Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
SOS, edinas t i je u americi.
neko je psomenuo drugu kliniku, to je bas ta Bahceci. recimo,ja sam prije za njih zbog toga sto kod njih radi drEmre Bakircioglu,koji se usavrsavao na Cornell institutu (oni su izmislili microtese?). medutim,on ne daje nikakvu terapiju,akze nije nista dokazano(mail sam mu slala ranije)

nisma imala pojma da ti u JInemed klinici hoce da pokusaju lijecitii azoo? idem odmah mail da ima saljem

Ja sam njih razumjela da bi oni pokušali prije MicroTese hormonsku terapiju, ako nalazi pokažu da ima šanse za to.
Postaviću ti njihov odgovor, pa vidi, možda sam ja protumačila pogrešno.
Ne bi bilo čudo, s obzirom da sam izgubljena ovih dana u potrazi za rješenjem.
Evo njihov mail:

"Postovanje,

Dr.Serdar Erkan je pogledao Vas mail.

Dali ste imali ¸¸ totalni testosteron¸¸ ili ¸¸slobodni testosteron¸¸?

Ako je bio u pitanju ¸¸slobodni testosteron¸¸ molim Vas da dobijemo i ¸¸total testosteron¸¸

kao i nalaze krvi!

- LH
- Estradiol
- Prolactin

Dr.Erkan ce ocijeniti Vase nalaze i savjetovati , ukoliko bude potrebe za hormonskom terapijom ,

prije Micro Tese-

Ujedno mi radimo Micro Tese , a cijena je 725 eura.

Ukoliko imate jos neka pitanja molimo Vas slobodno nas kontaktirajte. Stojimo Vam na raspolaganju!

Srdacan pozdrav!"

Ja bih rado pokušala, ako može neka terapija prije MicroTese. Ne nadam se ja da ćemo to izbjeći, već da bi možda terapija pomogla da nešto nađemo kad budemo radili MicroTese.
Možeš li mi poslati link za onaj engleski forum na kojem se spominje Jinemed? Tražila sam ga, ali nisam našla.