Citiraj miksa prvotno napisa Vidi poruku
evo ovako sa vam ja mogu reci iz mog iskustva,imam azoo, fsh povisen oko 17 imam delicije u azfc regionu rce je o nedostatku nekog gena, inhibin b isop granice oko 11 ,urolog mi je rekao da nema nista od toga,kao netrebam dzabe raditi biopsiju verovatno nista nece naci,a ja procitao da jedino u tom regionu azfc jedino ima neke sanse da se nadju spermici,i raspitao sam se postoje do 10 posto sansi tako d ima nade ,a hteo sam vam jos nesto reci u srbiji rade biopsaiju svuda i kosta ok 250 e i zamrzavankje spermica kosta oko 150 e tako da je to jedino resenje za mene ,radicu biopsiju na prolece pa vam javljam dali su mi nasli nesto,nikad ne odustajte jer i kad vam kazu da nema sansi ,one uvek postoje ,inace imam 27 god i zelim dete sa mojom zenicom 28 god...pozzz svima si sretno u borbi protiv neplodnosti drzite se zajedno jedino cete tako uspeti
Cao Miksa,
Mozda si trebao da proveris kakav ti je testosteron, ako je nizak da potrazis neku terapiju pre biopsije. Tako ces povecati sanse na bipsiji. U pravu si azfc ima sanse za pronalazak spermica.