Stranica 33 od 85 PrviPrvi ... 2331323334354383 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 4229

Tema: "azoo statistika"

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam još jedno dilemu, nadam se da ćete mi pomoći. Čini mi se da u Pragu imaju dvije klinike: Prenatal i PFC (ako sam dobro upućena). Sad mene interesuje koja je bolja i šta je uticalo da se odlučite za jednu od tih?
    iz iskustva. PFC je bolji! u pronatalu je guzva, nisu bas extra profesionalni,jedna si u nizu,skupi su...mojoj poznanici se desilo cak i ovo:pocela sa stimulacijom krajem februara. 1.marta neke godien,poskupljuju i ona sazna.pita onu Danicu,ona izvrdavala,jest,nije-ono skuplje cca 500e.i cura pormijeni kliniku! i ja sam bila,nisam zadovoljna:apsurd-naplate zamrzavanje nadenog materijala biopsijom,bez obzira da li nesti ima za zamrznuti ili ne. i to 900e biopsija bez PH nalaza.u Mariboru smo za 3 puta manje dobili biopsiju i PH nalaz i smjestaj u bolici.
    PFC mi se cini mnogo profesionalniji.

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Još kad bih znala da li oni stvarno rade Microtese u Pragu. ...
    Mb i Prag ne rade microtese.microtese imas u Bahceci i JInemed klinikama u Istanbulu(obe ce biti u Sarajevu,ova JInemed je vec pocela sa radom), i u Belgiji(mislim u Gentu).
    To su dvijie preporuke od dr Schlegela iz Cornell N.Y. instituta.steta sto nema Misur da nam to malo bolje pojasni. ona je prosla micro u Istanbulu i tvrdi da je to to.
    Razliak Genta i istanbulskih klinika je ogromna razliak u cijeni.nemam pojam zasto. u istabulskim je oko 800-900e ,u Gentu mozda 3-4 puta skuplje(ako se uopce vise dobro sjecam.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala na odgovorima!
    Ja sam dosta čitala o tome, i svagdje piše da ako nema spermatogeneze onda je neopstruktivna, a to znači da nebi bilo ni spermija. A pošto je pronađen taj jedan, znači da ima spermatogeneze..nadam se da je opstruktivna, sad treba opet imat strpljenja dočekat urologa da vidimo šta će reći.. E jel zna netko za taj estradiol šta bi značio, gornja granica je 156, a mm je 300? Hvala unaprijed, i želim svima puno sreće i snage za dalje..

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

u dobru i u zlu
    opstruktivna azospermija je onda kad u testisima ima puno puno spermica al oni nemogu izaci van jer je negdje ajd da kazem zacepljeno, posto kod tebe ima po koji van znaci nije opstruktivna jer cim je izasao znaci nema zacepljenja na njegovom putu.
    i kod opstruktivne azoospermije hormoni su uredni.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sad su nam javili nalaze inhibina b. Hladno mi sestra preko telefona reče, za vas je donacija sperme. Kad sam pitala za vrijednost reče da je iznad 7,a referentna vrijednost od 60-325. U fazonu ako nam nije jasno da sutra nazovemo doktoricu da nam objasni. Je li imao iko od vas ovako nizak inhibin b? Može li se on nekako povisiti?

argrh avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da je opstruktivna, sad treba opet imat strpljenja dočekat urologa da vidimo šta će reći.
    Sto se tice razlike opstruktivna-neopstruktivna : tu je najrelevantnije učiniti biopsiju testisa.
    Ja osobno mislim da ti imas neopstruktivni tip jer imas oštećenu proizvodnju.Kod tebe je poznati
    uzrok pa isključujemo i tzv. Idiopatsku neplodnost jer (kod tebe je nepoznati uzrok uzroka bolesti).

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

3 aprila muz ide da radi spermogm po prvi put posle 3 mjeseca hormonske terapije. nadam se da ce se pojaviti koji spermic

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

edina s

Nadam se da ćeš nam se javiti s dobrim vijestima.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i ja se isto nadam

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

edinas drzim fige , moj u ponedeljak ponavlja nakon 4 mjeseca terapije al se ne nadam nicemu.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

u dobru i zlu procitaj ovaj clanak o povisenom estradiolu
    http://www.centar-zdravlja.net/boles...e/dijagnoza/2/
    nemas jos dovoljno postova pa ti nisam mogla poslati pp pa sam morala ovako.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Edinas sretno ako se necujemo jos koji put prije nalaza.Kod vas je super jel se nije promjenio fsh uz terapiju a testosteron se povecao.sretno,nadamo se da bude bar koji vibram~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Puno vam hvala na odgovorima! ARGRH i ja isto sve više mislim da je neopstruktivna..
    BOSS čitala sam to, al nema on nikakve te simptome ni značajke, pravo je muško fizički, nešta sam pročitala da tumor može utjecati na povišenje estradiola, pa bi bilo najbolje da obavi sve pretrage, sistematski kompletni.. Hvala još jednom svima, i sretno da vam se ispuni svima najveća želja, znamo svi koja je!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dragi moji rezultat je bio t sto je u konačnici za mene dobar znak. Nisam tužna, nisam razočarana jer znam da će do uspjeha doći bas kad bude trebalo

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Rominka,cekala sam da nam se javis.Ovo je ipak trudnoca i dobro kazes puno to znaci,bar znas da mozes uspjeti.Drzi se draga ,glavu gore i planiraj sto prije u Prag.Puse

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sos 15 mi smo to odradili u privatnoj laboratoriji u BG i nalaz nam je stigao za nepunih sedam dana i kostalo nas je oko 90 evra,laboratorija se zove,, konzilijum- helix'' imas na njihovom sajtu cene svih nalaza.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj edinas prvotno napisa Vidi poruku
    3 aprila muz ide da radi spermogm po prvi put posle 3 mjeseca hormonske terapije. nadam se da ce se pojaviti koji spermic
    edinas uz tebe smo samo napred i da nas obradujes sa lepim vestima.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

rominka drzi se , sto i sama kazes dobar je znak kad je do toga doslo, malo pauze i odmora pa u novove pobjede.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Diksica prvotno napisa Vidi poruku
    sos 15 mi smo to odradili u privatnoj laboratoriji u BG i nalaz nam je stigao za nepunih sedam dana i kostalo nas je oko 90 evra,laboratorija se zove,, konzilijum- helix'' imas na njihovom sajtu cene svih nalaza.
    Hvala za info, mada sam ja njih i ranije kontaktirala. Problem je što smo mi udaljeni 300 km od Beograda, pa nam to udupluje troškove. Pokušavam izganjati neke vezice da to kod nas ubrzamo, ako ne moraćemo za Beograd

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdravi svima!!

mm ima dijagnozu azoospermija i retrogradna ejakulacija, šta znači da su naši plivači u urinu...
    za sada smo dva puta uspjeli dobiti nekoliko spermija iz urina...ali oba puta beta 0...
    još imamo 3 js-zamrznute i idemo u sekundarni u 4mj

da li ima netko s ovom dijagnozom tko je radio biopsiju i gdje??
    po postovima koje sam pročitala mora se ići van-maribor ili prag..
    i da li žena odmah ide u protokol pa se radi oplodnja ako ima spermija?

big hug svima ovdje i da što prije uspijete!!! ~~~~~~~~~~~~~~
    pozdravi!!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

U mariboru cekas godinu dana otprilike nakon sto posaljes nalaze. u Pragu se ne ceka. sretno!
    Posljednje uređivanje od tuzna : 25.03.2012. at 15:30

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    pozdravi svima!!

mm ima dijagnozu azoospermija i retrogradna ejakulacija, šta znači da su naši plivači u urinu...
    za sada smo dva puta uspjeli dobiti nekoliko spermija iz urina...ali oba puta beta 0...
    još imamo 3 js-zamrznute i idemo u sekundarni u 4mj

da li ima netko s ovom dijagnozom tko je radio biopsiju i gdje??

big hug svima ovdje i da što prije uspijete!!! ~~~~~~~~~~~~~~
    pozdravi!!

kakvi su hormoni bili kod tvog muza

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kod nas nista novo nakon 4 mjeseca menopura nema nista, dosli do zakljucka da moj dragi nije odreagovao na terapiju.
    tako da i nakon terapije jos uvjek imamo azoospermiju.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

boss, kako to?
    sve propalo?
    sta dalje? znaju zasto? imaju neku ideju?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tuzna jednostavno nije odreagovao, oni su bili ubjedjeni da ce se pojaviti kao kod sviju se pojavi , eto mi nismo svi. za vikend punkcija pa nadati se da ce tu naci nesto, ako nista punkcijom ne nadju jbg idemo dalje. trenutno ocekuju da ce naci punkcijom kojeg , al isto tako su ocekivali i da ce reagovati na terapiju.
    a folikuli rastu ja fino odreagovala , da je dr prokomentarisala da cemo imati vise jajnih celija nego spermatozoida.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ajme boss?? bas sam iznenadena,ipak mislim da mora bit unutra tj.da ce se naci punkcijom. ako kod vas nema ,ajme pa kako ce se sta naci kod nas sa gorim hormonima??
    Sretno i ~~~~~ za spermice skrivene ,samo da ih bude

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Boss Mozda nije dovoljno dugo koristio terapiju?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

boss,mislila sam da je sve gotovo.ima i punkcija....cekammo rezultate toga
    jos nije gotovo!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nije jos gotovo cekamo punkciju , neznam koliko je to da se utjesim al danas srela curu u klinici koja je imala samo jednu jajnu celiju i punkcijom uspjeli naci jedan spermatozoid i danas dosla na prvi ultrazvuk, i sad u klinici svi me tjese sa tom curom kao eto kad je njoj uspjelo nemora da znaci da i nama nece.
    a sad odjetnom nakon godinu dana traganja i svega i kad su vidjeli da menopur ne djeluje odjednom sad svi nesto spominju da je moguce da je kod nas uzrok trovanje. sad odjednom svi sumnjaju da je moj muz otrovan, i da je azoo posljedica toga. i sad kad sve ovo prodje idemo na kompletne pretrage da napokon vidimo sta je uzrok.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    nije jos gotovo cekamo punkciju , neznam koliko je to da se utjesim al danas srela curu u klinici koja je imala samo jednu jajnu celiju i punkcijom uspjeli naci jedan spermatozoid i danas dosla na prvi ultrazvuk, i sad u klinici svi me tjese sa tom curom kao eto kad je njoj uspjelo nemora da znaci da i nama nece.
    a sad odjetnom nakon godinu dana traganja i svega i kad su vidjeli da menopur ne djeluje odjednom sad svi nesto spominju da je moguce da je kod nas uzrok trovanje. sad odjednom svi sumnjaju da je moj muz otrovan, i da je azoo posljedica toga. i sad kad sve ovo prodje idemo na kompletne pretrage da napokon vidimo sta je uzrok.
    Kako misliš otrovan? Šta ćete sad raditi od nalaza? Ja samo tražim šta bi još od nalaza mm mogao uraditi, svaki dan ga negdje drugdje šaljem, poludjeće od mene.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Je l' ima neko nekakva iskustva sa nolvadexom?
    Mm je dobio da ga pije, i pije ga već 16 dana, mislili smo da odradimo inhibin da vidimo da li se nešto dešava, pa ne znam da li da čekamo kraj terapije ili da odradimo sad, čisto da vidimo da li bar malo ide na gore.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj edinas prvotno napisa Vidi poruku
    kakvi su hormoni bili kod tvog muza
    hormoni su bili ok!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vesna 16 dana e malo da bi vidjeli da li djeluje, strpite se jos bar da prodje mjesec.
    sos sumnjaju na isparenja iz lakova sa kojim radi.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima . Evo još jednog člana sa azoo dijagnozom . Prije dvije sedmice mm je radio nalaz i sve nule . Ne mogu vam opisati kako se osjećamo, ali vi to sigurno znate . Ja sam 76 god i bila sam ranije u braku u kojem nisam imala djece iz nepoznatog razloga (sve pretrage obavljene i sve ok, brisevi, hormoni, laparo, histero, bivši muž, spermogram ok i kasnije dobio dijete sa drugom ženom). U to vrijeme sam dosta posjećivala forum i čitala, tako da sada, kada smo se susreli sa ovom dijagnozom, znala sam gdje ću tražiti pomoć i savjet. MM je danas bio kod urologa i rekao mu je da ima atrofiju oba testisa, da je to vjerovatno urođeno, da ponovi opet spermogram, pa će vidjeti šta dalje...Da li neko od vas ima takvu dijagnozu, znate li ima li šanse da mu punkcijom ili biopsijom nađu spermiće, pošto smo svakako planirali u Split, a sada ne znam da li se možemo uopšte nadati sa takvom dijagnozom .

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

aboni76, dobro došla... bolje bi bilo da nisi imala uopće potrebe dolaziti na forum, ali što je tu je... mm je prije skoro godinu i pol otkrivena azoo, s tim da je na jednom ("zdravom") dijagnosticiran rak, taj testis je odstranjen, a za drugi su rekli da je atrofija. nama su tada odmah rekli da mu je urođena atrofija tog jednog i da sumnjaju da bi se išta moglo naći, ali su ipak radili biopsiju... nažalost ništa... rekli su nam što je atrofija duža, to je manja vjerojatnost da se nešto nađe, ali svakako vidite s dr. da li bi bilo dobro napraviti punkciju ili biopsiju, možda ipak nešto ima.
    žao mi je zbog dijagnoze, suosjećam s tobom i svim curama koje su u istoj situaciji, ali glavu gore i hrabro naprijed

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nazalost moral sam tremin spermograma promijeniti za 12 april.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj vesnam prvotno napisa Vidi poruku
    Je l' ima neko nekakva iskustva sa nolvadexom?
    MM je imao inhibin prije ikakve terapije 0 25.onda je pio 3 mjeseca nolvadex,ezerex i profertil, pa par mjeseci pauze,pa opet andriol i klomifen.nakon toga inhibin je bio 57.
    kasnije primio jos 6 menopura,sve to krajem jannuara i sad ,o0d tad,ne radimo ama bas nista

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

evo cure imamo zakazanu punkciju u 17 : 30 u nedelju , nadamo se bar jednom ali vrijednom da ce uspjeti izvuci. zavrsili sa terapijom pa valjda ce nas neko odozgo pogledati bar da nadju jedan -dva komada naravno ziva i zdrava.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo cure imamo zakazanu punkciju u 17 : 30 u nedelju , nadamo se bar jednom ali vrijednom da ce uspjeti izvuci. zavrsili sa terapijom pa valjda ce nas neko odozgo pogledati bar da nadju jedan -dva komada naravno ziva i zdrava.
    Boss, je li onda planirate da zaledite uzorak, ako bude plivaca???
    Ja cekam da mi se jave iz klinike, nama ce najverovatnije u ponedeljak odlediti jajne celije i "plivace"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bmaric hvala puno na odgovoru, žao mi je zbog vas, što nisu našli ništa . Iskreno...ja se ne nadam da će i kod nas naći, čitala sam malo po netu, mada nema puno o atrofiji, a to što ima, uglavnom su prognoze loše ...Pokušat ćemo pa da znamo da smo sve uradili šta smo mogli...mislili smo iću u cito split, još prije nego mu je doktor rekao za atrofiju, pa svakako nećemo odustati od toga...nadam se da tamo rade i punkciju i biopsiju...mi smo iz BiH, a kod nas je loša situacija po tom pitanju..Kakvi su sada vaši planovi?
    Boss sretno na punkciji, ja vam od srca želim da vam nađu puno, puno plivača
    Pozdrav svim curama

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

aboni76 mi smo se odlučili ići na oplodnju s donorskom spermom, predali smo zahtjev u hzzo da nam refundiraju trošak, pa sada čekamo na odgovor, ali i ako ne odobre mi ćemo ići o svom trošku u prag.
    kada smo mi dobili dijagnozu azoo, ubrzo nakon toga smo dobili još goru dijagnozu "rak", pa nam je azoo bio sporedan problem, mada se mm nikada s tim neće pomiriti... vjerujem da je svim muškima tako... njega to naravno smeta i boli... a što se mene tiče žao mi je, ali ne gledam to katastrofalno, vjerojatno jer smo prošli puno gori put uz operaciju i kemoterapiju i najbitnije mi je bilo da on ozdravi, što i jeste hvala bogu!!!
    moj vam je savjet da odete kod dr., neka vidi njegove nalaze, pa će vam reći što misli... u ostalom neka naprave i biopsiju, možda se stvarno nađe koji... a ako ne bude tako, uvijek možete probati sa donorskom spermom (naravno ako se oboje slažete s tim)... mi smo odmah bili za, nismo se uopće puno premišljali, smatrali smo da bi trebali isprobati sve mogućnosti koje današnja medicina nudi, hvala bogu pa je moguća i ova metoda, nismo htjeli jednog dana sa 50 godina sjediti bez djece i razmišljati kako nismo sve napravili, a mogli smo i da bi možda danas (sa 50 godina) imali dijete... a u slučaju da ne uspijemo ostati trudni, bar ćemo znati da smo sve probali.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj zasto_bas_mi prvotno napisa Vidi poruku
    Boss, je li onda planirate da zaledite uzorak, ako bude plivaca???
    Ja cekam da mi se jave iz klinike, nama ce najverovatnije u ponedeljak odlediti jajne celije i "plivace"
    nema zaledjivanja ja jutros pre zore primila stopericu i puna sam folikula, pa ako bude plivaca odmah ce ih da iskoriste, obadvoje imamo sutra punkciju, pa ako bog da za par dana mozda mi i vrate koji embrion,
    sad sve zavisi od toga sta ce tesom naci.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

boss,rzim fige.javi sutra sto prije kako je proslo.mislit cu na tebe citav dan

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

boss sretno i sigurna sam da će naći i više plivača

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bmaric drago mi je da je tvoj mm sada dobro, mogu samo da zamislim kroz koji pakao ste prošli . Baš mi je drago da ste se odlučili za donatorsku, želim ti od srca da ti uspije iz prvog puta i da dobiješ blizance . Meni je to skroz ok, ja sam svom mm to spominjala, ali je on ipak više za opciju usvojenje djeteta. Možda je čak i malo rano da pričamo o tome, s obzirom da smo tek nedavno saznali za njegovu dijagnozu i da nismo sve ispitali. Ja kažem da je sreća u nesreći što sam ja njega i prije njegovcog nalaza pripremila da možda nećemo imati biološke djece, jer sam mislila da ja ne mogu, tako da se koliko toliko bio pripremio na to, mada mu je naravno opet jako teško palo saznanje da ima i on problem .

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

aboni76 hvala, i ja se nadam da će nam uspjeti iz prve, ali sam se isto tako psihički spremila da neće uspjeti, tako da ne budem previše razočarana.
    mm je isto prvo pričao o usvajanju, jer je smatrao da bi s donorskom ja bila "u prednosti", jer bi to dijete ipak bilo moje biološko, a njegovo ne... jedva sam ga uspjela razuvjeriti da ja to tako ne gledam, nego da već sada ja to dijete gledam kao naše zajedničko... i odmah se složio s tim da odemo to napraviti... a iskreno, nakon svega što smo prošli, mislim da oboje ne bi baš imali živaca oko birokracije za posvojenje, bar je kod nas jako teško posvojiti dijete, traje godinama... želim i ja tebi puno sreće i nadam se da će kod vas ipak biti sve ok.

Malena1988 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zdravo svima! Nesto mi nije jasno pa mozda bi neko znao da mi objasni. Posto nam je dr rekla da je nalaz biopsije dobar ja ovaj izvestaj sve do danas nisam ni gledala, kao ono... Slusajte sta pise:

MAKROSKOPSKI NALAZ:

I u jednom i u drugom testisu spermatogeneza prisutna, ali znatno redukovana. Semeni kanalici sa redukcijom germinativnih celija, ali se mogu identifikovati retki spermatozoide. Dominiraju tubuli koji sadrze samo Sertoly celije ("sertolizacija" kanalica bez germinativnih celija). Retki tubuli skleroziranog lumena. U interticijumu prisutne grupisane Leydig-ove celije i neupadljivi mononuklearni inflamatorni infiltrat i vaskularna komponenta.

ZAKLJUCAK:

Kombinovani poremecaj spermatogeneze u okviru testikularne faze (sektorna azospermija) sa morfoloskom slikom hipospermatogeneze tezeg stepena i naznacenom "sertolizacijom" tubula.

CITOLOSKI NALAZ:

Levi testis: Citoloski razmaz pokazuje grupice spermatogenih perkusora, od spermatogonija do vrlo retkih "nezrelih" spermatozoida i nakupine Sertoly celija.

Desni testis: Citoloski razmaz pokazuje retke grupice spermatogenih perkusora, bez jasno uocenih spermatozoida. Dominiraju Sertoly celije.

E, sad meni posle citanja ovog nalaza ovo ne deluje bas dobro kao sto nam je dr to predstavila. Ona misli da ce Profertil sve da popravi. Ja bas i nisam sigurna. Sta mislite?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nema zaledjivanja ja jutros pre zore primila stopericu i puna sam folikula, pa ako bude plivaca odmah ce ih da iskoriste, obadvoje imamo sutra punkciju, pa ako bog da za par dana mozda mi i vrate koji embrion,
    sad sve zavisi od toga sta ce tesom naci.
    boss, ja ti zelim isto sto i sebi, a to je da imamo isti termin tamo negde u decembru

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala cure na podrsci javljam kako je proslo, ja se trenutno nadula i bole me jajnici jedva se po kuci krecem, samo sto nisam eksplodirala.
    zasto bas mi i ja se nadam da cemo u decembru zavrsiti sve i da u novu godinu udjemo u vecem broju.
    malena pa to je super nalaz znaci ima ih u oba testisa , nerade bas najbolje al bitno je rade i to sto imate to vam je sasvim dovoljno za vto i ne treba vam vise. jedino sto ja cisto sumnjam da ce profertil to da popravi, dao bog mada da vitamini poprave takvo stanje bas nesto i nevjerujem u to.

Malena1988 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nemam pojma ja sam zbunjena skroz. Mislila sam da su pronasli tamo neki zreo spermatozoid. Nas dr predlaze da mm pije profertil 3 meseca, pa da ode na kontrolu, pa onda ponovo jos tri. I da jos je pricala o mogucnosti prirodne trudnoce u sta ja UOPSTE ne verujem. Mada, kaze ako radimo vto, plan je da mene spreme za postupak i da njega tog dana bockaju koliko god treba dok ne nadju plivace...... Zbunjena sam skroz...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

malena nemoj da te demoralisem al ja jos nisam cula da je neko vitaminima od azoo dosao do normo i prirodne trudnoce.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •