Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
tuzna...
super! odlicno ako se u BiH neko bavi time.ja jos takvog nisam srela.inace sam iz ZE-DO kantona,mozda si ti negdje drugo....stvarno mi je drago ako imamo takvih ljekara, ja jednostavno za njih nisam cula. a vrtim se po forumima godinama. ako cemo realno,na nekim bosanskim forumima i nije bilo puno slucajeva azoospermije,a kako sam ja od pocetka svoje borbe bila sa ovim curama na Rodi, nekako sam i bila vise naklonjena citanju ovog foruma nego nasih,ali i tamo skoknem ponekad...i od tebe prvi put cujem za lijecenje azoo u BiH i ,molim te,napisi ko je taj dr i gdje je,pa ako neko i ovo cita ,neka ima informacije.ovo i jeste najbolji nacin da se masovno dijele informacije.
ako skuzih(spominjes pripreme za VTO) ,tm ima spermija? mm ima neopstruktivnu azoo,i biopsija u sloveniji pokazala jos prije 4 godine da ima samo zacetke spermija-spemratogonije i spermatocite.
dakle,mi ne mozemo na VTO,jer nije bilo spermija,ja sma godinama tragala za nekim ko ce pokusati da nas lijeci...samo da pokusamo...i nasla ga u Bg....