Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
Jutro svima!Evo već sam i jučer poslala post al administrator ga nije stavio. Dugo vas već čitam..
MM također ima azoospermiju, doduše nije mu postavljena dijagnoza još, al na prvom sg bile same nule, na drugom isto, samo je dolje pisalo nađen vrlo rijedak nepokretni spermatozoid, uzv testisa u redu, hormoni FSH 14,3, E2 300, TESTO 28,32, Slobodni TESTO 42,07..sad čekamo da nas naruče kod urologa pa ćemo vidjeti šta dalje..Zanima me jel ovi hormoni ukazuju da je u pitanju neopstruktivna azoo., i ako je nije mi jasno kako je pronađen taj jedan u ejakulatu. Inače, ja imam 23, mm 30, u braku smo 2,5 god, saznali smo da imamo ovaj problem prije 3 mj. Hvala unaprijed! Sretno svima!
Pozdrav!!
Dobro dosla u ovu tugu i jad,nadam se da ces sto prije imati pozitivne rezultate.Gle po vasim hormonima meni to ide na onu bolju verziju opstruktivnu,s obzirom i da je naden nepok.spermatoid.Sto prije napravite punkciju koja ce vam pokazat sto se desava unutra,a tad ce vam i reci o kojoj se azoo radi.Moglo bi bit da kod vas su unutra a da imaju prekid pa nemogu izaci u ejakulatu.,al to nema veze bilo bi super mogli biste ici cim prije u postupak.Rece vam urolog,vjerovatno cete morat napravit i ostale nalaze kariogram,microdelecy,inhibin,a mozete i cim prije na punkciju pa ako nadu netrebate vadit ostale nalaze.Pozdrav i sretno