Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
Imam još jedno dilemu, nadam se da ćete mi pomoći. Čini mi se da u Pragu imaju dvije klinike: Prenatal i PFC (ako sam dobro upućena). Sad mene interesuje koja je bolja i šta je uticalo da se odlučite za jednu od tih?
iz iskustva. PFC je bolji! u pronatalu je guzva, nisu bas extra profesionalni,jedna si u nizu,skupi su...mojoj poznanici se desilo cak i ovo:pocela sa stimulacijom krajem februara. 1.marta neke godien,poskupljuju i ona sazna.pita onu Danicu,ona izvrdavala,jest,nije-ono skuplje cca 500e.i cura pormijeni kliniku! i ja sam bila,nisam zadovoljna:apsurd-naplate zamrzavanje nadenog materijala biopsijom,bez obzira da li nesti ima za zamrznuti ili ne. i to 900e biopsija bez PH nalaza.u Mariboru smo za 3 puta manje dobili biopsiju i PH nalaz i smjestaj u bolici.
PFC mi se cini mnogo profesionalniji.

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
Još kad bih znala da li oni stvarno rade Microtese u Pragu. ...
Mb i Prag ne rade microtese.microtese imas u Bahceci i JInemed klinikama u Istanbulu(obe ce biti u Sarajevu,ova JInemed je vec pocela sa radom), i u Belgiji(mislim u Gentu).
To su dvijie preporuke od dr Schlegela iz Cornell N.Y. instituta.steta sto nema Misur da nam to malo bolje pojasni. ona je prosla micro u Istanbulu i tvrdi da je to to.
Razliak Genta i istanbulskih klinika je ogromna razliak u cijeni.nemam pojam zasto. u istabulskim je oko 800-900e ,u Gentu mozda 3-4 puta skuplje(ako se uopce vise dobro sjecam.