Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Polo prvotno napisa Vidi poruku
    E moji azoo frendovi. u Hrvatskoj nema liječnika koji bi se bavio s nama. Pogotovo kad imate neopstruktivnu (sekrtornu) azoospermiju, manjak testesterona (10,1), a povišen fsh (16,9). Sad sam na tribestanu i ace-cink-selen vitaminima te ponekad propolis pa mi ostaje nada. Mislim da sami sebi možemo više pomoći od svih hrvatskih liječnika. Ja sam promijenio puno liječnika i većina samo slliježe ramenima i ubije te u pojam. Sad tribestan, vitamini, propolis pa ćemo vidjeti. Mnogima je pomoglo, a i vidio sam u nprijašnjim postovima da je na tržištu SAD-a izašo isključivo lijek za azoospermiju pa ću i to pokušati ukoliko ovo ne uspije. Biopsija ni pod razno, a punkciju sam obavio i u obilju materijala nema spermića. Glavu gore i nadat s najboljem. pozdrav!!!
    Polo zasto biopsija ni pod razno?????,pa to je jedini nacin da se vidi imali nesto unutra spermica.,ako su ti to rekli na v.v.razumijem te jel su i nama rekli nislucajno ,ako se punkcijom nije naslo ,nece ni biopsijom...je mos mislit a tolikim se naslo sa nasom dijagnozom.zato smo mi davno odustali od njih.sretno u borbi

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nisu mi to rekli na V.V. već upravo suprotno, šalju me na biopsiju na Rebro. Međutim poučen mnogim iskustvima gdje te otvore, zašiju, a ništa ne nađu, zato sam protiv. Mislim da nakon punkcije ne želim trpjeti daljnju bol. Iako si u pravu da je to jedina i krajnja opcija da pronđu nešto, mislim dog god nemam spermotegeneze da nikakvom biopsijom neće naći ništa. Pozzz

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Polo, cini mi se da ti je jasno sve po pitanju ove surove Dg.
    Lakse se podnosi ako se bar malo prihavati istina.
    Puno pozdrava i puno srece...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •