-
sos15.,definitivno se slazem vezano za biopsiju ako nema zamrzavanja nislucajno neidite,jel ako se nade nesto a baci se vi cete morati ponovo prolazit isto a onda opet postoji mogucnost da drugi put nenedu(ima takav slucaj nazalost),i onda nakon sto prodete dvije biopsije vecinom doktori nece ni micro-tese napravit jel je tkivo vec jako unisteno i isjeceno te se niti nesme zbog posljedica opasnih za zivot.,tako draga definitivno biopsija sa zamrzavanjem materijala ili samo micro-tese sto je pouzdanije i ipak daje vece sanse nama sa neopstruktivnom azoo.
Tuzna: i ja mislim da su se javili svima da ne odemo u druge klinike.,neznam sto bih rekla,ono sto mene muci je dali ce zaista raditi micro.,i tko ce ju raditi,vjerovatno doktori koji su uceni kod Emre B.a mislim da i on nece moc tako stalno dolazit i vrsit operacije i tu i u Turskoj,kak su i rekli doce ponekad sad tko bude imao srece pa ga on operira super,a tko ne prepustit se nekom tko se mozda tek uci
. to s cijenam je cudno neznam??mozda je ipak najbolja opcija Istanbul i naravno Prag-donacija ako nema nade za nas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma