njihovom ''aparatu'' straaaaaasno.Naravno ja sam morala biti brizna zenica i tetositi svog ''heroja''
hvala ti na iskustvu...ma neka meni rade šta hoće, samo da njega ne diraju....čini mi se da muški to nekako teško podnose...a na kraju nas iznenade. vidiš, samo mi nije jasno kako to da ste prvo išli na biopsiju, a tek onda na punkciju....uglavnom, hvala ti puno...sve nas to čeka uskoro...a da te pitam....jel su doktori preporučili kakav "steznik" ili takvo nešto, da mu testisi budu "na čvrstom", odnosno da ne "vise"???...ne znam kako bi to stručno nazvala....