Citiraj little ivy prvotno napisa Vidi poruku
pozdrav svima...dugo nisam virila ovuda pa sam vas sad malo "prelistala" unatrag...

tužna....ako ti otvaraju kliniku to bi bilo fenomenalno...javi detalje

nela86....polo...nažalost ste eto završili u naše društvo,ali što je tu je. polo možeš uzimat tribestan,uzimao ga je i mm,pijo je i jos uvijek pije i čaj gospara Mija,nista od toga ne može odmoć. hormoni su vam takvi kakvi jesu ni kod mm nikad fsh nije presao 12 ali azo stoji. dugo nismo isli po doktorima-odmaramo. vama preporucam jednu stvar koju obavezno morate napraviti prije ikakvih tesa i mikrotesa....genetska testiranja! obavezno kariogram i analizu y kromosoma na mikrodelecije...to su dvije pretrage koje vam mogu reci uzrok vaseg problema....nazalost mm ima mikrodeleciju AZFc regije y kromosoma...i to je uzrok svih nasih problema....jos imamo prava pokusaja i krenut cemo jos jednom u bitku.... ali te pretrage preporucujem svima...samo par eprueta krvi...ide preko uputnice inace je skuuuupo
pozdrav svima i puuuuuuuuuno sreće
Nažalost i mm ima mikrodeleciju AZFc regije y kromosoma. To smo saznali tek nedavno nakon četiri godine borbe s azoospermijom jer ga prije nitko nije poslao na tu pretragu. Zato i ja preporučujem svima što prije napraviti genetske pretrage. MM je išao na Rebro preko uputnice doktora opće prakse, uopće se ne treba naručivati, samo dođete s uputnicom ujutro oko 8 sati, a rezultati se čekaju oko mjesec dana što brzo prođe. I što je najbolje, uz uputnicu je potpuno besplatno, a sestre su vrlo simpatične i pristupačne.
Little Ivy, vi ste prvi par za koji znam da ima isti problem kao i mi. Budući da moramo na potpomognutu oplodnju ili u Prag ili u Gent, voljela bih malo izmijeniti iskustva s tobom, ali ne mogu slati pp jer imam premalo postova. Pa čim skupim dovoljan broj postova, javim ti se. Nadam se da si otvorena za razmjenu iskustava, a vidim da smo i ista generacija. Možeš li mi samo reći odakle si, iz Zagreba ili?