Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jesuli vasi muzevi koristili HCG inekcije za hormone i jeli bilo kakvog pomaka?

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozz drustvo!!
    nisam se dugo javljala,vidim da nazalost ima dosta novih clanova,da nazalost to je realnost.
    tuzna imas pravo u Istanbulu bi sve doslo oko 9-10 000eura.,neznam otkud informacija o 2000??
    Ja sam pisala dok.Emre B.prije 2mj.odgovorio je i trazio nalaze itd.te od tada sam mu pisala par puta
    ali se uopce nejavlja,tak da sam razocarana.neznam u cemu je problem mozda zato sto sam naglasila micro-tese
    iskljucivo da zelim.e sad su nam se i poslovi zakomplicirali tak da sve ostavljamo za proljece,ljeto,a onda u potragu za
    nekim doktorom koji je zainteresiran,neznam sto reci.svima sretno

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    Ja sam pisala dok.Emre B.prije 2mj.odgovorio je i trazio nalaze itd.te od tada sam mu pisala par puta
    ali se uopce nejavlja,tak da sam razocarana.neznam u cemu je problem mozda zato sto sam naglasila micro-tese
    iskljucivo da zelim.e sad su nam se i poslovi zakomplicirali tak da sve ostavljamo za proljece,ljeto,a onda u potragu za
    nekim doktorom koji je zainteresiran,neznam sto reci.svima sretno
    vidi,i meni se desilo isto.i ja sam mu pisala,odgovorio na prvi mail,i nikad vise. ocito covjek nema bas vremena,sto mi je razumljivo,vjerojatno je pretrpan,
    akko bude u sarajevu,to ce na m biti odlicno,necemo placati ono sto ej najskuplje u cijeloj prici:put i smjestaj. cijena micro tese(pitala ja ) je 900e
    cak sam imala napisano i koji nalazi trebaju(to mi je rekao onaj predstavnik u sarajevu,koji je dr Emreu slao upit)

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Da tuzna totalno isto ,na jedan i nikad vise.a gledat cu to tak da je tako moralo bit pa da ga docekamo u BIH,
    ja sam mu rekla da smo iz HR,pa mozda nam covjek zato nije ni pisao vise,misli uskoro cemo imat blizu kliniku.Jako se veselim za Sarajevo,ali i
    zato sto mi je zelja vidjet i doci u taj grad.Da 900e,je micro-tese,ali sve drugo se naplacuje tak izade 3000e,za jedan postupak ,te plus smjestaj,
    hrana,avionske karte tak da sam cula iz pouzdanih da je to 9-10 000e.,pa cemo cekat Sarajevo.pozz svima

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

drage curke, i mi smo u istim problemima kao i vi pa eto da podijelim novosti koje sam jučer saznala...
    jučer sam razgovarala s dr P s VV vezano uz biopsiju testisa....u 12 mj će se počet ista odrađivat na Rebru....
    "materijal" bi se ajmo to reć tako "deponirao" na Šalati jer oni jedini imaju uvjet za čuvanje, a postupci bi se onda odrađivali u petrovoj bolnici....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •