polo
pola kile cesnjaka se oguli i skuha u litri crnog vina te procjedi pa se pije dvije kasike ujutro i dvije navece.
nisam probala al sam cula da je djelotvorno.

tuzna
mog mm lijeci embriolog iz mediko s i urolog dr hajder. mi smo iz banjaluke i mogu ti reci da gdje god smo pokucali svi su nas lijepo primili i ohrabrili. inace moj mm je radio punkciju i nadjeno mu je 5 komada jednim malim ubodom tj punkcijom. ali nas embriolog hoce da nadje bar jednog vani jer prema njenim rjecima to povecava sansu vto, a i nezeli da ga vise bode jer gdje god ubode na tom mjestu se stvara oziljacno tkivo koje nema funkciju vise. a dr hajder nam je rekao da nam je sad prioritet napraviti bebu pa ce onda dalje da eksperimentise i trazi uzrok i nastavi lijeciti. kod njega nije opstruktivna a i hormoni svi su idealni. cekamo sad da zavrsi sa menopurom pa pocetkom februara ulazimo u postupak.
trenutno pije antibiotike krenuo je uzimati menopur 3 puta sedmicno, pije ortomol fertil plus, maticnu mlijec te ishranu smo promjenili skroz, te najvaznije nema vise stresa .