aboni76 mi smo se odlučili ići na oplodnju s donorskom spermom, predali smo zahtjev u hzzo da nam refundiraju trošak, pa sada čekamo na odgovor, ali i ako ne odobre mi ćemo ići o svom trošku u prag.
kada smo mi dobili dijagnozu azoo, ubrzo nakon toga smo dobili još goru dijagnozu "rak", pa nam je azoo bio sporedan problem, mada se mm nikada s tim neće pomiriti... vjerujem da je svim muškima tako... njega to naravno smeta i boli... a što se mene tiče žao mi je, ali ne gledam to katastrofalno, vjerojatno jer smo prošli puno gori put uz operaciju i kemoterapiju i najbitnije mi je bilo da on ozdravi, što i jeste hvala bogu!!!
moj vam je savjet da odete kod dr., neka vidi njegove nalaze, pa će vam reći što misli... u ostalom neka naprave i biopsiju, možda se stvarno nađe koji... a ako ne bude tako, uvijek možete probati sa donorskom spermom (naravno ako se oboje slažete s tim)... mi smo odmah bili za, nismo se uopće puno premišljali, smatrali smo da bi trebali isprobati sve mogućnosti koje današnja medicina nudi, hvala bogu pa je moguća i ova metoda, nismo htjeli jednog dana sa 50 godina sjediti bez djece i razmišljati kako nismo sve napravili, a mogli smo i da bi možda danas (sa 50 godina) imali dijete... a u slučaju da ne uspijemo ostati trudni, bar ćemo znati da smo sve probali.