draga alma_itd
vezano na tvoj post
(MM je dijagnosticirana azoospermija na osnovu svih pretraga(hormoni,UZ)cve je bilo OK.Onda je isao na biopsiju.Operacija nije strasna,izvodi se u opstoj anesteziji.Imao je 2 sava na lijevom testisu,cak nije dobio ni antibiotike,nego samo tablete protiv bolova koje je pio mozda 3 dana.Najteze mu je bilo voziti auto jer su ga farmerice ''stiskale''.MM nije neki ''hrabrica'',ali je stvarno operaciju super podnio.U tim komadicima tkiva koji su uzeli pronasli su spermatozoide u razlicitim razvojnim stadijima.Neznam da li je to bila Micro TESE(MM nije ni pitao).Nakon par mjeseci je isao na punkciju i uzeli su spermice koji su jos uvijek zaledjeni za slijedeci postupak.Mislim da je MM teze palo svo cekanje i neizvjesnost kakav ce rezultat biti nego sama operacija,on je bio totalno ubijen u pojam cinjenicom da mozda nikad nece imati svoje dijete,a eto nakon nekoliko postupaka ocekuje sina ako Bog da u 3 mjesecu.Ne treba odustajati dok se sve ne ispita. )

zanima me sljedeće....naime, moj suprug ima istu dijagnozu i prošli smo ohoho pretraga osim te čuvene biopsije, međutim prema svim saznanjima kod nas je nitko ne obavlja, pa te ljubazno molim da mi kažeš gdje ste je vi obavili....

hvala